Bilder från veckan!

Förra helgen på Ferrum! Bästa kvällen på länge!
 
 
 
Biljard på Solsidan i onsdags!
 
Jeppe lär Skippy!
 
Jag, Pecka och Skippy tog en solig promenix till kyrkan. 
 
 
Joel kom en sväng på besök igår. Smidigt när man har sina vänner i samma trappuppgång! 
 
Klart man är glad när man är ledig 4 dagar i rad! Riktigt gött! Men nu kom Nicke hit så ska vara lite social! Hörs, trevlig helg! 

Dags, snapen!





















Bjuder på lite snap från förra veckan! Sorry för så suddiga bilder, bilderna är egentligen filmklipp så det blir vad det blir. Hade kunnat lägga upp filmklippen egentligen, men det får vara! Kanske lika, haha! Sjukt roligt hade vi iaf! Tack alla!

Så!


SES! 

Semme i Sthlm









Lite bilder från Sthlm för ca 2 veckor sedan. Har tyvärr mest filmklipp från resan, men orkar inte tjorva in dom här även fast jag egentligen vill. Iaf, tog ut en veckas semester och drog, dags! Innan jag drog hade jag varit ledig sammanlagt 2 dagar på 18 dagar, så jag var inte riktigt klar i ärtan sista dagen innan semestern kan man säga. Försov mig och grejer och hade noll koll på omvärlden typ, hah! I Sthlm hade vi en överraskningsfest för kusinen som fyllde 30. Det var kul att se hennes min när vi ställde oss upp och sjöng för henne inne på restaurangen. Hon hade ju ingen aning om att vi hade rest allihopa från Kiruna till Sthlm ens! Sjukt kul! Grönan blev det också, alla var som kiddos på nytt! Fick även spendera flera dagar med min papi som jag tyvärr inte hinner se allt för ofta! Väldigt nöjd med resan med andra ord! ❤️