<3

“love the life you live.
live the life you love.”


Timbuktu/Linnros



En filmsnutt från när Timbuktu och Linnros hade premiär för deras nya låt på EMI´s showcase. Har filmat lite allt möjligt under min vistelse i Sthlm så det kommer komma upp här senare när jag har tid, för nu är det festival som gäller här i Kiruna. Snöfestivalen drog igång lite smått redan igår och under helgen händer en massa skoj som bl.a. renrace, Anna Bergendahl i Kyrkan, Idolerna som uppträder nere på coop och rock på Ferrum. Jag och Herr Vinter (som tidning kallar honom) lyxar till med att bo på Scandic under helgen. Hej hotellfrukost igen! ♥

Klipp

 

Hittade ett klipp från galan, 01:48 in i klippet ser ni mig och Ludde som skymtar på höger sida av Michael Nyqvist, hah! Mycket nu, ni får höra och se mer senare, men Guldbaggegalan var helt fantastisk och helt galet! Vid min sida hade jag som sagt Ludde som medverkar i filmen `Jag saknar dig´. Trist att filmen varken fick pris eller blev nominerad. Med tanke på att det inte direkt är någon komedirulle, så jag kan bara tänka mig hur psykiskt påfrestande det måste ha varit att medverka i den filmen. Nä, en guldbagge hade filmen verkligen varit värd.


Guldbaggegalan

Laddar inför röda mattan! Spännande!!! Jag är faktiskt inte så nervös som jag trodde jag skulle vara, men det kommer väl! Hah! Ska bli hur kul som helst iaf och vid min sida har jag världens stiligaste karl! Så att..detta går nog bra! Nu måste jag dra på mig klänningen! Det är fan bråttom nu! Hej så länge!


Skyddsrummet

I torsdags var vi som sagt på EMI's showcase som höll till i skyddsrummet! Cool lokal och skön stämning! Lyssnade på bl.a Hästpojken, Emili Sande och Timbuktu! Timbuktu och Linnros hade nämligen premiär för deras ny låt som de gjort ihop, sjukt bra! Och det var ju inte en liten ära att gå höra den först av alla! Bra kväll iaf, korvgubben utanför lokalen delade ut gratis korv till alla! Tröck nog en 5 korvar! Kul snubbe, "man har ju själv en prinskorv så man får vara glad att man får dela ut sånna här ibland". Inne i lokalen var det fri bar som innebar gratis vin, sprit och öl! Så det var bara att hugga in! En rolig grej: Timbuktu är ju sjukt kort och det är väl igen nyhet direkt, men jag fick ju en chock när jag stod bredvid Oskar Linnros, grabben är ju tamejfan svinliten han också! Hah, inte ofta jag känner mig lång, men det gjorde jag allt denna kväll!


Akuten

Ja, igår kom vi till Uppsala och det har hunnit hända en hel del på bara det lilla dygnet! Igår gjorde jag och Ludde ett besök på akuten t.ex. Smart som jag är så glömde jag ju mina astmamediciner hemma och Skrutten och Skrållan gör tyvärr så att mitt luftrör förvandlas till ett sugrör att andas in och ut ifrån, så ja! Det slutade alltså på akuten för min del och ett litet anfall under natten! Stackars Ludde som kände sig helt hjälplös, men det löste sig! Vaknade upp levande iaf! Fan vad typiskt att detta skulle hända just nu! Har ju sovit bland katter förr och inte haft allt för stora problem då, men men! Idag tog vi iaf en tur till Sigtuna, så fint där! Tänk att få ha ett litet sött hus vid vattnet där! När man vandrade omkring där kändes det precis som man flög ca 100år bak tiden, allt var så sött och litet! Nu har jag Ludde och hans föräldrar nyss kommit hem efter middag och bio inne i stan, vi kollade My week with Marylin! Intressant film, fick en helt annan uppfattning om den kvinnan efter filmen, men bra var den! Nu soffa och tv!


Äventyret fortsätter!

Nu sitter vi på tåget till Uppsala där vi ska tillbringa helgen! Vi stannade en natt till på båthotellet eftersom vi blev bjudna på EMI showcase igår som ägde rum i Skyddsrummet! Sjukt kul! Artisterna var grymma! På söndag drar vi tillbaka till Sthlm igen för att stanna två dagar till! Måste verkligen vila upp mig nu, för på måndag händer det GREJER! Ps. Bild 2: Jag var bara tvungen att testa Luddes känga, hahah! Hej L! Ds.


münchenbryggeriet

Igår kväll drog jag Ludde, Viktor och Pekka till münchenbryggeriet - Sweden live 2012! Grymt kul och E-type var ju helt klart bäst med elden, fyrverkerierna och det där lockarna som kastades i vindens hetta, hah! Nä, sjukt kul och upplevelserik kväll! Nu ska vi checka ut från båthotellet och röra oss upp på stan för lite shopping!


Galen morgon!

Har precis landat i 08-land och sitter just nu på bussen in till stan. Alltså det var nära ögat i morse! Skulle upp före tuppen närmare bestämt halv 6, men vaknade av att tomas som skulle köra mig till flygplatsen ringde och väckte mig, "är du klar, jag är här utanför nu". Skönt, tror ni jag njöt, paniken flödade och packat klart hade jag ju inte heller! Tomas gasade fortare än fan och när jag kom in var det tomt i lokalen! Fyfan, men en snäll dam sa att alla gått ombord och att jag var tvungen att springa om jag skulle hinna med! Jag hann, sist in på planet var jag, (folk applåderade när jag klev ombord och jag tackade gott, nja!) men jag hann!! Äventyret fortsätter, nu ska kliva av!


Nyårsafton

Bilder från en helt fantastiskt lyckad nyårsafton! Woohoo! 3-rätters hos Jonna, pusskalas uppe på stan på tolvslaget, efterskiva/singstar hos Elin och Olle. Kvällens citat: "Men vad är det här för stjärna då?". Det var inte svårt att få skrattkramp i kaggen denna kväll. Fan vad lyckad kväll! Och är det inte så att det som händer på 12-slaget speglar hela resten av året? ♥


Juldagen

Lite bilder från juldagen då vi var ett rejält gäng som först åt trerätters, spelade och skålade hemma hos Carro för att sedan dra vidare mot Ferrum där festen fortsatte. Jag hade en riktigt kul kväll, träffade massa glada typer ute som man inte sett på länge och dansade tills tassarna sved. Hemvägen var öm! Dock slutade inte kvällen lika bra eftersom mina nycklar försvann (typiskt mig och nycklar) och jag blev bara så less. Ringde yrvakna syster kl halv 7 på morgonkvisten (efter ett jäkla sökande) som fick hämta upp mig och köra mig till mami. Jaja, så kan det gå, men värre var det inte och tur är väl det! ♥


Lycka

Det är väldigt stressigt just nu och dagarna känns fruktanstvärt korta, men även om allt detta ligger och skaver så kunde jag ändå inte låta bli att stanna upp mitt i allt idag. Ja, mitt på gatan med Mina i kopplet stannade jag och fick en plötslig känslan av att jag har det så jäkla bra. Livet flyter och allt är så jäkla bra helt enklet!! Och inte nog med det, drog förbi polisen idag också och kollade om min borttappade nyckel hade kommit in. Jepp, det hade den! Vem är du egentligen där uppe som vill mig så väl??


Besök

Mina saknade sin bädd som hon har hemma hos mami så jag fixade en glamorös bädd med tak i mitt sovrum. Mina gillar tak och är nöjd nu. Ska ta hand om lille Trasselsudd när hon är här, hon har nämligen lite ont i lilltassis. Nu måste jag rappa på och ta igen massor så jag hinner ta lite semester nästa vecka!


Fördomsfull

Jag som den fördomsfulla "Freddan"

 

Helgen bjöd på jobb fre-sön för min del. Blev rätt matt efter att först mata 10h, sen 13h och sen en matning på 10h igen, så kvar fanns bara krafter kvar till gos och film i soffan efter arbetsdagens slut. Kollade "Bli muslim snabbt" (en film jag och mina estetkamrater gjorde som projektarbete på gymnaiset där vi även skådespelade i filmen). Inte för att jag njöt av att visa den direkt (men fy faa-an), men min fina vägrade tydligen att ge sig. "Men du har ju sett mig på film, då kan väl jag få se dig?". Hah, jojo, men det går ju verkligen att jämföra. Nog för att vår film också spelades upp i biosalongen, men kanske inte riiiiktigt för lika stor publik va, hah! Han tyckte iaf att jag liknade Leo Dicaprio när jag spelade den fördomsfulla polaren "Freddan" i filmen, alltid nåt! ♥


Julen -11

Några bilder från julafton som för övrigt var hur mysig och fin som helst. Det viktigaste för mig under julen är att jag bara får vara nära alla jag bryr mig om och mår bra av. Man ska aldrig ta något eller någon för given! Julen är stor högtid för mig och det har väl att göra med att min mor varit besatt av julen och allt som hör till sen jag var liten. Som jag nämnt tidigare så har ju min digitalkamera varit trasig sen långt tillbaka, men i en av mina julklappar låg nämligen en ny. Glaaaad! Så nu kommer allt bli som vanligt igen på min blogg, d.v.s mycket bilder! ♥ Nu ska jag dra på Nyårsrevyn, så hej på er!