C&C

Jag och Carro tar en liten roadtrip till Luleå imån över dagen - Shopping ♥

Ska bli kul så ini, men nu måste jag sova. 06.00 drar vi ut på vägen.


Från sommar till...

I onsdags var det ett väldigt behagligt väder här i Kiruna.

Jag och Carro blev då sugna på promenad och min kamera fick följa med.

 

Vi hängde ett tag i Järnvägsparken.

 

Jag = Hänger

 

Fina Carro.

 

Jag gillar hösten ♥


Fest med akrobatik





Lite partajbilder från i fredags hemma hos mig. Kul som fan. Lillsyrran fick vara ensam brunett som ni ser, hah. Sen drog hela drösen bort till Arran. Om man hade kunnat byta bort kroppsdelar för en stund så hade ni gärna fått ta del av mina. Dom var ömma lite här och var på söndagen. Typ överallt. TRÄNINGVÄRK, vet inte vad jag gjort? Måste nog varit min och
Carros akrobatövningar.

Dom tillsammans...


En till, fast jag gillar den
andra bättre.

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan cykla iväg till jobbet.
 Är tillbaka ikväll med mer nytt...

Vi i fredags


Från vänster. Carro, Jessica,
Carro
Liggande. Kennet
Saknades vid fototillf. Madde

Tog en paus från datorn under hela helgen, känns bra. Nu är jag tillbaka igen iaf. Haft en finfin helg med galej, skrattanfall och tok. Skönt att bara vara. Nu blir det sängen och bok.

Klättar upp...


Antingen gick pinnen av eller så trillade jag ner själv. Satans trött. Pang sa det bara. Ostkakan + sylt + grädde, satt fint ikväll. Skulle kolla rulle med karln, men tror inte jag orkar vänta tills den där fotbollen är slut. Ena ögonlocket hänger ju redan. Men å, jag som ville se filmen ju! Nä, lite kaffe så är jag uppe på pinnen igen, hej.

Ost i kaka


Klev upp kl 06 idag för att jobbet kallade kl 07, men vet ni? Det var inte ens jobbigt. Pigg som en mört var jag trost att jag låg och läste halva natten. Nu inväntar jag Jessica. Vi ska dra på Ica och köpa Ostkaka. Ostkaka-fika hemma hos Sanna ikväll.

Fika


Hur snygg? Måste ta igen alla missade GG-avsnitt. Typ ett år sen sist.
 Knäppt, jag som var så inne!

Just kommit från stan. Tog en lång fika med pigorna. Hittade även lite smått och gott i butikshyllorna, så en eller två påsar fick följa med hem. Nu ska jag funderar på vad jag ska hitta på resten av min lediga dag!

Ögat fastnade...


Längesen jag beställde nåt från
Asos. Tittade in där idag och jag kan berätta att ögat fastande flera gånger om, speciellt framför denna ovanför. Meen, jag bet ihop! SKAR DEN HAR! Nu väntar jag på att karln ska spela klart sin fotbollsmatch så vi kan kolla film sen. Imån ska jag fan gå upp tidigt på min lediga dag.

Lite snabbt...



Helgen: Jobbat på dagarna och dansat på nätterna. 2 flugor i en smäll. Godnatt.


Tala är silver tiga är guld?


Ibland när man jobbar sina 13h på lördagar kan man bli lite slut i ärtan. Fast jag ska väl inte skylla direkt på det, nog brukar jag tala innan jag tänker rätt ofta också.

En stammis (min gamla lärare) kommer till kassan där jag sitter och börjar lasta upp sina varor, först ut på bandet kommer en lång och ståtlig toaborste. Jag tycker den ser lite kul ut när den kommer rullandes helt stel på bandet (??) och blir lite glad, han också:

Karln: Ja, jag vet! Känns lite konstigt att blanda den där med mat men..
Jag: hah, njiaa..vet inte! Ibland måste man ju förnya..
Karln: Min gick sönder...eller rättare sagt gick av.
Jag: Jaha, så du var så ivrig att få det rent där nere?
Karln: Ja, nää, jo kanske, haha.

Min käft alltså.

Nynyny


Strumpbyxor ♥ Lindex  -  Linne ♥ Monki

Luleåkalaset - Lördag


Vi klev upp tidigt på lördagen, jag mådde som om jag inte hade druckit en droppe dagen innan. Finurligt! Iaf, lyan var som en jäkla bastu. Solen grillade oss inne!! Karlarna hade satt sin KIR redo i frysen under natten, så det var bara att plocka fram KIRglass på morgonkvisten.


När alla hade slagits om en plats i toan och duschen så var det dags att dra på stan en veva. Sanna stannade hemma och vilade. Vi andra ville shoppa och äta sushii, så det gjorde vi! Fyfan vad efterlängtat, både butikerna och sushin. Satt fint! Dock svammlade vi allt för mkt i alladintälten så vi fick springa mellan affärerna för att hinna innan dom stängde "5min i varje butik. Annars hinner vi fan inte"  Hah, man var fräsch efteråt.


Eftersom det var så förbannat fint väder så ville vi ju utnyttja detta maximalt. Att ha möjlighet till en förfest vid havet är ju inte fel, så det hade vi såklart. Ingen tvekan om en sån för nån.


Ju fler klunkar ju fler galna historier som berättades. Fruktansvärt kul!


Sen var det dags att dra in på området, mötte upp ett annat glatt gäng på vägen. Några Årebor faktsikt. Kul. Nog för att vi splittrade på oss inne på området. Vårat gäng höll dock ihop från början till slut. Börjar fundera på om vi hade ett osynligt rep mellan alla oss under helgen. Inte ofta man lyckas hålla ihop så bra på ett så stort ställe med flera 1000 andra. GÖTT!


Vi började med att kolla Ternheim. De första hon gjorde var att spela alla mina favoriter. Vilken kvinna, äntligen fick jag se henne live!! I öltältet så skulle dock en vaktsnubbe gnälla att det inte var jag på MITT körkort. Fick tjorva hur länge som helst. Fram och tillbaka sprang han med körkortet och skulle inspektera det noga. Vafan! Men sen gav han sig, "Ber så mkt om ursäkt, men du ska ta det som en komplimang". Hm..


REA i baren, yes!! Vi slog till hårt under tälttaket! Efter den roliga biten tog vi oss bort till tivolidelen och svävade loss i våran favoritkarusell. Sen langoooospress! I slutet på kvällen hittade vi ett sjukt mysigt ställe. Man kunde sitta ute i korgstolar med massa söta träd runt om, ELLER så kunde man dra upp porten och dra in i danslokalen. Jag valde dansen..åh fyfaan vad kul det var. Stod uppe på scenen och vinklade mina kroppsdelar tills jag var genomblöt. Aldrig varit så fräsch någonsin. Men det var det värt! Helt klart perfekt avslutning på denna festival!


På söndagsmorgonen vaknade vi upp i en bastu igen. Sanna hade redan dragit hem med tåget i ottan. Vi andra låg och drog oss till typ 11 iaf. Kl 1 visade alkomätaren 0.0 på alla. Duktigt, men knäppt med tanke på hur på gasen alla var under helgen. Jag, Jessica och Wille drog iaf på stan på förmiddagen för att få i oss lite mat. Karln hade dock inte sånna krafter så han stannade hemma. Iaf, på stan ville jag och Jessica hinna i lite butiker så Wille fick snällt hänga med i alla våra "dambutiker". Blev dock mest svammel. "Kolla gamnacken!", "av nätstrumpor blir det köttfärs..". Jaa, tur att man inte bor i den staden iaf, hah. Att jag och Jessica är frispråkiga är nog ingen nyhet för någon nåmer.

Vi for inte hem förrän efter 18 på kvällen med partybussen. Jag och Jessica tog lite gravbärs i baksätet för att sörja att festivalen var över. Slutsats: Jag trodde inte Luleå kunde slå Kirunafestivalen, men Lulekalaset var sjukt bra så den hamnar faktiskt på delad förstaplats med Kiruna. TOK & GALENSKAPER. En helg man aldrig glömmer ♥

Joooobb



Då var denna jobbhelg avklarad, känns lika fantastiskt varje gång. Synd bara att jag ställde upp på att jobba nästa helg också. Blir 3 helger denna månad alltså. Fiiint när lönen kommer. Fler kalasbilderna kommer även dyka upp här, men dem biten får vi ta imån. Min hjärna känns alldeles för uppkäkad just nu.

Lulekalaset - fredag

Eftersom vi kom fram lite senare än vi tänkt (krocken) så skippade vi stan. Lastade in grejerna i lyan i och dök direkt på flaskan istället. Vi fick låna Jessicas mosters lya, väldigt snällt av henne. Den ligger precis vid havet, inte ens 5 minuter till stan, så det var perfekt! Iaf, lite förfest ute på balkongen med musik sen bar det av mot området!


Det var väldigt snålt med hål in till området så det tog ett tag innan vi kom in. När vi väl var inne så drog i oss lite mat, (var nog bäst), vi alla letade som dårar efter langos, ett måste! Sen kuta vi bort till tivolit. Alla ville ju åka karusell!!


Vi försökte vinna nallar, men det gick inte så bra. Äh, vi har ju iaf Kennet. Han är nog glad att han fick ett hem hos mig så han fick följa med till Luleåkalaset - en helg i syndens tecken.


