Mjukis

123292-930
Har velat ha en ljusrosa mjukisdress, ja jag vet inte hur länge ens. Jag är en kvinna det är jag, men inte den kvinnan som går med tajta jeans och slickade toppar när jag är hemma. Nej, fyfan. Det ska vara bekvämt och absolut inte tajt. Stora mjukisbrallor och stora XLtröjor ska det vara. Det bär jag alltid när jag är hemma. Vare sig om vi får gäster eller inte. Båda mina kompisar och Niklas kompisar är vana. Kanske inte allt för fräsch klädsel dock. Därför vill jag ha en mjukisdress, som man båda känner sig fräsh i och bekväm i. Fann denna (på bild) igår på Lindex, var dessutom 25% rabatt så den kostade bara 336 spänn. Som en dröm.






Niklas kommer...

Ingen svår match att stiga upp idag. På gott humör är jag. Niklas kommer ju hit idag. Ska möta upp han efter jobbet. Gött! Han skulle egentligen bara stanna här under helgen, men det blir nog några dagar extra innan han drar till Alperna. Mys! Har laddat upp med lite vin här hemma och imån kanske det blir utgång. Ja, till och med det.

Fixat och donat

123292-929
Har inte haft tid att sitta framför datorn alls idag. Hållt på att fixat och donat här hemma hela dagen. Möblerat om, möblerat om igen, dragit, burit, möblerat om än en gång och ja, tilslut fick jag till det. Gick galant att bära bokhyllor. Man är ju så ivrig och envis så man skiter i om man bryter ryggen, bara man får till det. Det var bara den där soffjäveln som skulle vara så extremt besvärlig. Efter en massa vinklande och vändande så fick jag iaf ut den halvvägs från rummet. Men sen tog det stopp. Soffjäveln bockerad hela hallgången ju och så vill man ju inte ha det. Halva etermiddagen tog det att få in den igen.

Mitt projekt

123292-928
En liten inblick på vad mitt nuvarande sovrum/gästrum ska bli istället.

Har det mesta (viktigaste) som krävs för att mitt projekt ska kunna gå ihop. Äntligen ska det kalla, tomma, torra, ensamma rummet få komma till användning. Har man kraftig hyra som jag, så är det självklart att man ska ta tillfälle i akt och njuta av varje fnuttig yta man lever i (och dessutom betalar för). Inget ska gå till spillo.

Följande har prickats av från listan:
♥ rosa skolådor
♥ vita galgar + kjol/byxgalgar)
♥ klädställning
♥ rund vit matta
♥ figurspegel
♥ tavlor

Drog en sväng till IKEA...

Inge jobb idag, så det blev ett besök på IKEA redan på morgonkvisten. Pappa har ju lovat att följa med dit så han kan köra hem allt till mig sedan, så denna dag passade perfekt. Även farmor följde med. Tar dubbelt så lång tid då, men hon blir så glad när hon får komma ut, så det gör absolut inget. Sedan drog vi hem till mig där jag bjöd på fika, skönt. Då fick ju pappa montera ihop mina nyinköpta grejer också.

Imån ska jag ta och sätta igång med mitt "sovrum", som jag nu för tiden använder som ett gästrum. Fast inte så länge till eftersom detta rum ska bli något helt annat....

Nyår = Åre

123292-927
De händer grejer nu. Har precis bokat resa till Åre under nyår. Såg nämligen att jag var ledig just under dessa festliga dagar. Gött, så ini norden. Kom även undan med en billig resa efter lite pusselspel. Kommer dock flyga hem en tidig onsdag morgon, så jag hinner bara landa så ska jag till jobbet. Fast jag har redan förvarnat min chef, så det är lungt. Får börja först kl 11 så jag "hinner landa ordentligt" som hon sa.

Och, Frida!!! Nu jävlar tar vi igen stort på allt vi missat!!

♥ Längtar! ♥




Hoppas dom passade som handen i handsken!

123292-926

Springa på fyllan är jag bra på...

123292-924
Jag har redan bestämt mig för vad jag ska ha på mig när jag ska gå ut på juldagen i Kiruna. Klart som fan man ska vara i tid. Är i tid med allt nu för tiden. Går upp i tid, köper julklappar i tid och som nu...bestämmer vad jag ska ha på mig en månad i förväg. Strålande!

Skorna på bilden ska iaf användas på juldagen. Har bara använt dom en gång innan. Märkte dock igår när jag prova dom att dom kändes sjukt höga i klackan. Fattar inte hur jag kunde gå i dom en hel kväll då jag var knallast av dom alla. Kunde t.o.m springa ifrån mina vänner med dom en hal och kall januari natt utan att ramla. I fyllan kan man tydligen allt.

Ny vecka!

Ah, vaknade upp utan spränghuvudvärk. Fyfan, vilken njutbar känsla! Ska ta och äta upp min gröt och sedan åka till jobbet. Hoppas vi får mkt kunder idag så dagen rullar på fort. Ha det bra så länge! ♥

Min blogg

123292-923

Bingen

Nej, nu säger vi godnatt för idag tycker jag. Ny dag och ny vecka! Ska dra mina intryckta skinkor till sängen och läsa koncernpolicies regler, jovisst. Hoppas skallebanken går över..gode gud gå över! Puss ♥

Rosa ska det vara!

123292-915
Min mor gav mig denna söting. Rosa med gulddetaljer.
Perfekt att förvara smycken i ♥

Laga min skalle nån!!

Måste få gnälla av mig lite...
Den här spränghuvudvärken ger sig fan inte. Tror fan aldrig jag haft sån här smärta i bollen förut. Det pulserar något så oerhört!! Skakar jag på huvudet så skrammlar det där inne. Har försökt med alla möjliga kurer idag, men inget har hjälpt! Inge huvudvärkstabletter har jag heller! Funderar nästan på om det är en hjärntumör som spökar. Man kan ju undra. Fyy! Jag har varit yr och illamående hela dagen + att jag ser suddigt. Obehagligt!! Hoppas jag kan sova inatt och att jag vaknar upp med en lagad skalle.

Bara för att man flyttar från Åre!!!

123292-922
Niklas berättade till mig att hans polare fixat gratis liftkort till mig i Åre för hela säsongen. Bra är väl det, men lika jävla typiskt är det också. Har spenderat de två senaste vintersäsongerna i Åre utan liftkort p.g.a att jag inte ville pröjsa flera tusen på ett eftersom jag visste att jag ändå inte skulle åka tillräckligt för att vara värt det. Men nu, helt plötsligt när man flyttar. Ja, då dyker det genast upp sånna här grejjer. helvete. Jaja, får väl försöka åka upp i vår för att utnyttja liftkortet en gång iaf. Kan ju inte sälja det heller (som jag tänkte först) eftersom det står mitt namn på den.

Direkt man vänder ryggen så...

123292-921
...så dansar råttorna på borden. Skulle koka gröt för första gången nyss. Helvete vilken vulkan som uppstod när jag vände ryggen. Inge bra! Fast jag tyckte den blev god ändå...

Klart att djur också pratar med varandra...

...med vad säger dom egentligen?

Översättningen har ni här:

Till festen...

123292-913
Köpte en liten partyväska igår, lika bra det istället för att släpa runt på en truck eller något i den stilen. Den var ju så söt också. Dessutom var det 20% rabatt så den kostade bara 119kr. Får se när den invigs, har ju blivit så torrfrasig på senaste tiden.


haha

123292-920
Det här är vad jag kallar äkta efterslir i Åre. Mer bekvämt och fint kan det inte bli. Hoppas jag hinner åka många gånger till Åre i vår så jag hinner med flera sånna här upplevelser.


← Jag:  glad, fräsch och alldeles för nykter.


Här ska det blandas...

123292-917

En tidig julklapp som jag fick av min mor när hon var här (tack). Hon vet vad jag vill ha hon. Jag har faktsikt inte använt den ännu. Den står så fin och orörd på köksbänken. Fast idag ska det blandas, har laddat upp med vaniljyoghurt och massa frukt, så det är bara lägga i gasen.

Spränghuvudvärken har inte gått över än heller, så det ska bli skönt att isa hjärnan lite...




Saknad...

123292-919
Mina mitt lilla trasselsudd, saknar henne jätte mkt. Jag vill ha henne här, men det går ju inte. Ska bli kul att se henne till julen iaf. Hoppas hon känner igen mig. Fast det vet jag att hon gör.

Jag har ju mina hundkunder som kommer in på jobbet iaf. Så roligt varje gång. För ett tag sedan så hade vi en gammal labrador som vilade bakom disken medans matte gick på ärenden. En minut skulle det ta för henne, fast hon var säkert borta en halvtimme. Skum matte, fast labradoren var så lugn och fin så det gick bra ändå.

Gölle...

123292-916

Titta vilken gullenisse, va?

Hela personalen på mitt jobb fick varsin liten nisse från våran chef, som en liten tidig julklapp. Gulle! Har ju inge julpynt här och kommer inte köpa något heller. Så denna nisse kommer bli väldigt ensam. Fast den ser rätt nöjd ut ändå.






SATC dos

123292-918Jag har ett beroende av att få en SATC dos varje dag. Varje kväll/natt måste jag se ett avsnitt innan jag somnar och eftersom jag inte har min box här så får jag vänta varje kväll till klockan 00.05 när den går på 3:an. Lite jobbigt när man är trött så ini. Eller när jag och niklas t.ex tittar en film och vi måste pausa mitt i allt för att ta ett SATC avsnitt mitt i allt.

Jävla tönt jag är, men så är det.

Nu är iaf det problemet löst eftersom Niklas har skickat iväg hela boxen till mig som har legat helt mager av användning i förrådet i Åre. Boxen kommer nog imån. GÖTT!

Spränga skalle...

Sov till 11 idag. Längesedan jag sov så länge faktsikt. Vaknade upp med spränghuvudvärk. Som igår. Fan, och jag vet inte varför denna spränghuvudvärken inte vill sluta spränga min skalle heller. Sitter med en kanna vatten bredvid mig iaf, tanken slog mig att jag inte druckit vatten på flera dagar. Kan ju va det.

Är ledig hela dagen idag och min plan är att inte gå utanför dörren förrän imån när jobbet kallar. Skönt att slippa folk, stress och allt vad denna stad kan betyda ibland.

Klumpen tar över på festen...

123292-908
Älskar ringar och bär alltid ringar. Har tre stycken som följt med mig vart jag än varit (och tagit) sen jag gick i 8:an. Dom är skapligt inväxta i mina fingrar. Fick för mig att köpa en ny häromdagen, en lite mer gigantisk sådan. Föll för denna klump från Indiska. Fast den kommer bara få besöka mitt långfinger vid mer festliga tillfällen.

Volympermanet - tips!

123292-911

♥ Använd volympermanent eller skumpermanent. För bästa resultat bör du använda stora spolar.

♥ Ditt hår kommer att behöva extra fukt efter att du har permanentat det. Du bör regelbundet behandla ditt hår med inpackning.

♥ Det är storleken på spolarna som påverkar om du vill ha ett lockigare hår och inte hur hårt du rullar håret. Antalet spolar du ska använda beror på vilken sorts frisyr du vill ha.

♥ Det är antalet spolar som bestämmer hur lockigt ditt hår blir. Det normala brukar vara ca 50-60 spolar.

♥ Man bör vara försiktig och inte permanenta om man nyss har färgat eller gjort slingor, eller om håret är i dålig form.

Volympermanenta håret kan man göra hos en frisör eller som jag hemma i köket. Bara man har någon som är kunnig på detta plan så är det bara att köra. Kalaset gick på 70spänn, inget som sved i plånkan direkt.


+ en grej: Gör inte samma misstag som jag gjorde en gång när jag var ung (dum). Hade nyss färgat håret (på den tiden färga jag håret varje vecka) och tvingade mamma att permanenta håret trots att mitt hår var i det dåligaste laget. Resultat: Permanent vätskan kapade av halva mitt hår så jag fick springa till skolan dagen efter i en mossliknande pottfrilla.

Leona Lewis

- Bleeding Love -


hmm...

123292-910
Vart ha det nya avsittet av Gossip girl: "Blair Waldorf Must Pie!" tagit vägen egentligen? Har sökt och sökt! Ska det bara börja komma ut nya avsnitt varannan vecka nu istället? Jag fattar ingenting. Dumt! Fick iaf reda på att första säsongen har hela 22 avsnitt. Då kan vi alla smarta männsikor räkna ut att vi alltså har 13 härliga avsnitt kvar. Tumme styv!

Nanne´s show

123292-909
Vi var ju och kollade Nanne igår som sagt. Jag hade missuppfattat hela grejen jag, trodde att vi skulle gå på julshow. Fast egentligen var det föreställningen "Vild". Ännu bättre då. Först åt vi god mat, mozzarellatoast till förätt och oxilé till huvudrätt + drack några flaskor rött. Gött så ini. Vräkte i mig allt även fast jag var mätt redan efter halva förrätten, inte ofta man bjuds på sånna här kristallmiddagar.

Nannes gjorde ett imponerande uppträdande. Rock´n´roll, schlager, pop, show och musikal, allt i ett. Fast skorna hon stojja runt i var ju ändå höjdpunkten på det hela. Högsta klackarna i hela showbiz, ooh ville ha alla. Synd att man inte fick fota under föreställningen.

Ikväll..

123292-907
Ikväll ska hela personalen från mitt jobb på Hamburger börs. Där det bjuds på glittrande julshow med Nanne och julbord. Ska blir kul!

Resultat efter volymbehandlingen...

123292-906
Volympermanentade håret förra veckan som sagt. Blev inga lockar, alls! Fast det var ju inte det jag var ute efter heller utan själva volymen. På bilderna (båda) har jag endast låtit håret självtorka, inga medel och grejer har jag i heller. Kolla bara in före-bilden. En slickad hjässa och inge självfall så långt ögat kan skåda. Nåväl, efter att jag gjort permanenten och sedan skulle duscha av all fixering så kände jag direkt skillnad. Håret jag kramade om hade helt plötsligt blivit dubbelt så tjock. Underbart bra!

lite snabbt...

Godmorgon!!
Sitter här och sippar på min kaffe, ska strax dra på morgonmöte på Feetfirts. Sedan blir det att ta en liten minirunda på stan innan jobbet börjar. Måste hitta något att ha på mig på julfesten imån. Nä, nu måste jag springa!

Som att jag är glupsk...

I fredags var vi på IKEA. Handlade inte så mkt, men iaf...höjdpunkten på det hela var ju ändå slutet på IKEA-rundan...maten!

Jag var jätte hungrig så jag beställde en korv med bröd + en pizzaslice. Efter en minut då jag tryckt i mig allt så blev jag sugen på glass också. Så jag ställde mig i den långa kön än en gång. Såg att killen i kassan kollade på mig som att jag skulle vara glupsk som fan eller nåt i den stilen. När jag väl var framme frågade killen;

Kille i kassa:  Hej igen! (finurligt ansiktsuttryck)
Jag:  Hej, jag vill ha en glass också.
Kille i kassa:  Ja, det ska bli.
Kille i kassa:  Du vill säkert ha en stor glass också?
Jag (glupsk):  Ja, det vill jag.

Killen veva på som bara fan med maskinen så det byggdes ett berg på struten. Sedan gjorde jag vita spår hela vägen ut från butiken...

