Knäckt hotellägare...

Thailand igen då! Har ju inte visat alla bilder än från vår resa! Vart var vi nu då...

 

Jo, efter att ha spenderat 5 dagar i Patong så kom vi på att våra 4 dagar ville vi hellre spendera på vår favorit plats Ao nang. Så vi tog båten dit och chekade in på ett jävligt lyxigt hotell. Vi skulle egentligen bo på favorithotellet White sand, men eftersom de bara hade rum utan fönster så blev det inte så. Sjukt stora rum hade vi iaf och jacuzzi på balkongen. Vi lyxade till det rejält med att även beställa roomservice var och varannan dag. Gött med middag på balkongen med utsikt över de turkosa havet. För ibland orkade man bara inte dra ner på restaurangen och vänta på att beställa, vänta på att få mat och tillslut vänta på att få notan.

 

Dock träffade jag på hotellägaren från White sand nere på Seven eleven, hennes ansikte bara sken upp när hon såg oss. Sen frågade hon vad vi gjorde i Ao nang och varför vi inte bodde hos dom. Stackan blev typ helt knäckt, hah. Jag förklarade iaf att vi mer än gärna hade bott där om rum fanns. Hon skulle sen göra allt för att försöka att fixa rum åt oss. Dock hade vi ju redan bokat. Nå, helt söt! Fick ju dåligt samvete, men fick iaf ett hjärtlig kram av henne efteråt.


Positiv

Helgen har bestått av enbart jobb från morgon till kväll för mig. Samma visa blir det även kommande helg! Men jag tänker positiv, hellre jobbar jag nu än festivalhelgen om någon vecka! Då ska det braka lös! Piss-väder har det även varit de senaste dagarna (veckorna), men tänker positivt även där eftersom jag då kan sitta inne och plugga utan att få ångest.


Årets första "sommar"dopp - 20/5-11

8 blev helt plötsligt bara 4, men nog hade vi en riktigt kul helg iaf! I fredags drog vi tidigt på morgonen för att först dra en sväng in till Luleå för shopping och Max för att sedan dra vidare till Södra prästholm där Oscars stuga ligger för att stanna hela helgen. Ingen hälsoresa direkt kanske, hah, men sjukt kul hade vi! Pilsner - bastu - Jag har aldrig - Oxfilé på grillen - bakispizza - tok - Gammel-Hans gjorde karriär på älven - grannfrun satte hundkoppel på Gammel-Hans son - Vattenkrig? - Quasimodo - Var det så att vi var lika välkommna till byn som Fanny och Zack i Änglagård? Nädå, men vilken helg alltså! Och för att inte glömma...årets första "sommar" dopp tog jag också! Vilken befrielse! Underbart!


Drar igen!

Lite nytt!

 

Jahaa, är trött som ett as och borde vevat ner mina ögonlock för länge sedan! Ska nämligen upp tidigt imån för att ännu en helg dra söder ut! Väskan är packad med badkläder, festspel, vindunk och kylboxen är fylld med öl och en fet oxfilé! Ska bli gött att lämna denna gråa stad med ett gäng härliga människor! Fick även tillbaka resultaten på provet samt skolarbetet! Jag säger bara det, FIRA! Härligt! Nu - bingen!


Pålen


Helgen bjöd på strålande väder i Pålen

 

Pils & grill

 

Ett kärleksbrev lillebror fick för några år sedan, hah! ♥

 

Pils, grill, kubb, bastu, verandahäng. Helgen var som sagt så bra!!

Härligt att äntligen få njuta av lite grönt på träden, sol och avkoppling!


En kul sväng med ett härligt gäng!

Förrförra helgen var vi ett gäng kvinnor som först förfestade hos Madde för att sedan dra vidare till Ferrum. Själv kom jag inte till Madde förrän efter 10-tiden eftersom jag hade jobbat 13h innan. Stämningen var på topp kan jag säga, hah! Och jag kanske inte riktigt var på samma nivå (spritnivå) som dom, men det tog sig efter ett tag kan jag då säga! På Ferrum spelade AiluCrash som jag hade sett framemot att se! Riktigt jävla bra var dom, vet inte riktigt var dom andra brudarna försvann, men jag hade då en kul kväll vid scenen iaf!


Hoppade in i bilen och drog söder ut

I fredags efter att jag gjort ett prov på 5h och lämnat ett skolarbete så hoppade jag direkt in i bilen och drog söder ut till Pålen (Pålsträsk), till min familjs sommarhus utanför Älvsbyn. Riktigt skönt att komma bort en stund och få lite miljöombyte efter allt slit! Är här än, men ska väl ta och dra hem på ett tag. Vädret är inte så lovande, men som tur var så bjöd iaf helgen på strålande väder! Riktigt skönt att få se lite grönt! Kiruna är ju så grått och trist just nu!


Det är dags för onsdags-Larre igen!

I onsdag skulle det enbart bli em-jobb för mig och sen hem fort som fan för att kolla Biggan. Dock så jobbade jag med min syster som var färdigfixad och laddad för utgång och denna gång var det faktiskt lillasyster som övertalade storasyster och inte tvärtom - så det blev utgång för min del också! Riktigt sköj, onsdagarna på Larre är som alltid speciella.


Premiär för uteservering

Lite försenade bilder från förra helgen då vi var ett gäng som gick ut och hade lite väl skoj! Vi bokade även bord på Landströms och åt sjukt god mat på uteserveringen! Har även lite bilder från denna helg som var, men det kommer senare för nu måste jag plugga!


Det tar jag då...

Fredag - lyxfrukost på sängen

 

Gick upp tidigt idag för att skriva ett prov. Fyfan vad nervös jag var innan, men det gick bra. Jag kunde visst mer än vad jag trodde, dock har jag även ett större prov nästa vecka. Har 5 timmar på mig att skriva det och jag kan tänka mig att det är som det brukar vara. Typ 10 frågor, men som dock är sjukt djupa och invecklade. Jaja, det tar jag då för nu tar jag helg!


Pingpong-Patong

Små strån på hjässan - söööt!


Nai Harn - ett av det finaste av det finaste!

 

Bangla road - mycket naket, mycket stångar, mycket barer!

 

Happy hour - Garbbarna grus

 

Mexikanskt ♥

 

Phuktet stannade vi i 5 dagar. Eftersom det var rätt dåligt väder (blyg sol) så bestämde vi oss för att inte stanna där en hel vecka. Vi bodde i Patong, hotellet låg precis bakom krönet av den stora gatan - Bangla road. Under vår tid där besökte vi olika stränder varje dag bl.a Nai Harn som är otroligt fint och under kvällarna drack vi drinkar oftast på antingen Grabbarna grus eller White room (svenska barer). Lite kul att de som jobbade på Grabbarna för 2 år sedan fortfarande jobbar kvar. En på grabbarna hade även troligtvis blivit alkoholist efter sin tid där, han hade nämligen inte "testat" vara nykter på flera månader, farligt!

 

Jo, vi var ju på Pingpong show också, svårt att glömma! Helt galet. Jag och Cecilia haffade första parkett, hah! Och inte var det bara pingpongbollar som kvinnorna spottade/knep/skjöt ut från könet. Utan här var det flera meter långa snören med nålar på, smällare, levande fiskar (!!!). De höll en vattenskål under könet och tröck ut en fisk efter den andra ner i vattenskålen som sedan simmade runt, sjukt! En annan kvinna tröck upp en trumpet som hon sedan spelade en truddelutt med. Jäkla muskler alltså! Innan själva pingpongen fick vi även se lite uppvärming i form av strippdans och kvinnor som tvålade in och duschade varandra inne i en glaskur. Ja, det var sjukt! Men man är ju så jävla nyfiken så man villl ju ändå se!