Jag lever och håret sitter kvar...

Tystnad här, veeeet! Har knappt suttit framför datorn på 2 veckor, har inte hunnit helt enkelt. Har istället fått sjukt mycket andra saker gjorda iaf. Är glad att jag har hår på skallen idag, det har verkligen varit stress och press den senaste tiden.

 

Helgen då, blev ju lite fest va! En knallig sådan på fredagen och en jäkligt stabil sådan på lördagen. Va rätt kul att typ va nykter ändå, fick ju se endel. Fast svettlukten hade jag ju överlevt utan. Skulle ju egentligen inte gå ut på lördagen, men efter lite tjat från något håll i 2h fick mig tillslut att slänga in handduken. Halv 12 var klockan då, så det blev lite tajt om tid. Hann inte ens borsta håret innan det var dags att få en ferrumstämpel.

 

Söndagen blev det jobb i 10h (en av anledningarna till att jag inte vill gå ut, fast nu var jag ju städad så att jobba var ju inge problem ändå). Efter jobbet blev det GH och film till sent på natten med Isse, Micke, Oscar, Kjelle och Picky. Skööön avslutning på en bra helg.

 

Just ja, när jag och Isse satt på balkongen så började vi prata om rymden mitt i allt och jag började berätta att jag inte sett en stjärna falla på år. Några sekunder senare faller en stjärna rakt framför min ögon. Lite fint allt! Hoppas min önskning går i uppfyllelse, hih!


Jäs istället på asad

Att pressa en jäkla massa mackor i soffan istället för att gå på krogen och supa sig asad tycker jag är en väldigt fin idé. Så nu blir det jäs och filmen Tomten är far till alla barnen. Imån blir det att gå upp i ottan och njuta av en söndag i obakisens tecken. Njuter redan nu av tanken.


Min helg i bilder

Jobbhelg! Vilket gjorde att jag höll mig borta från dumheter, men ett glas jävligt gott rött

en fredagkväll är ej skandal. I mitt hem skippar vi vinöppnare

- Hammare och skruv, inga konstigheter.

 

Det var jag och syster som höll Komsum vid liv hela helgen.

En fräschbild på oss efter ett 13h-pass.

 

Grattis mor på din födelsedag! ♥ Vi överarraskade henne med tårta

och presenter sent på lörsdagskvällen.

 

Tidig söndagsmorgon, minusgraderna slog rekord.


Gevalia? När du får oväntat besök!

Ni vet ju dom där knackningarna i mitt sovrum som jag berättat om här och även här? Det kommer mer! Lampan i hallen började helt plötsligt fungera igår. Hon som bodde här innan lämnade kvar taklampan i hallen, men jag har än idag inte orkat fixa nya lampor till den. Folk har gång på gång tryckt på lampknappen när det stigit in i den kolsvarta hallen och muttrat, trots det inga nya lampor köpta. Igår tröck Jessica på lampknappen och lampan i taket lös upp hela hallen som aldrig förr. Skumt! MEN...det kommer mer!

Isse kom förbi mig på dagen idag och vi satte oss i soffan och bestämde oss för att köra lite "häxgrejer" bara sådär. Rakt av bara! Att vi sitter och gör det i just MIN lya efter allt som hänt?? Ja, jag tänkte inte så långt där va. Iaf, mitt i allt så slår fönstret i köket upp. Den vajar fram och tillbaka och smäller upp med en hög fart. OBS! Det är vindstilla ute. OBS! Det öppnas uppifrån och har aldrig rört på sig trots att det t.o.m har varit orkan ute. Både jag och Isse tänker samma sak och kollar först på fönstret och sen ut på trädet samtidigt. Grenarna är HELT slaka och flingorna faller långsamt rakt ner. Jag ryser bara jag skriver det här. Vi ramlade verkligen av pinnen vid denna händelse, rysningarna spred sig ändå upp till kinderna. HELVETE!

