adidas


Dom har öppnat en ny butik här i Åre - Red Devil.
Jag och Niklas gick in en sväng där idag. Och gissa vad jag fann??
Min efterlängtade Adidas!! Den vita med guldränder :D
Äntligen blev den min!

Fest + singstar

Bilder från när mina vänner var och hälsade på mig här i Åre

Jag är påväg att vakna..

123292-287
"Vi går som sömngångare igenom livet utan att veta att vi sover
...tills någon väcker oss"

...

"Det är lättare att få förlåtelse än tillåtelse"
(chefens sista ord på mötet)

möte

Fick nyss veta att vi har personalmöte klockan 8 ikväll!
....det förstörde ju inte alls våran myskväll!!
Jaja, det får väl bli mat innan och film efter, punkt slut.

Karln är tillbaka!

Igår kom Niklas hem från USA. 22 dagar har vi varit ifrån varandra. Ska njuta av dessa två veckor han är hemma. För sen drar han till Japan och sedan kanske direkt till USA igen. Men men, nu är han här och jag är såå glad. Ska gå och ge en alvedon åt han nu. Han fick bara sova en halvtimme förra natten. Och i går drog jag med han på en liten krogrunda. Stackan ligger helt utslagen i sängen nu. Ska gå och handla lite mat till oss. Sen ska vi ha en myskväll tillsammans med film och god mat.


hahaha

123292-287

O´boy är gött!
Hur blandar du?
Ebba blandar
såhär!

Drinken var god :)

123292-283

Denna bild på mig är tagen i söndags. Då jag,
maddis, josefin och carro satt på förfest hos mig. Då det blev en massa singstar och babbel som i sin tur ledde till att vi kom lite sent till Dippan. Men det blev ändå den mest lyckade kvällen - mkt dans och trevligheter.

Jag är knäpp!

123292-281

Min arbetskamrat frågade om jag ville följa med ut idag. Men jag sa att jag inte hade någon lust. (för det har jag verkligen inte)Och nu har jag jag jätte dåligt samvete. Fan. Har svårt att säga nej, och då menar jag inte bara när det gäller fest. Men nu gjorde jag det, och då får jag sitta med dåligt samvete istället. BLÄ! Varför får jag dåligt samvete för allt? Kommer ihåg när jag var liten och mamma hade gjort i ordning lite mat som jag skulle ta med mej på min konståkningstävling. Jag tvingade i mig allt även fast jag inte ville ha. För jag klarade verkligen inte av att slänga något. För då hade jag tyckt synd om mamma som hade varit så snäll och kämpat ihop min lilla mat-säck. Det kunde t.ex. bara handla om ett litet äpple. Åt jag inte upp det, så fick jag svin dåligt samvete. Men sen när jag väl hade ätit upp det så tyckte jag så synd om skruttet istället. Vill inte slänga den i sopen. Ville inte att den skulle blir ensam. Ja, jag vet... jag ÄR knäpp!


sos-larmet gick!

123292-280

Ooh, fick vara kvar på dårhuset (jobbet) längre än jag hade tänkt mig. Jag och mina manliga (jag är den enda kvinnliga säsongaren) kollegor är inte så haj på att stänga butiken ordentligt. Larmet gick några gånger. Fick ringa chefen x antal gånger innan vi kunde larma oss ut från butiken. Det är alltid jag som blir offret att ringa och störa han också. "Ring du, du är bättre på att prata" ööh, ok! Chefen sa tillslut "hoppas ni kommer ut innan frukosten imån". Jaja, det gick iaf bättre än sist vi stängde. Då gick sos-larmet. Fick ringa chefen då med. Han fick då avbryta sitt fredagsmys där hemma och dra sig ner till oss för att hjälpa..!! Han hade även hunnit dricka några jävlar då, så han fick dessutom ringa runt och fråga om nån kunde köra ner honom. Om han inte hade varit så snäll som han är så hade vi nog fått en knytnäve för länge sen. Men trots allt har han aldrig ens blivit sur. Han är ta mej fan glad jämt! (???) Tur för oss får man väl säga.

Ett frö är påväg!


Satan, missade min tvättid idag. Eller rättare sagt jag njöt av att missa den så jag kunde sova längre. Gick och la mig tidigt igår, kl 01.30. Trodde jag skulle somna, men tyvärr låg jag som en säl i sängen i två timmar. Många tankar som snurrade i min hjärna innan jag tillslut kunde slå igen gluggarna. Ska strax jobba. Har varit ledig i en vecka nu. Så det känns lite tungt att dra sig ner mot byggnaden. Ska även jobba hela helgen. Men jag har iaf något ljust framför mig. Och det är att mitt frö kommer hem på söndag :D

Hejdå mina vänner!

Jätte tråkigt när Carro och Maddis for hem.
Det har verkligen varit jätte kul när dom varit här.
Saknar er redan!

Dessa bilder symboliserar verkligen dom största
 händelserna som vi har varit med om under dessa dagar här i Åre:
123292-274123292-273123292-272
Mer detaljerat kommer ni dock ej få veta :P
Och låten som symboliserar starkast är denna.
Låten har inte bara spelats högt i högtalarna.
Utan jag har verkligen insett hur sanna vänner ni verkligen är.
Och efter eran visit här känns det som att vi alla tre har kommit närmare varandra än någonsin.
*Love*

Kommer ploppa upp bilder på oss och våra händelserika dagar om en snar framtid


Vänner på besök!

Det var ett tag sen.....
Har varit lite upptagen här när
maddis och carro kommit på besök hos mig. Så då har man inte tid för sånt här ju. Men jag tänkte att jag skriver några rader nu iaf. För mina vänner ligger nämligen och sover än, som två små snusar i sovrummet. Själv sitter jag och kollar Let´s dance repriset. Gick in nyss och sa: "hallå? upp och hoppa vi ska ju börja partaja om 4 timmar." Haha, dom kollade upp med sina sträck till ögon, sen drog dom täcket över sig. Vi var uppe till tidiga morgonen igår/idag så dom är nog lite trötta! Sen finns det en annan andledning också. Men den tar vi nån annan gång :P
Så kul när dom är här och hälsar på mig. Vill aldrig att dom ska åka hem igen!

I fredags var vi ute på bygget och släppte lös. Lite för många drinkar kanske. Men vem tackar inte nej till gratis drinkar? Tyvärr inte vi iaf. Som vi borde ha gjort. Men men...idag blir det som sagt party igen och massa massa roligt än en gång.

Igår tog vi en lite veva med min bil här på torget också. Bakismaten var ett stort behov av oss, så vi chansade stort. Det var maddis som fick äran att köra. Eftersom vi ansåg att hon var den mest lägliga bilköraren igår. Men det gick rätt bra iaf på vägen, även fast det var många skrik och stönanden. Finns ju inga poliser i byn och inga lapplisor heller för den delen. Så lite handikapp parkeringen och en tur på bakis dagen skadar nog ingen. 


9h kvar

Är hög av glädje! Jag känner mig som en liten unge som funnit en 5:a på gatan.
Ska jobba en stund imån, men sen är jag ledig en hel vecka. 
Carro kommer hit om 9h, känns lite overkligt. Hon har ju aldrig varit här.
 Medans alla mina andra kamrater redan hunnit med 2 visiter var förra säsongen. Ska bli så kul!

Jag har suttit här och planerat vad vi ska göra, 
vi har ett fullspäckat schema framför oss vill jag lova! :D


Jewel

Denna låt lyssnade jag sönder när jag gick i 7:an
Jepp, jag vet att det är ett väldigt bra tag sedan.
Men trots det väcker den upp så starka minnen så det känns
som om det vore igår.
123292-271

"ingen njutning direkt för någon"

123292-269
Den nyklippta luggen

Har varit lite seg på sistone. Bakis har jag varit i två dagar och sen har jag jobbat. Hoppas jag piggnar till liv när
carro kommer på fredag, men det lär jag nog definitivt göra! :D Lääängtar! 
Har iaf hunnit kolla filmen the last kiss. Lite små deppig var den, men sjuuuuukt bra!
Ooh, jag är verkligen torr i skallen nu. Detta inlägg blev dåligt.
 Åh, vafan har jag för grannar egentligen?? Nu håller han på andra sidan väggen på och låter som en säl! Och han/hon ovanför har sjukt stor urinblåsa. 
När dom väl urinerar tar det typ en kvart innan blåsan är tömd.
...lyhörda väggar, ni vet - ingen njutning direkt för någon!

action

Igår var det fest, igen! Kul som bara den. Var på några förfester innan och sen blev det dippan. Är studentveckor här i Åre nu. Så Dippan var full av berusade studenter som stod på stol, bord och golv och dansade lös sina bekymmer, kanske?. Sen var det efterfest för hela slanten.

