Du och jag Michael

Som jag har väntat! Du och jag Michael, du och jag! Vi kommer hålla ihop i många år. ♥
 

Festivalvecka

Arbetsdag 2 avklarad på Kirunafestivalen. Blev 12h jobb idag, lite mjukstart så här innan invigningen på torsdag. Sedan blir det jobb från morgon till natt. Sjukt rolig dag har vi haft och bättre festivalteam går inte att ha! Jag och Carro har bl.a. fixat klart alla artistloger idag och handlat klart all dryck som artisterna har som önskemål till sina loger. Det ska bli sjukt kul att få uppleva festivalen bakom kulisserna detta år. Vi ses där!


Midsommar+sjuhus

Några få bilder från helgen. Midsommarhelgen blev riktigt lyckad med fint sällskap, roliga lekar och god mat. Jag kom 2:a i 5-kampen. Jag vann mot karln!! Hah, något stolt! Så glad att jag än en gång fick fira i Pålen, viktig tradition! Förutom att jag har spenderat halva dagen på sjukhuset idag (3 olika ärenden på en och samma dag, tufft, smidigt, men lättande!) så har jag även hunnit att jobba med festivalen. Imån dyker även min andra hälft ner i denna festivalyra. Saaaknade vän! ♥


Midsommarafton

Glaaaaaaaaaad midsommar på er! Vi har precis ätit midsommarmiddag och nu är 5-kampen igång! Gjorde precis första grenen, skjuta luftgevär. Nu går vi på basket. Riktigt skoj och härligt att även solen är framme. Strax tar vi en paus och äter vaniljostkaka med jorgubbar och glass.


Flyr

Så här ser det ut utanför fönstret just nu. Inge mysigt väder direkt, dött och blött! Har precis jobbat klart och resväskan och champagnen står redo i hallen. Väntar bara på att karln ska jobba klart så vi kan dra i väg till min familjs sommarhus där vi ska fira midsommar. Dom har lovat +18 och sol där i morgon iaf, skööönt! Hoff, blev stentrött så måste passa på att ta en femma på soffan. Hej så länge!

 


Mintgrön

Gjorde ett riktigt fynd på H&M - 100kr för denna tröja. Blivit lite kär i färgen på sistone.

 

Var nere i tvättstugan idag och i samma veva var karln förbi uppe i lyan och hämtade något snabbt. Såklart låste han ju dörren efter sig och såklart så hade jag varken luren eller nycklar med mig. Så där stod jag både kissnödig, hungrig och utan ytterkläder (+7 ute) utanför med tvättkorgen, hoff! Höll verkligen på att bli galen, men vad hjälpte det att slita sig i håret. Var bara att lämna tvätten i farstun och dra ut i kylan för att börja leta med karta och kompass. Drog tillslut till syster på jobbet och fick låna hennes lur. Hah, ja nog är det väl! Lite roligt nu i efterhand iaf.


MK

Såååja, äntligen är du på väg hem till mig! ♥

Trollgumma

Jobbat hela helgen men den har gått lika snabbt som alltid. Så glad att jag har så roligt och givande jobb! Min juvel har även kommit hem, 1 vecka är tufft att vara ifrån varandra alltså! Man blir som nykär på nytt när man träffas igen. ♥ Från det ena till det andra så åt jag en hård (jävligt dyr) godis i fredags. 1/3 del försvann ner i magen. Hejdå kindtanden, hej trollgumma! Värsta gluggen nu, fa-an! Måste boka tid till tandläkaren imån, typiskt! Tandläkarskräck har jag inte, tandläkaren har dragit ut 2 visdomständer förut och fick dra sitt knä på britsen tillslut för att få tillträckligt med kraft med tången, men inte var väl det nåt. Räddare är jag dock för räkningen, men hellre fattig än gles! Nu blir det film, "Titta han snackar", sett den hundraelva gånger men det är ju så sjukt rolig!


Handplockat

 

Var in i en jättemysig inredningsbutik som heter Handplockat i Älvsbyn förra veckan och köpte lite fint till hemmet. Dem hade hur mycket fint som helst där! Nu måste jag fixa mig fort så jag är redo för jobb. Blir några timmar extra utöver det vanliga idag eftersom de hade lite kris. Klart man ställer upp för laget!


Djup urringning

 
Är det något jag verkligen gillar så är det linnen med djup urringning, kan inte få nog av dem! Igår jobbade jag 06.45-21.00, var helt trasig i skallen när jag kom hem, hah! Idag är jag ledig så jag har passat på att städa, rensat alla klädgarderober och gjort tacogratäng. Nu ska jag ut i solen som äntligen kikade fram! ♥

En lördag i Luleå

I lördags drog jag och hälsade på världens bästa Jonneli. Det blev lite shopping på stan, sedan fixade vi oss i ordning, drack lite rosé på hennes mysiga altan vid havet för att sedan knalla bort till BBB för middag. Jätterolig kväll, vi stötte även på två kirunabor som vi hängde med där ute. Var helt förstörd igår när jag var tvungen att åka hem, hah! Hoff! Allt gick för fort och jag saknar min fiiina vän redan. ♥ Kommer snart tillbaka!

 

Tjejhelg

Hemma i Kiruna igen efter en helg i Pålen/Luleå. Jag, mor och syster drog i väg till Pålen redan tidigt på torsdagen. Våra karlar fick gott stanna hemma, hah! Riktigt mysig helg hade vi med massa sol, grillning, bastu och shopping. ♥ På lördagen drog jag till min finfina vän i Luleå, med mer om det senare. Nu jobba!

En helg i Tromsö

Såja, lite bilder från vår tripp till Norge som jag och karln tog för att locka festivalbesökare till Kirunafestivalen. Vi körde stor affischering i Narvik och även Tromsö där vi även övernattade en natt. Tromsö är sjukt vackert så jag är mycket nöjd och glad över att jag fick besöka staden igen. Nu hoppas vi på att även Norge kommer till vår festival som går av stapeln helgen efter midsommar! Festivalen man verkligen inte får missa! ♥

Som ett vykort

Vi har precis kommit hem efter en helg i Norge. Lång bilfärd men vad gör det när det känns som att man färdas i ett vykort! Alla lammbäbisar som låg och solade i gräset ville jag bara ta hem. ♥ Har fotat massa och fler bilder kommer. Även Norge bjöd på värme och sol och igår avslutade vi dagen i Tromsö med en Mack på en uteservering vid kajen. Satt mycket fint!