Hejhopp!

 Lite nytt till kalla vinterdagar. ♥
 

Dagarna bara sprutar förbi! Igår efter jobbet fick jag ett ryck och möblerade om hela lyan och sedan satte jag och karln igång med att julpynta, vi var väl klar vid midnatt. Sedan upp halv 6 i morse för att dra och jobba 13h. Det gäller att ta vara på dagarna, hah! Ikväll efter jobbet blir det stugan iaf, behövs! Nu - fortsätta jobba!


Känslomänniska

Ett av mina favoritplagg från Odd Molly ♥
 
Nervsammanbrottet var nära idag, hade jag inte tagit en långpromenad så hade min skalle varit kal och mina tårar slut. Jag är en typ med knakiga nerver, dem typ krullar sig när jag blir stressad. Jag är även en riktig känslomänniska och mina känslor syns tydligt på utsidan. Idag var en sådan dag, en stressig dag. Jag har ett behov av att ha kontroll och när jag inte har det så får jag krupp! Som tur är så har jag världens underbaraste karl som stöd. Han är bäst på att lyssna! ♥ Det som också är tur är att jag i alla fall inte är långsint. Kommer över "smärtan" ganska fort. Så efter cirka en kvart drog vi till min familj och firade min finaste och snällaste lillebror som fyller 18år idag. Stort! Fina männsikor och god mat var verkligen det jag behövde. Är nu proppmätt efter smörgåstårtan och en låda med två extra tårtbitar ligger även och väntar i vår kyl.

TGIF

Hellooo friday! ♥ Har nyss varit på stan och fikat med Polly och nu är jag hemma och packar inför en helg i stugan. Vårt lilla paradis som vi alla 3 älskar att spendera våra lediga dagar. För övrigt är jag riktigt stolt över lilla Vilja som blivit så duktig på att vara själv hemma. Har ensamtränat henne ett par veckor. Började med att gå ut någon minut och vänta ute i trappen, till att gå till tvättstugan osv. I början var det ju hemskt, hon grät och ylade direkt jag stängde dörren. Mitt hjärta höll ju på att bli grus och grannarna trodde väl det var tortyr på gång. Men nu har det vänt totalt efter mycket svett och tålamod. Nu gör hon inte ifrån sig ett pip och när jag kommer hem så välkomnas jag av en gäspning från en yrvaken liten skrutt. Dock lämnar vi inte henne själv mer än ca en halvtimme just nu, men skönt att det går framåt iaf! Det är även gött att hon än så länge sysselsätter sin ensamtid med att sova och inte använder tiden till massa hyss, men den tiden kommer väl också. Hah!

Jag ska bli bättre!

Alltid när jag sitter i soffan framför datorn så sitter lillskruttan bakom skärmen och tittar på mig så här. Hon gillar inte när matte inte "ser" henne mest hela tiden. Tillslut hittar hon på bus så jag måste rikta all uppmärksamhet åt henne iaf. Hon vet vad hon ska ta till för knep och hon vet vad hon vill vår lilla Vilja. ♥ Igår var jag och karln på bio och såg The Hunger Games: Catching Fire. Riktigt spännande och en film man verkligen måste se på bio! Dock satt de 3 ungjävlar bakom oss som inte kunde knipa och efter ett tag kom petflaskor flygandes över oss så någon stackare fick den i huvudet. Nötter!! Karln vände sig bak och gav dem en kraftig tillrättavisning, så resten av filmen satt dem som små tända adventsljus. Skönt! Nånå, tänkte även bli bättre på att blogga och ta tag i bloggen på riktigt. Just nu känns den riktigt torr och färglös så jag nästan vill ta ner skylten helt.

Musikvideo

Hela förra veckan höll karln och hans band på att spela in två nya musikvideos här i Kiruna. Har sett bilder från inspelningen och de kommer blir så grymt. Kiruna har så många fina vyer att spela in på och det har dem verkligen utnyttjat till max. Väntar med spänning på att se resultatet! På lördagen hade dem avslutningsmiddag och jag fick hänga på. Riktigt trevlig kväll med god mat och roligt sällskap. Nu är det dock ny vecka och nya tag, så strax ska jag på gymmet med min mor och moster, verkligen efterlängtat!!  

GG 6

Gött med helg, jag och lillskruttan har legat och jäst hela förmiddagen framför säsong 6 av GG. Har inte sett den säsongen än. Lillasyster har redan sett alla avsnitt och har förbjudit mig att kolla de 3 sista avsnitten. Dem får jag tydligen absolut inte kolla utan henne, hah! Spännande!

Grattis mor! <3

Igår blev vi bjudna på lyxig onsdagsmiddag hemma hos lillasyster och Simon. Vi firade vår kära mor en dag tidigare på hennes 51-årsdag. ♥ Blev en jättetrevlig kväll och presenterna blev väldigt uppskattade! Idag är det jobb hela dagen lång och eftersom karln även han jobbar klockan runt med att spela in deras musikvideo så får lillskruttan umgås med lillebror. Då blir det nog mycket bilåkning (raggen), hon som gillar att spana! ♥

Invigning

I lördags var jag och karln på invigningen av Solsidan på Scandic Ferrum. Mingel och tapas! ♥

Odd Molly

Nu kan man förboka Odd Molly Pre Spring 2014 här. Leverans på denna finfina kollektion blir ca 15 november. Ovanför är mina favoriter. Åååh, blir så himla sugen på att beställa! ♥

Love is life

Jag och Vilja tände ett ljus för älskade och saknade Mina. ♥
 
God mat, vin, lugn, vedeldad bastu, ispromenader. Svinskööön helg i stugan och så mysigt när de kommit massa snö! Jag och karln firade även 2år i lördags. Lycka är att vara två, älskar dig mitt hjärta! ♥

Såååja

Äntligen helg! Både kroppen och knoppen känns som grus efter denna jobbvecka så det kommer sitta fint med en lugn helg ute i skogen. Resväskorna är packade så strax brassar vi i väg alla tre till stugan. I morgon ska vi även fira en alldeles speciell dag, så även vinet och ankan är med. Trevlig helg!