Cool

123292-1231
image1232
Vi tog en vilodag från starka drycker idag. Kan behövas. Fast imån är vi igång igen. Dom har lovat känonväder så vi ska åka upp till skutan och sola och dricka bärs. Känon! Ska lägga upp en bild på Niklas nya tatuering också. Den är värd att visas kan jag tala om. Jag kan säga så här: Han var cool innan, men nu är han nog snäppet coolare. Vänta bara! Snart ska vi ut på en långpromenad. Vår andra idag.

åre = lekstuga

Sjukt risig just nu. Fast det är det värt. Wersens kvällen var riktigt sköj med grabbarns grus. Hittade även en trevlig kvinna som ville svänga loss med mig på dansgolvet. Hur bra som helst. Alla är så öppna och glada här. Alltid bästa stämningen, det är därför det aldrig blir tråkigt när man går ut här i byn. Sen att hela byn är som en stor lekstuga gör ju inte saken värre. Jag gillar det som fan. Igår kväll var nog också den sjukaste kvällen på länge. Jag, Frida och Peter hade vinkväll och ja, vad mer säger man. Har nog aldrig skrattat så mkt som jag gjorde igår. Töntig mening, men så var det verkligen. Nu ska jag in till grannen, Niklas håller på att tatuera sig. Ska visa senare, haha! Han är verkligen som han är min lille karl. Väldigt seriös.

Knäckt den första!

123292-1230
Japp, nu har jag knäckt den första. Vi är lite sega här. Fast snart kommer vi igång. Frida ligger hemma och kurerar sig stackan, så det blir ingen dippan ikväll. För dit går man bara om man vill dansa och det ska jag ej ikväll. För ikväll ska jag ut med grabbarna grus och dom vill nog inte köra nårga steg med mig. Wersens blir det istället och inga tårar gråter jag för det. Det blir ju rabatt i baren!! Nu känner jag att ölen börjar värka. Så, hej!

Framme

123292-1228
Då var jag äntligen framme i byn. Kom nyss innan för dörren. Lite död stämning dock. Både Niklas och frida ligger med feber och ont i halsen. YES! Där satt den! Eller inte. Men men, inget att göra åt. Jag är glad ändå. Öl ska det knäckas som aldrig förr. Jag återkommer...

Nytt till balkongen

123292-1227
Köpte en liten utemöbelfamilj på IKEA. Kostade 399kr för hela kittet. Rätt skapligt pris ju. Dock ska jag byta ut dom där mattorna som har legat där hela vintern och ruttnat. Såg att Rusta sålde billiga fusk gräsmattor, ångrar att jag inte köpte det på en gång när jag ändå var där. Vad mer då, jo påskliljorna ska bytas ut mot solrosor och sedan ska även en lykta inhandlas. Sedan kommer det bli myspys.

Pirr

Då är masken på och kaffet i magen. Jobb snart! Ska jobba med Maddis idag, längesedan ju. Jag vet inte vad det är med mig just nu, men jag känner ett kraftigt pirr i hela kroppen. Fast inget dåligt pirr utan ett skönt pirr. Hade mitt första samtal med min karl nyss. Vi ringer var 3:dje timme varje dag ungefär. Inga långa samtal utan bara små fnuttiga "Hej, hejdå". Fast dom känns ändå nödvändiga. Idag innan jag la på sa jag "ses imån". Det kändes väldigt bra. Inte varje dag man får säga så.

Dippan på söndag

Såg att Dippan hade finalparty på söndag. Gööött, trodde det redan varit. Sms:de Frida direkt och gjorde henne redo. "Blir sjukt när du kommer......vi ska va fullast på dippan". Fick jag som svar. Jooorå, det brukar inte vara så svårt när vi slår klackarna ihop. Nä, låt morgondagen gå fort så jag få dra dit nångång.

Skitigt blir rent

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Använd galltvål när ni putsar fönster. Fyllde en hink och hällde endast några droppar galltvål i. Tog inte många minuter innan glasen var rena (och då var dom riktigt skitiga innan). Skönt som 17. Nu ska jag ut och handla lite krafs som jag ska ha med på min resa.

