Noll koll


Så var det helg igen! Hinner inte riktigt med just nu. Jag jobbar som en tok som vanligt och vad jag gör före och efter jobb har jag ingen koll på just nu känns det som, hah! Ska ta ett ryck här och göra det bästa av helgen även om jag egentligen längtar till att helgen är över mest av allt, hah! Puss! 

Hamnar efter, hamnar fel?
Hamnar efter här som bara den! Har massa bilder från Nice kvar att visa och mycket annat. Min käre far kommer ju ge upp att gå in här helt och hållet snart. Min trognaste läsare, hah! ❤️ Men det kommer mer snart när jag fått ordning på min skalle! Just nu är jag, mor och Vilja i Härnösand hos min "storasyster" och hennes familj. Vi har det sååå mysigt och kul. Mår så bra här med dom! ❤️ Vill verkligen inte hem! 

Slut lr början?


Låt kön börja rulla! Livet kan börja! ❤️

Återkommer här om en snar framtid! 


Nice


Just nu befinner sig jag och karln i Nice på semester, 3:de dagen med sol och +30 i skuggan. Eftersom Nice har ca 300 soldagar per år så kändes det bra att boka en resa hit. Behöver inte oroa sig för regn direkt, hah! Sedan har vi ju även varit här 2012, så vi vet vad vi får. Älskar allt som finns här! God mat, mycke sevärdigheter och härlig atmosfär. ❤️ Nu hinner jag inte skriva något mer, vi ska springa ner till havet och bada!