För det regnar här i Kiruna idag...

De senaste två veckorna har bjudit på många soliga och varma dagar, men idag är det pissregn och kallt och enligt yr.no så ska det hålla i sig ett tag. Dock passar det bra eftersom jag har massa plugg + att jag måste städa lyan eftersom jag får finbesök på söndag. På torsdag drar jag iaf till Pålen och firar midsommar med familj och släkt! Ska bli så kuuul!


Längtat

Lördag idag och igår drog jag till Johan för att ta ett glas vitt eller två på hans balkong i den underbara solen innan jag sedan mötte upp syster för att ta några varv inne på Arran. Väldigt trevlig, men lugn kväll. Så idag mår jag hur bra som helst och det är ju tur det för ikväll blir det personalfest med arbetsgänget. Åååh, vad jag längtat!

 

Just ja, var ju på utbildning för HLR och AED i veckan också. Hade ingen aning om vart jag skulle vända mig så googlade och hittade någon snubbe som körde sånna utbildningar. Han skulle först trycka in mig med massa LKAB- arbetare som också skulle ta den, men jag slapp. Han tyckte det blev för bökigt så jag fick en helt privat utbildning istället helt själv. Haha, jahaaaa, tänkte jag! Men grym snällt iaf att erbjuda en sådan sak. Inte tackar man då nej! Hade även tagit flera år om jag hade hamnat med en grupp på 30st. Kändes lite knäppt att sitta helt ensam i ett stort klassrum med två karlar som stod och predikade framför tavlan för mig, hah! Nu har jag nytt och färskt intyg i handen, yes!

 


Sol och hälsovecka!

Förra veckan var total! Värmen kom äntligen till lilla Kiruna och i samma veva törsten. Det som bara fjällade i strupen så de blev visst en 3-dagars. Onsdagen satt vi i parken och drack vin och blåste sopbubblor. Onsdags-Larre slår även denna sommar utgångarna under helgerna. Jag och Jessica körde även en riktigt hälsovecka. Måndag - hamburgare på It-grillen. Onsdag - hamburgare på Annis. Torsdag - hamburgare på Frasses. Sen blev det visst bakispizza på söndagen. Hmm, lite grillat och fikor kan ju också tryckas in i matschemat! Mat är livet!


Vi knöck den varmaste värmen från er i söder

Sommaren kom även till Kiruna tillslut och förra veckan var sjukt het! I 4 hela dagar hade vi tydligen det varmast i hela Sverige! Gick inte att bo hemma hos mig i min lya så jag förflyttade mig till mor där jag levde ute i solstolen halva veckan. Mors grannar är thailändare, så det var nästan som man kunde tro att man var i Thailand när man låg där i solstolen och stekte med thaitjatter i bakgrunden! UNDERBART! Tur att thaibrännan fortfarande sitter kvar också, annars hade jag nog sett ut som en köttig och jävlig sak.

 

Har fotat en massa också under dagarna, så fler sommarbilder kommer upp här. Nu måste jag tyvärr dyka ner i skolböckerna, motivationen är totalt borta! Men jag ska tvinga mig, måste måste måste! Blev inget gjort igår när jag jobbade 9h och fick sitta i kassan 6h i sträck minus en kvart p.g.a kort om personal. Hjärnan var mald!


En vecka

Inte uppdaterat på en vecka meneee, jo, det har varit en hektisk vecka iaf och mycket som hänt sen sist. Lite utgång, helgjobb, plugg och tok. Återkommer senare för nu ska jag ha en heldag med pigan som just kommit hit!


See u @ chang bar - GOOD

Lite festliga bilder från Ao nang där vi hängde på Chang bar varje kväll. Så härliga männsikor som jobbar där! Saknar dom! Tur att jag är vän med de flesta som jobbar där på facebook så man kan ha lite kontakt iaf. Extraknäckte i baren också, hah! Innan jag for blev jag även erbjuden jobb på baren när jag kommer nästa gång! Skulle väl inte vara helt fel!!! Hoja, vill tillbaka. Bee som jag lärde känna förra året hade börjat jobba på en annan bar, så han ville att vi skulle komma dit och kolla när han gjorde eldshow. Sjukt duktigta! Så det blev en hel del häng även där. Efter att baren stängde drog vi oftast allihopa över gatan och ner till stranden och hade efterfest tills solen gick upp. Ååh, fyfan vad jag saknar!

 

Har ju hur mycket filmklipp som helst från vår resa, mycket partyklipp, sjuka partyklipp. Önskar att jag hade haft tid och klippa ihop några filmer och visa er.

Ska försöka att ta tag i den biten snarast!