Värmebölja

Godmorgon! Vilken värmebölja alltså. Ska dra ut en veva och jackan lämnar jag definitivt hemma. Ska köpa glass och tidningar och sedan lägga mig ute på balkongen. Tackar gudarna för att man är ledig idag. Det enda som står på schemat denna förmiddag är jäsning. Sen är det lite tvätt och fönsterputsning som ska göras, men det får vänta till eftermiddag. Hejdååå!

Söndersupna?

Nu är det bara två dagar kvar tills jag åker tillÅre. Tjaaat jag vet, men det är det enda jag går och tänker på. Eftersom jag kommer rätt tidigt på söndag så hinner jag träffa Josefin också innan hon drar, hur gött som helst. Ett år sen sist ju. Ett ÅR. Jaja, jag hoppas att alla är på hugget när jag kommer dit iaf (och inte söndersupna), jag vet ju hur det kan vara i slutet på säsongen. Nää, fan. Några droppar till går nog ner i strupen allt. Nu → bingen!

Puck

123292-1224
Morgonen spenderade jag på balkongen i solen. Det som saknades var dock en blomspruta med kallt vatten. Det var ju hett som 17. Sedan var jag tyvärr tvungen att slita mig från solstolen för att dra till jobbet och fixa massa papper som det vart tjorv med, iiih. Fast direkt efter det drog jag hem och sjönk ner i solstolen igen tillsammans med en lakritspuck. Var det inte citronsmak i pucken förr i tiden? Eller svammlar jag helt. Hm. God var den iaf.

Grönt är på G

123292-1220
Något som gjorde mig riktigt glad i morse när jag klev ut på balkongen var detta på bilden. Det varma vädret har gjort så att även trädens knoppar vill ploppa. Det dröjer nog inte länge tills träden får ett grönt täcke över sig om solen fortsätter vara så är flitig. Ska ut på balkongen strax och inviga min nya solstol.

Mes

123292-1217
Det är så kul för att varje gång jag träffar farmor (träffar henne ofta) så tycker hon att jag blivit så lång. Längre och längre och längre. "Men Caroline, vad lång du blivit. Hur lång är du nu?". Söta lilla farmor förstår inte riktigt att det är hon som krymper. Apropå dom frusna männen. Tyckte det var rätt kul att kolla. Jag grät t.o.m. Ok inte floder, men några tårar iaf. Vet inte vad det är med mig ibland. Mes. Saknar min karl gör jag också.

Nedräkning...

Vilken rulle alltså, folk är som galna så fort solen tittar fram. Först möte klockan 9 och sen har jag sprungit som en iller mellan lagret och kassadisken från 10-18 på jobbet. Nu är jag så uppe i varv så jag hade lätt kunnat jobba 3h till. 3 dagar kvar tills jag åker till Åre, räknar ner varje timme varje minut. Satan vad jag längtar. Nu ska jag kolla på dom frusna männen.

Andra kan ha det värre...

123292-1219
Stack från hemmet i morse och kom hem vid 19. Varit ute och flängt hela dagen i kungens kurva. Helt död nu. Fick även tag i en massa grejer som ska pryda min balkong den kommade sommaren. Ska visa allt sedan när jag joxat klart. Angående bilden (som togs idag). Jag tvingade far min in i rusningstrafiken, han blev väldigt glaaad. Ingen suckar alls. Försökte få honom på bättre tankar genom att det finns andra som har det värre i världen, men det gick inte så bra. Jag och farmor tyckte iaf det var kul att åka bil. Inte ofta man gör det nuförtiden.

"Tuff"

123292-1214
Papa Dee handlade av mig idag. Trevlig typ. Han programledaren på MTV, den otroligt manliga typen som jag inte kommer på vad han heter tog också en titt. Varför låtsas man alltid vara så himla hårdkokt (nä, jag har ingen aning om vem du är) när sånna typer kommer in? Jag blir iaf sådan. Tönt. Nä ska dra mig ner i bingen nu. Röven bränner och pulserar.

Löjligt

Jag måste bli bättre på det här med att sköta min blogg känner jag, den är bara så himla snustorr just nu. Intorkad och gles på inlägg är vad den är. Sen att den blivit en (rätt stor) del av mitt liv är ju också något riktigt knäppt. Det är ju bara en blogg ju. Löjligt. Eller? Sen den här pressen som smyger sig på en ibland när bloggen ligger på snustorkning. Fast jag gillar faktiskt min blogg väldigt mkt också, som en liten polare ju. Nä, jag vet inte vart jag vill komma egentligen men...ja.

Har upptäckt tjusningen med
bloggkoll iaf (redan ja). Jo, den är ju faktsikt en riktigt smart grej. Koll som fan ju. Har tydligen varit medlem där jag vet inte hur länge fast jag inte ens visste om det. Om ni vill (och om ni är medlemmar) så kan ni ju lägga in mig där (klicka på plus:et nedanför min profilbild), då ser ni ju iaf lättare när min snustorra blogg uppdateras.

Nyllegnidare

123292-1212
Jag har gått och blivit en sådan säljare som jag själv ogillar att träffa när jag är ute i butiker. Sånna som rycker upp provdörren där jag står näck, sånna som gnider sitt nylle mot min nacke och följer varje liten steg jag tar. Jag har blivit preciiis en sådan (nyllegnidare) nu. Kunden hinner inte ens komma in i butiken så står jag där med öppna armar. Öppna käften hinner dom inte heller. Endel visar tydligt att dom vill vara ifred, blir nästan lite rädda. Det är då skruvarna dras åt i bollen och man fattar vad man håller på med, att nyllegnidaren har tagit över. Måste varit säljkursen som jag var på. Hon (på bilden) som höll kursen var en jävel på att påverka, rent ut sagt hjärntvätta en till att bli en bättre säljare. Eller, nyllegnidare som sagt.

Den röda tungan...

123292-1210123292-1211
Det var det här linnet jag köpte igår. Ville ha den lite oversize, så jag köpte den i 3 storlekar större än vad jag brukar ha. Tänkte ha den under en av Åres kommande partykvällar. Till linnet har jag bestämt att jag ska ha svarta jeans, rött nagellack och röda pumps. Målar alltid upp en helbild innan jag köper kläder. Vet inte varför, roligast så..

Ränder efter linnet...

Har suttit på min balkong i nästan två timmar och druckit kaffe och pratat i telefon, i bara linne. 28 grader i solen och jag fick ränder efter linnet. Sköna sommarkänslor eller vad??? Ska fanimig fråga far min om vi kan dra till kungens kurva på tisdag när jag är ledig. Vill fixa till min balkong lite nu inför sommaren. Bord, mattor, solstolar och blommor. Så det blir riktigt mysigt. Sugen som fan. Ska ringa honom och höra. Nu ska jag ut igen så, hej!

Ingen märker...

123292-1209
Ska ta och kolla film ikväll, blev tipsad från en av det manliga könet att 27 dresses ska vara bra, (jepp, av det manliga könet). Såå, man får väl se. Har ju inget annat för mig så. Hade iofs behövt putsa alla fönster i lyan. Kan trycka upp skinkorna mot rutan utan att nån märker ute på gatan. Så rena är dom. Meeen, det får vänta tills det blir ljust.

Dra fram tiden, tack!

Vilken rulle det var på jobbet. Hoo! Fast tiden gick fort iaf. Efter de drog jag på stan och kollade efter lite nya partykläder som jag ska ha när jag åker till Åre. Hittade ett linne iaf. Kanske visar. Varför kan det inte vara nästa helg nu för? Vill åka nuuu. Sån trist helg nu så jag spyr. Ibland ångrar jag att jag gick med på att jobba varje helg. Inte kanske när lönen kommer, men annars. Nånå, nu ska jag inte spy upp allt för mkt galla här. Vädret är ju toppen iaf. Mmm.

Kropp och knopp

123292-1207
Kort dag på jobbet idag. Kom innan öppning och lärde mig lite pappers/data-arbete som jag ska ha hand om i sommar. Sedan var det möte. Kom hem och hade sån satans energi i både kropp och knopp så jag började fixa och trixa här hemma. Märkte även att tvättstugan var ledig. Nu har jag tryckt i mig fetaostmackor som är så sjukt gott också för den delen. Nä, slut på skrivandet. Måste passa på att fortsätta trixa innan segheten tar över.

Bokad resa till Åre

Några bilder från förra säsongen:

123292-1206
Jag har bokat resa upp till Åre, åker nästa söndag och är där i 4 dagar. Så nu vet ni varför jag är så glaaa! Fick ledigt från jobbet. Så himla bra. Så då får jag åka hem till min
karl. Sen så får jag ju träffa Frida som också är där!!! Kan inte bli bättre. Party som på den gamla goda tiden alltså! Hade varit kul att träffa dig med Josefin, synd bara att du åker den dagen jag kommer. Ååh! Jaja, längtar som bara den iaf. 3 partykvällar minst ska jag köra. Jajamen.

Happy

Så satans glad just nu och solen lyser dessutom. Aah! Ja, det här är tider. Ska dra i mig lite föda och ta en liten vila, kommer tillbaka senare ikväll.

Helgen som var...

Fredag:
123292-1191123292-1192123292-1194
123292-1189123292-1190
123292-1193

Lördag:
123292-1204123292-1203123292-1202
123292-1200123292-1201123292-1199
Här har ni oss från helgen när vi var ut. Inte direkt nå "party" bilder, mer "hej här är vi och vi dricker alkohol" typ. Inge action. Ääh! Hade iaf trevligt med mina kvinnor. Hann testa på massa olika ställen också, alltid kul att variera.

Nu dansar Viola (barnvakt ni vet) framför tv:n till MTV, så söt!

Vakt

123292-1198
Sitter och funderar så nästan muttrarna sprättar snart. Ska jag eller ska jag inte. Det är den stora frågan. Åh. Äh. Imån är jag ledig, fast jag ska ändå upp i ottan eftersom jag ska vara barnvakt åt mitt lilla fadderbarn. Söta! Från kl 08 till klockan 18 ska vi leka. Får se vad hon hittar på för bus imån då, hon är allt en smart rackare.

Bloggen

123292-1196

Ane kan hon...

123292-1187
Nu tänkte jag skriva några ord om Ane Brun jag, Maddis och Sanna var och kollade i onsdags. Fullsatt. Vilken kvinna säger jag. Hon hann bara köra några sekunder sen blev ögonen fyllda. Sjukt imponerad.

Fick tyvärr ej varken fota eller filma, men jag filmade iaf i smyg. Här har ni henne med låter True colors, sista låten. Älskar den låten, så det kunde knappast bli bättre avslutning.



Typiskt!

Är ju som sagt väldigt glad över att Sanna stannar en dag till här i Sthlm. Är ju ledig hela dagen också, så det passar ju perfekt. Ja, men vad tror ni händer? Jo, chefen ringer och frågar om jag kan jobba idag eftersom arbetskamraten (hon som jag nämnt tidigare) som egentligen skulle jobba inte kunde. Orsak: fettigt hår. Nu fattar ni kanske ännu mer att hon inte har alla muttrar skruvade? Hur som helst så tackade jag nej. Får lite dåligt samvete för att jag ej ställer upp, men och andra sidan hade jag ju fått ännu grovare ångest om jag hade gått och jobbat och sagt nej till Sanna istället. Nej, sånt här är bara så knivigt och TYPISKT.

Föll röll

123292-1186
Full rölle i helg, därför bloggen varit extra död de senaste dagarna. Fast det tar vi igen. Vi har varit ut i onsdags, fredags och igår, så man är rätt vissen i bollen just nu. Var dessutom tvungen att kliva upp och jobba på Feet First idag. Fast dan gick fort så det var inga större problem med det. Har massa bilder från våra festligheter också, så dom dyker även upp här. Imån blir det stan med Sanna, hon bestämde sig för att stanna en dag till. Det tackar vi för.

På kylning...

Är lite stressad just nu, men men. Hur som helst så står bärsen på kylning och bergsprängaren är redan igång. Party ikväll alltså. Väntar på att duschen ska bli ledig så jag får skölja ur min hårfärg, lite jobbigt att vara mörkhårig ändå. Färgen blir dassig efter en tvätt och när utväxten börjar träda fram ser man ut som en skinhead i roten. Fast det kanske bara är jag som är petig. Trevlig helg!

Bärs efter Ane

123292-1185
Jag i ett rökmoln
123292-1184
Sanna och Maddis

Igår var vi ju och kollade Ane Brun. Sjukt bra, mer om det senare. Efter det drog vi vidare på lite olika ställen och drack bärs. Mkt trevligt, fast dom där två ölen (ok, vin också) satte sina spår och ledde till att jag fick sitta bakis idag 7h i sträck på en kurs. Kursen handlade om professionell säljteknik, hur vi ska blir bättra säljare (få kunderna sugna). Riktigt lärorikt och intressant, men fyfan vad trött jag var. Jag låg och dinglade på pinnkanten från början till slut.

Vän på besök

123292-1183
Godmorgon! Idag kommer min vän Sanna hit. KUL. Ska dra iväg och möta upp henne snart. Ikväll blir det att traska iväg till Göta Lejon och kolla Ane brun och efter det kanske det blir att ta några glas. Tror vi fick rätt skapliga sittplatser också så det ska bli riktigt gött detta.

Hallå där inne...

123292-1180
 För man bjuda på en kopp glögg? Eller varför inte ett kallt glas med färsk mjölk?
Nä, det här går ju inte. Käk måste inhandlas.

En lördag

123292-1179
123292-1177
Partybilder! Inte ofta man ser sånt nu för tiden på min blogg. Det här iaf från en lördag i Kiruna, som ett litet födesledagskalas för mig. Hade riktigt roligt och jag och Sanna gjorde dom godaste drinkarna man kan dricka - STRAWBERRY DAIQUIRI.

tempel

Ååh, ännu en dag på jobbet avklarat. Imån är jag ledig! Fick besök av karln som jag hyr lyan av. Han skulle hämta lite grejer från förrådet. Bl.a ett japanskt svärd (?). Sen tog han en veva i lyan och kollade läget, han undrade nog säkert vart hans prylar försvunnit. Sen pratade vi lite om framtiden, hur länge jag ska bo kvar och så. Han bor visst i ett tempel under tiden nu när jag hyr lyan. Jo, vissa är speciella. Nä, nu ska jag ta och koppla av i ett varmt bad.

Luossabacken

123292-1176
123292-1175
123292-1174
123292-1173123292-1172
Har ju helst gömt bort att visa massa bilder från Kiruna. Som dessa t.ex.

Jag vaknade upp (konstigt nog) pigg som en mört klockan 8 denna dag, dagen innan var vi ju på den där
husfesten (som spåra), men eftersom klockan var i ottan hade jag ju inte hunnit bli bakis ännu, var snarare full och glad fortfarande. Vi drog iaf till backen och åkte upp i liften visslandes som ingenting hade hänt  (180spänn för en heldag var inget vi hade lust att betela). Var iaf en svinkul dag i backen och dessutom höll sig himmlen klarblå hela dagen.

Dåre

Min nässpray är slut! Skönt, inte. Kommer väl inte få någon sömn inatt heller. Igår hade jag ju iaf nässprayen att trösta mig med, men då skulle istället en dåre rycka i portdörren i 1 och 1/2 timme i sträck. Ett tag hörde jag männsikan klättra på baksidan av husväggen också. Idiooot (kom inte nära min balkong). Nä, nu ska vi inte vara sånna. Det finns männsikor som har det värre. La förresten på luren efter ett långt samtal med Sanna nyss. Skönt att få prata av sig innan man ska dra ner i bingen där oftast tankar och känslor dyker upp och stör. Godnatt!

Min sida...

Tog ett snack med chefen idag om vad som hände igår. Gick galant, hon är på min sida! Idag fick jag jobba med en ny arbetskamrat, Josephine heter hon och hon ska jobba hos oss i sommar. Mkt trevlig och rolig tjej. Hon har förresten en blogg hon med och den kan ni kika på här. Nu ska jag lägga mig i bingen och kurera mig. Skallen är svullen som aldrig förr.

Smek min kala nacke!

