Antingen eller...

Har varit rejält dött och torrt här. Fick krupp på min sega/krassliga/fullproppade dator för ca 2 veckor sedan. Jag krystade och skrek och kutade sedan allt jag kunde för att köpa en ny. Glad och lycklig kom jag hem med en ny, men den glädjen försvann fort eftersom på de 10min jag var borta så hade internet (routern) i samma veva kraschat. Är det dags?? Hoff, blev så less. Så jag har inte haft internet på 2 veckor och varit handikappad eftersom jag gör ALLT mitt plugg genom datorn. Så det har varit många turer hemma hos mor.

 

Det har hänt en hel del sen sist, jag har firat midsommar (några bilder ovanför) då vi svept nubbar, haft frågalekar, bastat, hoppat säck och skrattat och dansat på altanen till gryningen. Festivala i 4 hela dagar har jag även gjort (mer om det sen), jag har även haft besök av min käre far och farmor och nu har jag flytt Kiruna för att ta lite semester på obestämd tid! Vi hörs snart igen, nu ska jag ut och vara social.


Kommentarer
Postat av: I AM BAAM - Göteborg Edition

svar: hahah ah du! Nej, men texterna var liksom bara smaklösa och fula. En del lät typ "Och je-eh-esus sprang runt med sina små fötter!"..!! I mean WTF? och det var ändå inte det värsta!!Alla runt omkring stod bara och gapade!! Dom tänkte nog precis som jag.. "Jesus, would have kicked your ass so hard if he heard you right now!"

Postat av: J

<3

2011-07-06 @ 23:10:21
Postat av: anna

hoppas du har en underbar semester då! :)

2011-07-07 @ 09:27:01
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: Sandra

Alltid lika härliga bilder på din blogg. SOMMAR!

2011-07-07 @ 13:22:02
URL: http://lilleput.blogg.se/
Postat av: tess

åh vilka härliga bilder =)

2011-07-09 @ 21:58:02
URL: http://latess.blogg.se/
Postat av: ♫♪ Sandra T

härliga bilder :)

2011-07-11 @ 18:41:41
URL: http://sandramusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback