Till kala väggar

Jag och karln har letat lite vad vi ska pryda våra väggar med här i vår lya. Vi vill ha stora tavlor med rejäla ramar. Jag har hittat en jag vill ha uppe på en av väggarna iaf (denna ovanför). Fastnade för den direkt jag såg den. Kolla in den här sidan. Finns hur mkt affischer som helst att välja mellan.


Svinigt

Blä, jag mår inge bra idag alls. Hela kroppen ömmar. Dock tror jag inte jag drabbas av det som är det stora samtalsämnet på jobbet, men det är väl bara en tidsfråga. Man hör kunder från alla håll och kanter: "Jag låg hela förra veckan i svininfluensa" Min son verkar ha fått det" och där sitter man i kassan. Man är inte lite smått utsatt.

Fondväggen

Så här ser våran fondvägg ut i vardagsrummet. Mor som har tapetserat, sjukt fint. Kolla in vårat secondhand fynd för 350kr då, en byrå med inbyggd radio, högtalare och barskåp. Den är så pass ful att den blir snygg och den passar bra mot fondväggen. Vi trodde inte att radion fungerade först, men det gjorde den och högtalarna är inte dåliga om man säger så.

 

Nu kanske ni misstänker vilken sorts inredningstil vi är ute efter. Om inte, så är det iaf lite unikt, lite blandning av blandat och nytt, antikt. Ett ikeahem rakt igenom är varken jag och karln sugna på, så vi försöker att lösa detta med att blanda lite så det blir mer vårat hem och inte som alla andras. Men det är mkt kvar, mkt. Inte ens gardiner har kommit på plats. Puh.


Vi gjorde sushi...

Förra fredagen gjorde jag och karln sushi. Åå, det var så gott. Dom blev sjukt goda faktiskt, smälte i munnen efter varje rulle. Trodde inte vi skulle lyckas få dom så bra eftersom allt hänger på det där jäkla riset, men det gick! Blir nog en sushikväll även denna fredag.


Det rullar...

Idag hade jag bestämt mig för att uppdatera lite bättre än jag brukar, men det gick som fel. Full rulle sen 6 i morse typ. Nu är iaf vardagsrumdtapeterna uppe. Så glaa! Tack duktga mor. Nu ska jag rulla över till bingen. Har köpt nya sängkläder i 100% bomullssatin som jag bäddat rent med. Så fräscht med heltvitt.


klen

'

I lördags innan jag drog iväg med min vinflaska till Polly & Sirpa.

 

Klev upp 6 i morse så jag känner mig lite klen just nu. Ska ta ett bad och sen dra mig till kojs, för imån måste jag upp ännu tidigare. Hann ta en fika på Safari med pigan idag också. Har blivit mkt fikor på senaste tiden, men inte klagar jag. Imån var det egentligen tänkt att vi skulle gå på bio och kolla Up, men det sket sig eftersom mor ska tapetsera vårat vardagsrum imån. Kommer blir så kul när det är klart ♥


hah

hah, så himla bra.


Hungrig

Ska strax dra iväg och möta Pigan. Vi ska ta en fika och sen kolla lite i butiker. Hårfärg måste nog inhandlas för min del. Har redan gått en månad sen sist jag färgade, tider röllar. Hej, jul, snart är du här. Riktigt hungrig är jag. En grillad baguette från Café rost eller en fetaostsallad från Safari hade suttit finast.

 

Bilder från sist vi tog en fika tillsammans:

Café rosts feta/olivdressing är så god.

 


Pigans bäbis Hamlet följde också med, fast han fick snällt vänta utanför


Chai

Blev räkmackor och chai-te till kvällfika. Nu - kvällsrulle med

karln och nybadade Mina. Mysipys.


Två rum kvar...

Hon har verkligen en unik röst denna dam, det har hon. Dock så överdriver jag inte om jag säger att denna låt spelas minst en gång i timmen i radio när jag är på jobbet. Gnaaat.

 

Vi lyckades bestämma oss för vardagsrumstapeterna idag, så nu är dom beställda. Lite dyra var dom, men helt klart värt. Nu är det bara sovrummet och köket kvar, bara.


Monki


Mina favoriter i vinter


Vaknade halvdöd i morse kl 9 av att mobilen knorrade i sängen. Polly undrade om vi skulle ta en lunch (för mig frukost då) tillsammans vid 11-tiden. Så det gjorde vi. Mycket som hänt sen sist vi sågs, så vi hade hur mkt som helst att prata om. Efter det tog jag och karln en promenad ner till Malmfältets måleri och kollade på tapeter i flera timmar. Tänk om det bara fanns en pärm att välja ifrån, ett tag där önskade jag det.

Helgen som var då, jo, på fredagen tog jag det väldigt lugnt. Kollade en film med karln. Skum rulle där pappan smög sig in till dotterns rum varje kväll och hade lite.., iiih. Ja, det blir alltid lite skumt när det är jag som väljer rulle. På lördagen blev det en liten impuls utgång med Madde. Skoj skoj, alltid skoj med Madde.

såja

Jag idag innan jag drog på stan med Madde och Jessica för en fika. Jag bjöd hem brudarna på filmkväll igår kväll också, fyfan vad trevligt. Fler sånna kvällar, dock så skippar vi nog rullen nästa gång. Enda gången det blev tyst i lokalen var när någon skrek eller juckade i rutan. Nu ska jag kliva ner i sängen och kolla film med karln. Imån är det jobb i 13h.

 

....å en grej till, vi har fått internet nu!!! ♥


Väldigt snart...

Vi har inget internet i våran lya ännu, men väldigt snart hoppas jag. Får ju lite smått krupp utan. Saftig jobbvecka denna vecka så inte är det mkt jag orkat/hunnit ta tag i hemma i lyan. Imån är jag iaf ledig och då jävlar.

 

Jag i lördags när jag och Sanna var ut en sväng. Invigde mina nya skor från nelly och min vita skjorta som jag köpte Thailand, en tjuga fick jag punga ut för den, en tjuga!

 

...förresten, kolla in hur många snöflingor som landat på backen idag!

Dunjackan!!


Våran nya lya




I detta hus bor vi


Skriver ett litet inlägg nu mitt i all pick och pack. Nog för att vi fått ordning mkt i våran lya redan efter 2 dagar, tack för all hjälp vi fått från alla! Känns skönt som fan att äntligen fått flytta in. De jag gillar mest med lyan är att den har sån bra planlösning och är fräsch (nymålad), dessutom ligger den mitt i stan. Vi kommer trivas så ini! De som är kvar nu är fondväggar som ska fixas och en speciell matta som ska köpas. Sen kommer lyan vara som vi önskat. Sån tur att både jag och karln har exakt samma smak när det gäller inredning. 

Tyvärr får vi inte internet till lyan förrän om en vecka typ, men ska försöka uppdatera så mkt som möjligt. Ska ta före/efterbilder på lyan också som ni ska få se senare.