123292-1167
Heta pottor eller? Det är
karlns polare som fick något ryck på festen i torsdags. Nog för att min karl också sett ut såhär en gång i tiden (tiden då det var hett på riktigt och man var 10 bast), men är otroligt glad och lättad att han inte föll för grupptrycket denna gång.

Bad till gud...

123292-1166
Drog ut och köpte tröstkäk runt hörnan. Himla gott, hade kunnat äta minst 30 bitar till. När karln kommer hit måste jag fasen dra med honom på sushibuffé flera gånger om. Kom just på en grej, sa till min arbetskamrat (hon jag nämnde i förra inlägget) igår att jag hållt mig frisk sedan förra sommaren. Vad tror ni händer? Jo, jag sitter just nu med två uppsvällda pungpåsar i halsen, rinnade näsa och värkande kropp. Tror hon bad till gud flera gånger om att få mig sjuk eller? Jag som ska jobba hela helgen också, TVI!

Noll respekt!

Jag börjat lugna ner mig lite nu, men för en timme sedan var jag på riktigt dåligt humör. Det handlar om jobbet. Hur jävla mkt skit i ansiktet ska man behöva smörjas in med egentligen? Är riktigt less på att bli behandlad på ett visst sätt bara för att jag är ung och ny på ett jobb. Jag har jobbat med 50-60+:are förut och aldrig haft några problem, men nu är det annat. NU handlar det inte om alla mina arbetskamrater utan om en arbetskamrat. Hon har riktigt svårt för mig den bröttan. Stackars hon säger då jag isåfall. För mig behandlar man inte på vilket sätt som helst. Man säger heller inte "men lilla hjärtat, så där kan du väl inte göra? " "Välkommen hem från lapphelvetet, inte fryst fast?" "men lilla gumman, lyssna nu på mig...). Är inte jag värd att behandlas med samma respekt som alla andra? Nä, för jag är ung och ny. Jag är ju "lilla hjärtat". Ska hon säga som ta mig fan inte ens vet hur man låser ytterdörren fast hon jobbat på samma ställe sen jag föddes. Idag bröt iaf helvetet ut. Idag fick hon smörjas in i sin egen skit.

Hon skall minsann prata med chefen om det här som hänt också (hörde när hon skvallrade till kollegan). Oooh, säger jag bara. Låt kriget starta föfan!

Feedom



En liten filmsnutt från en solig dag i  Luossabacken, Kiruna. Jag svänger på skidor och
Niklas filmar. En sak är då säker, skidåkning botar en rejäl baksmälla på momangen. FREEDOM.

Känslor

123292-1166
Nog är det klart jag saknar snön alltid. Fast nog är det skönt att komma hem till en snöfri stad också. Där det (redan) verkligen luktar vår genom näsborrarna, där skinnjackan kan fladdra fritt utan att behöva stängas, där uteserveringarna flödar och där badklipporna kommer finnas nära att nå. Jag längtar redan ihjäl mig till sommaren här i Stockholm.

Inget större projekt...

123292-1162
Köpte en torr och livlös kjol på hm för någon vecka sedan. Däremot var den lika billig som ett bugg. Bestämde mig iaf för att kapa av kjolen rejält på längden och köpa ett stycke sidanband. Sagt och gjort. Inget större projekt direkt, men skillnad blev det.

Tillbaka till verkligheten...

Då var man hemma igen, flög i ottan i morse och drog sedan direkt och jobbade till ikväll. Nu har jag städat upp här hemma och gjort matlådor till jobbet. Nu blir det jobb-jobb-jobb och är inte ledig förrän nästa onsdag igen. En dag dock, sen jobb-jobb-jobb igen och även kurser. Mjukisvecka? vettefan!  Liv? det vettefan heller. Pengar? Jo, annars vette gudarna.

Har iaf haft en ljuvlig semester i Kiruna. Underbart ljuvlig. Måste även tacka än en gång för alla finfina presenter och gratulationer jag fick under min födelsedag igår ♥ ♥ ♥

123292-1163

Idag är ingen vanlig dag...

123292-1161
...för idag är det faktiskt min födelsedag :D