Packat och klart!

Sådär ja, nu har jag packat allt jag ska ha med mig. Som vanligt vet jag inte riktigt vad jag ska ta med..så jag packar ihop lite av varje...en jävla massa med andra ord. Hoppas jag hittar något i Östersund imån, har ju några timmar på mig där å titta runt innan jag sätter mig på tåget till sthlm. Resan tar bara 5h och 30 minuter...rätt så skapligt. Förut har man ju varit van (som Kirunabo) att det tar ungeför ca 135 timmar och ta sig till en någorlunda storstad!  Sandra och Sanna har redan kommit till sthlm så det sitter och partajar just nu, vill ju också va med =/ Men på söndag då jävlar gungar vi i kapp Gudrun!

Sandybell/Candy Candy

123292-74123292-73

Sandybell och Candy Candy minns väl alla? Eller? :) Dessa töser var i alla fall absolut mina största idoler när jag var liten, ville verkligen va som dom. Jag ville ha Sandybells långa ben (???) kommer jag ihog, Candy Candy tyckte jag alltid var så fin. Varje gång jag skulle hyra film blev det alltid nån av dom, aldrig någon annan. Har några av dessa filmer hemma. Men jag vill ha alla. Ingen som har till salu någon eller kanske flera? :)

Dags för att ta en titt på Åre....

Tänkte lägga in lite bilder från Åre från förra säsongen, men eftersom det är enhel del, så delar jag upp de och visar lite bilder då å då istället.
Nu kommer ett litet smakprov från personalfesten vi hade i april. Då vi kastade klot och drack öl som riktigt karlar!


The Grudge 2

123292-62
Fattar inte varför jag vill se sådana här filmer egentligen, men något säger mig att jag bara måste. Reklamen till den som visas gång på gång i tv rutan gjorde att man bara var tvungen helt enkelt...eller nåt?:

Jag ser på
tv:n och gallskriker blundandes under filten: "Stääääng aaav...byyyyyyt kanaaaal....byyYYYYYT!!!!!"
Niklas skriker ännu högre ihopkrupen bakom kudden: "jag hittar inte fjärrkontrolleeeeeen"

Igår kväll var det dags att se hela rullen.....

Under filmen gång låg båda som två stela spett under täcket, ingen kroppsdel fick vara utanför. Det blev jäääkligt varmt.

Mitt slutliga omdöme: knäpp, svettig, spännande!

mammaaaa....hjääälp!

Nu känner jag mig ej så lugn och harmonisk nåmer....läs detta!!!

Idolkryssning

I helg far jag på en lite resa igen, den här gången blir det till Stockholm. Och på söndag går jag, Maddis, Sanna och Sandra ombord på Cinderella. Har aldrig åkt på någon kryssning tidigare så det här ska bli väldigt fascinerande  =) Och riktigt gött att få träffa mina donnor igen!! Carro är ju också i Stockholm då, så jag hinner ju träffa henne också! Hur bra som helst! Jag läääängtar!!!
maddissannasandracarro

Gossip GirlDenna bok sysselsatte jag mig med när jag låg och friterades på stranden (på Bali) . Tyckte den var lite seg i början men när man väl kom in i den kunde jag absolut inte sluta läsa den. En bok i min smak :)Riktigt längtar tills jag får hugga in klorna i dessa också.
gossipgirl.se


Mina

Vill att Mina ska va här hos mig och Niklas. Men hon trivs nog bättre uppe i Kiruna hos mor och familj där hon alltid bott. Hon e alltid så glad när man träffar henne, då ler hon så alla övre framtänder syns inkl. tandkött. Det kallar jag äkta glädje. Hon kan även låta som en gris, sjunga ballader, och snarka som en riktig karl. Hon är väldigt speciell och har en stor personlighet, och det är de som gör henne till världens bästa.