Vi bestämmer oss för att ringa en kvinna. Ett medium som sammarbetar med de från programmet "Det okända" bl.a. OBS! Denna kvinna har aldrig sett, pratat med mig, eller varit i min lya. Denna kvinna har INGEN aning om vem jag är. Så säger denna kvinna, bara rakt av när vi berättat om alla olika ljus och händelser i lyan: "Men vad trevligt, det är en man med lite grått stubb på sidorna och tunnhårig nästan flint uppe på skallen, han är kort och rund". Hon beskriver rakt av vad han varit med om och att han hade ont i ena benet, inte benen utan ENA benet. "Caroline behöver inte vara orolig, det är hennes morfar som hälsar på henne. Han vill bara se till han hon mår bra". Satan vilka skakningar som växte fram i min kropp där kan jag säga. Jag stack från lyan efter det där. Rakt ut! Innan min morfar gick bort fick han inte en propp i huvudet utan flera som i sin tur ledde till att han blev förlamad på ena sidan av kroppen. Hoja, vart ska jag ta vägen? Dock känns det bra att veta att det inte är någon dåre som hälsar på mig utan min fina morfar. Dock så har jag aldrig känt det så där jätteobehagligt att ständigt känna mig iakttagen i min egen lya, men det är väl för att det just är min morfar som är här också. Min skyddsängel? Just nu känns det tryggt iaf. Nu vet jag äntligen varför!

Morfar ♥


Inlåsta

Vem var den här karln egentligen? Stort som ett hus för fan.

 

Ferrum firade Halloween ihelg, men inte vi. Vi firade ju förra (som man ska), fast ut gick vi ändå och kul som fan hade vi. Dock så hände en knölig sak. Jag, Isse blev nämligen inlåsta på undervåningens damtoa. Fel och förvarna att den är avstängd och skippa handtaget på utsidan då!! För på insidan fanns nämligen inget handtag så när vi gjort våra behov och var redo att knalla ut så märker vi att där handtaget ska vara är det istället ett jäkla hål. Det var väl lite småkul den första kvarten, vi såg ju folket från det lilla kikhålet och försökte få kontakt, men det var ju omöjligt. Vi bankade, skrek och körde papperskorgen in i toadörren, men ingen reagerade. Et kvart till gick..och då var det inge roligt längre, inte ens småkul. 112 nästa! Satan vad förbannade vi blev. Fick tillslut ringa Mr. Cafe som fick dra till Ferrum och be om hjälp av vakterna "Vi kan inget göra, vi är dörrvakter" Men vafan, se till och fixa nån som kan få ut oss då! Nötter! Efter en halvtimme fick vi iaf hjälp av flera vakter som öppnade dörren som tack fick dom en rejäl utskällning. Hoff! Resten av kvällen var iaf jäkligt rolig, så TUR DET!


Halloween -10

I lördags var vi ett gäng som firade Halloween hemma hos mig. 7 kvinnor och en karl. Fast Picky tyckte nog det va rätt så kuligt ändå, vem gillar inte att vara ensam karl bland massa bruttor, hah. Vi drog fram den grövsta sanning och konsekvens-spelet denna kväll och blottade våra privatliv totalt. Om det är någon gång man bjudit på sig själv helt och hållet så var det nog just under denna stund, hah.

 

Jag sa ju att jag skulle vara städad denna kväll, så blev det också. Bjöd alla på shots tills flaskan var snustorr, men själv sa jag stopp. Jag höll mig till mina öl, vi är riktiga vänner! ♥ Ångrade mig dock lite smått när vi kom in på Ferrum då jag väl stod där med mina öron. Fast jag fortsatte att säga stopp. Jag sviker aldrig ölen, ölen sviker aldrig mig. Fast det var ju bara att rulla in i rollen helt enklet och köra. Vet inte om denna dräkt jag hade var riktigt jag, hah. Fel att klä ut sig till karl istället, mer jag va. Gillar ju inte ens klänningar. Fast nog hade jag allt kul iaf och vi ALLA hade sjukt kul tillsammans. Fyfan va kul vi hade, rättare sagt!!! Vill göra om denna kväll NU och flera gånger om! Vill ni se resten av bilderna från kvällen? Kolla in → här.

 

Under kvällen fick jag ett samtal också. Någon ville komma och ge mig en överraskningspreset, hah, vafan? Beskrev iaf vägen hem till mig och jag fick gå ut till bilen och se vad det var för något. En öl, en stor jäkel alltså. Tydligen fler som uppmärksammats om att jag och ölen är goda vänner. Lite kul allt. Tackar så mycket!


Framtiden

Nyaaa!

 

Gick upp med tuppen idag. Var verkligen tvungen att ta tag i tvättkorgen. Fast jag bölar ju inte för det, att vakna tidigt en ledig dag är bara fint enligt mig. Idag ska jag utsätta mig för något extremt. Jag ska nämligen frivilligt låta någon spå min framtid i kort. Jag är nervös som ett as, hah! Äh, det är väl bara att köra! Kom igen bara, ge mig ett svar! Aaaaaah!