Tillbaka

Såja, nu är jag tillbaka! Semestern är över och vardagen har börjat. Måste erkänna att jag faktiskt tycker det känns gött även om jag typ håller på att trilla av pinnen av trötthet just nu. Sjukt skoj att vara tillbaka på jobbet också som jag har saknat väldigt mycket. Nä, bingen nu kanske! 

Paris - hett, ärlighet, Trocadero

Notre Dame
 
Lite instabilder - @carroferm
 
Paris nattetid är fantastiskt! Eftersom det är så sjukt varmt här i Paris just nu så har vi vänt på dygnet lite. Att knalla runt när det är +34 i skuggan som det t.ex. var igår gör att energin tar slut efter att man har kommit bakom första krönet. Under nätterna är det iaf svalare, men inte så man behöver mer tyg på kroppen. Här snackar vi rövsvett när man sitter på en restaurang, hah! Igår åt vi en jättemysig middag vid Trocadero där vi hade glittrande Eiffeltornet som utsikt. Så mäktigt! Jag åt musslor stekta i vitlökssmör, dör när jag tänker på det!! Idag har vi druckit svalkande rosé på en uteservering och shoppat lite. Helt annat när man knallar in i butiker, här bjuds man minsann på kaffe och grejer medan man provar kläder. Gött! Vi har mött massa trevliga och hjälpsamma människor här som gett oss massor med råd och tips. Ärlighet och raka rör, det är de som gäller här! Har massor att berätta, men nu måste jag ta och göra mig i ordning inför kvällen! Hej så länge! ♥

Paris - shopping, rån och halt

Dag 4 i Paris idag och 4 dagar återstår. Vi har hunnit med sjukt mycket och jag har nog aldrig knallat så mkt som jag gjort dessa dagar. Kanske därför jag haltar fram idag och har variga sår på fötterna. Ääh, lite plåster och smärtstillande så fixar vi 4 dagar till. Igår blev det lite shopping och en sväng till Maraiskvarteret under kvällstid. Sjukt coolt kvarter! Strax ska vi dit och kolla läget dagtid. Det är tydligen där man hittar dem bästa guldgruvorna när det gäller shopping. Förresten fick vi bevittna ett rån i morse när vi satt utanför en italiensk glassbar. Jäklar pulsen gick igång, men mer om det sen. Nu ska vi sticka! 

Paris - kärlekens stad

Vi bytte ut Sveriges huvudstad mot Frankrikes huvudstad. Här i kärlekens dag ska vi vara i en vecka. Det behövs verkligen för vilka äventyr och upplevelser staden bjuder på! Igår var vi och kollade utsikten över Paris från Sacré-Cœur. Högst upp på kullen Montmartre står den romersk-katolska kyrkan och vilken utsikt alltså! Paris är vackert, men oöverträfflig under nattetid. Vi hade turen att få en enorm balkong också. Så där har vi hunnit ta några vinkvällar och frukostar innan vi begett oss ut på stadens gator. Det är tur att jag och karln gillar att knalla, igår blev det ca 3mil räknade vi ut på kartan även om vi bor centralt. Man får uppleva så mkt mer när man använder benen och lär känna staden på ett helt annat sätt, det gillas!


Stockholmsnatt

Idag kl 12 landade vi här i ett varmt och härligt Stockholm. Just nu ligger vi i sängen på Grand central och ska strax stänga gluggarna. Vi har hunnit med lite shopping, god mat och glass i solen. Dock ramlade hela chokladkulan på min byxa, oooaah! Aldrig mera strut. I morgon blir det att kliva upp före tuppen för då är det dags för äventyr om nåt! Puss och godnatt!


Storforsen

I lördags tog jag och karln en liten utflykt till Storforsen. Vi vandrade ca 4 km efter forsen som var sjukt mäktig! Solen tittade även fram och när vi kom upp satte vi oss på klipporna där man även kunde bada och njöt av utsikten. Jättemysig dag fick vi! I dag är sista dagen här i norr för i morgon åker jag och karln nämligen till min födelseort, Stockholm. Semestern fortsätter!


Fiske

Igår drog jag, karln och Tompi ut med båten för lite fiske. Vi blev ute på sjön i över 4h. Firrarna blev riktigt hurtiga där mot slutet som gjorde att det var svårt för oss att ro i land. När vi kände gammelgäddan nappa fick jag panik! Hah, hoff! Fan att ha en sådan i båten också. Grannbåten på sjön trodde vi fått värsta nappet. Hej, fiskefrid! Det var sjukt skoj iaf och Lille Abbe nappade på min krok.


Luleå hamnfestival

Jag och karln var in till hamnfestivalen i Luleå och kollade läget igår. Knöök med folk - gratis är gott! Skoj kväll (rooliga karuseller) och vi träffade på mer kända ansikten än väntat. Får se om vi drar in ikväll igen.


Semestershopping

Lite semestershopping ♥

 

Idag har jag legat och glassat i solen hela förmiddagen och snart drar jag och hämtar min finaste från Kallax flygplats. Han har varit och lagt sång i studion i Sthlm i 3 dagar. Saknat min lille juvel! ♥ Vi ska spendera 5 dagar här i min familjs sommarhus innan vi sedan drar ännu längre söderut. Gööött med semester!


Kirunafestivalen - Jobb Del 2

Oskar Linnros framträdande var grymt. Karln bländade publiken med sitt underbara uttryck! När Sabaton spelade och smällde med sina eldkastare och bomber så stod Oskar och fixade frillan bakom scen i logen. Helt plötsligt så smällde det ju till på scen så Oskar nästan flög omkull när han fixade frillan i logen. Hah, vi hade riktigt kul åt det efteråt när han berättade hur rädd han blev. Men det var ju faktsikt helt galet, trodde hjärtat skulle ploppa av smällarna. Iaf, Oskar är en kul prick som var bra nöjd och tyckte det var riktigt skoj att komma upp till Kiruna.
 
