Bakslag är bara väder?

I morse när jag klev upp före kl 06 och slog ett getöga ut genom fönstret så tog det en viss minut innan jag tog mig därifrån. Innan det hann jag även se en kämpe till brevbärare som dock inte rullade förbi utan plogade sig fram. Tog på mig mina hunterstövlar noch knallade till jobbet. Även om stövlarna går upp till knävecken så fasen hade snön lyckas ta sig in ändå. Bakslag? Jo. Typiskt aprilväder i Kiruna? Jo. Väder? Jo. Är ju faktiskt bara väder. Nu ska jag fixa här hemma. Ikväll ska jag och hjärtat på spa och sedan äta 3-rätters! Wiiii! ♥
 
Så här såg det ut kl 07 i morse.
 
Så här ser det iaf ut just nu.

Lovelace

Jag och karln såg Lovelace igår. Otroligt gripande film och vissa stunder eller ganska ofta ville jag bara dyka in i filmen och stoppa allt. Ni vet paniken som uppstår när man verkligen inte vill att något ska hända, men det händer och man har ingen chans att stoppa skiten. Vi var helt låga båda två när filmen var slut. Många tankar som sprudlade upp! Dock väldigt sevärd och viktig film! Lite knepigt att se "Sandy" och "Seth" från OC i filmen bara. Hah, kändes ju helt fel. Var ju inte direkt rollerna som far och son denna gång utan något helt annat.

Slut på ensamheten

Tjohoo! Idag är jag ledig, riktigt skönt efter helgjobb när jag fått stiga upp före kl 06 hela helgen. I lördags hann jag iaf träffa fintjejerna, Sofi och Madde, som varit här på besök. Blev ett glas vin på Solsidan och massa surr om livet. Trevligt! Karln och lillskruttan kom även hem igår. Längtat ivrigt, så tomt när jag är van vid att ha karln på göger sida om mig när jag sover och Vilja på vänster sida. Nu är jag tryggast igen! ♥ Karln har bl.a. Varit i Berlin med jobbet. Han var grymt imponerad av staden och när han visade alla bilder från resan hade han en hel historia att berätta om varenda bild. Måste dit!! Lillskruttan har varit i stugan i 4 dagar och levt gott hon. Om två dagar åker vi hela gänget dit igen och firar Valborg. ♥

Påsken 2014

Här är lite bilder från påsken som spenderades uppe till fjälls. Vi hade verkligen tur med vädret! Påskdagen var allra bäst då vi var uppe på Ratek, vindstilla och molnfritt. Som vanligt var man ju inte beredd på solens starka strålar som resulterade i världens solbrillebränna, hah! Fan så man såg ut. Så himla smidigt med den lilla arken vi hade med oss också som lilla Tindra kunde mysa i när vi var ute. Ja, riktig toppen påsk! Var helt låg när den var över och när alla åkte hem till sitt eget igen. Vi har ju haft så roligt alla tillsammans och man ville ju verkligen fortsätta leva livets glada dagar.

Firar på jobbet!

Jobbar em idag och har precis fikat och firat på jobbet. Tårtan tog slut på ca 59 sekunder. Vilken lyxig onsdag alltså! Annars är vardagen igång som vanligt efter en lång påskledighet. Återkommer med bilder från påsken senare. Hej!

Lååångledig påsk!

Nu är vi äntligen samlade alla i stugan. Hann t.o.m. ut en sväng med skotern idag efter jobbet till alla andra som redan var på plats i solgropen. Lillskruttan var alldeles slut efter att ha varit ute på eget äventyr i flera timmar, men tillslut stupade hon på renhuden. Längtar till i morgon när vi ska ut på tur igen!!

Landströms

Igår gick jag och karln och åt middag på Landströms. Tar alltid samma rätt och blir aldrig less, hah! Just nu ligger jag dock ensam här i lyan. Lillskruttan har redan tagit semester och åkt till stugan där min familj befinner sig och karln åkte till sin familj i Småland för att fira hans föräldrar som firar 30år som gifta. Saknar min lilla familj, familjen kaos. ♥ Men i morgon stämplar jag ut kl 12 och brassar ut till stugan jag också. Hoppas på en solig påsk och jäklar jag ska ta igen sömn. 

Snö

Snö of Sweden har hur mkt fint som helst så kunde inte låta bli. Nu ska jag ta en dusch och sedan sova, upp med tuppen i morgon igen för jobb. Men tidigt på torsdag stämplar jag ut och tar påskledigt i hela fyra dagar! Jaaaaa! ♥

Hunter


Min nya stövlar som jag fått av min fina karl. Är hur nöjd som som helst! Trånat efter dem jääättelänge, men nu är den äntligen mina. Nu är jag redo för kommande snöslask. Bakslagen som man får räkna med ända in i juni när man bor här uppe, hah!

Bishops

Bild från förra veckan när jag och karln var på Bishops och åt och drack gott. Första gången jag åt där faktiskt, deras hamburgare var riktigt bra. Från det ena till det andra så är jag ledig en solig dag som denna. Hunnit vara på långpromenad i morse med lillskruttan och även hämtat ut ett paket med någon fiiinfint!

Helgen


I helgen var vi alla i stugan igen och hade det gött! Lördagen bjöd på mulet och snö, men på söndag small det till. Hela söndagen bjöd på strålande väder, så direkt gluggarna öppnades så drog vi ut med skotrarna. Va ute hela dagen och njöt. Som karln sa "En sådan här fantastisk dag vill man inte befinna sig på något annat ställe på jorden än just här!".

Tack!

Igår var det ingen vanlig dag för igår var det min födelsedag! Vill tacka än en gång för alla fina gratulationer! Mitt hjärta blev varmt! ♥