Drar hem

Sitter just nu i bilen på väg upp till Arlanda. 4 nätter i Småland och hösten. Vi har hunnit med massa svampplockning, så myyyyysigt! Vilken kick det var när vi hittade ställen där det hade växt tjockt med svamp. Ville aldrig sluta plocka, hah! Trist dock att jag reagerande mer på karln familjs katter nu än i somras. Blir så jäkla less, man känner sig sååå handikappad! Som tur är bodde vi ju som vanligt i det röda huset jag och karln, där det är kattfritt. Hade aldrig gått annars, hej döden! I somras var man ju ute mest hela tiden och dörrar och fönster stod öppna, gick hur bra som helst. Nu var det helt annat, nu kunde jag knappt sätta min fot i det gula huset där alla håller till och umgås tillsammans. Hela skallen blev tjock och andningen blev som om jag andades ur ett sugrör. Skönt! Dock löste vi situationen så gott vi kunde, så det gick an ändå! Nu har vi iaf lämnat mysiga Småland som var varmt och soligt för vinter och Kiruna. Hörde nämligen att det var snö på backen hemma, hih!


10 dagar senare

Nu har vi landat i Sverige igen efter 10 varma och soliga dagar i Nice. Ja, för det har verkligen inte varit ett moln på himlen en enda dag, helt otroligt! Vilket härligt land Frankrike är, glad att jag äntligen tog mig dit. Just sitter vi i bilen på väg ner till Småland där semestern fortsätter ett tag till för oss. Vi hoppas på mycket svampplockning!!! Bjuder på några av 100 bilder så länge!


Ska bli nice!

Nu sitter jag och mitt hjärta på Arlanda och väntar på vårt flyg som ska ta oss till franska rivieran!!! Gud vad jag längtat! Fick ju en resa vart jag vill där allt ingår av min karl i födelsedagspresent och jag valde Nice. Där ska vi spendera 10 hela dagar och uppleva allt som bara går! Har suttit och kollat på massvis med reseforum och forskat om området invändigt och utvändigt. Här ska dagarna tas vara på! Vet redan nu att detta kommer bli världens finaste och mysigaste present! ♥
Om jag tar mig tid till min blogg under resan så kommer bilder dyka upp här, annars kan ni följa mig på instagram, @carroferm, där jag nog kommer uppdatera betydligt mer under resans gång. Hej så länge!

Stockholm

Jag och karln åkte till Stockholm igår och övernattat på Scandic Grand central till idag. Vi har hunnit med lite shopping båda två och medan karln varit på möte med skivbolaget så har jag hunnit umgås med fina Carro. Riktigt sommarväder idag!!!


Nya hårfärgen

Så här blev mitt hår efter att min syster färgat det, mörk askblond. Dock sjukt svårt att få rätt nyans på bild. Riktigt nöjd! Trivs både både med färg och längd. Blev liite mörkare och askigare än sist hon färgade, något jag även önskade. Sist blev det lite guldigare eftersom det är rätt komlicerat att gå från jätteljus till lite mindre ljus utan att det ska bli grönt. Men det tar sig, hih! Har även använt denna hårinpackning ovan under hela sommaren, den är fantastiskt! Den reparerar och återställer fuktbalansen på torrt och skadat hår. Håret blir mjut som sammet! ♥

Fin höstdag i fjällen

 
I söndags bjöds det på sol, helt perfekt eftersom jag och karln hade planerat en tur till fjällen just den dagen. Planen var Trollsjön, vädret såg lovande ut hela bilfärden (nästan), men efter att vi kört förbi Björkliden och vi närmade oss målet kom vintern som en smäll i ansiktet. Bergen började likna Kebne (ångest, hah) och snöflingorna smällde in i bilrutan som om någon kastade smågrus. Vi vände inte långsamt! Vi åkte från vintern till hösten och Silverfallet istället. Där var träden fulla av liv och färger och solen visade sitt rätta jag. Efter det tog vi även en tripp i Abisko, vi vandrade en bit in på en led och ovanför leden hittade vi världens bästa tältplats. Högt uppe på en kulle, men bästa utsikten. Tänk att dra dit ett gäng, slå upp tältet, tända upp en brasa, mysa i sovsäcken, skratta, leva! Ååh!

Café Hjalmar

Igår var jag och karln och fikade på Hjalmar Lundbohmsgården. Det har stans godaste kanelbullar! Hade kunnat trycka 5 direkt, men vi blev iaf bjudna på en extra. Helgen är här, hoppas på finväder så vi kan dra ut i naturen och vandra på söndag. Snart kommer väl snön, så man får allt passa på!

Dags igen!

 
Idag har mitt hår fått sig en gnutta förändring. Eller gnutta och gnutta, blev rätt stor förändring faktiskt och det gillas! Sist syster färgade mitt hår var för två månader sedan, så det var som dags. Håret har blekts hur mycket som helst under sommaren, men det bleka sa jag hejdå till idag. Ska visa resultatet senare, nu måste jag fixa annat och sen sova. Inventering i 13h imån, sköönt!