Gevalia? När du får oväntat besök!

Ni vet ju dom där knackningarna i mitt sovrum som jag berättat om här och även här? Det kommer mer! Lampan i hallen började helt plötsligt fungera igår. Hon som bodde här innan lämnade kvar taklampan i hallen, men jag har än idag inte orkat fixa nya lampor till den. Folk har gång på gång tryckt på lampknappen när det stigit in i den kolsvarta hallen och muttrat, trots det inga nya lampor köpta. Igår tröck Jessica på lampknappen och lampan i taket lös upp hela hallen som aldrig förr. Skumt! MEN...det kommer mer!

Isse kom förbi mig på dagen idag och vi satte oss i soffan och bestämde oss för att köra lite "häxgrejer" bara sådär. Rakt av bara! Att vi sitter och gör det i just MIN lya efter allt som hänt?? Ja, jag tänkte inte så långt där va. Iaf, mitt i allt så slår fönstret i köket upp. Den vajar fram och tillbaka och smäller upp med en hög fart. OBS! Det är vindstilla ute. OBS! Det öppnas uppifrån och har aldrig rört på sig trots att det t.o.m har varit orkan ute. Både jag och Isse tänker samma sak och kollar först på fönstret och sen ut på trädet samtidigt. Grenarna är HELT slaka och flingorna faller långsamt rakt ner. Jag ryser bara jag skriver det här. Vi ramlade verkligen av pinnen vid denna händelse, rysningarna spred sig ändå upp till kinderna. HELVETE!

Vi bestämmer oss för att ringa en kvinna. Ett medium som sammarbetar med de från programmet "Det okända" bl.a. OBS! Denna kvinna har aldrig sett, pratat med mig, eller varit i min lya. Denna kvinna har INGEN aning om vem jag är. Så säger denna kvinna, bara rakt av när vi berättat om alla olika ljus och händelser i lyan: "Men vad trevligt, det är en man med lite grått stubb på sidorna och tunnhårig nästan flint uppe på skallen, han är kort och rund". Hon beskriver rakt av vad han varit med om och att han hade ont i ena benet, inte benen utan ENA benet. "Caroline behöver inte vara orolig, det är hennes morfar som hälsar på henne. Han vill bara se till han hon mår bra". Satan vilka skakningar som växte fram i min kropp där kan jag säga. Jag stack från lyan efter det där. Rakt ut! Innan min morfar gick bort fick han inte en propp i huvudet utan flera som i sin tur ledde till att han blev förlamad på ena sidan av kroppen. Hoja, vart ska jag ta vägen? Dock känns det bra att veta att det inte är någon dåre som hälsar på mig utan min fina morfar. Dock så har jag aldrig känt det så där jätteobehagligt att ständigt känna mig iakttagen i min egen lya, men det är väl för att det just är min morfar som är här också. Min skyddsängel? Just nu känns det tryggt iaf. Nu vet jag äntligen varför!

Morfar ♥


Kommentarer
Postat av: josefin

men shit va både spännande och obehagligt..! haha.. ja har alltid tänkt att ja inte tror på sånt men här är de ju ganska tydliga grejer han visar dig.. tänk om min mrofar också kunnat titta till mig lite då och då..

Postat av: Moster C

Inte behöver du vara rädd nå mer nu när du vet att det är Moffa som bara kollar hur du har det!Skulle vilja att han kom till mig oxå för det är längesen han gick bort men gud vad man saknar honom! Kram

2010-11-12 @ 16:53:16
Postat av: anna

låter lite obehagligt tycker jag..

2010-11-12 @ 21:15:48
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/
Postat av: lovisa

sv:_ haha ja den var vidrig!

2010-11-13 @ 10:47:39
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Mikaela

jaa! Hoppas du får en bra lördag :)

2010-11-13 @ 13:25:03
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/
Postat av: Denise

Fick rysningar på både armar och ben efter att ha läst din text!

2010-11-13 @ 13:59:24
URL: http://blogg.mama.nu/kevinsmamma
Postat av: caroline

Som tur är tror jag inte på sådant, fast jag tror ju på dig :D läskigt PUSSPUSS

2010-11-13 @ 14:21:07
URL: http://lovelyc.blogg.se/
Postat av: anna

men shit, jag tror inte på sånt där visserlgen men läskigt ju.

2010-11-13 @ 22:33:03
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: carro

Oj, vad sjukt, och var roligt med morfarbesök ;)

2010-11-14 @ 18:38:41
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Julia

Shit lite obehagligt ändå. Men tur att det är din morfar som är på besök och ingen annan :D

2010-11-14 @ 19:44:37
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: Anonym

oj läskigt. då får morfar blunda när du tar hem karl besök :P

2010-11-14 @ 19:53:02
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: caroline

Moster C: ja, det var verkligen en lättnad att äntligen få det bekräftat. Det där också att han hade ont i ena benet, hur kunde hon veta? Ja, får rysningar! Är iaf glad att Morfar är här och tittar till mig, känns tryggt! :)

2010-11-15 @ 20:37:31
URL: http://celandine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback