Ripan och gala

 
Finlunchen jag och mina arbetskamrater åt i onsdags på Ripan. Vi hade massa föreläsningar och planering hela dagen där. Bland annat om stadsflytten och ADHD, himla givande och intressant dag! Idag är det iaf fredag. Hade egentligen varit långledig, men jobbar in lite så jag och karln kan åka på en gala om två veckor. Glad och tacksam att Joel och Lennart ställer upp och jobbar för mig då när galan är. Kuuul vi ska ha, jag och hjärtat! ♥ Nu ska jag rusa till jobbet!

Less som f--n!

 Odd molly ❤️
 
Ja, jag vet inte. Jävligaste veckan jag har haft på länge pågår nu iaf och än är den inte slut. Motgång på motgång, hot och trakasserier, nackspärr, besvikelse, besök på polisstationen. Ja, jag vet inte. Kan vi bläddra över till nästa vecka redan nu? Tack på förhand.

Lite insta

Bjuder på lite insta-bilder! @carroferm
 
 
Brunch på SPiS! Så sjuuukt gott! ❤️
 
 
De bästa och skönaste brallorna. Har kastat typ alla andra byxor. Har man en gång dragit på sig dessa vill man inte dra på nåt annat! Så äre!
 
Glöggtiden är här! Underbart!
 
Jag och min älskade syster! ❤️

Bryter av med lite värme

 
 
Vi besökte Napoleons födelsehem. Maison Bonaparte bjöd oss verkligen på en tidsresa till 1700-talets Ajaccio.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när knappt solen vill upp och den bitande kylan har tagit fart så tänkte jag att det kan vara passande med att bjuda på lite fler värmade och soliga bilder. Saknar verkligen Korsika och värmen!! ♥ Med tanke på Korsika så var förresten jag och karln och handlade lite goda ostar och korvar från SPiS igår, där hade dem även tagit in massvis med marmelader från just Korsika. Tror ni jag blev glad? Nu slipper vi snåla på våra vi köpte under resan.

Norrsken

 
Igår under kvällspromenaden med Vilja så såg himlen ut så här. Lika magiskt varje gång att promenera under norrsken. Sjukt svårt att fånga norrsken på bild, men igår var skenet utöver det vanliga eftersom den t.o.m. fångades med en skruttkamera. Imponerande, magiskt och vackert! ♥ Nu ska jag gå och jobba igen! Hejhej! 

P-fest!


Förrförra helgen var det som sagt fest och inte vilken fest som helst utan personalfest. Vi var totalt 15st från psykiatrigänget, inte illa för att vara oss! Vi var såklart lite sent ute med att fixa lokal, men det löste sig galant. Min familj lånade nämligen ut sitt hus till oss så det blev ju verkligen lyckat trots allt. Gissa om alla var tacksamma, hah! Så sjukt snällt! ❤️ Fotade hur mkt som helst under kvällen, men med tanke på vad jag har för jobb så är det tyvärr inte så passande att lägga ut dem. Måste vara lite försiktig med sånt helt enkelt. Vi beställde iaf mat från Spis allihopa och hade det jättetrevligt i flera herrans timmar. Senare under kvällen drog vi på 30++ hela gänget och lyssnade liveband. Perfekt kväll och vi har redan börjat planera in en ny, hah!

3år

Idag firar jag och karln 3år tillsammans! ❤️ Tänk vad tiden gått fort, tänk vad mycket vi hunnit göra tillsammans och tänk vad bra vi känner varandra jämfört med för tre år sedan. Jag brukar alltid säga till karln när han verkligen är sig själv, "så där gjorde du aldrig framför mig i början när vi träffades!". Hah, lika kul varje gång! Tänk vad stel, pryd och tråkig man var i början. Jag menar hålla på och låtsas vara nån man egentligen inte är. Jag menar också att varken jag eller karln kunde gå på toa och krysta de första månaderna till exempel. Fyfan vilka kramper både jag och han hade. Så onödiga kramper! Sen att vi blev sambos redan efter 2 veckor gjorde ju inte saken bättre heller, hah! Idag kör vi båda två öppen dörr fast! 

Idag har vi firat med en lyxfrukost, vi har kokat hjortronsylt, ätit finmiddag och nu ska vi gå på bio och se en skräckfilm, Ouija. Perfekt dag!

Älskar dig min älskling! Du och jag! ❤️