Farmor sätter en extra klick på serien...

Farmor 82år kollar Sex and the city:

"nääää..haha"

"Men vad dom håller på dom där tjejerna?"

"När jobbar dom där tjejerna?
...nu provar dom kläder igen"

"Ta fram staken i dig...hahah"

Disturbia



En av många låtar som kommer att påminna mig om sommarens glada partynätter -08

karamellskåpet

Är hos farmor och hälsar på. Nästan två månader sedan jag träffade henne, lite dåligt samvete. Iaf så blev hon väldigt glad. Åkte hit efter jobbet och höll på att dö av hunger som vanligt. Raka vägen till farmors lilla karamellskåp. Sån har farmor och farmor vet när den ska fyllas. Nu ska vi dricka kaffe och äta muffins ihop...hej så länge!

Se den på bio!


Igår gick jag och Sanna på bio. År sen sist för mig. Vet ni vem som hamnar precis stolen bredvid mig? Jo, min kusin som jag typ ser en gång var 5:de år. Både han och jag tyckte det var kanska så finurligt. Över till filmen. Den var sjukt bra, man måste bara se den på bio, annars förstör man hela grejen. Heath Ledger var äckligt bra som Joker också. Bara hans ticks han gjorde med tungan när han prata. Nä, fyfan vad bra! Tanken att inte få se han i fler filmer gjorde nästan så att en salt liten tår i ögat odlades. SE DEN BARA!

Gryta


Sån här är ju kul att åka än idag

Vaknade 8 imorse (bra där!) av att karln min ringde (han är i Norge och fiskar). Fast jag tog en liten tupplur mellan 10-12 igen. Drog sedan själv bort till parken för att sola. Låg där i ca 3h. Höll på att avlida där mot slutet. Parken ligger nämligen på ett litet berg och just där jag brukar grilla är det som en liten gryta. Det kokar verkligen, men vad gör man inte för lite färg.

Då var det dags för fest igen!





I lördags var det fest igen. Jag och Frida satt först och grunda utanför Trädgården. Väldigt trevligt hade vi. Vi kom på att det är sjukt mkt vi inte vet om varandra trots att vi ändå varit vänner rätt så lång tid, vad är nu...3år? Chockerande, men så kul. Finns en heldel inne i förrådet att berätta om man säger så. Sedan mötte vi upp våra gamla arbetskamrater som vi jobbade med i Åre och slog oss ner allihopa inne på Trädgården. Träffade även min gamla klasskompis i dimman. Kul sånt där ju! Kvällen slutade billig den med. Taxin rullade in och jag blev butter och tvär och ville inte alls åka hem. Jag ville ju fortsätta partaja. Det tyckte dock inte chauffören och körde hem mig gratis.Tackar! Det var nog bäst så iaf. HA! Jao, jag slutar väl det här inlägget med att skriva: En minnesvärd kväll! ÄNNU EN!

En tur till sjön


En fin kväll när jag och Sanna tog oss till sjön för att mata ankorna med lite brödbitar.
Så söta dom är ♥

Ensam

Sitter helt ensam hemma. Bakisen blev som bortlåst efter pizzan jag tröck i mig. Lite lessen på morgonen för Niklas var tvungen att dra upp till Kiruna redan idag på morgonen. Fanns inga flygbiljetter imån. Vi som skulle dra till klipporna och bada. Snöft! Tur att jag har Sanna här hemma fortfarande. Har blivit så bortskämd på den senaste tiden när jag alltid har folk runt om kring mig. Hatar att vara ensam! Ska sluta gräva ner mig nu. Snart åker jag ju upp till kiruna jag med! Längtar!

Talking watch


Lite köp jag gjorde igår. En talking watch, fanns massa olika fina färger att välja på. Beslutsångest. Blev iaf den rosa/vita. För gäller det färger jag ska välja mellan och rosa finns med i leken. Ja, då blir det alltid rosa. Alltid. Knäppt. Sen ett par mkt billiga skor för 50spänn. Inte världens skönaste att gå i, men 50 spänn som sagt!

Finfin dag




Steg upp nio och efter frukosten drog jag och Niklas till parken för att sola. Vi var först, sen täcktes gräsmattan av fler och fler. Jag hade med mig min solstol, jag var den enda som hade det. Kände mig som kungen. Efter några timmar grilllning drog vi hem för lunch och sedan vidare bort mot klipporna. Fyfan säger jag bara. Varför kunde man inte hittat detta badställe lite tidigare. Jaja, bättre sent än aldrig. Var iaf underbart ställe. Vattnet var hur skönt som helst att svalka av sitt grillade nylle i också. Vi ska dit på söndag igen, HUR bakis jag än är.

Värmebölja


Bilder från gårdagen. Vilken värmebölja vi har fått in i detta land. Svett rinner som aldrig förr!

Klippan imån...

Vet ni? Jag är ledig imån. Steeek i solstol, JA! Vi gå till ett badställe här i närheten. Niklas hitta ett badställe vid klipporna igår när han var ute och sprang, så dit ska vi imån. På eftermiddagen har jag tänkt att fa på stan. Sanna kom hem med ett par cheap monday skor idag. Hon hade fyndat dom för 50spänn!!! Inte nog med det, det fanns typ bara kvar i min storlek också. Bra där! Nu ska jag dricka upp min kopp med marabou-cappuccino och sedan hänga med Sanna ut. Vi ska dra på "tjogga och köpa karkki fö penki".

Firre


Är nu mätt och belåten efter en middag bestående av:
 Lax, färskpotatis och gräddfil/gräslök sås. Sommarmiddag eller sommarmiddag?

=

Strålande sol ute = jag jobbar!

Idag fyller min karl 23år :D


Favorit i repris






Trädgåden för hela slanten i lördags. Gick in där innan 21 då det var gratis inträde och billig öl som sagt. Väldigt värt. 29spänn för en hel kväll får man inte kraftig ångest över. Höll mig alltså på en bira i 6h, bra där! Fast då hade jag ju grunda med några innan. Var en heldel från lilla Åre där också. Kul att träffa på massa kända ansikten. Länge sen man fick dansa till BRA musik också, där flög vi runt bland dom olika dansgolven ända fram till den sista småtimmen.

Lyckligare?


Det finns ett huskvarter här vart jag bor. Alltid lika kul och vandra runt där. Jag och Sanna gick en runda i söndags. Jag gapar varje gång jag går där. Vem hade inte känt sig ensam där. Vilka husfester då? Nee, undra om dom som bor i ett sånt hus är så mkt lyckligare än en familj som bor i en trång lägenhet på 50kvm? Ibland tror jag fan inte det.

Saftiga


Fångade dessa igår. Lika saftiga på bild som i verkligheten.
 Ville nalla, men husmor satt på altanen och utforskade.

Var lite extra god i själen idag så jag har stått och stekt plättar till mig, Niklas och Sanna nu i nattetid som vi kan äta till lunch imån. Hoppas dom smakar bara. Imån har jag sovmorgon, herregud vad skönt säger jag. Justja, Petter gick förbi mitt jobb idag. Vill se han nästa vecka på Mosebacke. Får se hur det blir. Blir nog tyvärr inte av som det ser ut just nu.

Förra onsdagen - Rålis & Mose




Nu äntligen drog jag ur fingert. Här har ni lite bilder från förra onsdagen då jag, Frida och Tina hade det mysigt med vin och jordgubbar i Rålisparken. Satt där ett par timmar och pratadade. HA! Ser ut som att det bara var vi i parken på bilderna, men de var faktsikt en heldel där. Dock spelade folk kubb och grejer och drack sig inte enbart berusade som vi. När vi var väl i form drog vi till Mosebacke där vi mötte upp Niklas, Picky och Henke. Lika mysigt som vanligt. En maxburgare slank sedan ner innan hemfärd!

Lugn vecka?

Ny vecka, måndag morgon - jobb. Ho. Denna vecka kommer nog vara lung som få. Man märker direkt det börjar blir glest i plånkan på folk. Helgen blir nog värre. Idag blir det inget annat än jobb och sen efter det blir det middag på Cafe 60 med Sanna. Vi ska väl dra en storhandling också. Måste fundera på vad man ska hitta på på onsdag när Niklas fyller år också. Hmhm, jaja. Kommer tillbaka ikväll. Måste sticka nu!

