Vänner på besök

Håller just nu på att fixa mig inför ikväll. I tid? Jepp, satan ska ju jobba hela dagen ända till ikväll. Så måste fixa mig redan nu. För ikväll när jag kommer hem har jag bara drygt en timme på mig innan vi ska stå redo och berusade inne på wersens. Sanna kom hit med flyget för 1 1/2 timme sedan från kiruna. Och maddis sitter just nu och puttrar på tåget och är här i Åre om en snar framtid. Ikväll är det fest som gäller för hela slanten. Fy vad kul vi ska ha!! :D

Song Of The Day

Rihanna Ft. Jay-Z - Umbrella

123292-519

Fest med kvinnorna + brö:et

123292-512









Igår var det alltså lite fest. Först hemma hos mig, och sedan vidare till werséns. Proppfyllt med folk. Man kunde knappt röra sig. Och ölen jag köpte hann jag bara ta en klunk ifrån innan den försvann. Kanske lika bra det. Ingen svin rolig kväll, men rolig. Sedan köpte jag mina strips och smältostdipp som jag gick hem och tryckte i mig innan jag däckade. Skippade t.o.m efterfesten. Inte likt mig. Men desto bättre mådde jag idag. Brö:et var förresten väldigt populär på förfesten. Alla ville knåda och smeka på den lilla silikon klumpen. 


Werséns

Werséns → After the sunset
 Dresscode: lättklätt och somrigt
Säsongens sista söndagsklubb

Laddad!


Anställd

Endast 7 dagar kvar att jobba här i Åre. Sen säger jag farväl till kåken.

123292-509

Våran chef har lite hyss på G ibland. Som t.ex. det här. Han kom på idén i början av säsongen att han ville ha alla sina anställda nissar uppe i taket. Vi fick fotas, men sa aldrig vad det var till. Sedan helt plötsligt hängde vi där uppe i taket allihopa ink. han själv. Så, här uppe ↑hänger jag. 

 Och nej, ifall ni också undrar nu som alla andra gjort. Så är jag inte gift. Inte förlovad heller!!!
Haha! Men kär och galen, det är jag däremot ♥

På plats

Maddis fick just hem vårat paket vi beställt med våra Sommarfest-kläder. Snabb leverans som tusan, väldigt bra. Jag är så nyfiken! Maddis var väldigt nöjd iaf. Dom var tydligen väldigt proffsigt gjorda också. Det kunde man inte tro när man beställde kläderna eftersom det var så billigt :D Skönt att ha kläderna på plats iaf, så man slipper komma dagen innan som förra året. Längtar!

Bild från Garaget

123292-508

Hittade just denna bild på are.cc Usch, jag ville ju inte vara med ju. Och ändå syns mitt tryne där bak. Ser ju lika galen ut som jag beskrev festen som. Men det bjuder jag på. Framför är iaf "Mamma-Mika" och Frida. Underbara bruttor ska ni veta. Är så glad att jag lärt känna dom. Och jag och frida är så tacksamma att vi hittat vår "Mamma", som håller reda på oss under dom sena timmarna på dygnet, hih!
 Tusan, vad jag kommer sakna er ♥

<3

♥ Snart 3 år tillsammans ♥
123292-507
Saknar
dig!

Garagefesten

123292-505




 


Jag kan bara säga att hela denna kväll var helt galen. HELT! Såg ut som en lerig alkoholist när jag vaknade upp dagen efter. Dansade som en galning. Fick en knyten näve av en dam också och flög baklänges ner i stengolvet (fel och bara ha kul och vara glad när man är ute?), men fick då hjälp av en berusad dumle. Tur att han var där. Men glad var jag för det, ingen ska då få mig att lämna dansgolvet iaf. Så jag och dumble fortsatte dansa, eller rättare sagt vi flög runt som två trasor bland folkmassan. Det var kul. Sedan gick jag, frida och rasmus till tott och satte oss på högsta våningen i en trapp. Varför vette fan. Slutade iaf med att vi 3 satt på mogonkvisten hos mig och käkade mackaroner och sköljde ner det med X antal tequila.

Lera

Jag och frida vaknade upp klockan 15.00 idag, fortfarande knalla.
Garagefesten igår var det mkt krut i vill jag lova, den var även skapligt lerig.
Att vakna upp idag var ingen dans.
Nu måste jag vila min misshadlade kropp.
Så mer om festen kommer imån.


