Vad blir det för färg?

Sitter just nu på salongen och funderar över hur min syster ska färga mitt hår. Har lust att köra något drastiskt!! Rätt less på denna gråa färg. Spännande! För övrigt har jag haft en jätterolig fredag som jag ska skriva mer om sedan och ikväll får jag äntligen träffa mina fina släktingar från söder som kommer upp. Så mysigt det ska bli! ♥


En sommarvecka i Paris

Var så nöjd över vårt hotell. Fanns endast ett rum som hade en stor och mysig balkong/altan. Den fick vi! ♥
 
Ölen smakade lika bra varje gång i den stekheta solen!
 
Vi hamnade mitt i en stor festival! Ganska gött!!
 
 
Shoppade något var och varannan dag. Typ varje dag!
 
 
Var tyvärr rätt svårt att hitta bra restauranger i Paris. Går inte att jämföra med t.ex. Nice. Där gick det knappt att hitta dåliga! Men med karta och kompass fann vi iaf några bra som blev våra favoritställen. Ett av dem låg i Marais.
 

Fiiint!

Passar på att skriva lite medan karln är ute och springer, när han kommer tillbaka ska vi kolla ett avsnitt av Skärgårdsdoktorn. Den är så myyysig! Helgen spenderade vi ute i stugan. Medan karln byggde hus så plockade jag massa bär bland annat. Fiiiiint! Vi hade ju sådan tur med vädret också, 20 grader i skuggan. Va?! Vad hände, hah! Kunde inte bli bättre.

Vill inte ta hans plats

Karln slängde ihop en björnbärspaj med vitchoklad igår till efterrätt. Karlns plats är helt klart i köket och jag tänker inte bråka om att ta hans plats direkt, hah! Jag håller mig till städningen och tvätten, där är det ställen jag vill ha kontroll iaf. Så det passar ju utmärkt, hih! ♥

Nytt från MK

Klänning, väska och jacka från MK. Lite nytt som jag shoppade i Paris. ♥


Bilder - minnen

Paris Paris Paris - bilderna tar aldrig slut.
 
Ska göra ett fotoalbum med alla våra fina resor vi hunnit göra tillsammans. ♥

Hjälplös

Jättemysigt att vandra runt Eiffeltornet under kvällstid dock skulle ju stämningen bli mer magisk om alla gatuförsäljare höll sig borta. Vem köper små leksakshundar som låter som skräp och tar sig fram som att de har en skada? En sådan tyckte inte ens jag var rolig att leka med på 80-talet. När jag hamnade bredvid hundarna en kväll så råkade en i hundgänget vandra ut lite för långt från filten som slutande med att den blev överkörd av en turist. Då var jag snabbt där och lyfte upp den stackars hjälplösa på filten igen...tyckte synd om den. Ibland vet jag inte riktigt vart jag står..

Helgjobb

Dags att sluta lata och göra sig redo för helgjobb i stället.
Längtar till ikväll när jag äntligen får umgås med min fina! ♥

Här kommer mer Paris

Slänger upp en till hög med bilder från Paris när jag ändå är igång. Bilder från min iphone, så ingen kvalité direkt. Jag har tyvärr blivit alldeles för lat för att bära omkring på systemkameran. Funderar på att köpa en ny, en mindre och smidigare. Men det finns ju ett hav med olika så det ju som blir aldrig av! Japp, annars händer väl inte så mycket. Jobbar som en dåre och varit karllös i snart 3 veckor, det KÄNNS! Hoff, men imån kommer finingen hem igen och allt blir som vanligt! ♥
 

Ute i svängen

Personalfesten i lördags var svinkul! Vi satt hemma hos mig i hela 5 timmar och tokade på innan vi tillsist drog ut på äventyr. Sjukt mycket folk ute, man blir ju nästan chockad att träffa så mkt folk när man aldrig är ute i svängen numera. Tyvärr förlorade jag och min psykiatribrutta (Mia) dance offen, men vi fick iaf rida rygg och åka moppe. Hahah, gud!