Ett härligt gäng att sammarbeta med under denna intensiva men roliga vecka. Jobb morgon till natt gav sömnbrist som slutade med övertrötthet. Mycket tok och skrattanfall alltså!
 
 
Kommer kanske glömma hur Yohio försökte dölja sitt osminkade ansikte när vi tog emot honom till logen. Dock kommer jag har lite svårare att glömma sångaren i Johnossis harklande och hur begivna D-A-D var på artistefterfesten. När sångaren i Johnossi precis skulle upp på scen så "laddade han upp" genom att dra in all snor och spottade sedan upp en pöl på marken. Hah, jag menar inte en liten klutt utan det var en rejäl pisspöl med snor och slem. Totalt obrydd och ståtlig steg han sedan upp på scen och tog emot publikens jubel. Det var den sagan. Vi skippar fler detaljer va, heehe.
 
Man kanske trodde att det skulle vara mest tryck framför Sabaton, men det var Rebecca och Fiona samt Nause som stod för den biten. Hela Kiruna gungade under deras spelningar och slutade med runt 20 lyft över staketet. Tur att vakterna var snabba och duktiga! Vilket ös det var, verkligen!!
 
Händelserik, intensiv, rolig, stressig och spännande arbetsvecka alltså. Vårt jobb gick ut på att bl.a. välkomna artisterna till deras loger, släpa alla artisternas casar upp på scen och tillbaka till deras turnébussar, varit scenvakter, fixat loger, släpat en jäkla massa möbler och hjälpt till i kassan. En natt fick vi även äran att städa folketshus allmäna toaletter p.g.a personalbrist. Hah, det var ett nöje om nåt tills en av oss som städade började spy och jag som är så känslig fick ju panik. Men nog överlevde jag det också. Så inte har vi bara "glassat runt" inte, utan här ställde man upp i nöd och lust. Festivalen avslutade vi med att skåla med champagne på artistefterfesten. Bästa avslutningen med bästa gänget! Tack alla för allt! ♥

Pite havsbad

Blir inte så mkt sittande framför datorn när man har semester, men nu är det dags igen! Helgen som var spenderades på Pite havsbad. Familj och släkt, hela 12 st var vi sammanlagt. Sjukt kul! Hunnit med det mesta man kan sysselsätta sig med där. Men höjdpunkten var nog volleybollen natten mot söndagen. Alla körde på som om det var det sista vi gjorde. "JAG TAR DEN!!" "JAG TAR DEN INTE!!" "MEN TA DEN DÅ!!". Man fick skratta så man fick kramp. Alla gick in i matchen och flög i sanden som blådårar. 3 fina dagar med trevligt sällskap! ♥ Ska slänga in andra delen från Kirunafestivalen också så snart som möjligt, hej!

Kirunafestivalen - Jobb Del 1

Jag och Carro var och köpte Rebecca och Fionas favoritgodis som de hade önskat till deras loge. 2 olika sorter! Vilken sockerkick de måste fått innan dom skulle upp på scen, hah! Wiehe drog massor med folk, kul! Vi drog även och köpte massa celsisus på fredagen till ordningsvakterna i öltältet. Torsdagen blev ingen mjukstart för dem direkt, heh!
 
En av min och Carros uppgifter var bl.a. att välkomna artisterna till sin loge bakom scenen. Darin var lite sen till sin så jag sa att han kunde "krypa" lite under en ramp om han ville komma snabbare in i sin loge. Undra vad han tänkte egentligen, men han sa då inte emot iaf, hah! Försiktig och go pojk och extra glad blev han ju när han fick ta hela ostbågsskålen med sig efter hans spelning.
 
Sabatons spelning var det otroligt tryck i och massor med eld och bomber! Trots allt så blev det bara ett lyft över staketet. Gött! Sjukt många som kom fram till Ludde och tackade för att Sabaton kom till Kiruna, riktigt uppskattat! Folk stod vid staketet och skrek när Sabaton hoppade ur bilen och skulle in till sin loge. Helt sjukt! Men vilka trevliga och lugna karlar, som små nallebjörnar! Hade väntat mig något helt annat kanske, heh!
 
Fler bilder kommer i ett senare inlägg! Tycker fortfarande det är sjukt sorligt att allt är över. Allt blev så tomt så snabbt och alla vi som hängt med varandra dag som natt i en hel vecka bara splittrades på en sekund. Saknar alla och längtar redan till nästa år! ♥

Kirunafestivalen - 13

Miss Li, vacker och hur ödmjuk som helst! Hennes framträdande var helt magiskt fick jag höra. Tyvärr missade jag det mesta eftersom jag jobbade vid Yohios signering just då, men en snutt hann jag iaf uppleva! ♥
 
Vi fick äran att vara hundvakt till Miss Li´s lilla vovve Bosse. Så himla sjuuukt söt, precis den rasen jag själv funderat på att skaffa. Nu är jag 100% säker! ♥
 
Solen var med oss på Kirunafestivalen!
 
Blev ett snabbt inlägg här, men det kommer komma upp fler bilder och jag kommer berätta allt om denna underbara festivalhelg. Världens bästa festivalstab och jag är så himla glad att jag fått äran att jobba med så fantastiska människor, vi har verkligen haft det roligt! Bästa festivalen någonsin! ♥