Present från Carro

123292-1305
Har ni ätit struts på tunnelbanan nångång?
Det har jag.

Träff

Igår direkt efter jobbet drog jag och mötte upp Carro och Madde, som jag inte träffat på svinlänge. Kul så ini norden var det. Vi drog till Café 60 och satt där i någon timme, sedan till Carro där hon visade filmer och kort från hennes jorden runt resa. Satan vad hon fått uppleva. Helt sjukt. Vid midnatt mötte jag upp karln som hade varit och kollat på Kizz, sedan drog vi hem och sov. Nu är jag uppe som ni ser. Jobb igen som vanligt.

Årets bästa köp...

123292-1303123292-1304
En lång dag idag, först jobb. Så less på att solen måste vara som flitigast just under dom dagarna jag jobbar, men men. Efter det åkte jag bort till Gamla Stan där jag mötte upp
Niklas och Dumle. Kul att dumle är i stan måste jag ju säga. Vidare bort till en butik där jag nog gjorde årets bästa köp tror jag (eller tror, jag VET). Ska visa senare. Detta firades ju såklart med en kall dryck på en uteservering i solen. Sedan var det fotografering som stod på schemat. Så vi åkte till S:t Eriksplan och gick in på en bakgård där Niklas fixade till sig en annonsbild för en av hans sponsorer. Jag fick ställa upp som stylist (höhä). Niklas blev iaf riktigt nöjd med bilderna på honom, så det var ju bra det. Nä, nu tog batterierna slut...

Det sved så inåt...

Mår inte riktigt bra i knoppen just nu. Kollade ett youtube-klipp nyss (eller lyssnade rättare sagt). Vet inte varför jag gjorde det ens. Har hört så mkt om det, så det var väl därför eller nåt. Fifan säger jag bara, att det finns sånna hemska människor som kan göra sånt här. Förresten så klickade jag bort klippet efter halva, klarade verkligen inte av att höra. Man hörde ju direkt vem det var också. Usch, tänk att den jäveln satt bredvid mig när vi gick i samma klass. Kommer så väl ihåg när han gick fram till kadedern och vässade pennan, sen satt han i smyg och stack pennspetsen i armen på mig när läraren inte såg. Vilken puck! Fast att det skulle spåra så här mkt för honom trodde man ju inte. Fast kanske. Tänker dock INTE lägga upp klippet på min blogg (inga sånna sjuka grejer ska få vara med här inte). Ni får väl söka själva på busringning eller kanske ordet död t.o.m, så kanske ni hittar den själv. PUNKT.

Café 60

123292-1302
Min kameramobil är så himla bra, men men. Tänkte informera er om vad jag åt till lunch idag. I brist på annat. En stor caesarsallad blev det. God som 17. Apmätt blev jag. Café 60 köpte jag den på som ligger allt för nära jobbet. Jag ignorerade helt enkelt min lilla matlåda som stod i fikarummet och drog till mig detta istället. Tycker inte alls det var töntigt gjort. Att betala 55 spänn för en sallad är inte så mycket att krysta ut om man får kaffe, bröd, frukt och juice på köpet. Klart man ror i land. Nu i efterhand kan jag ändå inte låta bli att tycka synd om min lilla matlåda med ravioli som fortfarande väntar på att bli omhändertagen. Alldeles ensam och övergiven i kylens mörker ju. Nåå.

9 månader

Sitter och pressar i mig en torr macka just nu, har verkligen svårt för att äta tidigt på morgonen. Krystat läge varje gång. Måste dra snart, börjar 10. Idag kommer förresten Carro hem från sin jorden runt resa, hon är nog här i Sthlm just nu. Satan vad spännande det ska bli att få träffa henne igen. Så långt uppehåll, 9 MÅNADER ju!

Jag vill bada...

123292-1305
Denna fann jag igår. Så fin tycker jag. Med både över och underdel blev det tolalt 196kr, inte alls farligt. Lite seglarlook över den, det gillar jag skarpt. Hoppas jag och karln kan åka till far min nästa vecka under min långledighet, då ska jag inviga denna i lillsjön även om det regnar.

Dessa damer...

