Semla och grubbel

Semlans tid är här, så gott! ♥  Grubblade över en grej igår. Jag är ju en stadig nattuggla och ogillar verkligen att stiga upp tidigt, men sedan när jag lägger mitt schema så väljer jag ändå på rak arm att börja jobba kl 06.45, när jag lika gärna kan börja senare?! Jag menar, varje morgon när klockan ringer så är första tanken i min trötta ärtan "Jag vill dö, heller dö än gå upp, livet är förjävligt o.s.v. Hur kul är det att starta dagen med en sådan tanke? Är det så livet ska startas varje morgon? Skööönt! Jaja, att gå upp kl 5 varje morgon kanske inte är så njutningsfullt, men för mig spelar det ingen roll. Samma känsla råder när jag har helg och få sova hur länge jag vill. Lika krystat är det då! (Det handlar dock inte om att jag vill sova bort hela dagen för det!). Det ju annat när jag väl rullat över sängkanten och tagit mig upp på benen. Då är det ju lugnt! Pratade med min arbetskamrat i morse. Hon sa att hon var en morgonpigg person och kände samma känsla ändå. Ska man skratta eller gråta? Hah, jag skrattar väl! Aja, bara man lyckas rulla över den höga tröskeln så är det ju lugn puck! Puss och godnatt, upp kl 5 i morgon igen!

Så nära!

 
Då var denna helg nästan slut! Fick typ liggsår där ett tag i soffan så vi tog en långpromenad ute på isen i det fina vädret. Är så lycklig över att vi har den bästa årstiden framför oss nu, så nära så nära, VÅREN! ❤️

Lily and Rose & -9 inomhus!

Nya örhängen från Lily and Rose, deras smycken är verkligen så fiiina! ❤️

Just nu ligger jag och myser i soffan i stugan. Så njutbart att bara va! Igår när vi kom fram tänkte vi att vi skulle komma till en varm stuga denna gång. Familjen hade ju lämnat på elementen. Men tyvärr, var -35 ute så elementen orkade inte göra sitt jobb. När vi klev in i stugan stod tempen på -9, hah! Tror ni det var skönt att hoppa in i den vedeldade bastun efter ca 2h när den äntligen var varm? Otrolig njutning att äntligen få tina! Nä, nu blir det film och semla! ❤️

Skippar och drarTvå bilder från en vecka tillbaka när det blev en middag på SPiS. Bara älskar blåmusslor i vitt vin, tar det varje gång när det finns på menyn. ❤️ Veckan har varit som en enda stor stressbubbla, ärtan är tom! Ska strax fly till stugan och bara vara hela helgen. Skööönt! Snöfestivalen skippar jag helt, alldeles för kallt. Har jobbat på festivalen de senaste 2 åren också så känns skönt att slippa det i år faktiskt, hah! Trevlig helg! 

Rulla istället för gå!


Denna kofta från Odd Molly kommer väl till användning nu när det är -30 ute. ❤️ Blir lika överraskad varje morgon att bilen startar trots att jag inte har någon motorvärmare. Blir även lycklig över att jag får rulla fram istället för att gå (springa) till jobbet. Krispigt väder, men nog om vädret, va! Ska sova istället, helt slut i ärtan! Natti!

Det gör vi inte om!


I fredags var vi och lyssnade på Höstorkesten. Himla bra var dem och knök med folk, kul! Efter det drog vi till stugan. Hade inte värmt stugan innan och det gör vi inte om. Kl 23 när vi kom dit var det -4 inne i stugan, kl 02.30 hade vi iaf +12. Lillskruttan som är så häftig och tuff annars satt i soffan och skakade. Hah, hoff! Resten av helgen hade vi iaf det gött, varmt och mysigt! 

Nyårsafton - 2014

 
 Blev att klä sig varmt när man firade in det nya året i fjällen! 

 
 Har varit lite torrt här på bloggen den senaste tiden. Ska ta tag i den bättre nu när veckorna blir som vanliga veckor igen. Julen var jag ju ledig och spenderade all min tid med familj och vänner. Efter julen har jag jobbat ihjäl mig ungefär, eller kanske inte. Men varit mer på jobbet än hemma iaf. Tuff tid för många under jul och nyår och då blir det lite extra tungt att jobba när jag har det jobbet jag har. Hade iaf em. på nyårsdagen så hann iaf klämma in en åktur till fjällen där jag kunde fira in det nya året med familj och grannar. Väldigt mysig och lyckad afton!