Vin och kvällsshopping

123292-905
Denna bild är från i torsdag, den dagen mor och maddis mor kom hit till sthlm. Medans Maddis gick på kvällsmöte passade vi andra på att ta några glas vin i hennes lya för att sedan ta hissen ner för en minishopping i Skrapan (jag vill också ha en shoppinggalleria i mitt hus, JU!) Önskar att denna dag vore nu, då vi hade allt framför oss.

Ensam

Varit en kul och fullsmockad helg. Men nu är jag ensam igen...

Mamma åkte hem igår, så tråkigt. Usch!! Vi har haft sjukt kul tillsammans. För en timma sedan sa jag hejdå till Niklas. Får kanske inte träffa honom förrän till jul igen om han inte hinner kommer hit innan han sticker till USA i början på december. Ja, det är jobbigt, jävligt jobbigt. Fast man vänjer sig efter ett tag, eller rättare sagt man är tvungen att gör det. Som tur är så finns det ju skype. Så man slipper ha telefonräkningar på 10.000 som tyvärr har hänt en gång för mkt.

Det känns väldigt tomt just nu, båda här i min lya och i min skalle
...men snart är jag nog uppe på stegen igen.

Spermanentar...

Jag och mor kom hem från stan för ca en timme sedan och jag säger då det. Fyfan vilka torterade fossingar man har. Har ju fan knatat i ett sen 11 i morse. Det bränner!! Lite drygt att båda ta stan och IKEA på samma dag, men men. Just nu sitter mamma och volymspermanentar mitt hår. Spännande!

Morgonkaffe...

Jag och mamma sitter och dricker lite morgonkaffe och ska strax åka in till stan och möta moster. Niklas drar till Lidingö snart också och bor på hotell med sina andra skidnissar, (mitt hem duger tydligen inte) näää men han ska ju tävla i morgon så han ska bo där under helgen så han slipper kånka skidtrucken med skidor och allt på tunnelbanan fram och tillbaka härifrån. Ganska jobbigt. Hörs!

Rätt sida...

Oh, idag har jag verkligen vaknat upp på den rätta sidan. Har endel grejer att fixa nu på morgonen och efter det blir det att åka in till stan och handla och sedan möta upp mami och moster som kommer med flyget. Får se vad kvällen bjuder på sedan.

Gossip Girl!!

Nu ska jag se det nya avsnittet. Enligt Nawiie skulle avsnittet sluta väldigt spännande.
 Blir inte förvånad :D
123292-904
Min favorit är helt klart Blair, vilken gudinna. Hon är en sån där riktigt jävlel fast på ett härlig sätt. Tycker också att hon är så lik Kathryn (Sarah Michelle Gellar) från filmen En djävulsk romans. Alltså inte till utseendet, utan till sättet. Båda är presic lika härligt ondskefulla. Passion. En djävulsk romans är förresten en av dom bästa filmerna jag sett.

Sånt sug...

123292-897

Är så partysugen nu så jag håller på att stupa av alkoholbrist. Har ju tamejfan haft ett uppehåll på nästa 2 månader snart. För den kvällen vi var på Berns var ju bara en liten "findrickarkväll". Party för mig är något helt annat. Jaja, hur länge som helst är det iaf...rekord ju! Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag aldrig att detta skulle få stå med i min "livsbok". Men men..man ska aldrig säga aldrig.

Snart en i gänget...

123292-903
Rubriken stämmer. Imån ska jag permanenta mitt hår. Eller rättare sagt VOLYMpermanenta mitt hår. Inge pudelkrull om det är det ni tror. Noo noo. Mitt hår är katastof just nu. Stripigt och glest. Inge självfall så långt ögat kan nå. Gör jag inget åt det nu så kommer jag tuppera bort hela skallen snart. Så imån gäller det. Gör faktiskt inget om det blir någon lock heller. Så länge det inte blir The poodles-kröll så är jag nöjd.

Nytt i min skosamling...

123292-900
Ska jag vara ärlig så tyckte dom här skorna var fula som stryk den dagen vi fick in dom i våran butik (Vem vill ha dom där?). Fast efter ett tag när jag slängt blicken på dom dag in och dag ut så började jag helt plötsligt tycka dom var rätt skapliga ändå det, nånting var det som gjorde att jag "tände till". Arbetsskada i ögonen? Kan hända. Nu är jag helt kär i dom helt plötsligt. Konstigt det här.

Tröstäta

Mår lite bättre nu, trots omständigheterna. Fast det kan ju kanske också bero på att jag smällde i mig en stor fet pizza nyss. Behövde lite tröst. Tänka positivt får jag göra. Det är det enda rätta. Nu ska jag forstätta se Bonde...

Alltid är det nåt...

Kom just hem från jobbet, lycklig! Ända till jag fick se PISSbrevet som låg och väntade på att bli öppnad av mig. Alltid är det nåt, aldrig får man vara glad, fyfan! Ska begrava brevet i en bajshög ända fram till måndag. Där kan de ligga och stinka bäst det vill. För jag ska vara glad nu, Niklas är här och mamma kommer imån. Inget ska få förstöra mina härliga dagar jag har framför mig.

Festen är räddad...

123292-896
Sån här martiniglas set måste jag bara ha. Mellan 150-200kr kostar detta set (om jag inte minns helt fel) inte så farligt när man får drinkpinnar, olivskål och hela köret. Alla "fötter" ser dessutom olika ut på varje glas. Smart, då har man ju koll på vilket glas som är ens eget.

Bästa mor!

123292-899

Spiken måste ut!!!

123292-895
Dessa kort har legat alldeles för länge i min låda nu. Har inte hunnit eller rättare sagt orkat köpa några ramar till dom än. Synd, för dom är ju rätt så fina ändå. Får dra ut spiken ur röven och spika in den i väggen istället. Är så jävla less på kala väggar, kala hyllor, kala golv, men ändå så så gör jag inget. Spiken bara ligger och rostar...

mös

123292-898


Jag och Niklas hade en lite mysmiddag hemma igår.
Pepparbiff och klyftpotatis, sjukt gott var det.
Till maten blev det inte rödvin, utan julmust.
Funkar bra om inte bättre.

Snooza en timme...Godmorgon!

Skulle egentligen kliva upp klockan 07 idag, men jag snoozade en hel timme. Börjar ju först att jobba klockan 10.55. Ja, knäpp tid jag vet, men jag har börjat vända på dygnet  och sånt tycker vi inte om. Jag är en människa som tycker om att gå upp tidigt och lägga mig sent. Sen hur bra detta är vet jag inte, men man vill väl ta vara livet...

Flinga

Har fallit små små snöflingor hela dagen idag, men inget snötäcke har bildats ändå. Nu ser jag dock att bilarna har fått sig ett tunnt lager flingtäcke iaf, bra!  Jag vill ha vinter. Ska strax ta mig ut i denna flingvärld och möta Niklas som kommer med flygbussen. Saknat honom så.

Längtar till julen...

123292-893
Jag längtar till julen ja....

Haft en rätt trist förmiddag med massa städ och tvätt. Fast nu är det ju klart. Så det är ju skönt iaf. Nu ska jag ta en liten mini runda på stan och fortsätta min julklappsjakt. Inte så många kvar nu...

Viola Linnea Aprilia

123292-892
Nybliven fadder är jag, en stolt sådan dessutom. Viola skötte sig galant under dopet och jag fick äran att hälla upp dopvattnet. Hoppas att Viola tycker att jag är en bra fadder, hon kan ju ännu inte beskriva sina känslor i ord, men ett glatt leende har jag iaf fått ♥

Om ni gillar min sida...

123292-891

Dop

123292-890



Idag ska jag gå på dop!

Det är min lilla kusin som ska döpas och jag har fått äran att bli fadder till denna söta prinsessa. ♥

Måste skynda mig nu!



Ljusa tider!

Sån otroligt seg kväll har jag haft här hemma, helt ensam har jag varit dessutom. Fast glad är jag för det. För imån ska jag på dop, på tisdag kommer niklas, på torsdag kommer mamma och jag jobbar bara 2 dagar nästa vecka. Ljusa tider!!

Skulle egentligen inte posta nåt inlägg idag, men någon liten djävul inne i vattenskallen säger ändå att jag måste. Bara för att!! Djävulen säger: ett inlägg om dagen är bra för magen. Ja, jag vet, jag är knäpp! Jag ber varje natt också.

Svaller och snask...

En dag kvar att jobba, sen är jag leeedig. Jobbade in massa timmar denna vecka så nästa vecka jobbar jag bara onsdag och lördag. Sköönt! Mamma och moster kommer ju. Så klart man vill vara ledig, längtar!!

Nu sitter jag och väntar på Maddis som ska sova över här hos mig. Vi ska köpa en massa snask!! Är även jävligt nyfiken vad hon har för smaskiga detaljer att komma med från gårdagens fest i Gallerian. Idol för man ju inte missa heller.

3 saker...

3 saker som du alltid har i din/ditt - Utmanad av: Fiorella

Kyl: lätta, mjölk, tacosås
Frys: isbitar, frysta bär, frysta grönsaker
Skafferi: pasta, mjöl, kaffefilter
Handväska: nycklar, mobil, vaseline
Sminkväska: ögonbrynspenna, mascara, ögonbrynsböjare
Badrumshylla: tops, ansiktskräm, tandkräm
Skohylla: pjäxor, tofflor, stövlar
Förråd: löss grejer!
Hjärna: pengar, niklas, en liten djävul
Jackficka: SL-kort (endast)
Kryddskåp: svartpeppar, aromat, citronpeppar
Trädgård/balkong: trasmatta, plaststol, skidtruck
Barskåp: torrskadat
Köksbänk: diskställ, vim, diskmedel
Fruktkorg: banan, äpple, satsumas
Hall: spegel, hylla, lampa

Jag utmanar: Maddis, Sanna, Malin, Josefin och Niklas.

Bocka av listan...

Somnade inte förrän vid 03 inatt. Så det var jäkla tungt att stiga upp idag. Gick bra på min klappjakt igår iaf. 4 av 6 presenter är klara och 3 julklappar. Riktigt skönt! Nu ska jag torka mitt hår, äta frukost och sen åka till jobbet!

♥ Ha det bra! ♥

Dagens goda gärning...

123292-889


Var på The body shop och handlade en present, men även en tvål - Daisy Soap. Genom att köpa denna tvål är jag med och samlar in pengar som hjälper barn som utsatts för våld i hemmet. Denna tvål kostade 43kr, men hela 28kr går till BRIS. Hur bra som helst! Dessutom luktar min klädgarderob numera blomster tack vare detta! Ännu bättre...








Nytt avsnitt!

123292-888

Åh, 7:de avsnittet av Gossip girl har kommit ut nu.
Avsnittet uteblev ju förra onsdagen, vafan? Gött, då har jag något njutbart att vila fötterna framför efter dagens heldag på stan.


Någon annan som följer denna sjukt bra serie?
Om inte, gör det!

♥ XOXO ♥



Klappjakt...

Är ledig hela dagen, så jag ska ta en runda på stan idag för att handla en massa. Ingenting till mig själv dock. Jag har 6st jag måste köpa presenter till + alla julklappar. Lika bra att börja jakten redan nu. Varför ska alla fylla år samtidigt? Fan ta er! Nä, men det ska bli kul ändå. Stockholm har ju mer att erbjuda än vad Kiruna och Åre har, som jag förut har varit tvungen att leta alla klappar i. Hoppas min lååånga klapp-lista kommer bli kortare efter denna dag...

Har, har inte...