Paris & personalfest

En liten blandning från kärlekens stad - Paris. Vill åka tillbaka dit en vacker dag med min fina. ♥ Från det ena till det andra, ikväll är det personalfest och vi ska starta här hemma hos mig med massa roliga spel och annat skoj. Om jag känner mina kamrater rätt så kommer det bli en hel del svammel och tok! Längtat som en galning till denna kväll! Tyvärr så måste vissa vara på arbetsplatsen och denna helg blev det karlarnas tur så vi blir en hel bunt med brudar som kommer gå lös, hah!

 


Liten värld

Det blev såklart lite shopping från Michael Kors när jag var i Paris. En jacka, klänning och en väska fick följa med! Lite roligt var det när tjejen i kassan skulle sätta in mig i deras register. "Bor du i Kiruna??! Jag är född i Kiruna. "Ferm, du har ju samma efternamn som mitt ex också!". Hah, det var lite sjukt, men kul! Världen är verkligen liten.

Behöver lugnande..

Min lilla smyckehörna

 

Har jobbat som en tok, men i morgon är jag ledig iaf. Tog tag i mina förvaringsskåp idag efter jobbet, så nu ligger det grejer och skräp över hela golvet. Eller skräp och skräp, snarare massa minnen som jag inte klara av att slänga. Blir knäpp på mig själv ibland. Kommer inte ens ihåg när jag kände mig rastlös sist, känns som jag aldrig upplevt den känslan. Låter mig aldrig ta det lugnt för då lyckas alltid det lilla krypet hoppa upp på min axel och säga att jag ska göra det, det och det! Ibland när jag kommit hem från jobbet har jag varit så mör att jag somnat sittandes. När jag väl vaknat har jag haft sådan ångest över att jag "förlorat" en dyrbar timme av min lediga tid. Detta har gjort att jag slutat att "sitta" och i stället börjat pillra med något "vettigt" för att stilla det dåliga samvetet. Hoff, ibland eller varje dag känns det som att jag hade behövt svälja något lugnande. Nä, nu ska jag "pillra" vidare!


Söndagar

Ännu en söndag tog fart och jag är hemma på lite rast, men ska strax dra tillbaka till jobbet igen. För två veckor sedan spenderade jag och karln vår söndag så här i Paris. En park, en bok, en filt, mat och lite sol som kikar fram bakom träden. Så skulle jag vilja spendera alla mina söndagar. ♥ 

Guld

Var ut i vildmarken i torsdags och fann massa guld, hjorton! Känslan går egentligen inte att beskriva när jag traskade runt på myren alldeles ensam och såg att det lös ett hav av guld. Slutade med att jag kröp på alla fyra och kunde inte hejda mig en sekund! Ett bär i hinken och ett i munnen, himmelriket! ♥

Akuten

Igår skulle jag jobba kvällen, men det slutade istället på akuten. Fick en hård stråle handsprit rakt i ögat som gjorde fruktansvärt ont. Såg inget i början alls och ögonvitan blev alldeles skrumpen, svullen och skrynklig. Jag blev rädd, men tänkte att det säkert går över. Min arbetskamrat tyckte inte alls det såg bra ut och bad mig flera gånger att åka in. Så blev det och det får jag tacka henne för eftersom jag själv kan vara lite "lat" när det gäller sjukvård. Behöver ofta lite tryck från andra när det gäller sådant tyvärr. Fick iaf träffa en läkare som undersökte ögat. Har fått en kraftig infektion i, men ingen större skada iaf. Skönt! Stort tack till min fina arbetskarmart Anna- Karin som körde och hämtade mig från akuten och dessutom fixade jobbet helt ensam medan jag var borta. Ros till henne! ♥

Släkten

När vi var nere i Stockholm hann jag och karln träffa min far och farmor en sväng. Tyvärr kan vi räkna på en hand hur många dagar jag och far ses per år, men nu blev det iaf dags igen. Det är tur att vi alltid haft och har så bra kontakt via telefon. Blir ofta flera timmar i veckan! I lördags drog även jag och karln ut på Väddö och hade släktträff med hans fars släkt. Vi hade sjukt trevligt!

De flesta tycker jag är jättelik min mor, men när det väl ser min far så ändrar de flesta sig, hih! Tycker själv att jag har drag från båda, men mest från far! Helst om man kollar in foton på honom från 70-talet, hah! Sjukt lika!