klen

Helgen har varit fiiin och lugn. Behövdes verkligen efter provet i fredags, jag var så slut efter alla det där timmarna som det tog så hade någon bara krystat ett opassande ord i min närvaro så hade jag ramlat av pinnen totalt. Jag var så klen och skör så jag vet inte vad, hah. Jojoo, men nu blir det att sätta på rullen The roommate med Leigthon Meester, gött!


Nä nu jävlar!!!

Borde verkligen sova, men det går ju inte p.g.a. det där jävla provet imån! Ångest! Skulle repetera lite nu innan läggdags, men det blev film istället..hm! Får ta det innan provet imån, bara ca 50 sidor, så det går väl fort..hmmm!  Sitter bara och tänker på när kl är typ 4 imån, då har jag gjort klart det där provet på 5h, fan vad jag ska må då.

 

Jo, hah, måste bara berätta. Då i fredags när jag knallade hem från Landströms så hände något jag inte riktigt förstår. Knallade i min ensamhet och så känner jag att någon rullar med en bil bakom mig sakta. En arbetsbil med en karl i vevar ner rutan och frågar vad jag gör, vart jag ska och om jag vill ha skjuts. Nej säger jag då och han brassar iväg. En sekund senare kommer en bil av en lite mer sportigare variant och frågar. "Va sa han?, vad fråga han dig? fråga han om du vill ha skjuts??". Innan jag ens hinner svara ja så svarar han men väldigt hysterisk ton och säger " Nä, nu jävlar!!". Sen trampar han gasen i botten och kör efter den andra. Helt jäkla vild, körde i fatt och bara krossade sig bakom den andra bilden. Och sen vette fan hur det gick. Ingen aning om vem av dessa karlar var och vad det egentligen var frågan om. Skyndade mig hem sen...


Nerver som en telefonkabel...

Bilder från i fredags då vi var ett trevligt gäng som gick på Landström och åt/drack gott! Solen stekte så det var riktigt gött att sitta på uteserveringen. Dock blev det en tidig kväll för mig eftersom jag skulle upp och jobba 13h dagen efter.

 

Har inte haft tid för bloggen de senaste dagarna eftersom jag har sjukt mycket mycket plugg. Deadline för inlämning av arbete och ett stort prov på 5h imån. Mina nerverer krullar sig just nu, så förbannat nervös inför provet. Längtar verkligen tills det är över! Då ska jag ta en välförtjänt semester!


Trollsjön

I lördags vandrade jag och Oscar upp till Trollsjön. 5år sen sist jag var där, så det var väl på tiden. Det är ju så obeskrivligt vackert och helst när solen lyser på. 6km att vandra! Låter inte mycket, men jäklar när det är knöliga stigar och så gott som uppförs hela vägen. Det blev många små pauser vill jag lova, svett rann längs ryggen. Dock är själva vandringen helt sagolik trots allt, så lite pauser grät man ju inte över direkt.


Tvär

Här har jag tillbringat min morgon. Nu sitter jag inne och väntar på den där skuren ska ge sig som kom helt plötsligt! Hörde att Thor var lite tvär en bit bort också, nästan så hammarn brast! Senare idag kommer bilder från helgen då det blev en liten utflykt i vildmarken, eller så kanske festivalbilderna ploppar upp. Vi får väl se!


En halv bok och mindre än en halv sommar kvar...

Jag idag, underbara sommar!

 

Gick upp 9 idag och satte mig ute på altanen, sjukt varmt redan då. Nu är det dock lite moln, men det skiter jag i och sätter mig ute på altanen iaf med min bok Ego girl. Började läsa den igår och det slutade med att jag bara har halva kvar.


Just nu...

Sitter och väntar på att Oscar ska sluta jobba i gruvan så vi kan sticka ut till byn och hitta på lite roliga grejer! Sjukt sugen på tacos också, så det blir nog det ikväll!

 

Jag just nu...

 

Ankpuss på nos!


Nordens riviera

Tar man sig inte till Gotland så..! Dagarna på Pite havsbad var sjuukt bra! Nordens riviera. Japp, det är det verkligen! Man kan inte tro att man kan komma "utomlands" trots att paradiset bara ligger 4h bort med bil från Kiruna. Värmebölja!

 

Kubb - öl - strandhäng - flera havsdopp - hotellfrukost - bungalowhäng- karuseller - god mat - tokerier - Roliga dagar med ett roligt gäng!


tungt...

Bild tagen i lördags

 

Förra veckan var tung!! Jag har spottat och fräst mig igenom mitt skolarbete, innan kl 00 igår skulle den va inlämnad, 23.55 skickade jag in den. Fick respons på arbetet redan idag och jag blev fruktansvärt glad och lättad. Nya tag nu då! Därför jag även har varit lite död här, men nu jävlar! Nytt inlägg kommer redan ikväll.


vänsterprassel i kiruna?

Nattpromenad vid havet

 

Alltid kul att kolla på vad folk googlat på och som leder till att dem/ni hamnar på min blogg, här är bl.a några sökord: "naket i kiruna", "efterfesten på petsamo", "bajsbook", "caroline ferm blogg kiruna", "knulla på bali", "muschfest", "naken granne", "taffsa mig", "vänsterprassel i kiruna". Haha!


underbart/smärta

De senaste dagarna har jag befunnit mig vid havet. Det har varit helt sjukt underbart!! Mer om det senare för jag måste ta tag i lite plugg nu. Ska skriva ett arbete om bl.a smärta och det är nämligen mer invecklat än jag trodde så, bara att sätta igång...


Kärt besök från Stockholm

Jag, söta farmor och lappporten

 

 

Hej far! KLICK!

 

På topp på toppen

 

Några bilder från förra veckan då far och farmor var upp en sväng och hälsade på mig från Stockholm. Riktigt gött! 6 hela år sen sist ju! Såklart har jag ju träffat dem där i mellan. En dag tog vi en tur upp till fjällen och kollade lite och sen en sväng upp på Luossatoppen hann vi även med så far fick ta lite bilder på Kiruna uppifrån. Farmor stannde en bit nedanför vid bilden och skådade, hon blev lite skakis av bilfärden upp till topp nämligen, hah.


Antingen eller...

Har varit rejält dött och torrt här. Fick krupp på min sega/krassliga/fullproppade dator för ca 2 veckor sedan. Jag krystade och skrek och kutade sedan allt jag kunde för att köpa en ny. Glad och lycklig kom jag hem med en ny, men den glädjen försvann fort eftersom på de 10min jag var borta så hade internet (routern) i samma veva kraschat. Är det dags?? Hoff, blev så less. Så jag har inte haft internet på 2 veckor och varit handikappad eftersom jag gör ALLT mitt plugg genom datorn. Så det har varit många turer hemma hos mor.

 

Det har hänt en hel del sen sist, jag har firat midsommar (några bilder ovanför) då vi svept nubbar, haft frågalekar, bastat, hoppat säck och skrattat och dansat på altanen till gryningen. Festivala i 4 hela dagar har jag även gjort (mer om det sen), jag har även haft besök av min käre far och farmor och nu har jag flytt Kiruna för att ta lite semester på obestämd tid! Vi hörs snart igen, nu ska jag ut och vara social.