Nya tag

Ny dag nya tag! Inte var det min dag igår iaf, men idag är fan annat! Ska på biblioteket och låna lite nödvändiga böcker tänkte jag, gött att jag har har biblioteket på andra sidan gatan bara. Kommer behöva springa över dit X antal gånger misstänker jag. Nånå, ikväll dyker nog lite bilder upp från en rolig efterfest.


KUL!

Endast två bilder från helgen som var. Min digitalkamera har tyvärr ramlat av pinnen för gott, inge kul alls ju! Måste skaffa en ny så jag slipper ta massa grusiga bilder med min iphone. Efter Kirunafestivalen i slutet av juni så har jag endast varit ute här i stan en gång så jag satsade stort under helgen som var och körde 2 raka när jag ändå var igång. Hade myyycket trevligt! Både dagarna satt som dom skulle om man säger så. KUL! Träffade även ett gäng härliga brudar inne på krogtoan som läser min blogg. Blir så glad när jag får se ansikten på er mina läsare, för ofta undrar man faktsikt vilka alla ni är! Uppskattas som fan ska ni veta!


Mjukstart, nja!

Lite fler bilder från min 10-dagars resa i Stockholm

 

Vilken vecka det varit, satan! Ingen mjukstart direkt efter semestern, hah! Har även fått en ny arbetskamrat på mitt jobb. Har varit kaos där under veckan och eftersom min syster slutat också så är vi kort om folk. Fick nog och tog saken i egna händer och ringde min vän Sanna. Så nu har hon börjat jobba hos oss och det har gått riktigt jävla bra för henne! Chefen överöste henne direkt med massa jobbtimmar, hah! Kul! Själv har jag ju skola också, men lite extra ska jag försöka krysta in. Nästa helg är redan bokad! Bra betalt på kort tid, gött!


Höst, det är dags!

Hösten, är det dags? Jepp! En ljuvlig sommar har det iaf varit och det är ett som är säkert! De senaste 3 veckorna har jag varit på resande fot. Stockholm 10 dagar, en sväng till Härnösand, en sväng till Sundsvall och nästan en vecka i Ö-vik dit min älskade syster har flyttat för att utbilda sig till frisör. Kändes lite märkligt att säga hejdå och lämna lillesyrran ensam i sin egna lya som är sååå långt borta, ville bara stanna och ligga i sängen och skratta tillsammans som vi gjort varje kväll. Nu är det dock slut på lek och tok för nu är det skola som gäller och även lite jobb. Jobbat ca 4 dagar på 2 månader, inte dirket så jag krystar ut pengar sååå, jag får allt ligga i här tror jag eller nåt, hah! CSN-lån är inget jag strävar efter att ta iaf. Nåå, ska väl lägga mig nu. Tänkte att när jag väl är igång så är det lika att jag kör dubbla skift imån i grönkåken.

Stockholmsnatt - bilder säger mer.

Kungsträdgården - Pride

 

Så satans gott ♥

 

C&C på Berns! Suddig bild, suddig kväll. Hah! Men galet kul!

 

Stötte på en gammal polare på Berns som jag lärde känna i Åre. Han tröck upp oss i vippen.

 

Lördagen bjöd på kubb, grill och vin med ett roligt gäng

 

Sedan blev det Zipper. Gayklubb och dans hela natten lång, heeelt galet! Jag och carro fick spela ett kärlekspar för att komma in i den redan fullsatta lokalen!

 

Efterhäng vid vattnet kl 06.00

 

Mina fötter var kött och blod efter den natten...svarta också!


08-land

Förra veckan tog jag mitt pick och pack och drog till Stockholm. 8:de dagen jag är här nu och fler blir det. Haft svinkul och hunnit med massa roligt! Nu tänkte jag dra en liten shoppingrunda på söder innan jag sedan drar vidare till förfesten med brudarna. Verkar bli Trädgården ikväll, wiho! Ett ställe jag gillar!


K-festivalen!

Kirunafestivalen jag, är det dags att lägga upp bilderna några år senare, men det är väl aldrig försent? Inget är väl aldrig försent? Grym helg iaf som startade 8 på onsdags kvällen och slutade 8 på söndags morgonen för min del. Helt galna dagar alltså, vilket tokeri! Efterfesten på lördagen på petsamo med några hundra andra var även den så jävla värd! Inte var det då många kottar kvar där vid 8 på morgonkvisten inte, men jag är ju som jag är! Varför gå hem och sova när man kan fortsätta skratta och ha trevligt? Sängen finns ju kvar för fan och söndagar i Kiruna är ju också som dom är. Ingen svarar, omöjligt att få kontakt med någon, död stad, alla bakis, alla ångest...typ. Varför ha sån panik att sova när man kan leva! Tack alla för denna fantastiska helg!


As It Is in Heaven

Helgen har jag spenderat i Södra prästholm i ett litet mysigt litet hus med egen badstand. Helt otroligt skönt måste jag säga. Bastu, bad, bok, god mat och mys. Ett tag låg jag bara i hängmattan i säkert en timme och tittade upp i himlen och bara var, det enda som hördes var en hackspett som hackade loss i trädet. Befriande, många tankar som odlades där. Det är även precis här flera scener från filmen Så som i himmelen har spelats in, förstår verkligen varför.