Fram och bak på Phi Phi

Efter 7 nätter i Ao nang så tog vi färjan över till Phi Phi där vi stannade 3 nätter. 3 nätter för många låter kanske kort tid, men på Phi Phi är det inte det. Phi Phi är intensivt! Medelåldern är 20, noll barnvagnar, gatorna är trånga och ön är fullsmockad av ständigt berusade ungdomar med sprithinkar i handen. Sprithinkarna på Phi Phi är även dem starkaste man troligtvis kan hitta i hela Thailand. Där är det bara att tåla att bartendern endast skvätter lite cola/sprite/redbull i en hink med en flaska sprit i. Att man får 2 för 1 är heller inga konstigheter, synd att man ibland "glömde" bort det och beställde 2 hinkar direkt till sig själv.

 

Maya bay, "The beach" besökte vi även en vacker dag. Jag har besökt stället förut, fast aldrig dragit in bak i djungeln. Där kan man övernatta i tält om man är av den mer djungliga typen och gick man ännu längre in kom man även till ett jättefint ställe där snorklingen verkade vara riktigt bra.

 

Dock vet jag egentligen inte hur vi hamnade på det där "hotellet" vi bodde på. Där fanns det nämligen både en fram och baksida. Vi hamnade visst på baksidan. Framsidan var som ett paradis medans baksidan var mer som ett träsk fullt av insekter, skit och en känsla av fyllecell. Nog gick det allt att bo där, det var ju iaf billigt och poolen fick ju även vi på "fattiga" baksidan låna! Men när vi fick reda på att baksidan tydligen var det hotellet som var det enda på hela Phi Phi som överlevt Tsunamin var det inte lika billigt och värt längre. Trots allt är jag inte förvånad att just vi skulle hamna i likrummen, med desperat dragna handavtryck på väggarna.


Kommentarer
Postat av: anna

åh underbara foton! ochs hit vad brun du var :)

Postat av: Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog

Jag älskar PP - fast jag känner mig lite gammal numera när jag är där - lite föööör mycket party och ungdomar (säger gammelhaggan här haha)

Kramis

2011-04-19 @ 13:08:03
URL: http://spindeltjejen.se
Postat av: ♫♪ Sandra T

ser härligt ut (:

2011-04-19 @ 16:16:24
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: Julia

Så brun å fin du e på bilderna. Man blir lite avis :P ;)

2011-04-19 @ 18:33:41
URL: http://juliaexanimo.blogg.se/
Postat av: Anonym

usch jag hatar när hotellen är äckliga. jag får panik då

2011-04-19 @ 20:21:19
URL: http://kittygitty.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Åh, jag blir så avis när jag ser dina bilder! Här är det också underbart väder nu... Händer idag då?

2011-04-20 @ 06:36:19
URL: http://slipsens.se
Postat av: Märta

Jag tycker att du har en asgrym sida! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

2011-05-08 @ 13:47:03
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback