Inga vittnen, eller?Bjuder på en hel drös med bilder från den senaste tiden. Det är ju trots allt fredag! ❤️ 

Fint!


Aaaaah, haha! Känner mig typ som på bilden! Ska sova nu, dags! Imån jobbar jag till kl 13 sen ledig till på fredag, fint! 

GränsenSå! Haft fullt upp så har ej hunnit lägga upp förrän nu. Men iaf, förra helgen drog vi som sagt till Gränsen och levde husvagnslivet. Haha, vilken resa alltså! Även min och Jessicas hund fick följa med på äventyret. De hade nog lika kul som oss som fick springa fritt på husvagnsparkeringen hela nätterna. Var lite småkallt i vagnen när vi kom fram, men det löste på ett eller annat sätt. Min hund rymde dock en smula och vi fick springa och jaga. Det jävliga var att jag hade öppen ficka och servicekortet föll ut. Ja, ni kan ju tänka er hur lätt det var att hitta ett vitt kort i snön när det var kolsvart ute. Där gick vi och leta med lykta och kompass typ och det sjuka var att vi även hittade det mitt ute i ingenstans typ, haha, eller rättare sagt Nicke hittade det. Fan vilken tur alltså! Sedan kunde vi slå oss till ro i vagnen och umgås. Sjukt kul!! Massa tok, musik, spel, öl och skratt! I gränsen finns inga gränser har jag hört, vet ej om det stämmer, men kul hade vi iaf! Tack mina vänner! 

Gränsen, där inga gränser finns!


Ihelgen drog vi till Riksgränsen! Det var kul, sjukt kul! Återkommer senare, ska bara kamma mig först! SES! 

Halloween var kul!Hahah, vilken helg! Sjukaste på länge på ett sjukt roligt sätt! Bjuder på lite snapbilder igen, enda jag har att bjuda på nuförtiden har jag märkt! Har dock miljoner filmklipp. Kanske lägger jag ut vissa i framtiden, vem vet. Om jag inte drar en gräns, haha! Iaf, tack alla inblandade för en sjukt trevlig och tokig halloweenhelg!