Idag har jag ingen lust att jobba faktiskt. Det är ju svinfint väder ute ju!! Ska iaf inviga mina nya jeans. Får se vad 60+:arna säger denna gång då. "Men, men vad tajt om stjärten du är idag då" (smäll på skinkan). Detta hände sist jag hade nya iaf. Ja, de är allt bra finurliga dessa damer ibland. Nu måste jag dra i mig en lite frukost.

En bra sväng...

123292-1303123292-1304
Vi tog en snabb sväng på stan efter vårkat lilla parkenhäng. Svängen gick utmärkt för jag hittade nämligen den fina bikinin, dessutom hittade jag (bara sådär) ett par ljusa tajta jeans som jag letat jag vet inte hur länge efter. Ska nog sluta leta som en iller i framtiden för det är tydligen då plaggen dyker upp framför nyllet.

Dagens stek...

123292-1302123292-1301
Det ser ut som att jag har stubb på bilden. Snöggt! Fy fan vad skönt det var i solskenet idag. Hade jag inte haft något jobb hade jag legat där varje dag och stekt. Helt underbart och helt gratis dessutom. Vi publik av två dagispojkar också "Kolla den där killen har en tjej"

Parkhäng

123292-1294
123292-1295

Sitter och halsar mitt kaffe just nu och försöker skriva samtidigt. Det är sol ute och karln har bråttom ut. Vi ska ta med varsinn bok och sätta oss i parken. Skööönt. Kom att tänka på sms:et jag fick av Sanna på morgonkvisten idag, en bild täck av snö :O Tänk vad olika det kan vara. Efter parken ska vi på stan. Ska försöka hitta den där bikinin som jag så gärna vill ha, hoppas den INTE är slut överallt.

Barkarby

123292-1293
Idag började jag och
karln med att dra till parken som ligger precis här vi bor. Vi fick byta plats några gånger eftersom det kröp alldeles för mkt för min smak, men annars var det skönt. Solen värmde på bra. Vi ska dit imån med. Sedan for vi till Barkarby och besökte deras outlet butiker. Har aldrig varit där tidigare. Trodde det skulle vara typ en stor grå sal med långa bänkar av kläder och grejer. Så var det ej. Istället var det ett sött litet inhägnat torg med massor med små butiker. Mysigt.

Bitter

123292-1292
Eurovision song contest sågs. Himla vilken chans Sverige hade då. Nån 1:a här och där fick hon allt i bagaget. Nästan så det blev lite finurligt tillslut. Look kommentarer var iaf underhållande, så skönt bitter bara. Räkmackorna och vinet var förresten en höjdare, värd en 12:a.

Imån får jag sova ut

Såja, nu är denna arbetsvecka äntligen avklarad för min del. Så skönt. Detta firas med en flaska vitt och massor med räkmackor med karln framför Eurovision song contest. Oonderbart.

Att längta...

123292-1291
Om 27 dagar (29:de juni) drar jag upp till Kiruna. Då börjar min semester och den ska spenderas uppe i Kiruna. Valde att bara ta ut en veckas semester och ta resten i pengar istället. Något som jag ej ångrar. Det blir alltså en jobb-sommar detta år, men jag kommer jobba rätt så skapliga tider ändå så det gör faktsikt inget. Ja, 33 dagar kvar till festivalen är det också. Gött. Då jävlar släpper jag sargen på riktigt. 3 härliga festivaldagar rätt in i dimman. Dom med svart text ska jag se. Nu måste jag ta en nattdusch, upp med tupp imån och jobba.

Belle

123292-1290
Sånna här har jag varit ute efter länge. Med dessa slipper jag sniffa in andras armhålslukt + att jag kan gå stabilt i alla (dimmiga) lägen p.g.a den sköna platån som "kortar av" klacken. Skönt! Köpte dom på Belle i Götgatsbacken. Himla bra butik och trevlig personal. Ett stort + är att deras skor görs i 35:or och dessutom kostade typ alla skor inte mer än 299kr. Dom hade sååå mkt fint, (dom jag köpte var i det torraste laget) men p.g.a att jag först och främst behövde ett par svarta och enkla fick det som sagt bli ett torrt köp denna gång.

Hinner inte...