Niklas var även han på fest igår. Där bl.a. Tommy lee och laguna beach bruttan var. Jepp, han får gå på dom stor kalasen han. Han skickade lite bilder till mej därifrån. Men för att inte vara sämre så skickade även jag bilder från min efterfest som jag var på igår, där karlarna drog ner byxorna och smiskade varandra med ett skärp och sedan njöt av smärtan. Men dom lägger jag tyvärr inte upp här. Men ni har några smakprov hos josefin ifall ni är sygna på lite action.


Niklas vän simon var nog lycklig när han fick till det lite med bruttan

lyset är tänt!

wihoo...är på fyllan fortfarande jag! Har varit på efterfest hela natten/morgonen. Pratar med niklas nu...han är också på lyset. Han hade hängt med tommy lee han...hahah! Jepp, sånt gör man ju varje dag!
Vatten tack!!! Kan någon ge mej vatten? Nene....

Godnatt!

Det slickar sig mot huden hela tiden!

Någon som vet hur man blir av med elektriskt hår??
Jag håller på att bli galen!

Lyckorus

123292-264
Kom just hem från jobbet, skönt! Men det har faktiskt varit kul att jobba dom senaste dagarna. Kommer inte hem sur som en mört som förr, utan med ett leende på läpparna. Kanske beror på att jag har fått så roliga och snälla arbetskamrater kanske. Sen har alla kunder varit förvånansvärt trevliga och glada den senaste tiden.

Har lyckorus i hela kroppen också, vet inte varför. Allt känns bara så bra,
hoppas det inte vänder nu bara för att jag skriver detta.

Sen känns det som att denna säsong i Åre kommer blir ännu roligare än förra.
Haft sjukt kul än så länge iaf. 

Men nu ska jag äntligen påbörja min förvandling - färga slingor + klippa lugg. Har rejäl pepp nu efter allas kommentarer :D tackar så mkt! Fixar fram en bild senare på resultatet.

lugg/färg/film/10.000kr

123292-263

Har bestämt mig, det blir en liten lugg för mig. Ska även färga lite slingor i håret (igen). Tycker inte det blev riktigt lyckat sist! Men sen får jag ta mej fan lägga av, annars har jag väl endast svintostubb på huvudskålen. Men saxen och färgen tar jag fram imån bitti.
 
Skulle ju kolla denna
film idag, men jag känner mig lite trött faktiskt,
så den blir uppskjuten till imån den med.   

Pratade med niklas nyss, blir så glad av att få höra hans röst. Jobbigt när det ska vara så dyrt att ringa. Kommer ihåg i början när vi var ett par och när han reste. Då gick det verkligen inte att låta bli att inte ringa och prata med varandra. Och resultatet av det blev ju då att hans telefonräkning fick sig en liten summa  - 10.000kr fick han prutta ut varje gång. OOh! Ångest. Numera håller vi oss till Skype ;P  

Nykter?

Mina arbetskamrater vill verkligen förstöra mitt nyktra liv jag försöker uppnå (iaf ihelg)

"bygget ikväll då?!"
"det är ju gratis carro, klart du ska ut"

"ja men vi syns ikväll då carro"


Det värsta är att dom lyckas också...eller nästan iaf! För det svider en aning i själen just nu!

Men jag ska hålla mej, iaf tills på söndag kväll...

.........kanske!


"ljus och batteridriven radio"

123292-262
Fick inte en så bra start på dagen idag, märkte när jag vaknade att det nämligen var strömavbrott i min lägenhet. Inget fungerade, allt var avslaget. Fick panik och ringde mor. Vi trodde först det hade gått en propp, men sen märkte jag att hela huset hade drabbas. Har varit med om detta förr och då varade det ett helt dygn. Jag och
maddis fick sitta som två gökar med tända ljus och batteridriven radio. Kunde inte ens laga våran tacos eftersom inte spisen fungerade.

Men men, nu är det lungt - strömmen har återvänt :D 

:D

Ifall ni gillar min blogg - rösta gärna :D

123292-261

Lugg?

