Eld i backen

Förra lördagen gjorde jag, Vilja och Rane eld uppe i Luossabacken på kvällen. Det var gött att sitta där så länge elden sprakade. När den dog ut var det inte lika gött längre. Fa-an vad kallt, hah! Vilja tyckte det var skoj att sitta och spana över Kiruna, staden som en dag ska flyttas. 

Lite fler bilder från förra veckan när jag var i Luleå och bl.a. träffade min fina och saknade vän. Karln jobbade ju där samtidigt under veckan så då kunde jag bo med honom på hotellet och mysa på! Nu ska jag bädda ner mig, upp i morgon och jobba en kortis till kl 11, sedan ska jag direkt ut i solen och värmen som äntligen har kommit hit! 

Instagram: @carroferm

En tidig morgon på jobbet. Morgonkaffe! ♥
 
Bubbel på altanen. Favoritplatsen!
 
Vilja spanar in älg!
 
Bjuder på lite bilder från instagram. Nu ska jag ta en lång dusch sen hoppa i säng. I morgon ska jag sova så länge jag kan, för jag är nämligen ledig! Tjoho!

Fruktansvärt

Tidigt i måndags på morgonen när jag var stressad som aldrig förr och skulle till jobbet så brassade en fågel in i sidan av min bil. Min första tanke kanske egentligen skulle vara. "Neeej, stackars fågel!!". Men min första tanke var "Nä, fyfan det här är ett tecken på att någon människa är på väg att lämna jorden!". Fortsätter inget mer, fruktanskvärt är ordet! ♥ På tal om annat så har jag som sagt varit ledig två hela dagar mitt i veckan och varit i Luleå. När jag kom tillbaka till jobbet igår så fick jag höra att en av dem som jag är kontaktperson till tyckt att jag varit borta alldeles för länge och att det är dags att komma tillbaka. Min arbetskamrat var snabb med att ringa och fråga vart jag var innan jag börjat mitt pass. "Är du här snart? Inte för att du börjar riktigt än, men *** står och stampar här och väntar på att du ska komma nångång." Mitt jobb är guld och jag saknar det varje gång jag är ledig, så är det! ♥

Låg och glad

Sitter ensam på tåget och rullar hem, karln jobbar en dag till i Luleå. Är helt låg och saknar min bästis redan och lilla Tyra såklart! Så himla tråkigt att vi måste bo så långt ifrån varandra. Hade vi bott i samma stad hade jag skrattat mer. Jo så är det, för när man är med Jonneli så  går det inte att vara ledsen, bitter eller ha tråkigt. Den kvinnan ger sådan energi och sprider glädje hela tiden så jag vet inte vad. Hon har nåt som bara få har! Nu har vi iaf haft två hela dagar tillsammans och jag är gladare än räven fast jag är lite låg ändå, men det går över. 

Never alone!

Halsbandet jag bär varje dag. Never alone! 

Har jobbat hela helgen, men nu är jag äntligen ledig i två hela dagar. Behövdes  kan jag säga, helt knäpp i ärtan och gårdagen slutade inte alls på ett bra sätt. Inget ska man ta för givet och det är bäst att komma ihåg det också! Nä, kände att jag behövde komma i väg från stan, så just nu sitter jag och karln på tåget till Luleå. Karln ska jobba så jag passar på att hänga med på ett hörn. Gött!

Lite lyx

Ojsan, har helt glömt bort bloggen nu när det varit full fart både på jobbet och hemma. Ligger just nu i "sovrummet" på jobbet och tar igen mig efter lunchen. Helgjobb står på schemat! Men lite lyx måste man ju unna sig trots allt så igår var jag och karln och åt middag på royal. Alltså deras köttbitar är ju enorma och gott var det!! Nä, nu tickar rasten i väg. Måste hinna ta en femma innan det är dags att göra ett ryck igen. 

Valborg

Mer än en vecka sedan det var Valborg, men bjuder på lite bilder iaf. Vi fick en riktigt fin kväll framför majbrasan som avslutades med allsång i grillkåtan med grannarna. Tradition! Strax är det dags att dra till fjälls igen. Kan vara sista helgen som man får utnyttja skotern så man måste passa på! Trevlig helg!

När flocken inte är samlad

Tänk om man ändå kunde prata med hundar. Här i hallen ligger hon nätterna igenom och väntar på att husse som är bortrest ska komma hem. Hjärtat krossas ju! Bara hon kunde veta att husse inte kommer förrän på fredag så hon slipper detta ständiga väntande. Lillhjärtat! ♥ Är så van att ha henne vid min sida när det är läggdags. Ville inte att hon skulle ligga där ute ensam i mörkret så tillslut så bar jag in henne i sovrummet. Där låg hon en stund, men direkt hon såg att jag höll på att somna så smög hon ut till hallen igen. Hon är ju för söt! ♥

Aurora spa

I tisdags när bakslaget tog över i Kiruna så tyckte jag och karln att det var mer än värt med spa och trerätters. Gillade mest att ligga och flyta i utomhuspoolen. Innan bastun tog vi en Tornedalsdusch, d.v.s. att man drog i ett rep så att en stor trähink i taket med isvatten sköljde över en, hah. Sköönt! Kommer definitivt göra fler besök dit!