Julen 2014

Denna parfym som luktar sååå gott fick jag av min fina lillasyster i julklapp! Blev så glaaa! ❤️

Den här fina bismarckringen fick jag min fina lillebror! ❤️ Så, nu har denna ring fått ta över platsen på mitt ringfinger istället för den andra ringen som jag fick av en kund i kassan år 2004, hah! I 10 hela år har den alltså suttit på mitt finger. Otroligt! 

Julen har varit bra, hade en jättemysig uppesittarkväll med familjen framför brasan och Bingolotto. Julaftonsmorgonen startades med en lång bastu och sedan i trevligt sällskap med familjen hela dagen. Extra kul att fira nu när lilla Tindra också är med. Julen blir så mkt roligare när det finns med småknattar, så även en tomte kan komma på besök. Har fotat en del, men systemkameran ligger hemma hos mamma fortfarande så får visa bilder i ett senare tillfälle. 

Renhorn

 
Titta så vackert rehorn jag fick av min fina arbetskamrat Laila. Har velat ha ett så länge!! Nog hade jag ju kunnat sticka ut i skogen med pannlampa och leta ett själv eftersom renarna tydligen släpper hornen vid denna tid, eller köpa ett för flera hundra i en turistbutik. Men så sa Laila att hon hade massa hemma och gav mig ett. Hur snällt! ♥ Frågan är om jag ska göra en ljusstake av den eller hänga upp på väggen?

Familjemiddag

 
 
Igår samlades hela familjen för att gå ut och äta gott på Landströms. Eftersom karln firar med hans familj nere i Uppsala så ville vi göra något tillsammans innan han åker ner. Så mysigt att umgås allihopa! ♥

Välgörenhetsgala

 
 
För exakt en vecka sedan åkte jag och karln till Luleå för att övernatta en natt på Clarion. På dagen blev det lite shopping och på kvällen gick vi på en välgörenhetsgala för utsatta barn. Det var ledningsgruppen som karln jobbar med som bjöd in oss dit, så det var kul att äntligen få träffa alla och se deras ansikten efter att karln pratat så mycket bra om dem. Väldigt fin gala, god mat och trevligt folk! ♥

Mitt vinterland!

 
Hej hopp! Snön har verkligen vräkt ner här uppe i Kiruna de senaste dagarna och jag blir så glaaa! Ännu mer julkänsla! ♥ Har hänt en hel del den senaste tiden, kommer skriva om det i ett senare tillfälle. Nu ska jag ut och handla det sista klapparna. Hej dåpp!

Så mycket kärlek


Min älskade systerdotter. Så mycket kärlek! I helgen blir det att fira lilltösan som fyller hela 1år och även hennes fina mor som fyller samtidigt. ❤️

Går fortfarande på nålar här hemma, hoppas inte äckelsjukan slår till i natt eller nåt. Hoppas inte alls och absolut inte senare i veckan. Förresten, se filmen Transcendence om ni nu inte redan sett den. Jag och karln såg den igår, så himla bra och kärleksfull! 

Helgmys och äckelsjukan

 
 
Då var denna långhelg slut och dags för jobb igen. Helgen har varit mysig med massa film och god mat förutom att magsjukan hittade till oss. Usch! Vet inte om det var matförgiftning kaln fick efter att vi var ut och åt i fredags eller om det var magsjuka han fick natten mot lördag. Svårt att säga, han kunde iaf inte behålla något och spenderade hela lördagen inne på toaletten. Jag som hatar spya fick ju panik, men tyckte samtdigt så synd om honom som typ låg i koma. Köpte massa cola och proviva åt honom så att han skulle överleva. Sedan rymde jag till stugan över dagen och fick dåligt samvete att jag lämnade honom i sticket. Men ville inte bli smittat, dock är det ju rätt kört eftersom vi bor under samma tak. ÄN har inte jag drabbats, men jag går på nålar just nu.

Gamnacken

 
I ♥ Michael
 
Äntligen helg för mig och långhelg dessutom. Det behövs, gud vad jag ska sova ut i morgon. I helg ska vi fixa och dona här hemma, julbaka och njuta av ledigheten. Att jobba heltid denna tid på året tar knäcken på mig. Jag somnar sittandes varje dag, vaknar upp med gamnacke och locken hänger konstant. Nu blir det att hoppa i säng och se film med mina fina hjärtan. Blir ett nytt försök med filmen "If I stay", somnade ju efter några minter sist vi försökte ta en titt...♥