123292-260
Är så less på mitt hår. Funderar på att kanske dra fram saxen och klippa lugg.
Fast inte för kort då utan mer i stil som på bilden övanför.
Fast jag vet inte, tänk om det blir helt fel - gles och jävlig. Och slutar som 
denna?
Ääh, tror jag sover på saken och kommer med ett beslut imån.

The last kiss

De här filmen måste jag bara se!!
Kolla trailern
här!
123292-259 

Fröet!

Ge mig sommar - ljus - värme - NU!

Bilden tog jag på niklas när vi två var i familjens hus utanför Älvsbyn i somras.
Hade en riktigt mysig helg med grillning - massa sol - fiske och spel av Uno

Saknar dig mitt Frö!
123292-258
Niklas heta outfit - mammas minst 10år gamla jacka

1 vecka kvar

123292-256
Om en vecka kommer
carro och hälsar på mig :D
Då ska vi gästa Åres krogar och leva bus hela dagarna
Längtar!

RIK

123292-259

Har lite ångest eller inte ångest, men lite svårt att släppa tanken av att bli rik rättare sagt!

Pratade med mina arbetskamrater här för någon dag sen (Daniel och Kristoffer) Dom två är inneboende hos några tjejer här i Åre. Men dom blir nämligen "utkastade" under VM-veckorna. Eftersom tjejerna istället ska hyra ut åt några andra (turister). Dom kommer ta 30 000/vecka i hyra av dom för att få bo där. Fyfan, säger jag bara. Folk är helt galna för att få vara här under VM. Ja, och det är därför jag har lite ågren här i lyan just nu. Vill också hyra ut lägenheten under VM och tjäna ihop en massa stålar. Våran lya ligger ju mitt på torget också, lägligt till allt man vill åt. Så vem hade tackat nej? Men då är ju problemet, vart ska jag och niklas ta vägen då? Alla hotell är ju fullbokade sedan ett år tillbaka. Jaaa, det svider just nu. Hade ju varit lättförtjänta pengar de där måste jag säga.


Let´s dance

123292-256

Imån är det dags, ska bli kul att se hur ebba lägger sina steg :D

Step up

123292-253

Denna film såg jag för någon dag sen. Rekommenderar den starkt för er som gillar dans.
Själv är jag helt frälst i dans-filmer!
Låg som en liten gås i soffan och guppade igenom hela filmen.
Även om jag gillar att titta på alla dessa dansfilmer, så måste jag tyvärr säga att dom ger lite ångest också. Eftersom jag saknar dansen som fan. Och jag VILL VILL VILL också dansa. Och gå på en dansskola!!

Paket

123292-252123292-251
123292-253123292-249
Längtar tills mitt paket kommer som innehåller just detta :D

Bygget

Ja, som sagt så blev det ju Bygget i tisdags.
Var först tänkt att jag skulle gå på ett annat ställe. Blev bjuden på en fest av Niklas kompis, han skulle fixa in mig på listan dit. Skulle tydligen vara bra drag + att drickat skulle vara gratis. Lät rätt lockande. Men eftersom han bara lyckades skrapa fram en plats på listan, så valde jag därför att gå ut med
josefin och moa på bygget istället. :D Kändes mer rätt att gå ut med dom än med niklas kompisar som jag dessutom inte känner så väl :P

Har lite dåligt samvete nu eftersom jag sket i att gå dit ändå, när han hade fixat och allt. För sådan är jag, får dåligt samvete av precis allt. Men men, hade rätt kul på bygget iaf. Vi tappade tyvärr bort moa i folkvimmlet. Men jag hade trevligt med Josefin iaf :D Vi lyckades också ta riktigt "heta" bilder på varandra. 



Vettefan, vad jag håller på med - minen jag har är ju inte direkt het.

Bulle i ugnen

123292-242

Har lagt in mina små scones i ugnen
Det luktar nybakat i lyan nu.
Mmm, vad gott det ska bli!

Avocado juice

123292-241

Tycker inte om avocado speciellt mkt och choklad är inte mitt favorit godis.
Och det tillsammans trodde jag verkligen inte skulle gå ihop. Men där hade jag fel.
Avocado juice med choklad är en riktig höjdare måste jag säga. Sjukt gott.
Många sånna som slank ner i kaggen under min och
niklas vistelse på Bali.
Sen måste jag även tillägga att den bara kostade 4kr också.


