Överraskning

Oj, oj...OJ! Vad hände där? Vad hände här? Vad hände var? Mycket som hänt, ett som är säkert!

 

I torsdag bilade min fina syster hela vägen hem till Kiruna från Ö-vik och överraskade mig totalt mitt i natten. Jag blev såå chockad och såå himla glad att tåren hälsade på i ögat. Ingen hade en aning om att hon skulle komma, fan vilken jävel du är! ♥ Blev en sen natt för vi låg i sängen och pratade i flera timmar. Mor satte kaffet i halsen när vi nästa dag kom till hennes jobb utan förvarning, hon hade ju som sagt ingen aning, hah! På fredag blev det utgång och den slutade först ca kl 13 på lördagen. Hmm, hah! Vad synd att jag inte har någon kamera så jag hade kunnat visa allt härjande på bild. Heehee! På lördagen låg jag och Jonna i min soffa verkligen hela dagen och tröck pizza, godis och halsade cola. Så värt!


Lite på glänt...

Jag vet vart skåpet ska stå,

men jag kan inte låta bli att lämna skåpdörren lite på glänt...

 

Igår gick jag upp i väldigt skaplig tid trots att jag skallade kudden rätt sent natten innan. Satte mig direkt vid datorn och fick en hel del gjort, under kvällskvisten kom även fina Jonna och hälsade på. Idag har jag gjort ett ryck här hemma, nog fan var det dags! Förlåt alla ni som fått med halva mitt råttbo hem till er under sockarna, hah! Halva veckan har gått och om jag ska kunna ta helg på fredag (iaf halvhelg, jobbar söndag) så är det nog bäst jag sätter igång här.


Eparaggarna

Jag i lördags

 

En riktigt bra helg! Fredagen spenderades hos Johan där vi åt god mat, lyssnade musik och bara var. Jonna var även med och spelade/sjöng så fint för oss, hon är grym! Lördagen blev det utgång och förfesten hölls hos Jonna och sedan blev det krogdags. Att gå hela långa vägen dit var inte på tal och varför beställa taxi när man har en lillebror som är ute i farten dygnet runt. Så jag ringde honom och han och hans kompis kom. Så 5 kvinnor tröck alltså in sig i hans lilla epatraktor. Totalt 7 pers som brummade iväg ut på vägen, hah! Ni kan ju fundera hur det måste sett ut! Själv funderar jag hur fan vi lyckades! Dock ville vi inte visa för någon hur vår färd till krogen gick till, så bror fick snällt släppa av oss bakom krönet, hah! Verkligen en upplevelse i sig! Blev iaf en vääldigt lyckad kväll, hih!


Vad är kärlek

Märkligt vad statistiken höjdes efter helgen, mhmm ok! Jag ska iaf göra ett ryck här och ta mig bort till Ica och hämta ut mina finfina skor. Sedan blir det att sätta sig framför datorn igen och besvara frågan "vad är kärlek för dig?". En fråga som nämligen ska besvaras i mitt nuvarande skolarbete. Och dessutom en fråga som inte kan skrivas ner utan att verkligen tänka efter en smula extra. Nä, nu blir det att ta fram den djupa sidan av Caroline. Vad är kärlek för er mina läsare? Inte så lätt att svara på på en sekund eller två va?


Samtalet

På väg hem till mig

 

Igår hade jag muntligt prov över telefon. Min lärare Uffe är inget att leka med, tror vi pratade över en halvtimme och han ställde frågor efter frågor och jag fick höra "mmm" "bra". Väldigt lugn och bestämd i luren på andra sidan. Hah, fyfan vad nervös jag blev. Inte direkt så man hinner bläddra hysteriskt i boken för att söka svar på hans frågor direkt. Vi kom iaf in på ett intressant samtalsämne om depression. Stämningen blev avslappnad, diskussionen började glöda...och Uffe skrattade. Provet gick den vägen jag ville och jäklar vilket skutt jag gjorde när samtalet var över. Tyckte jag därför var värd att beställa ett par finskor till mig själv. Efter samtalet drog jag till mor och åt köttsoppa med massor av klimp och efter det en sväng till min vän Isse. Bra dag!


who the fuck you are on a Sunday morning

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself.
Choose your future.
Choose life.


Det blir aldrig som man tänkt sig...

I fredags, en öl på Larre och sen gå hem och sova kl 1...blev väl i stället något annat! Somnade visst kl 5 i stället. Hah! Men kul hade vi allt! Kl 7 ringde klockan igår och det var dags att förbereda sig för 13h jobb. Tur att jag typ aldrig blir bakis, annars hade jag nog fan inte utsatt mig för detta, hah! Trött var jag dock, men lyckligtvis jobbar jag i en matbutik där både god mat och massvis med redbull går att nå. Nu ska jag springa till jobbet och mata 10h till, pigg och utvilad.


Finmiddag

I onsdags blev jag bjuden på finmiddag hemma hos mor. Hon hade lagat en svingod fläskfilégryta med ris, men även hembakat bröd/bullar fanns färskt på bordet. Fyfan vad gott! Ska nog ta tjuren i hornen idag och göra en likadan gryta, så jag har matlådor till helgen på jobbet. Chefen reaktion när jag ville ta må mig ännu en jobbhelg "Jaha, vart har du nu planerat för resa i vinter då?" Hah! Nä, nu måste jag ta tag i mig själv, om en timme blir det fika med fina Madde.


