AiluCrash - Björkliden

Här är några bilder från helgen då vi åkte till Björkliden eftersom AiluCrash hade en spelning där för väldigt många glada prickar från 14år-26år. De var verkligen ett sånt härligt tryck i publiken. Vilken stämning alltså! Folk dansade som tokar och hoppade loss. Jag och Jessica blev även uppbjudna på dans av två yngre själar i 16års åldern och där for vi i väg i buggens virvel. Jäklar vi flög runt, hah! De var allt en riktigt kulig kväll och som därför aldrig ville sluta. Med alltför få timmar i bagaget flög vi upp ur sängarna för att äta frukost på söndagsmorgonen. Vi var trötta, vi var slitna, men glada och nöjda! Värd helg!


Hur kul som helst!

Här är hela gänget som drog till Björkliden i lördags och stannade en natt. Det bjöds på 3-rätters innan det var dags för AiluCrash att gå upp på scenen. Men satan vilken kväll, hur kul som helst! Bjuder på en bild så länge. Har massor med bilder och filmer från kvällen/natten, så mer kommer!


Björkliden



Strax tar jag och ett gäng på 10st vårat pick och pack och åker till Björkliden. Karln och hans band ska spela där ikväll och det kommer bli grymt jäkla kul att se! Men nu är det fan bråttom, busslasten är redo! Kl 22 går AiluCrash på scenen alltså! Ska fota som en tok så mer kommer upp här senare! Hej!

Äntligen!

Fick hem detta linne för någon dag sedan, gillar! Ska visa bättre hur den ser ut senare!

 

Ååh, äntligen fredag! Denna helg har jag längtat till sjukt länge! Den kommer bli grym! I mån drar vi norrut och mycket som ska fixas innan. Håller just nu på att tvätta och har hårfärgen i skallen (klåda), senare blir det fika på stan och ikväll grillning med ett gäng om inte regnet kommer! Höres!


Att jaga..

Såg att jag är med på Blogg.se startsida, kuligt!

 

Vet ni, det är 17 grader ute i skuggan! Snart brister knopparna även här i fjällstaden! Jag måste ut! Ska ta mig en runda ner mot Kvantum och inhandla lite hårfärg, jagar ju dom där stegen varje dag nu eftersom jag är med i en stegtävling. Jagat steg i över 2 veckor nu, man blir som besatt efter att få mer och mer steg, hah! Varje vecka delar dom ut veckovinster och förra veckan vann jag en kryssning för 2-4 personer. Det lönar sig!


Stress, rädsla, sist minuten!



Denna tidiga morgon på Phi Phi alltså. Vi skulle iväg till färjan som skulle ta oss till Ao nang från Phi Phi. Det var varmt, det var sista minuten och det var allt det inte borde vara just då. På den lilla ön Phi Phi finns bara stigar, så där är det cykel som gäller och inga bilar. Vi bodde rätt högt uppe i djungeln så hotellpersonalen hade en liten mini-flakbil som vi fick åka på den värsta bergsvägen. Uppförs var ju hemsk, hah! Jäkla väg alltså, vi låg typ i farten. Sen vet jag inte varför vi behövde ta denna flakbil ner också och dessutom när vi var riktigt sena redan. Nä, de vägrade låta oss gå denna sträcka på ca 100 meter så vi satt och guppade i ca en kvart på flaket och då guppade vi även på samma yta ca 14min. Detta ledde i sin tur till att vi såklart fick kuta genom hela ön med väskorna. Alla hade gått ombord och där kom vi flåsandes, men vi hann! Filmklippet är så roligt! Stress, rädsla och sista minuten är ingen bra kombination. Såklart filmade jag ju även det, alltid redo! Hah! Ska göra en hel film om Thailandsresan senare som ni ska få se!

Kulig helg!

I fredags lagade jag, karln, Jessica och Anton middag här hemma och efter det spelade vi "Med andra ord", tjejerna mot killarna! Vilka vann, alla gånger om? Mina damer och herrar...TJEJERNA! Heehee! Det är dessutom ännu roligare när man vinnar mot dåliga förlorare, heehee! "Den låter när den kommer", "Viktor har haft långa sådana!" "Den åker på havet och har ett tyg", "Som Bullens fast grövre". Ja, det var allt en rolig kväll som slutade först sent på småtimmarna. På lördagen körde vi alla en favorit i repris fast då även grillen åkte fram och bastun slogs på! Fler sådana här helger, tack! Nu måste jag röra på mig, jag och karln är bjudna på middag hemma hos Antons föräldrar strax, eller rättare sagt alla i bandet med respektive. Mysigt!


USA

 

Shorts - köpta i Bangkok för ca en 50-lapp, väärsta kapet!

 

Regnet öser ner, så det blir inget grillande ikväll som det var tänkt, grill/bastu/spelkväll. Vi kör istället på middag och sälllskapsspel inne i lyan. Inget fel med det heller ju! Resten av helgen har dom dock lovat massor av sol och värme, så då jäklar blir det grillat! Ha en bra helg alla!


Sommarplaner

En sådan här ska införskaffas. Eftersom det ska fjällvandras i sommar så måste man ju ha något att övernatta i och då är det tydligen en Luvvu det bästa på fjället. Enkelt att sätta upp, plats för 8 personer och innanför kan maten, händer och fötter värmas framför bålet. Smart! Började tänka på vad som komma skall och räknade ut att av de 12 kommenade helgerna vi har framför oss från och med nu så är 9 av 12 fullbokade och planerade. Spikade helger fram till andra helgen i augusti alltså. Galet! Denna sommar kommer bli väldigt äventyrlig och blandad, fjäll till havsklippor, ingen dag ska gå till spillo! ♥


Vädret alla pratar om...

Lugn och skön helg återigen. Helgen bjöd på massa sol, så promenaderna blev längre och fikat tog vi utomhus i solen. Hälsade även på syster och Simon en sväng igår. Nu snöar det ute igen, hih, Kiruna ♥. Tycker det är så roligt att höra och läsa (bl.a. på facebook) om alla Kirunabor som blir helt chockerade och förgrämda över vårvädret här uppe. Hur var det förra året? Alla åren innan? Var det snöfritt då? Bild? I mån har dom lovat sol iaf! Sol och snöhögar = Kiruna = maj = konstigt? Hejdå!


Helg

Fredagsmiddag

 

Vanligyogurt, jordgubbar, banan & mango

 

Lugn fredag med god mat och rullen Hamilton. Karln gjorde sådan god mat att jag fick ligga i soffan med svåra andningproblem som vanligt eftersom jag åt för mycket, som vanligt! Entrecote, färska champinjoner, halloumiost, avocado, sallad, 3 peppar-bearnaise, ja det var en sådan härlig blandning! Tanken slog mig när karln lagade maten, på detta halvår som vi varit ett par så har han lagat 1000 olika rätter (som jag även aldrig ätit innan). Jag har lagat hela en rätt, en gång, korvstroganoff. Ska nog slå på stort med en ny rätt snart. Annars kanske han sticker? Heehee! Idag tog vi vår dagliga långpromenix i vårsolen och strax ska vi göra oss i ordning för bio - Dark shadows.


Bangkok 2012

Bangkok ♥ Vi hann uppleva mycket fast vi bara övernattade en natt i Bangkok. Massor med shopping och vi fick även äran att se prinsen live. Bangkok sover aldrig, men detta ögonblick då han visade upp sig så var det något helt annat. Gatorna var tomma, trafiken dog, alla människorna stannde upp och inte en min eller ens en viskning genomfördes. Ingen fick passera ens bron över gatan där prinsen skulle åka under med sin lyxiga bil. Vilken respekt! Prinsen hade 50 polisbilar framför sig och lika många bakom sig. Kungligheter och Thailand, ja, alla vet vad det innebär om ni besökt landet!


Effektivitet

Godmorgon alla! Vaknade i tid idag, svårt när sängen är för skööön alltid! Mycket som står på schemat idag, men först ska jag ut på en morgonpromenad och sedan blir det att luncha på Scandic. Denna dag ska bli effektivare än effektivast, det har jag bestämt!


Söndagar

Haft en finfin helg. Igår låg jag  i sängen och gosade i de nya duntäckerna och dunkuddarna alldeles för länge, sedan drog jag och Jessica och mötte upp karln och Anton på Palladium där karln bjöd oss på pizza. Satt där i ca 3h och snackade innan det tillslut var dags för bio med syster, The lucky one, värsta kärleksrullen. Riktigt härlig avslutning på veckan alltså. Idag strålar solen och snön som vräkt under helgen har smält bort från gatorna, firade det med en timmes snabb promenad nyss, gött! Nu em-jobb!


Valborg

Valborg blev riktigt lyckat!! Ett stort gäng var vi som först tog en förfest hemma hos Therese för att sedan dra vidare för och möta karlarna i vip-bastun på Scandic. Så sjukt kul när vi alla var samlade igen och faktsikt höll ihop, iaf nästan hela kvällen. Det var även premiär för solsidan och det bjuds på eldshow. Lite annat att se eldshow i minusgrader, med gruvan i bakgrunden och snö på backen. Trots det så fick jag ändå känslan av att jag stod på sanden på Phi Phi framför Slinkyscenen när jag såg facklorna flyga. Längtan tillbaka kom som ett skott i pannan kan man säga.