Drömmen

Jag har en konstig dröm som jag drömmar nästan varje natt:

Jag försöker springa iväg från något, men hur mkt jag än tar i så kommer jag ingenstans.
Jag står bara stilla på samma ställe.

Undra varför jag alltid drömmer just det
 kanske vill den säga mig nåt?
...men vad?

Jag har ingen aning!

Party!!

Party igen - det är bygget som gäller ikväll!!
Backyard Babies spelar, själv är jag tyvärr inte så stort fan av dom, men dom drar nog en massa folk till Bygget iaf.  Dricket ett glas rött just nu och har en vit blus på mej, bra kombination va? Har en känsla av att min blus inte kommer hålla sig vit mer än en kvart inne på krogen.

Har meckat med digitalkameran idag också, med hjälp av lite gummi (som man använder till ögonfransböjaren) och lite tejp så funkar den galant!! Kanske blir lite bilder ikväll då!!


Chefen



På tal om att ha världens snällaste chef - för de har nämligen jag :D
Frågade igår om jag kunde vara ledig om 2v eftersom min kära vän carro kommer hit.
Han drog direkt fram almanackan och skrev "Carro ledig"
Jag = Vadå, går det bra att jag är ledig då? Även fast det är ganska mkt att göra?
Chefen = Klart du ska vara ledig Carro, det här fixar vi utan problem.

VM i stängning

123292-240

Fick veta mina timmar idag, om hur jag ska jobba under VM - blir som sagt en jädrans massa timmar på det där stället + att jag bara kommer jobba stängning (FY!). Som tröts hade han försökt göra det hela lite "roligare" när vi skulle läsa våra timmar vi skulle ha:

På almanackan i fikarummet var detta verk upphängt:

VM i stängning 29/1 - 18/2 - 2007
öppet till 22.00

Vinnare är:

bla, bla bla.....(Jag + några stackare till)

Vi hälsar er varmt välkomna till några oförglömliga kvällar!!

1:a pris - ett fett lönekuvert
2:a pris - trött som fan dagen efter
3:e pris - missade förfester

Grattis!!

Jepp, så stod det, om det inte vore för att han är så jävla snäll så skulle jag blivit lite smått irriterad på detta. Kommer inte njuta speciellt under dessa veckor. Plus att det bara är vi säsongare som får ta skit-tiderna. Men men....han försökte ju göra det lite roligt iaf, och han är ju så snäll så det går tyvärr inte att bli sur på honom :D

Trötta sötingar

Kolla in dom här små rackarna.
Här snackar vi trötthet!
huuur söta som helst :D

Klicka på bilderna!

123292-238 123292-237


Mysig

Min vän, sanna, skickade en fin låt med Eva Cassidy till mig
...den är väldigt mysig...
Lyssna
här!

123292-236

Fri entré!

Åh, fick mina efterlängtade små vip-kort idag :D Fri entré till både Dippan och Bygget. Riktigt välbehövligt här i Åre nu under säsongen när man går ut så gott som hela tiden. Skulle vara rätt drygt att betala 100 spänn varje gång annars, som det tyvärr kostar!

BRA BRA BRA!

Party/Dippan

123292-238

Igår var det partaj som gällde för hela slanten
Förfestade lite grann uppe hos
josefin. Jag, josefin och tove.
Där blev det lite Singstar och spelning av sanning och konsekvens, hihi....mkt som erkändes där!
Sen tog vi en taxi ner till Dippan där partajet fortsatte. Hade en perfekt berusing hela kvällen
(eller njiaa, inte i slutet kanske men)
Väldigt lyckad kväll tyckter jag iaf, och det var helt klart värt att vara bakis på jobbet idag!

76 dagar kvar

Sitter och dricker mitt morgon kaffe. Så härligt att vakna upp och solen börjar titta fram mer och mer. Äntligen! Mer ljus åt folket. Ska städa bort all jul i lyan också. Men först blir det ett träningspass och ett avsnitt av Sex and the city.

76 dagar kvar till vi ska vrida fram klockan en timme = TILL SOMMARTID
Wiho!

Carro pysslas om

Idag har jag haft en liten "pyssla om mig själv dag"
Riktigt mysigt har jag haft här hemma i min ensamheten.