Sen var det dags för karusell! Vi valde en som snurrade upp i höga höjder så man lättade från stolen. Tog ett tag innan vi fick med alla, men sen så. De var typ vi och knotten som åkte. Knotten var tysta och skötsamma, vi något helt annat.


Vi hittade ett öltält med perfekta platser så vi såg stora scenen utan tvekan. Så där blev vi kvar ett bra tag och drack pils och lyssnade på Thåström, åå änligen fick jag höra honom. Vilken karl!


Mot slutet av kvällen så började det tyvärr småregna lite, men fan, det var hur varmt som helst ändå. Inte ens jackan behövdes. Sjuukt bra! Träffade även på en flock Kirunabor lite här och där. Kul! I gryningen var det dock dags att fa hem till kojan. Vi hade ju en ny dag framför oss, med nya galenskaper. Fredagen = lyckad. Lördag? Den tar vi sen...



Resan med partybussen mot kalaset! (REN olycka)

Vi kom väl ut på E:10:an efter 12-tiden på fredagen. Målet = Luleå. Tomas fixade bilen, drog till G-vare för att besikta den 2 dagar innan och tankade den full åt oss. Snälla Tomas! Wille fick äran att köra eftersom varken jag eller Jessica kände oss mogna för den stora partybussen. Grymt kul hade vi. Partymusiken flög igång direkt bussen började rulla. Festivalstämning!


Jag och Jessica gjorde upp en plan att vi skulle knäcka första bärsen efter G-vare. Den sträckan dit blev dock en lång väntan, för innan vi ens hann dit så hände DET! Renjäveln, från ingenstans hoppar fram framför norrbaggens bil som kör framför oss. Wille tvärnitar, men kör tyvärr rakt in i baken på norrbaggarna. PANG!


Efter smällen, så blev det helt knäpptyst i bussen någon sekund. Sen öpnnade alla vi bildörrarna och sprang ut. Allt gick så snabbt! Vet inte riktigt vad jag tänkte, tror ingen tänkte något dom första sekunderna. Smällen var inte så värst grov, alla vi klarade oss oskadda, även norrbaggarna. Inne i våran bil var det en banan som dog, banankött, men resten klarade sig fint! Wille sprang fram till norrbaggarna. Dom tog det bra, inga sura miner. Dom bjöd på saltafiskar till oss. Kvinnan påstod dock att det var en älg och inte en ren, hm. Orkar dock inte gå in på djupare detaljer eftersom inget är klart ännu, ni får allt titta på bilderna istället. En REN olycka var iaf vi i bussen överens om att det var.


Vi blev väl kvar där ungefär en timme innan vi var klara med allt. Många som stannade och frågade om vi ville ha hjälp. Tacksamma för det. Vi fick iaf upp bussen från diket utan problem, så alla vi tyckte att det var lika bra att fortsätta (även Tomas i luren).
 

Eftersom nerverna hade krullat sig rejält efter denna händelse så tyckte vi att det var dags för en festivalbärs! Alla ville tänka på annat! Liv i luckan, fan vad kul vi hade hela vägen ner. Dock så ovandlades min och Jessicas åkrädsla till något helt annat efter en eller två krut, "kööör, vi vill höra gallret skaka!!", men Wille tog det bara fiint. Kennet var förresten också med. Ni minns väl honom från Kirunafestivalen? Ingen festival utan Kennet ju! Självklart att han skulle med! Här nedanför ser ni honom i sin bästa dagar.



SKI OR DIE 2.0 as top story on Powder


Karln ringde nyss och berättade en glad nyhet:
Powder Magazine (världens största skidtidning) har uppe karlns egengjorda rulle SKI OR DIE 2.0 på deras hemsida som första artikel. Det är stort om nåt! Så glad för hans skull.

Oblyg



Solen är totalt oblyg idag, så nu ska jag ut i solen och njuta innan jag börjar jobba!
 Vi hörs efter det!

Luläää

Då var en till festival avklarad. Luleåkalaset. Ni ska veta att vi var såhääär nära på att inte komma dit, men vi gjorde det, trots allt. Rykterna speds sig bort till Kiruna som en ivrig blixt innan vi ens hann komma hem. Gud vad kul vi haft iaf!! Tok och galenskaper från början till slut. Tagit över 200 bilder, blir fan så lycklig när jag kollar på dom. På bilden nedanför ser ni vi som for till Luleå med partybussen (Sanna var också med, men hon kom med tåget), Wille körde så gallrena skakade i bussen och partymusiken höll igång direkt motorn vevade igång. TIDER! Mer ska jag visa och berätta i nästa inlägg!