Face to face

Jobbade hela helgen som var, dock jobbar jag ju inte natt (heeehee) så den spenderade jag med mina vänner ute i dimman på lördagen. Svinkul och jag ångrar verkligen inte att jag gick ut på lördagen trots att jag jobbade dagen efter. Dansade loss som ett as tack vare den grymma musiken som herr Lehrman och herr Dalhägg spelade. Sjukt bra! Sedan blev det efterfest hos Sanna och där fortsatte den grymma musiken flöda ur högtalarna. Kanske lite väl extremt också eftersom securitas hälsade på en veva och efter någon timme även polisen. Men det var en grym efterfest iaf som slutade strax innan kl 6 på morgonen. Ihelg blir det jobb igen! Fiiint!


Känner ni ruset?

Inne på Olles i Ö-vik

 

Känner ni ruset...det är (efter)fest i hela huset!

 

kl 06.00

 

Kom igen bro, can you feel the flow?

 

Simpan och karln (Kinnaman-kopian) som hade efterfesten

 

I Ö-vik spenderade jag och mor som sagt nästan en hel vecka hos syster som just flyttat dit för att utbilda sig till frisör. På onsdagen bestämde vi oss för att dra ut och äta någonstans och vi bokade bord på Olles. Sjukt bra ställe och grym personal. Vi kände fan oss som kungafamiljen när maten serverades, himla kul.

 

På Olles stötte vi även på Simon och Martin. De satt i borde bredvid oss och vinkade dit oss. Bordet var fullsmockat med folk och även folk bakom dom som hängde på deras axlar. Jag sa att det verkade lite fullt och att vi inte fick plats. "Känn lugnet" sa Simon och fixade stolar till oss. Några kvinnor i bordet gillade inte riktigt det och var ganska så tydliga med den lilla biten. Simon var dock noga med att man enbart ska känna lunget. Så vi gjorde just det...kände lugnet. Stolar till oss fixades och vi hade kul!

 

Lokalen tömdes och det blev tal om efterfest. "Dom ska inte med!", fick man höra. Kvinnorna i bordet talade! Klart ni ska med, känn lugnet" tyckte Simon. Jojo, vi forsätter väl att känna så då, det var ju faktsikt inte kvinnorna som skulle ha efterfesten. Så vi knallde till lyan där efterfesten hörde hemma. Väl inne i lyan serverades sprit. Kvinnorna talade igen..! Vafan, tänkte jag! Först slicka röv sen prata bajs. "Nä, nu går vi" sa jag. Så vi, Simon och Martin drog till lekparken utanför och öste sand. Telefonen ringde.."vart är ni?". Vi skippade lekparken, Simon ringde en taxi och vi allihopa åkte till Statoil där vi köpte korv, sexpack öl och en halv limpa cigg. Vi tog sedan en taxi tillbaka till efterfesten och startade. Skönt med folköl, sprit är ingen höjdare på efterfester. Kvinnorna talade igen. "Kan den som bor här tala istället" sa syster och sa till. Så blev det, kvinnorna drog och festen fortsatte. Blev förbannad ett tag där, aldrig att jag sätter min fot i en lya där jag inte är välkommen. Simon tycke återigen att lugnet skulle kännas. Jojo, men vem vill känna sig som ett offer. Vi var ju bjudna, men vissa vill äga stället utan lov. Som sagt, kvinnorna talade, kvinnorna drog, hejdå!

 

Jaha, vad hände sen då! Jo det blev ett jäkla ös. Styrdans på balkongen, kedjerök genom balkongrutan, Martins hedrande tal till sin far, Wind of change, körsång och dans till låtarna "fest i hela huset" och "Highway man", Plupp ute i skogen (bor han i Ö-vik?), djupsnack. Ja, klockan hann bli närmare halv 8. Simon och Martin hade bara 4h kvar till utcheckning och vi bestämde oss för att ta en taxi hem som lämnade av oss först hos Lizette och som sedan styrde Simon och Martin till hotellet. Sjukt kul kväll!! Och även om alla fick vad dom fick innan för västen så är verkligen Simon och Martin precis sådana braiga och kuliga karlar som man fått se i huset. Fick även ett sms dagen efter "....och hälsa mamsen". Hah!


Misär

Skulle ju lägga upp lite efterfestbilder igår kväll. Men jag fastnade, blev ca 5h sammanlagt i telefonen med fina vänner istället. Tänk att det finns så mycket att prata om VARJE DAG! Tacka fan att vi alla har telia. Pratade även med en trevlig filur från folksam, på något sätt kom vi på fel (roligt) spår och började prata om livet. Vi pratade om våra ovanliga efternamn, att hon är gift och har barn, att jag måste börja stiga upp tidigare på morgonkvisten, bla bla bla. Jaaa...det blev som sagt en trevlig pratstund även där. Igår kväll fastnade jag även framför filmen "I skuggan av värmen". Sett den förut, men så jäkla bra film. Ångestfilmer och psykfilmer är det bästa, är nog därför jag ramlat in på den pluggbanan också. Oftast handlar de mesta jag läser och pluggar om bara ångest och misär, men jag gillar det. Att få gräva i andras hjärnor, att kunna lyckas leda andra på rätt spår har fascinerat mig ända sen jag var liten.