Går inge bra med mitt bloggade just nu, massor att göra och tiden räcker inte till. Har jobbat över en massa nu den senaste tiden och mer blir det. Väldigt bra egentligen för då får jag lite extra stålar till semestern. Idag skulle jag egentligen bara vara med på ett möte på morgonen, fast det blev att jobba hela dagen istället eftersom en kollega bröt ihop efter mötet (dock inget med mötet att göra). Jaja, sanningens ögonblick nu...måste se!

Inte leka med maten!

123292-1289
Igår knallade jag och
Niklas på stan i ca 7h i sträck utan att ens lyfta plånkan. Eller jo, jag lyfte den en gång. Ett bra lyft också. Vi knatade runt lite överallt kan man säga. Började på Odenplan lite smått - sedan mot Kungsgatan, hamnade sedan på söder, vidare mot Gamla stan sedan var vi helt plötsligt inne i Sturegallerian. Detta krävdes dock en god buffé innan. Sjukt gott, fast väldigt farlig. Jag kan aldrig behärska mig när det gäller "ät så mkt du orkar". Det spårar ut varje gång. Kvinnan som gjorde våran sushi blev aningen less efter alla hämtningar och slängde fram tallriken tillslut. Det tyckte vi var dumt. Så vi lekte lite plockePinn och spetsade sushin vi inte orkade äta upp. Det tyckte inte servitrisen var kul.

Skönhet

Bara lite kort: Var på äventyr hela dagen igår, riktigt kul. Ena stunden spöregnade det och andra stunden var det sol och varmt. Finurligt! Nää, jag har inte tid att sitta här just nu. Ska jobba, återkommer ikväll. Ska visa ett par skönheter också som jag köpte igår.

Är jag en cykelnallar då?

Jag och Niklas gick på cykeljakt idag. Inte för att nalla (den tiden är förbi), utan för att köpa en billig skev en. Gick förbi två små cykelbutiker här runt trakterna.

Jag: Har ni nån billig cykel till försäljning här?
Niklas: Begagnad cykel menar hon.
Jag: Ja, en billig och begagnad cykel?
Cykelsäljaren: Nej, det har vi då inte.

Ja, så gick det med det. Hur svårt ska det vara att få tag på en billig skrutt egentligen?

Sen kan jag ju tillägga att jag inte varit en flitig cykeltjuv. Utan det har bara hänt en gång och egentligen handlade det bara om ett byte. Min (eller egentligen var det min storasysters som jag lånade) var skev och jag såg en olåst som var mindre skev. Bytte bara. Så denna cyklist blev inte utan någon cykel utan fick en "ny" bara. Sådär, nu fick jag skylla ifrån mig lite.

Inälvor

123292-1287
Min karl kom hem igår, obeskrivligt njutbart. Kollade Awake. Skaplig film. Inälvor i överflöd. Den gick ju att kolla iaf. Fast den borde varit dubblet så lång. Kändes ju som att den bara la av mitt i allt. Lena Olin var bra iaf, inte ofta man får vara stolt över våra svenska skådespelare. Nu ska jag ta mina torkade plommon och lägga mig i bingen framför ännu en rölle.

Fest med Lauren och Heidi

Jag har ju glömt bort att nämna en till serie jag är besatt i. Nämligen The hills. Njutbar serie. Blev lite smått upprörd när det var det sista avsnittet av säsong 3 för nån dag sedan. Satan.

Bjuder på några bilder som
min karl tog när han var på samma husfest som Lauren och Heidi (när dom tydligen var vänner fortfarande) förra året. Han skickade bilderna dagen efter festen till mig. Voj satana vad jag blev upprörd alltså. Avundsjukan pulserade djupt in i nerverna. Varför får han gå på samma fester som dom och inte jag? Orättvist! Inte har jag kommit över det än heller. På bilden nedan ser ni Lauren och min karls polare Simon (lite betuttad?)

123292-1283
123292-1284
123292-1286123292-1285
(Märkt dom så att ingen kan nalla)

Oonderbart

123292-1282
Igår var det inte min dag, men idag är det absolut min dag. Just nu kan det inte bli bättre faktiskt.
Kalrn min skulle komma hem först på måndag, men han kommer redan imån. Frida om dom trodde jag skulle komma först i mitten på sommaren, men dom kommer redan om nån vecka. Sen är det en till grej som är alldeles underbar. Fast den grejen berättar jag mer om senare. Fick reda på det nyss och jag/vi känner att detta måste få smälta in lite först.
Denna sommar kommer bli den bästa!!

Tajt

123292-1281
Såg just klart det senaste avsnittet av Gossip girl. Det bästa avsnittet hittills kan jag lungt konstatera. Kan det bli mer tajt och upphetsande än det här? Jag kom på mig själv att jag låg och höll andan. Vilket tryck alltså!

Hämnd

Idag är inte min dag. Vill bara dra ner persiennerna och lägga mig i bingen. Så det har jag gjort också. Ska kolla nya GG och kanske någon film. Så är det bara. Förresten så är jag lite glad ändå. Karln gjorde en riktigt klockren grej igår (inatt). Han vet vad som krävs. Tummen upp. Vad är det man säger? Hämnden är ljuv var det ja. Ah!

Besatthet

Jahaa, är här hos min farmor igen. Sitter och fyller på mitt filmförråd, lite drama, lite svenskt, lite spänning, lite komedi och självklart nya avsnittet av gossip girl- INTRIGER. Mmmm. Har suttit en vecka och väntat föfan. Inge bra, så jag fick helt enkelt se samma avsnitt flera gånger om. Inget som skadar min själ direkt. Lite besatthet har inget dött av heller så...

Ihelg eller i början på nästa vecka kommer
min karl hem och de blir inge 2dagars visit eller något i den stilen denna gång. Nä, för nu är vintersäsongen så gott som slut och det är dags att gömma undan skidorna. Han kommer hit för att stanna på riktigt alltså. Sommartider hejhej sommartider. Jeo.

Jack jakt

123292-1280
Sitter och väntar på att Sanna ska komma hit. Vi ska dra en veva på stan. Jag är ute efter en ljus jeansjacka. Topshop har en svinsnygg, men som vanligt är man ju ute i sista minuten så den var ju slut. Lite irriterade. Hade ju en ljus jeansjacka en gång i tiden, men jag sålde den till en vän. Varför vet jag inte. Irriterande.

Slippa obefintliga bryn/fransar

123292-1279
Ska tipsa om dessa. Permanentfärg för ögonbryn och ögonfransar. Riktiga bra grejer. Har testat endel andra märken, men denna är helt enkelt bäst. Sitter i år och 60kr/styck är ju en skaplig peng. Använder brun färg till ögonbrynen och svart till fransarna. Kommer bli väl användbart i sommar då jag ska försöka lämna masken på hyllan så ofta som möjligt.

Grov brist

Då var det en ny dag, en lite kyligare sådan. Bra på ett sätt då behöver jag inte smälta bort i mina kläder. Måste verkligen köpa lite sommarkläder. Grov brist på galgen. Sanna kom hit igår förresten. Trevligt så ini norden. Vi var och tröck en pizza igår i vårsolen. Ägaren tyckte dock Sannas pizza var dåligt gjord (utan att hon klagat) så hon fick en gratis pizza att ta hem efter pizzeriabesöket. Inte dåligt. Ge mer sol och värme åt folket. Alla verkar ju bli så lyckliga och omtänksamma utav detta. Nu ska jag äta frukost så jag orkar sälja mkt skor idag.

123292-1278

Sommar

123292-1277123292-1276
Egentligen skulle jag och
Maddis dra till en uteservering igår, men det var verkligen pressat med folk överallt. Så vi drog till en park på söder med varsinn filt istället. Idag åkte vi till Långholmen och solade, massor med folk...och knotten badade. Det var verkligen härligt. För mig som är ingrodd norrlänning är detta verkligen onormalt. Sommar i början på maj redan!

Nödig

Sitter hemma med Maddis, vi har tryckt i oss varsinn ravioli burk var, det kallar jag finmiddag. Vi är sugna på öl, eller rättare sagt jag är det. Fast vi båda jobbar imån och jag öppnar butiken dessutom så jag lovade mina äldre arbetskollegor (som är lediga) att hålla mig oskev. Fast imån efter jobbet blir det iaf raka ben till första bästa uteservering för en kall jävel med Maddis och några andra rackare som tydligen är i staden. Nepp..nu ska jag vara lite social här.


Åå nää, den här reklamen också. Den gör mig riktigt nödig. Apfan.


Komik på hög nivå

123292-1275

Det hände en riktigt finurlig grej igår. Jag satt på en bänk på t-centralen och väntade på mitt tåg. Jag ser en kvinna som går fram och tillbaka några gånger framför mig. Helt plötligt kommer hon fram och sätter sig på huk bredvid mig. Hon presenterar sig och berättar att hon är från Stockholmsgruppen (modellagenturen). "Du har ett väldigt sött ansikte..blabla..jag ser att du är kort, men det spelar ingen roll..blaba". Jag blev helt ljudlös. Fattade noll. Där satt jag med stripigt hår och kal i fejjen, inte ens skavankerna var täckta.

Iaf så frågade hon om vi kunda ta några bilder. Jag sa nej, inte för att jag hade bråttom, men vafan, jag blev ju svin nervig och satt och flinade för mig själv. Det såg hon tydligen också ("du kanske är lite chockad nu") så hon bad mig ta hennes visitkort och höra av mig istället.

Har inte tänkt tanken om något sånt här, någonsin. Jag menar, räkna bara äpplena...1-2-3...=3 äpplen hög. Neej, vad roligt allstå. Skrev iaf ett mail till henne om vad hon hade tänkt egentligen. Får se vad hon svarar. Läste även på deras hemsida att man kan skicka med en bild och skriva om sig själv lite i mailet. Vad det det hon menade att jag skulle göra? Njää, så mkt krafter orkar jag inte ge. 3 äpplen hög som sagt. Vafan? KOMIK!

Sista kvällen

123292-1274123292-1273
123292-1272123292-1271
123292-1270123292-1269
123292-1268123292-1267
Onsdag - Jag, Frida och Peter började knäckta redan på eftermiddagen ute på den soliga balkongen. Riktigt mysipys. Där satt vi många timmar innan vi sedan staplade våra skevben upp till Wersens där Niklas å gänget satt, vidare till TT:s där det var bartömning dvs pressat med folk, gick över till Dalhboms och slutligen en liten efterfest hos min gamle arbetskollega Tor. Jag hade förjävla rolig och dimmig kväll. Perfekt avslutning på min visteles i Åre.

Hej mina anonyma läsare!

123292-1266
För 1 år sedan, då hade jag mer än dubbelt så få läsare som jag har nu. Kul när det stiger. Sen känns det lite finurligt att man inte har en aning om vilka ni (trogna) läsare är. Jo, endel vet jag ju, men resten vette fan. Fast det gör ju det lite kul också, lite mystik i det hela. Fast ändå, har inte ni tänk någongång (ni med bloggar) att det hade varit riktigt sköj att få se alla sina läsare uppstaplade på ett led framför sig? Den tanken har då slagit mig.

törbo

Sitter hos farmor och jag har nyss tagt hem alla 3 nya avsnitten av GG, max 5min tog det. Farmors internet är rena törbo. Hände en väldigt knäpp grej också när jag satt på t-centralen idag och väntade på mitt tåg. Fast det tar vi en annan gång för nu ska jag se dom frusna männen och så ska jag fråga farmor om vi ska dricka kaffe ihop. Det kommer hon gilla.

Inte rätt!

123292-1265
Nä, det här går ju inte. Min internetdosa är så himla duktig så den orkar ladda upp en sida per timme. Jag har tre nya avsnitt av Gossip Girl som väntar på mig ju. Det här är inte bra. Måste helt enkelt ta mitt pick och pack och åka till min farmor nu. Hon är 80+ och hon har hundra gånger snabbar internet än mig. Ja, fan vad världen kan vara hård ibland.

Tog oss upp

123292-1260123292-1259
123292-1261123292-1262
123292-1264123292-1263
Onsdag - Det var fint väder denna dag så jag och
Niklas tänkte ta oss upp till skutan. Tyvärr så blåste det för mkt så det gick ej. Istället tog vi gondolen upp som tog oss halvvägs iaf. Där beställde vi en öl och njöt av solen som värmde trots dom hårda vindarna. Jepp, det var den förmiddagen det. Börjar ni bli less på mitt Åretjat nu? hiheha. Nä blir inte det, för mer kommer.

Finurlig kväll måste jag ju säga....

Peter och Frida tar sig en skvätt vin
123292-1258
Påväg till Dahlboms
123292-1257123292-1255
Runt småtimmarna kan benen lätt bli lite småskeva
123292-1254
Bruna Frida och färglösa jag
123292-1253123292-1252
Måndag - den här kvällen med Frida och Peter var bara så jävla rolig. Fiifan säger jag bara! Vi drack vin i rejält många timmar (kanske för många) och sen drog vi till Dahlboms. Vet inte vad mer jag ska säga än att: Det här måste vi göra om i sommar....100 gånger om!

Ännu mer från byn...

Max blev det flera gånger om
123292-1251123292-1250
Solen ville vara med oss
123292-1249
Påväg på en långpromenix
123292-1247
Bara massa Åre här på min blogg som ni märker, men ni får stå ut för ännu mer Åre blir det också. Jag har massor av bilder som ligger och väntar. Allt ska upp.

Lovade ju att visa karlns nya tatuering...

123292-1246
Här är det inga döskallar, kors eller taggtrådar som gäller utan här är det istället gulligull, enkelt och pluttinutt som gäller (han är seriös som sagt). Eller vad vet jag hur
karln tänkte när denna skapelse dök upp på armen. Söt var den iaf eller sat (som jag och Sanna uttalar ordet). Hello Pingu!

Werséns

123292-1245
123292-1243123292-1240
123292-1241123292-1239
123292-1242123292-1238
123292-1244Första dagen, söndag - hann inte gå många timmar innan första knäcktes. Jag och Niklas knäckte varsinn hemma, sedan drog vi ner till huset (eller sköphuset som andra säger). Där knäcktes de som aldrig förr. Resultat: partyhattar. Hela bunten drog sedan vidare bort till Werséns. Där var det liv. Gillar Werséns. Stötte även på en tjej i dimman som berättade att hon läser min blogg. Kuligt ju! (Hej på dig!). Det var en trevlig kväll det här alltså.

Vi tar det från början...

123292-1237
123292-1236
Ja, vart ska vi börja, vi börjar väl från början. Söndag - det var då jag satte mig på tåget till Åre. Tiden på tåget gick dock olidligt sakta, ville bara komma fram fort som sajtan. Fast jag hade det ganska gött ändå. Jag var ju ensam själ på tåget. Ha! Det är då första gången jag fått uppleva något sådant härligt. När jag väl kom fram stod karln redo att bära mina väskor. Efter lite puss och kram-jox såklart. Sedan fortsatte vi uppåt till hemmet och tog en kaffe. Dumle kom även på besök och kvällens planer började smidas. Mer kommer...

Ågren

123292-1235
Underbara Åre

Nu känner att den riktiga ågrenen böjar komma. Kände det på jobbet idag. Varför får jag alltid det när någonting är över. Även fast jag haft sjukt kul? Jag borde väl vara glad för att jag haft så kul och är så nöjd? Nä, jag förstår inte. Blir alltid såhär. Önskar istället att det är nu ihelg jag ska åka och att jag har allt roligt framför mig. Jaja, det går över snart hoppas jag. Kan iaf glädjas åt att halva Åre ska bo i Sthlm under sommaren. DET kommer blir grymt om något!

Hejdå Åre!!

Kom hem idag. Vilken ågren alltså. Att lämna alla, att lämna Åre var inge kul alls kan jag säga. Det blev fest igår också, först vinkväll på balkongen med Frida och Peter. Pörfekt väder. Sedan gick vi på bartömning på TT:s, vidare till Dalhboms och tillsist efterfest hos tatuerar-Tor. Där jag däckade i tatuerarsängen. Vaknade trots allt upp utan nya tatueringar, men dock jävligt bakis. Taxin kom och hämtade oss kl 10. Där jag och Niklas festade loss med chips och glass och osade på. Har hur mkt bilder som helst från Åre. Kommer bomba på här på bloggen så fort jag får tid. Nu vill jag bara spendera all min tid med karln. Han drar ju iväg igen på lördag.