PYJAMASPARTY 2010

Jaa, vart ska jag börja! Vår Pyjamasfest var en grym jävla (sprit)fest rakt igenom. Helt galen och det går verkligen inte beskriva i ord hur kul det var. Är fortfarande lite låg efter att våran fest (efter 2 månaders planering) är över. Eller inte lite låg utan mycket låg. Grym musik, grymt folk och tok rakt igenom. 40 tjejer + 19 killar (+ några till som krystade sig in) i pyjamas kan aldrig gå fel. Så himla kul att alla tog denna pyjamasfest på allvar, för det var verkligen pyjamas, morgonrockar, sidenblusar, kanindräkter, djurtofflor och nallebjörnar överallt. Tack till er alla som kom!!! ♥


Lillebror och GK kollade gästlistan noga och alla fick varsinn PJ-Party stämpel i rött.


Jessica från Gällivare med sina snygga underklädsmodeller bjöd verkligen på en galen visning för oss alla brudar. Karlarna fick ju komma in först efter 22, heehee. Fast inte brydde sig modellerna att knäppa blusen för de. (Vissa karlar fick visst för sig att köra på samma visa dom med när några kraftiga klunkar var halsade). Vad hade våran sprit för skägg i sig?


En av karlana som var bjuden fyllde även år samma dag som denna fest. Så vi klurade ut en liten överraskning till honom innan han anlände till festen. Han fick sitta på en stol mitt i salen (först med ögonbindel) och luta sig tillbaka medans brudarna gjorde en liten show för honom. "Jag fick naffsa på ett brööö..." Ja, han var bland moln.

En liten filmsnutt (den enda filmen från hela kvällen, snyft) från när karln fick sin överrasking:





Jag och min PJ-vän Isabelle. Fan vilken kul tid vi haft tillsammans!!! ♥


Jessica från Gällivare visade även upp lite leksaker och tillbehör. Jag var nog lite rädd att bordet skulle stå ensamt och övergivet av folk. Men nej, det var kaos i bordet. Kanske tog spriten sin rätt även där? Folk slet och klämde på ena och det andra. Heehee, kul!


Musiken som spelades av Jolle och Picky var grym. Vilken jävla bergsprängarkitt!! Jag vet inte hur många högtalare som bärdes in, ca 10. Vilken jäkla smäll i tak och golv. Så mycket som Petsamo gunga denna natt har den nog aldrig fått gunga tidigare. Skägg!!


Även Robinson-Erik var med och pyjamaspartajade med oss


I ♥ PJ- Party!!!


Dans som fan såklart! Folk skvätte svett lite här och var. Kanske därför endel slet av sig också där mot slutet? Haha, maggnid mot golvet. Skägg! Hoja, vilka dårar!!


Jag ska kanske inte säga att detta var en lugn och blyg fest. Allt annat. Det vet vi alla som var där, till er som inte var där: Synd att ni ej kom. För jag sparar mig på ord där. Men, ni missade då ett klös. Så sjukt mycket sjuka grejer som hände denna kväll/natt. Massa skoj och tok. Vad hände med fönstret förresten? Endel var tydligen allt för ivriga av att få komma in, synd att den som klättra kanske inte var den osynligaste. "Hallå, vi ser dig!!" Hm, alltid trott man är smidig när man är en skidåkare.


Så här såg det ut klockan 4 på morgonen! ♥ Det var även mysigt och skönt att stiga upp och städa klockan 8 på morgonen dagen efter när man sovit raklång utan kudde på ett jäkla trägolv. Men gladare än räven var jag för det. Vi köpte alkohol för flera 1000. För att vara säkra på hur mycket vi behövde till alla så hörde vi oss för med chefen på systemet. Han räknade ut noga hur mycket det skulle gå per skalle. Tror ni det räckte då? Nja. Kirunafylla, hur var det nu? Exakt! Men, det här var då fan värre!! SKÄGG! Tack än en gång till alla. Vilket minne att lägga i bagaget. (Ni som har flera bilder från festen hör av er, jag har ju knappt fotat 10% av alla som var där, lite smått tråkigt ju)

Kommentarer
Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Det ser skoj ut! Vad bra att ni hade en toppenkväll! :D



Kram Carro

Postat av: anna

haha shit verkar ha vart en galen fest. är det han som är med i robinson den här säsongen eller?

2010-10-21 @ 09:14:51
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Jessica

Verkar som att ni haft en kanonkväll.. Så jävla typiskt att man skulle ligga halvt förlamad i sängen hela fredagen och helgen ut.. Men det är ju min vanliga tur.. Lägg ut mer bilder! =) Puss!

2010-10-21 @ 11:13:53
Postat av: Julia

hehe ser iaf ut som en grymt lyckad kväll :D :D :D



Ahh det e lille toulouse ;) Han tyckte den stora kassen var rätt skoj. Så fick bära runder han i den lite ;)

2010-10-21 @ 12:24:08
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: carro

Åh, vad lyckat och kul de såg ut :)

2010-10-21 @ 16:35:29
URL: http://carroat.blogg.se/
Postat av: Fredrika

Vilket jädra party=)

2010-10-21 @ 17:18:39
URL: http://frideborgs.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad roligt no ser ut att haft det ;)

2010-10-21 @ 18:02:12
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: tess

ååååh, vad roligt :D

2010-10-21 @ 20:41:51
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: anna

kul att det vart så lyckat!

2010-10-23 @ 12:01:26
URL: http://aannnnaaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback