Dra, tryck..pressa! Vafan.

Jag och min kära kamrat

Då har man jobbat klart helgen. Skööön...T! Kör på jobb nästa helg också, men det är väl lika. Är det dags att vara dödligt trött just nu!!

Vänd, andra hållet! Andra hållet? Ja. Gick den in? Nej, en gång till. Är den inne? Nej, en gång till. Är den inne? En gång till. Nu då? Ja, den är inne. Tryck igen. Igen? Ja. Men jag tryckte ju? Tryck igen! Är det klart? Nej, du måste trycka en gång till. Hur många gånger ska man trycka? Tills det är klart. Är vi klara nu? Ja. (Att betala med kort på Konsum).

Helgen var kulig!

Förra helgen var riktigt riktigt bra, kul...förträfflig!! Blev en 2-dagars och lika lyckade båda två faktiskt! Sjukt mycket folk, helst på lördagen. Var det dags att vakna när man såg kön utanför arran?? Hah, folk var helt krossade och upphetsade av att komma in i värmen. Det var kul inne i värmen också, svinkul! När krogen stängde började efterfesten planeras. Den slutade hos mig. Vi blev en liten berusad hög med männsikor, 9st tror ja tröck inne hos mig till ottan. Spelade Våghals, någon drack upp resterna ur glasen från förfesten, några totalrensade min kyl på föda och 2 däckade i min soffa. Efterfester är speciella, men kuliga!


Bilder från Sthlm 29juli-1augusti

Mitt sug för Sthlm blev lite väl, så jag tog en impulsresa dit i några dagar i slutet på juli. Träffade vänner och släkt, far var tyvärr på resande fot just då, så honom hann jag aldrig träffa denna gång. Men far, jag kommer ner snart igen! (Vet ju att du lärt dig hur man följer min blogg nu). Iaf, hade riktigt fina dagar där nere. Lite Mosebacke, lite shopping, lite öl, lite drinkar och lite allt möjligt faktiskt blev det.

 

Lördagen var som tänkt att bli rätt lugn, skulle ju med flyget dagen efter. Men klockan hann bli lite över midnatt och jag kände att det inte var dags än helt enklet. Så jag ringde farmor (som jag skulle övernatta hos) och berättade att jag kunde bli lite sen denna natt. "Jag kommer kanske vid 2", sa jag. Ingen fara Caroline, jag är uppe och väntar på dig, ha så kul, sa farmor. Farmor är en nattuggla precis som jag nämligen. Klockan blev 2 och helt plötligt stod jag i kön in till hell's kitchen. Det blev tydligen dags för det också. Iaf, gick iaf in där och det ångrar jag verkligen inte. Hade hur kul som helst och dansade sönder mig till klockan 5. När stället stängde blev det lite för mycket minglande utanför så när jag väl kom ner till tunnelbanan så hade tunnelbanan precis gått. Fick sitta i 30min och vänta på nästa. Träffade en "kvinna" som var lika trött i fötterna som jag som satte sig bredvid mig. "Kvinnans" "kvinna" satt och surade en bit bort med skorna och peruken i handen. Jag bad "kvinnan" gå till sin "kvinna" och sluta fred. Hon gjorde som jag sa och det verkade som det slutade gott 2 bänkar bort iaf. Iaf, var väl hemma strax innan 7. Plingade lite lätt på dörrklockan och en yrvaken farmor öppnade med världens största leénde. "Heeej Caroline!! Vad kul!!...men nu måste du allt vara trött, haha". Så yrvaken, men ändå så överlycklig. Min farmor det ♥


röd

Jag hostar sönder mig snart!! Förkylningen släpper fan aldrig och den blir bara 100 gånger värre när man lider av astma. Mör hals och tjock skalle. Kollade en hemsk dokumentär om 2 svenska enäggstvillingar igår också. Båda två sprang ut på en trafikerad motorväg i Storbritannien. Allt filmades när ena blev påkörd av en lastbil och den andra av en bil. Polisen höll fast dom vid vägkanten, men båda lyckades komma loss och gjorde allt för att springa ut på vägen. Fyfan, vilken smärta att se. De flög som vantar, men det sjuka var att båda överlevde. Sjukt!! Att sova sen var katastrof.


Onsdagar på Landströms

Är det dags att man hängt där 1000 onsdagar i sommar, alltså på Landströms? Kanske! Men jag gillare! Nästan så onsdagarna slår helgerna. Sjukt kul. Bara det att stället stänger 12 på onsdagar och att man inte förstår att det är läggdags. Efterfest, är det dags? Jo, typ varje gång. Jag och Hanna (min arbetskarmat) tog en veva dit nu i onsdags. Slutade som vanligt, dvs slutade bra. Jag och Hanna jobbade dagen efter, gick ju bra det också. BRA! Punkt.


Husfesten

Jag och syster hade husfest helgen innan jag åkte till Sthlm. I Kiruna har det så gott som regnat hela jävla sommaren, men denna dag så visade sig solen sig verkligen på riktigt och tröck bort vartenda moln. Otroligt. Det blev dags att bli riktigt glad då kan jag säga!!

Lyckad fest med massa roliga!