123292-234


 

  • tränat på min nya träningsmaskin (svett)
  • fixat mina naglar (plommonlila)
  • färgat mitt hår - guldbruna slingor (nöjd)
  • färgat fransar och ögonbryn (äntligen syns dom)
  • kollat Sex and the city (love)
  • inhandlat lite nytt smink på Kicks (Jaa!)
  • toppat håret  (hejdå svinto)
  • lagat min favorit - kycklingryta (rap)

Say it Right - och jag ryser

Denna låt är helt klart den bästa från hennes senaste album.
Vilken låt är eran favorit?
123292-233

Depp och jag på unga dar

123292-232
En av mina favoritfilmer när jag var liten. Jajjamen, inte var de bara disney figurer på filmomslagen jag hyrde som liten skrutt. Satt och kollade den om och om igen, även fast jag aldrig förstod vad den egentligen handlade om. Kunde ju varken språket eller hinna med texten på dom unga åren som jag levt då, 6år kanske. Mor kopierade filmen sedan så jag slapp hyra samma film hela tiden. Den finns fortfarande kvar, dock dålig kvalité, men en godbit för det.
 Tror jag tyckte Depp var en Cry-Baby redan på den tiden :D

Hjärter dam

123292-232
Sitter och pratar med min gosse, han är i New York just nu - långt ifrån mig med andra ord.
Tre veckor utan pussar och kramar!
Tänkte just på Alla hjärtans dag, den dagen är ju här snart. Har aldrig fått fira den dagen med Niklas, även fast vi snart har varit tillsammans i 3år. Trist. Han är alltid bortrest vid den tiden. Denna gång kommer han vara i Japan. Men men...sånt som löser sig.
Vi firar våran hjärte-dag på våran egna dag istället, som alla andra år.
...och lika mysiga blir dom för det...

Nyårsafton

Började med att knäcka en öl vid 4-tiden.
 Vid 7-tiden tog jag, niklas och hampus en taxi upp till Glasberget - till Josefin och Per.
Redan då var både Niklas och Hampus ganska på lyset (p.g.a en rejäl afterski)
Där satt vi ett gäng och drack och åt 3-rätters. Hampus tog en tupplur någon gång då och då.

Vid 23-tiden drog vi ner till "huset".  Jag, josefin och moa skulle vara smarta där mitt i fyllan och ta en genväg genom en hustomt. Det slutatade med ett upprivet knä/ben och svullen fot för mig. Men som tur var så bedövade spriten så jag kände ej så mkt smärta. När vi kom till huset var det kaos, man fick trycka sig in igenom dörren p.g.a all folkmassa, och när man väl var inne i huset var man tvungen att balansera på tå för att ej trampa i spyor, medelåldern var 15 = vi drog snabbt!

Vi knatade upp till torget där det var pressat med folk som skulle kolla uppskjuting av raketer på 12-slaget. Vi drog till en krog Werséns. Och det var där vi stannade resten av kvällen. Där var det iaf mysig stämning, glada miner och spriten flödade. Så kvällen blev lyckad tillslut! Efter krogen tog jag, niklas, jesper och francelia en liten efterfest hemma hos oss. Där vi drack lite jäger och pratade gamla minnen vi har varit med om tillsammans. Då vi var unga, gjorde massa galet och bodde uppe i Kiruna .
Haha, det var ganska roligt :P


Här kommer lite bilder:



Vill ha

123292-215
Så sött halsband

Ta en titt!

Blev inga bilder igår, men ikväll så :D
Men
josefin har lite bilder från våran nyårsafton ute på sin blogg iaf - ta en titt!
Nu ska jag till jobbet!

123292-213
En bild från torget i Åre på 12-slaget

VM = börja gräva graven

123292-212
En bild från timmarna innan 12-slaget!

Ska lägga in fler bilder från nyårsafton, senare ikväll...eller så blir det först imån!

Fick just veta att mina jobb-tider har ändras under VM-veckorna - till dubblet så långa :(
Just nu är det kaos här i Åre, sjukt mkt turister. Man vill knappt gå ut.
Det sägs att det är ca 20.000 människor som knallar runt i denna by just nu.
Under VM kommer det vara ca 100.000 idioter
(ursäkta mej, men jag kommer bara vilja begrava mig under dom veckorna) 
Tror ni det kommer bli kul att sitta i kassan i en mataffär då?
När det bara finns två i hela byn?
NEJ!