Hej!

Hej! Det är fest i våran lya. Hej! Det sitter 6 st glada/överförfriskade männsikor i vår soffa. Hej! Jag är nykter! Hej! Jag har pyjamas på mig. Hej! Jag ska jobba 13h i morgon. Hej! Jag är inte alls sugen på att följa med flocken på krogen! Hej! nej, jag är inte alls sugen.


23-01-10

Förra helgen - lördag. Fest! Trevligt som bara den, satt halva kvällen hos oss och skålade. Krogen var som inte tänkt, men efter 12 blev det som det ändå. Ångrar det ej, för när man kom in i lokalen så spelades den bästa musiken. Satan vad glad jag blev. Chockad! Inte ofta det händer i denna håla. Dans dans dans! Gött!


Rensa!

 

John Mayer - mina öron smörjs med bomull!

 

Jag har börjat ta tag i alla mina bilder som jag sparat på min dator, måste! Annars kommer allihopa vara borta totalt om en snar framtid. Min dator andas tunga tag just nu och ibland får den kraftig andnöd, vissa dagar ligger den i koma. Panik! Ska tömma hela datorn på bilder, men innan det så ska jag rensa borta alla skitbilder och dubbletter från alla mina mappar (tur att jag har sorterat bilderna iaf). Jobbigt som as, men det är bara att krysta. En dag i taget! Har gått igenom 22 mappar nu iaf, 80 KVAR! Har tvingat mig själv att rensa 10 mappar om dagen, då är jag klar om 8 dagar. YES!


aj

I lördags hade vi fest. Bilder kommer! Har nyss varit nere i soprummet och slängt en jäkla massa ölflaskor. Hade runnit ut gammal ölsaft i hela hallen, så mysigt. Annars har jag jäkligt ont i magen just nu, tur att karln är klar med maten strax, lax kan nog kanske hjälpa. Aaaj.


Rast

Såhär ser det ut när jag har rast på mitt jobb. Det är som väldigt bekvämt att jobba i en matbutik, när det kommer till rasten villa säga. Menyn kan som inte bli längre, så det är lika spännande varje gång när det är dags att välja maträtt till frukost/lunch och middagsrast. Sysselsättningen efter mitt mål mat är tidningar. Tidningshyllan har mkt att erbjuda. Vad jag läser är olika. Ibland hamnar jag i en inredningsperiod, nästa dag vill jag läsa om det tragiska nyheterna i Haiti och en annan dag vill jag bara mata skvaller. Jaja, nu ska jag lägga av här och fortsätta kolla Herrarnas final i konståkning. Sjukt spännande.


Hej! Jag hann fylla 45 innan...

Fick hem min beställning från GT idag, mkt bra/mkt fint. Nu väntar jag bara på det där paketet från H&M. Det är så underbart när man hittar något man vill ha där och så finns det dessutom i ens storleken. Dock rasar lyckan totalt när man kommer till kassan och läser typ detta "lev. vecka 101 i mitten på juni 2070". Då blir man som genast sugen på att klicka sig vidare till steg 5 och betala direkt. Eller inte.


Blomma/rosa

Knallade in på Hemtex idag för att köpa gardiner, samtidigt fick jag syn på dom här söta kopparna som dom fått in i butiken idag, åhå ♥ Kunde som inte bara glömma och gå vidare, så fyra rosa fick bli mina (fanns i blått också). Nu ska jag dricka persikoté.


Alla äter vi på vårat sätt

Jag och karln har tryckt varsin semla medans vi kollat PH. Gotti. Karln äter sin semla väldigt knepigt. Han börjar med botten, gnager och gnager tills han bara har mandelmassan och locket kvar (de han gillar mest). Sen kör han hela kalaset i munnen på en och samma gång. Jag själv äter den som om den vore en hamburgare.


Skotertripp

Helgen spenderades som sagt i min familjs stuga ca 2mil utanför Kiruna. Gillar verkligen att vara där, för är det någonstans jag kan koppla av så är det just där. På lördagen drog vi alla ut på en skotertripp, solen höll i samma veva på att gå ner så himlen var perfekt, rosa och fin. Inne i skogen mötte vi två riktigt stora älgar, man blir lika fascinerad varje gång man möter dom. Vilka ben! Ute på isen blev det dock ganska kallt, mina ögonfransar frös ihop och små istappar bildades. När vi väl var hemma så värmde vi upp bastun. Finns nog inget bättre än att kliva in i en grillande bastu efter att man varit ute och åkt i vinterkylan. En oslagbar upptining!

 


hemma

Snart är denna helg över också. Var ju tänkt att jag skulle ut med kvinnorna denna helg, men i sista sekund så ändrade jag mig och följde med min familj till Jänken istället. Ännu en lugn helg för mig alltså. Karln skulle ju ändå upp till gränsen med ett gäng och filma/fota/åka skidor i fjällen och jag kände inte suget av att slösa bort min lediga helg på att vara bakis eller ligga ensam hemma i mörkret. Näfan, jag gjorde helt rätt när jag drog ut till vildmarken.

 

Karln kom hem för ett tag sen från gränsen och detta hade han med sig (inte hela vägen från gränsen då men). Satt fint, verkligen. Magen pratar om allt möjligt just nu hör jag. Mätt!


Nyårsafton-09

Nyårsafton! Denna dag började inte så bra. Hade verkligen sovit noll timmar under natten och det var dags att traska till jobbet. En 5:a efter jobbet? Hah,nä, utan det vara bara att dra av sig jobbskjortan och på med glittret. Fyfan, jag minns känslan när jag skulle locka håret. Orkade knappt hålla upp min arm, så mör..så mör. Vid 6 drog jag och karln till min familj för att äta nyårsmiddag och umgås lite innan vi sedan drog vidare...

 

Till Picky drog vi, där hade dom nåt som kallas fest! Hur kul som helst! Vi tog ton och vi skålade och tog ton igen. Sen tog Picky fram sin lilla raketlåda. Vi alla ville se vad den hade att ge, så där efter 11 drog vi ut på gården där vi fick uppleva ett rejält brak, eller flera.

 

Klockan började fort närma sig 12, så vi drog ner på stan för att ställa oss i en lång kö (?) som skulle ta oss in till krogen (?). Nej, vi märkte ganska direkt att det verkligen inte kändes bra att stå där och trycka på 12-slaget. Så vi alla drog i till folketshusparkeringen istället där halva stans invånare var samlade. 2 min innan 12 mötte vi upp Johnny som hade champange att bjuda på. När klockan slog 12 blev det en nyårspuss och en skål. Fint! Vi hade lite för kul så vi sket totalt i krogen faktiskt och for hem till Picky igen och fortsatte där vi slutade. Väldigt smart gjort. Dock, så höll jag inte till klockan 6 på morgonkvisten som de flesta. Tröttheten hälsade på senare under natten så jag tog min efterlängtade 5:a i pickys säng. Det var så skönt, så skönt. Jag, Caroline, hade ju som gjort mitt, så jag är jäkligt nöjd över kvällen ändå.


Aldrig

Idag blev det fika med Jessica, Madde, Sofi och Petra, efter 2 veckors uppehåll. Det blev som vanligt en grillad jäkel på Rost. Efter tog jag och Jessica en sväng bland (1000 tals) butiker här i Kiruna och sen tog vi en till fika på Safari, efterrätt. Vi kan som aldrig behärska oss vi två, nä, aldrig. Nu måste jag iaf sova, verkligen sova. Kl 6 slår larmet.

 

Imån kommer ett inlägg om nyårsafton.


Shorts

Beställde bl.a hem dessa igår. Egentligen har jag redan ett par andra bra, men det kan ju vara bekvämt med ett par i lite längre modell också. Känns kanske lite väl att vara ute så här tidigt med sommarkläder. Men vet vet, plötsligt händer det.


Min tid kommer...

Tog bilden i morse. Solen börjar visa sig mer och mer här uppe i norr och det går fort. Snart slipper man tro att det är natt dygnet runt. Gillar.

 

Jobbhelgen är avklarad och idag är jag ledig. Skönt! Min chef drar till Vietnam idag. Ååh! Och vet ni vad? Sen jag började arbeta i maj förra året så har hon hunnit med 3 utlandsresor och jag noll. Inte ens en sväng genom Sverige. Men min tid kommer, jag lever på det. Så iaf, nu när min chef är borta så är det jag som får ta över allt ansvar. Så idag på min lediga dag så måste jag till jobbet en sväng iaf och ta tag i lite redovisningar och veckorapporten som måste vara klar idag. Så lika att promenera bort dit redan nu och få det gjort.


Citat

"Kroppen är som en ångmaskin. Om man inte släpper i säkerhetsventilen så sprängs man. Ut med skiten bara!": Citat från en väldigt klok vän

 

Jobbhelg för mig, så jag och karln ska mysa med lite kex, ost och cola framför Änglagård. Såg första igår. Har verkligen glömt hur fantastiska dessa filmer är. Väntar desperat efter på 3:an.


Fräck

I veckan så hände något som typ aldrig händer. Mjölken tog slut i butiken 3h innan stängning. Ni förstår inte vilken katastrof det blev. Kunder höll på att svimma av när dom skådade de tomma mjölkvagnarna inne mjölkkylen. Min arbetskamrat hade iaf hunnit köpa 2 mjölk innan allt tog slut. Dom förvarade hon diskret inne i mjölkylen. Innan stängning kom en kund in och köpte mjölk. När kunden gått ut frågade hon om jag lagt undan till honom. Det hade jag ju inte gjort. Medans jag var ute i butiken och handlade och min arbetskamrat satt i kassan så hade alltså han gått in på på vårat lager, gått bakvägen in i mjölkylen och snott min arbetskamrats köpta mjölk. Fräckt säger jag bara, tänk att man kan kriga så mkt för en liten mjölk.


Starkt eller svagt...

I förrgår skrämde jag några, framförallt min kära mor. Jag förstår att ni vill att jag ska kliva av pinnen istället för att falla, men jag har ändå bestämt mig för att fortsätta balansera. Även om det känns som det känns. Frågan är om det är svagt eller starkt att fortsätta? Kan ju faktiskt vara både och. Det återstår att se...


Andas

Hur långt kan man balansera på den smala pinnen utan att falla? Det återstår att se.


Love

Första inlägget 2010. Nu kör vi så det ryker. Förra året var bra, men detta år ska bli ännu bättre och jag är den enda som kan ändra på det. Jag måste även berätta att jag har världens bästa vänner, finns 1000 bevis på det ♥