123292-888
Något som jag verkligen saknar är en brödrost. Har redan en gudomlig hemma i Åre, men den är ju där och inte här. Finns inget bröd som kan slå de rostade. Nykakat kanske, men sånt har man inte tid med. Brödrosten har varit en sann vän i köket sen jag var knodd, så det är klart det känns torrt numera. Något som även har blivit en favorit i köket är en smoothie blandare. En sån äger jag också, men den ligger hemma i Kiruna. Jobbigt när man har flera hem. Jaja, får väl stå ut.

Brunaktig pölsa...

Slukade just i mig den sista biten av blåbärspajen som Niklas gjorde igår. Den gjorde du bra pöjk!  Nu till något helt annat....

Idag var hela entén till skobutiken jag jobbar i täckt av något som är allt annat än välkomnande för våra kunder och då menar jag ett tjock lager med brun pölsaktig spya. Väggen, golvet, dörren...allt! Fyfan! Tur så var det inte jag som fick kliva över skiten när jag skulle in genom dörren. Det fick chefen göra. Jag fick som tur bara se pölsresterna. Städaren hade städat underbart bra. Jag jobbade på herravdelningen hela dagen idag, jag hade 3 kunder på 6h. Mellan denna enorma rusningen hann jag även dammputsa varenda sko och knyta rosetter i 4h.


Solstorm

123292-885
Jag, Niklas och Maddis innan bion börjar.

Filmen var väl inte den bästa jag sett, men heller inte den sämsta. Någonstans där mitt i mellan kan man säga. Det bästa med filmen var att den verkligen visar Kirunas bästa sidor från sagolika vinklar. Jag fick hemlängtan på direkten!

Hårdkokt!

Sitter och kollar på nyhetsmorgon, ute är det kolsvart. Niklas drog för ca 15min sedan. Dom där "sägahejdåihallen" är alltid jobbiga. Usch, fast brukar bli bättre efter en eller två dagar. Det är själva farvälet som är smärtsamt. Man vill aldrig släppa. Sen är det alltid jag som får stå kvar och bli lämnad varje gång....! Äh, man får vara hård helt enkelt!

Nu är jag piggelin!

Särbo

Niklas håller på att packa sin väska just nu. Sista kvällen för oss. Det skaver i mitt hjärta. Vintersäsongen är igång - som innebär att särbolivet börjar. Fast jag får se honom om 2 veckor igen när han ska tävla på Stadion här i Sthlm. Fast tävlingen missar jag ändå för att jag jobbar just den dagen (satans helvete). Efterfesten på Scandic Anglais missar jag också. Trist, var ju så kul förra året. Jaja, får iaf träffa han några dagar. Sen blir det ett uppehåll ända fram till jul. Eftersom han sticker till Åre och USA där i mellan.

Tacka fan för att skype finns iaf! Varje särbos dröm!

Jag vill ha en bättre kamera...

123292-884123292-883
Tog en bild i veckan då jag och Niklas var ute på en promenad. Gillar den skarpt. Ska nog göra en förstoring på den i framtiden tror jag. Gjorde den i svartvit också som ni ser. Själv gillar jag den i färg mer.

Heldag!

Nu sitter Lizette och hennes pojk Love på planet hem till Kiruna igen efter en veckas vistelse här hos mig. Så nu är mitt nuvarande gästrum dött som i graven. Trist! Snart ska jag och Niklas åka. Vi ska ha en heldag inne i stan. Bl.a ska vi äta lunch på Pizzahut och på kvällen ska vi gå på bio och se filmen Solstorm. Mkt trevligt!

Rosenrosa kinder...

123292-882
Lite bilder från våran promenad in till stan igår. Var perfekt väder. Vi mötte lite djur också. Hästar, får och getter närmare bestämt. Trevliga varelser. Rosiga kinder fick vi på köpet.

nam

123292-881
Jag, Niklas, Lizette och Love gjorde en jävligt god tacos tillsammans igår som vi slukade i ett naffs. Till efterrätt blev det brownies.