Saknar henne jätte mkt!!!
Mina


Hemkommen


Nu är man hemkommen från Göteborg. Jag hade väldigt väldigt roligt måste jag säga. Blev helt frälst av att bara vara där. Och allt folk? Har aldrig mött trevligare människor tror jag (förutom de som sprang iväg när vi frågade om vägen, men de var nog turister) Och dialekten alla har? finns det nåt som låter härligare? mmmmmm ;)

Releasepartyt:
Den började med att vi satt ett gäng i vårat (mitt och Niklas) hotellrum och förfestade lite. Vid 7-tiden var det dags att ta sig till stället där festen och filmen skulle hållas. Först var det "fin" middag, korv-pulvermos + en pucko. :P haha, riktig raggarmiddag! Men ett glas fint vin fick man iaf.

Sedan var det mingel och svepning av alkohol som gällde för alla.

Kl 22.00 började filmen visas, det var verkligen pressat med folk på stället. Vid det laget hade också de flesta hunnit svepa en heldel och alla stod mer eller mindre och smågungade medans filmen visades. Men de som hade tagit en klunk mer alkohol än någon annan på stället var nog dom som var med i självaste filmen! (var ni lite nervösa?? ;P)

Efter filmen var det dags för ännu mer mingel och med andra ord ännu mer alkohol. Sedan spårade det väl ut mer eller mindre för de flesta, som t.e.x för mig som vaknade upp med endast en sko (men den återfann jag dagen efter i en park mitt i Göteborg, efter en hård sökning )
 ....väldigt väldigt roligt hade jag iaf som sagt och Niklas var en självklar tia i filmen :)

Göteborg!

Nu har vi äntligen kommit fram till GötebåååRRg! Det var inte det lättaste att hitta till hotellet bara. Vi frågade 4st personer om det kunde hjälpa oss, men alla bara sprang iväg....som att de vara rädda för oss (???) Men men, tillslut fick vi hjälp av en lapplisa iaf. Hon förklarade även snällt vägen till systembolaget. Nu efter flera timmars shopping och spring så är jag rätt sliten och trött, så jag ska ta mej en lur i den pluffsiga sängen och sedan fixa till mig inför festen ikväll!

Beslutsångest!

Har alltid det när det gäller vad jag ska ha på mig! Men jag har iaf bestämt vad jag ska ha för kläder på festen på fredag. En svart tröjklänning blir det. Men satan, vad ska jag ha till det då? Och håret....skulle vara kul å köra något mer stylat än det jag alltid har (slickat och platt). Men men....! Vet inte riktigt heller vilken väska jag ska ha! Mmm...jag vet, jag har riktigt svåra problem i mitt liv. Nästan så jag måste besöka en doktor ;)Men väskan kanske någon kan hjälpa mig med nu iaf? Vilken?


Filmpremiär!

Nu har vi fixat våra biljetter till Göteborg! Så imån kväll drar vi! Vi bokade oss en liggvagn. Man vill ju vara utvilad och fräsch när man kommer fram till storstaden på morgonkvisten! ;P Vad kul det här ska bli :) Sist jag var där va när vi hade konståkningsläger sommaren -99, så det var som ett tag sen......

I Göteborg blir det naturligtvis att släppa pungpåsen lös på massa krafs. Men det vi framförallt åker dit för är
filmpremiären, som är på fredag. Det ska bli spännande, inte minst för att man får se sin egen karl på den stora filmduken! ;) Efter det blir det middag och sedan fest!

Här ska vi bo under denna helg!

BALI - THE PARADISE 10sep - 03okt -06


Datorn är frisk!

                            
 Niklas


Niklas dator dog precis innan planet  till Bali skulle lyfta. (Ej en kul start på våran resa) Så direkt vi anlände hem till Sverige igen åkte den akut till datorexperten. Och idag kom den hem frisk och kry. Och som tur va så hade inget försvunnit från datorn. Sorligt och förlora alla bilder! Så nu ska dom in på skivor fort som bara F-A-N!Äntligen!

Sådär ja! Nu har jag också en blogg! Kul! Tack så mkt Carro

Satt nyss på balkongen och slurpade i mig lite kaffe! Det är riktigt härligt höstväder ute nu! Solen skiner och det är +10. MMmmmmm.......vad man mår bra då!

Ska sätta in lite bilder från Bali-resan lite senare....

Men nu ska jag och Niklas gå och boka våra tågbiljetter till GöteboåååRRg!