Laddad

123292-499Jag har två stycken nyckelpigor på min balkong just nu, så söööta!
Har hunnit med mycket idag - skrubbat, dammsugit, handlat, och fixat biljett till Burtonfesten ikväll. Snart ska jag tvätta och sedan ladda vidare för ikväll. Niklas flygresa till Whistler gick också bra trots att det var fredagen den 13:de. Puh!

Fick tillbaka pengar från skatten, Jeeey!! :D

Dålig

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera. Har varit full rulle. Och det har dykt upp lite saker som har varit riktigt värt att fira. Vad jag firat får ni veta i framtiden :D Inte länge kvar tills säsongen är slut. Lite lessen för det ju. När ska vi alla ses igen?

Garagefesten på måndag!!! Och jag är nog den enda i hela byn som har varit jävligt dum och inte fixat nån biljett. Får väl skylla mig själv.

Fest/bygget

Kvällen började med att jag åkte till lotta. Alla andra drog ner till pupliken och kollade på tävlingen som började kl19. Jag tyckte jag satt så bekvämt på balkongen med mina lånade XXL täckisar och filt så jag stannade. Utsikten till hoppet och hela tävlingen kunde ju inte bli bättre så. Men nervös var jag, satan. Det där hoppet karlarna skulle köra var ju inte och leka med precis. Kunde knappt hålla min öl i balans. Men det gick iaf bra för niklas, han var nöjd :D  


Sedan släppte vi sargkanten = festen började!




Blev ej så mkt fotande den kvällen, men några är bättre än inga.
 Slapp kön - gratis inträde - gratis dricka - trevligt umgänge. Kvällen kunde inte bli bättre :D


Bra start...

Vaknade av att niklas kom med frukost på sängen till mig, hih! Bättre kan väl inte dagen starta...:)  Det var lungt att jobba igår också, riktigt skönt. Och på skärtorsdan hade vakterna endast varit tvugna att slänga ut 2st raggarbaggar från våran butik. Längtar till imån klockan 14.00 för då har jag jobbat klart och är ledig tills på onsdag :) + att vi ska ha tjejmiddag imån och sedan gå ut på en krogrunda :D

...

Ska strax gå och jobba. När denna helg är över kommer jag vara den lyckligaste människan tror jag. Satan. Men allt går bara man tvingar sig, el? Lägger in lite bilder från förra helgens firande ikväll.

Ha en glad påsk alla som kan! :D

 Gillar ni min blogg?
Rösta! Då blir jag glad kan jag lova ♥

Kaos

Har varit en kaotisk vecka, verkligen. Känns som att det är nån där uppe ↑som vill jävlas med mig. Och imån ska jag till jobbet efter en lång behövlig ledighet och sedan jobba hela helgen. Idag hade norskarna sin lilla fest också. Dom har som tradition att supa skallen av sig på skärtorsdan och sedan köra raggarrunda runt vårat systembolag här i åre (granne med mitt jobb). Fråga mig ej varför.

Igår hade jag och niklas en riktigt trevlig kväll. Först bjöd han mig på mat på en japansk restaurang "IKKI". Satt där i ca 2 1/2h och myste. Till förrätt tog vi grillade tigerräkor på salladsbädd med vitlökssmör och sedan på de tog vi sushi med en kall öl till. MMMmm...sjukt gott. Till efterrätt tog vi en till öl ;D När vi kom hem från restaurangen slog vi på en skräckfilm
"Dead silence" som handlar om dockor. Ni vet sånna där som man sätter in handen i. Eller en närmare beskrivning - skurt! Hur som helst, den pumpade på hjärtat rejält iaf.

Vilken storm det varit idag. Haha, stackar alla turister som kommit hit och betalat en fet summa pengar. Och sedan kan dom inte ens sätta arslet utanför dörren :P

Jag och Niklas tog en biltur idag från Åre till Ö-sund. Trots varningssignalerna i radion.

Åre


Östersund


Presenter

123292-485
Hade en riktigt trevlig födelsedag :D
Fick bl.a min efterlängtade rosa mobil av mor m. familj. Så glaaaad :D Älskar den.

Niklas hade framkallat alla kort från digitalkameran. Från resor och allt vi gjort tillsammans från början av vårat förhållande till nu. Och sedan sattit de i en rosa pärm med små blommor på. Så sööööt. Mer personlig present kan man inte få. Bättre karl än jag kan man nog inte ha!!  

Tack så mkt alla för alla presenterna jag fick. Ni är mer än guld värda ♥

Min dag

Tant-Carro 22år
123292-484
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :D