Totalt utblottad!Ni kanske undrar vad det är för stilig karl här ovanför. Det är min käre farfar på unga dar. När han var i min ålder gick han på dans en kväll en sen sommarnatt i Stockholm och träffade min farmor. Dem dansade och blev kära, men inte långt där efter så skulle han gå upp för en trapp och föll ihop. Farmfor och farfar åkte in på sjukhuset. Inte trodde dem då att sjukhuset skulle bli deras andra hem i 2 år framåt, dem hade ju just träffas! Men så blev det. Farfar hade drabbats av polio, fick en rullstol och där tog den dansen slut kan man säga. Dock inte kärleken mellan farfar och farmor och inte heller hans liv. Min farfar var en otroligt stark och envis karl som inte lät rullstolen komma i vägen utan skaffade ytterligare två barn samtidigt som han utbildade sig högt. Min farfar har alltid varit som en extra pappa för mig och alltid funnit vid min sida, men det gör han även idag fast på andra sidan. Det har jag fått bekräftat fler än en gång och senast i fredags då jag var på gruppseans. Då var det min käre farfar som ville komma med råd igen. Det roliga är att farfar kom med samma råd till mig nu som han kom med för ett år sedan då jag hade en privatseans med ett annat medium och det är inte vilka råd som helt utan bara sådana råd som bara han och andra som känner mig djupt kan komma med. Jag är inte förvånad att dem kom just från min farfar som var en väldigt bestämd och klok karl. Måste ta tag i dem där råden nu. Lovade förra gången att jag skulle bli bli bättre, men tydligen har jag inte det enligt min farfar, Hah! Hoff, lite jobbigt var det faktiskt att vara på den där gruppseansen. Jag blev ju totalt utblottad inför hela gruppen på ca 40pers som satt och fick se igenom hela mig, hah! Farfar avslöjade min insida kan man säga, men kommer inte gå in på det här. Det har jag redan fått göra för ca 40 andra som nästan fick se mig bryta ihop dessutom. Känsligt läge, för en känslig person som mig. Fina farfar, vad jag saknar dig! ♥

En fredagskväll i Svappis

Helg mina vänner! ♥

Denna fredagskväll ska jag faktiskt spendera i en by som heter Svappavaara. Wohoo! Det är alternativmässa där hela helgen och denna gång får jag med min lillasyster dit iaf så jag slipper gå själv. Inte lätt att få med någon på sånt här, ingen jag känner delar ju samma intresse som mig verkar det som. Hoppas på att min syster blir nöjd, min karl fick jag ta med dit med tvång förra året, hah! Dock erkände han faktsikt att det var lite småspännande ändå. Ska bli kul det här, är väldigt förväntasfull! Ikväll är det bl.a. storseanse med en norsk karl! 


Mer Korsika!

Bjuder på på lite fler bilder från den fina ön Korsika! Saknar alla mysiga strandpromenader, vårt hotell med havsutsikt, den goda maten, matmarknaden och våra goda picknickar på stranden. ♥
 
 
En kall i hettan! 
 
Min fina! 
 
När vi var i Nice 2012 så drack vi ett magiskt gott rödvin från Korsika som het 1769. Vi har efter det letat med ljus och lykta efter vinet. Vi blev ganska överlyckliga över när vi fann flaska. på ett kafé på Korsika efter ha frågat efter det på alla restauranger vi ätit på. Lycka! 
 
Här inne i gränden låg en känd restaurang gömd, Da mama, som bara hade korsisk mat. Vi hade turen att få ett bord en kväll. Maten var av toppklass! 
 
Inne på Da mama. Mysigaste miljön och mat av toppklass! 
 
 
På väg till cityplayan!
 
Ostpizza! MmmMmm!
 
Ännu mera ost! Älskar man ost ska man åka till Korsika. Värsta ostön, ostar överallt och alla älskar ost!

Barnvakt och äntligen måndag


En bild på lillskruttan och min älskade systerdotter som jag var barnvakt åt förra veckan. Hon har redan hunnit bli 8 månader och hennes favoritsysselsättning är att stå. Hon ville stå hela tiden, typ 3h i sträck, hah! Ville hon inte stå ville hon äta, bajsa eller riva ner de mesta från hyllorna. Mosters lilla vilding! ❤️ Just nu ligger jag och försöker vila bort min magsmärta medan karln är och storhandlar. Sedan blir det tv:n, Biggan och PH! Lite småkul att karlns kompis Kristian är med i PH. Gillar faktiskt han bäst av karlarna. Lite för på mellan varven kanske, men en rolig och underhållande prick!

Skönhetens ö - Korsika

Första dagen på Korsika. Kl 08 lyfte flyget från Stockholm och kl 12 låg på på stranden. Smidig och snabb resa att ta sig till denna fina ö.


Underbart att börja med en sådan här varje morgon. 

Så fiiiint! 


Vi åt på Via roma mer än en gång kan jag säga, fantastisk god italiensk mat. 


Rätt coolt bibliotek. 

Så fin promenadsträcka som vi gick flera gånger per dag. För några veckor sedan åkte jag och min fina på semester till Korsika. Ön kallas även för Skönhetens ö och efter att jag besökt ön så förstår jag varför. Vi bodde i Ajaccio, staden som är mest känd för Napoleons födelsestad. Det märktes kan jag säga! Vart man än gick, upp, ner eller åt sidan, så varvades napoleonstatyer med gator, restauranger och kaféer döpta efter stadens stora son. Vi utforskade staden till fots, vi gick typ flera mil per dag. En bra utgångspunkt var den palmkantade hamnpromenaden, men att strosa runt i gamla stans gränder med de pastellfärgade husen slog nog de mesta. Fler bilder kommer dyka upp från resan ett senare inlägg och då berättar jag lite till om vår härliga resa. ❤️