Hjälp!

Min far fyller år nästa onsdag. Och jag har lite panik här. Ingen aning vad man ska köpa riktigt. Och i denna by finns det inte så mkt utbud om man säger så. Men han är iaf sportintresserad så kanske ett presentkort på stadium? haha, ne lite torrt kanske. Karln fyller ju trots allt 50. Så jaaa. Det här blir svårt. Ska iaf skicka blommor, men det är ju inte så kul att bara få det. Ääh, men har ni några förslag så kom gärna med dom. NU! Tack på förhand! :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Jag har samma probs! min far fyller också 50 snart..
va fan?! :)

2007-03-22 @ 21:20:46
Postat av: josefin

åååh, lyckliga du som fått hem din karl! jag vill också ha en karl att mysa med.. inte för att fia är så pjåkig hon heller så nu är ja ju inte helt ensam hemma längre, men ja vill ju också bli lite kramad..! har ni några helgplaner?

Postat av: Camilla

pappor är svårast att köpa presenter till! min far säger antingen att han inte vill ha något eller att det räcker med ett par strumpor. han tar alltid för givet att man är helt pank :)

2007-03-23 @ 11:50:14
URL: http://camiillaa.blogg.se
Postat av: josefin

-hej caroline (säger alla i kör..) så du jobbar helg du.. själv är ja ledig, men typ ingen annan så ja lär väl säkert ligga inne och trycka och deppa.. iiiiiilla! nån utgång inplanerad nästa vecka?

2007-03-23 @ 14:02:25
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback