Grääns!


Men dra en grääääns, vilken sjukt rolig helg jag haft! Nog en av dem roligaste på länge! Har aldrig söndagsångest annars men just nu har jag en liten gnutta ångest ändå bara för att helgen är över. Men men, nya tag! Fina minnen i bagaget iaf, hah, och fler ska det bli! Dags att sadla om nu! 

Hann jag lr inte?


Stadig dimma igår va! Hösten kom över en natt, men på ett sätt är det lite mysigt också. Har lunch på jobbet just nu och håller på att falla av pinnen. Hade svårt att somna inatt, händer typ aldrig annars, men iaf så vet jag inte om jag ens hann somna innan klockan ringde kl 6. Får ta igen efter jobbet!!! Måste vara pigg ihelg, mycket skoj som händer! Heeehe! Puss och trevlig helg! 

På rikt!!


Nu är det fanimej dags att ta tag i den här bloggen, alltså på rikt!! Finns även massa annat att tag tag i också, haha, men en sak i taget gott folk! Har för övrigt varit en händelserik sommar, mycket som hänt, mycket som ändrats och mycket av mycket helt enkelt! Andas!!!

Såja, fler bilder från resan!


Äntligen lite fler bilder från resan, hah! Underbara Nice! ❤️ Vi tog även tåget till Antibes och Beaulieu-sur-Mer som också är fantastiskt fina platser att uppleva!