Bra där!

Godmorgon! Jo, jag klev faktiskt inte upp för så länge sedan. Behövde sova ut. Förra natten fick jag sova 3h. Fyfan säger jag bara. Igår drog vi ett gäng till Trädgården. Blev en billig kväll, drog in innan 21 eftersom det var gratis + att ölen bara kostade 29kr. Jag köpte en öl = alltså 29kr för en kväll. Bra där! Trots lite fyllemissförstånd och att någon tyvärr fick sätta på sig godnattmössan lite tidigare så hade jag riktigt kul. Ska visa er bilder senare, men först måste vi ju ta onsdagen bilder.

Bortblåst...





Igår kände jag,
Niklas och Picky för att ta en frisk utflykt efter att ha legat och andas in alkoholdoft alldelse för länge i sängen. 3 i samma instängda rum, jag ni kanske förstår. Det är verkligen sant att bakisen blir som bortblåst när man kommer ut i det fria och på detta utsökta berg kan man verkligen inte bli annat är bakisfri.

Kry i knopp

Sitter ensam hemma just nu och lyssnar på mina lugna favoriter. Alla andra är ute. Jag jobbar imån och måste upp extra tidigt eftersom jag ska öppna butiken och göra kassarapport och sånt. Vill vara klar i bollen då, så jag stannade hemma. Lite surt, JA. Fast imån är det i min tur. Då ska vi alla ut och slira igen! Har ju massa bilder från i onsdags också som jag måste hinna lägga ut. En kväll på Mosebacke blev det. Mysställe. Återkommer...

Storhandling...


Idag gick jag och Sanna och storhandlade mat - vi hade roligt på vägen dit...


...men hem var det krysat.

Nu har vi iaf handlat mat för en vecka för 4. Jag och Sanna tog på oss ansvaret att dra och handla medans Niklas och Picky (som har kommit på besök) satt hemma och laddade inför Iron Maiden dom ska se imån. På torsdag står Tacos på schemat. Fyfan vad gott. Alldeles för länge sen sist. Perfekt bakis mat. Jo, för jag ska faktsikt ut imån igen. Det blir parkhäng och sedan Mosebacke. Hur kuuul! KUL. Lika bra att satsa nu, sommaren är snart över!

Denna dag...

Det sved otroligt när jag gick upp från bingen nyss, ville bara ligga kvar. Jaja, den här dagen går nog i mål den med. Nu ringer Sannas väckarklocka. Herregud, ska stänga av den i smyg så hon får sova ut. Nä, jag måste fixa frillan nu och fara till jobbet. Dagens höjdpunkt - lunchen! Gjorde nämligen pannkakor igår kväll som jag ska pressa. Mooms!

Suger


När man har tråkigt kan man leka med photoshop.
 Jahaa, herregud mitten på juli nu och jag har knappt sett solen. Det är inte bra. Jag får väl tåla att vara blekast denna sommar med. Sanna visade just upp sin bränna hon fick idag. Dubbellinne, yes! Har inte så mkt att säga idag som ni kanske märker. Jobbet suger ut all must. Fast på onsdag är jag ledig. Skööönt! Jag vill dra till en klippa och bada. Hinner jag inte med det åtminstone en gång denna sommar så är jag fan dålig.

En kväll på Mosebacke





Mobilkameran är inte den bästa som ni ser, fast bättre dessa bilder än inga alls. Jag och kvinnorna började våran berusningsresa hemma hos mig. Sedan vidare mot Trädgården. Gratis inträde innan 21 trodde vi, men tydligen inte denna kväll. Så vi åkte bort till Mosebacke och gjorde karlarna sällskap istället. Det gjorde vi rätt i för där var det riktigt kul. Svinmysigt ställe och så fin utsikt över Sthlm. Satt där hela kvällen innan vi tillslist drog vidare. Efter denna kväll är nog Mosebacke på delad första plats med Trädgården. Mer häng där i framtiden alltså!

När hundägaren har spårat...


En stackare som sågs på en gata på söder.

Glömde...

Inte alls bakis idag faktsikt. Kvällen igår var riktigt trevlig, men tror ni inte jag glömde kameran. Jävlar också. Har några stycken från mobilen iaf, vad gör man inte. Det bara bubblar i kaggen också. Kan kanske bero på att jag bl.a pressat 2 kebabtallrikar, 2 feta meal från mcdonalds och pizza dom senaste dagarna och sen en platta öl på de säkert. Nä fy. Jag måste ta och börja ta hand om mig själv lite bättre snart. Snaaart!

Redo

Sitter redo och klar med musiken i högst hugg. Tröck i mig några mackor. Inge bra att dricka sig berusad på tom mage. Det lärde jag mig senast i onsdags. Väntar just nu på att Frida, Tina och Tinas vän ska komma hit och förgrunda lite innan Trädgården. Kommer blir göööött. Kameran hänger med som vanligt också!

En kväll på Grönan...



I onsdags efter att jag slutat jobba drog vi kvinnor till en uteservering
och värmde upp oss inför Grönan.



Efter en stund var det dags att dra fram barnasinnet och glida in på Grönan.



Jag, Frida och Sandra - gölliga!



När vi hade köpt oss varsitt åkband drog vi ner en till öl i våra magar.
Skål! Stämningen var geo!



Efter några öl vågade vi oss t.o.m in i spökhuset, men trots ölen skrek vi oss torra iaf!



Hello!





Sandras reaktion efter Extreme. Jag och Frida hann in i Lustigahuset innan klockan hann bli 10. Vi och knotten hade det roligt där inne.



Efter Grönan drog vi vidare till Snaps. Där hann vi sluka lite till innan vi tillsist drog till Kvarnen. Där slukade vi ytterligare. Pengarna bara sprutade. Fast det var helt klart värt. För det var ju svinkul hela kvällen! Jag och Frida var väl dom som blev mest i luvan (som vanligt alltså). Å förresten, tack Frida för knytnäven du gav bort!


Bakom kulisserna

Idag ville jag inte alls jobba. Va nere på herravdelningen hela dagen och plockade på lagret. Det dyker fan upp pallar med skor varje dag nu. Höstskor. Fast då går tiden fort iaf när man har mkt att göra. Svettet rann kan jag säga. Måttligt fräsch inför kunderna. Joo. Tur att herrerna inte var sugna på att köpa skor idag.



Bilder jag tog i onsdags när jag och Maddis jobbade. Det kom varor som bara fan.
 

En favorit

Vi var ju på Trädgården som sagt. Svinbra ställe och mysigt. Man får lite festivalkänsla av det stora öltältet. Jag, Sanna och Sandra åkte dit ganska sent så vi fick stå en timma i kö. Tur att man hade fyllt väskan med bärs. Efter att den där timmen äntligen hade gått och det var dags att gå in upptäcker Sandra att hon helt plötsligt vill gå hem. Så det gör hon. Tråkigt. Jag och Sanna hade det mkt trevligt iaf! Favoritställe ju!



Sanna och Sandra fick dricka 3.5:or p.g.a att dom hade fattat fel på systemets öppettider.



Dj:n följde mig och Sanna till bussen så vi slapp gå själv i mörkret. Snällt va? Vi satte oss dock i fel busskur och såg buss efter buss (våran) rulla förbi. Efter 5 var vi hemma. För vi råkade dessutom åka för långt också.


Sanna fick ont i fossingarna av den långa morgonpromenaden

Sliten sak

Gokväll! Jag är en sliten sak idag. En trött och sliten sak. Det var skitkul på Grönan igår. Fotade en massa! Alltså jag vet inte vart all tid tar vägen. Dagarna bara sprutar iväg. Är knappt hemma. Igår stack jag från lyan vid 9 och kom inte hem förrän 5 på morgonkvisten idag. Tror ni jag var trött då eller nåt? Niklas fick leda in mig i nattbussen för det var omöjligt att få liv i mig. Busschaffören trodde jag hade en sjukdom. Ok, jag hade tagit några öl också, men vafan. Jag börjar bli gammal tror jag.

Grönan


En kväll när jag och
Niklas var ut och åt en bit finmat. Oxfiléee. Gööött!

