Hade börjat gråta


Tittar in en snabbis här innan jag går på min jobbhelg. Det är nu den här fantastiska perioden börjar komma då jag vill vara i fjällen mest hela tiden. Våren är helig för mig. Att fira exempelvis påsk i södra Sverige där blommorna redan ploppat upp hade fått mig att gråta, hah! Så är det. Jag är ju uppvuxen med en vår som betyder fjäll, skotrar, skidor och snö. Så därför är det som det är. ❤️ Skönt att det är mulet ute så man slipper ha ångest över att man missar en fin utedag. Nästa helg kan det bli solig för då är jag ledig igen, hiih! Puss och trevlig helg! 

På min gata i stan

Lite bilder från vår lya! 


Var ju bara tvungen att köpa denna tavla. En tavla på min gata i stan i Kiruna. ❤️ När jag flyttade hemifrån när jag var 17år så flyttade jag till denna gata till en liten etta. Efter att jag bott några år i Åre och Sthlm så flyttade jag tillbaka till denna gata i Kiruns fast till en 2:a och här bor jag fortfarande och trivs verkligen. 

Har velat ha en sådan här rokokobyrå jääättelänge. Blev överlycklig när min arbetskamrat sa att han kunde fråga sin vän ifall han ville sälja sitt arvegods från sin mor till mig. Och vet ni?! Det ville han (han hade två)!! Hur snällt! 

Festlig kvällI lördags blev jag och karln bjudna på 5-rätters och ölprovning på Bishops. Inte dåligt!! Det var en fräsig karl från USA som höll i lådan för oss och 18 andra som blev bjudna. Först blev jag lite rädd för att jag inte skulle orka så mkt mat, men sedan tyckte jag det var tur att så många fat flög fram. Ölen var nämligen rätt så festliga. Inga folköl där inte, utan riktiga starkbärs. En av ölen var t.e.x. en 11.5:a! Ha! Ni kan ju tänka sen känslan att sköljs ner 10 sådana. Så det var som sagt tur att vi fick trycka 5-rätter också. Annars vette katten! Himla trevlig och framförallt festlig kväll!

Dagen igår var bläää!

Vår nya sänggavel! ❤️ 

Tung dag på jobbet igår och som om det inte vore nog så ringde mamma i samma veva och sa att hon hade panik för att lillskruttan hade rymt! Vilja var hos mamma medan jag var på jobbet och när mamma hade varit ute och skottat och skulle in så smet Vilja ut och sprang ner i villaområdet. Fyfan alltså! Sprang direkt ut från jobbet och gasade iväg med bilen. Som tur är så är Kiruna en väldigt hundvänlig stad där mer lr mindre varannan har hund så många som promenerade försökte hjälpa till, bilar saktade in och folk kom ut ur deras  hus och försökte locka in. Tillslut fick vi tag i henne. Hon fick godis och kramar, men innerst inne var jag så jävla arg på henne att jag kokade! HOFF!! Fast samtidigt otroligt lycklig över att hon inte blev platt av en bil. Nu ska jag till jobbet och ta emot lärare och elever som ska komma och besöka vårt jobb. Alltid kul med studiebesök! Vi hörs! 

Fluffy fluff

 
 
Min gosig fuskpälsjacka från Lipsy London. ♥
 
Helg mina vänner! Själv ska jag jobba, fast det gör ju som inte så mycket eftersom jag har det bästa jobbet jag kan ha! Men nu måste jag rappa på, ska på Ica och hämta ut ett efterlängtat paket innan jobbet kallar. Trevlig helg på er! ♥

Rått och ärligt!

 
Igår hade jag en ledig dag. Extra lyx att vara ledig när andra måste jobba, heh! På kvällen var jag och syster på storseans med Pehr Trollsveden, har ni sett på "Livet på andra sidan" på tv så vet ni nog vilken rolig energiknippe han är. Tyckte han var otroligt suverän att lyssna på, helt jäkla galen, hah! Hade velat ha honom som vän, hade skratta sönder mig. Dock är ju kanske inte hans seanser för finkänsliga personer. Det var rakt på sak, rått, sjukt kul och ärligt!