Längtar till imån. Jag, Sandra, Sanna, Maddis och förhoppningsvis Frida och Tina ska dra till Grönan efter att jag slutat och köpa oss varsitt åkband och dricka massa öl. Sista kvällen innan Sandra åker hem igen. Bara vädret är på vår sida. Ska lägga in lite bilder från helgen också när vi var ut. Sjukt kul kväll på Trädgården. Jag tror fanimig jag har hittat mitt favoritställe.

Sval

Eko här! Min semester är slut och jobbet har börjat på allvar. Sandra är på besök här denna vecka och Sanna har också kommit "hem". Så vi är 4 som pressar i lyan just nu. Kul som fan! Imån blir det Grönan! Ska försöka komma in i bloggandet igen. Det börjar svalna. Fast jag kommer igen...hörs! Jobbet nästa!

Kirunafestivalen - lördag



Lördagen började med att jag slog upp gluggarna klockan 1 på dan, fortfarande i dimman (efterfesten sa sitt). Klockan halv två var jag på området och trallade runt med Sandra. En fet lunch gled ner.



Förfesten höll till hemma hos mor. Tradition. Vi har nog suttit där nästan alla festivalår vad jag kan minns. Balkongenläge och stora scenen rakt framför oss. Bra eller vad. Där kommer man alltid i stämning.



Lördagen bjöd även på varm sol. Bra. För då fick man knäcka rejält för att få bort torrkänslan.




Inne på området var det lika livat som alla andra festivaldagar. Dvs, parkbänkar gick itu även denna kväll. Träffade på moster, svärmor och mor i tältet också. Dom var glada.



Köhäng!


Kvällen slutade perfekt med en bit mat i magen. Man kände verkligen att batterierna var påväg i viloläge. Niklas som redan hade gått hem hämtade upp mig och Mina med hojjen tidigt på morgonen. Mina tyckte det var fränt. Tack alla för en kraftig 3-dagars festival!

Nu kan du få mig så lätt





Några fina filmer när jag, Sanna och Picky lyssnar underbara Håkan på festivalfredagen.
Det kunde ju knappast bli bättre tider än så här.

Kirunafestivalen - fredag





Festival-fredagen var skitkul. Började med att dra tidigt till
Niklas där det var premiär för hans och Mackes film/bildspel "SKI OR DIE". Filmen ägde rum i garaget. Grym den var då!! Men ni som ej var där missade ju.



Solen gled fram i samma veva och vi korkade upp på terassen. Fan vad glad man var då!





Efter lite mer vin än vanligt och några flaskor till (dagen efter kan det vara svårt att komma i läge) drog vi till området. Något stort var på G!




Det var pressat i öltältet. Alla sköljde ner en eller alla norrlands. Parkbänkar blev skeva och gick itu. Vakten var kvicka med nya. Det var i öltälten allt hände!



Det var sedan dags att dra in i puplikhavet för att se Håkan Hellström, Petter och The Hives. Alla var efter varandra. Tur att törsten var släckt på ett tag.



Petter var grym. Fast det var ju alla!


På sena timmen drog vi in på krogen. Där var det hett. Träffade ännu mer folk man ej sett på länge. Klockan blev 3 och krogen stängde. Var det dags att redan gå hem? Nä.

...det var ju dags för efterfest ju. Solen hade ju gått upp. I samma veva var partysuget på toppen igen. Plattan med öl började serveras på 6:de våningen. Någon tappade ner mobilen på grannen balkong. Drog en snabbis till mor. Träffade på en förkrossad tjej, torkade bort lite mascara från hennes kind och sa att killen hennes var ett dåre. Lånade ut mobilen och drog sedan tillbaka till efterfesten. Klockan 7 var det dags att sova. KÄNON kväll var det ja!!!

Kirunafestivalen - torsdag





Torsdagsbilderna var inte så mkt att hurra över. Skyller på att fingrarna var ispinnar. Var verkligen kallt denna kväll trots varmdrycken innan. Adam Tensta var 45min sen också..härligt. Jag vinkade ajdö efter en halv låt. Drog till öltältet och drog några varma, sedan var man tinad igen. Det var en trevlig kväll och jag minns att jag var på G. Efter varje klunk skulle det skålas och firas att det var festival. Jag var glad. Jag och Jessica drog sedan till mor där vi satt ett bra tag in på natten och svepte baileys. Jag och Niklas däckade sedan i syrrans säng.