Ibland flyter det!


Kan aldrig dra ut pinnen i tid, men iaf! Är hemma i Kiruna igen efter en vecka i Sthlm. Missade flyget hem med 4 min. Hah, dags! Där stod jag på Arlanda kl 11 och var en smula sugen på att ta ner skylten. Ville ju hem och fira pigan som fyllde år. Som tur var gick det ett flyg till den dagen, dock först kl 21. Dessutom kostade den 2500kr. Men helvete dra en gräns, tänkte jag först. Andra sekunden tänkte jag äääh, måste hem! Som tur var så hade jag bokat mitt flyg jag missade med SAS-poäng så jag behövde bara ringa ett snabbt samtal och så var den lilla historian ur världen. Dem flyttade nämligen bara över poängen till ett nytt flyg så behövde inte betala något! Vilket flyt man har ibland! Nu ska jag sova! Skulle jag dessutom ha gjort för längesen. Natti!

Dags!!

Kände för lite torsdagshumor bara för att! Dör typ en gnutta, hahah! 

 Sitter just nu på altanen hos papi och väntar på att maten ska bli klar, sista kvällen här nere. I morgon flyger jag upp igen för att fira min kära vän som fyller år. Pigan fyller ju 30!! Men dra en gräns vad kul vi ska ha! Det är dags! 

Märkligt!


Halloj! Lite efter här igen! Har rätt mkt att blogga om har jag märkt, men just nu ligger de på hög och högen rasar snart men kanske har jag tid imån! Just nu befinner jag mig hos min käre papi i Stockholm. Riktigt skönt med lite semme igen. Min chef har varit på mig med att jag tagit ut alldeles för lite dagar i år igen så lika att börja sätta sprätt på dem! Fasiken vad statistiken höjdes efter förra inlägget btw, vad detta beror på fattar jag ej! Märkligt alltså, natti! 

Mata på
Sådärja! Mata lite bilder istället för att sova tyckte jag var en god idé! Ska dock stänga locken nu, måste dra en gräns! En dag i morgon också, en god dag till och med, som alla andra dagar är just nu. Hih! Nattinatt! 

Vem var du på andra sidan?


Jaha, vad är klockan nu då! Är det dags igen, natten! Är lite nojjig här i bingen. I morse när klockan ringde 05.45 så hörde jag den ej. När klockan stod på 05.48 Och fortfarande ringer så känner jag att det är någon som skakar lite försiktigt i min axel. Av ren reflex viskar jag: "jag ska stänga av den!". Sen somnar jag bara om en stund utan att titta bak. Det enda jag tänkte på var: "vad mysigt att slippa sova själv". När klockan ringer igen efter en kvart stänger jag av den och går upp, tittar på andra sidan av sängen som är alldeles tom. Vad fan hände?! Sjukt obehagligt nu när jag tänker på detta i efterhand. Tänkt på det hela dagen faktiskt. Så märkligt men verkligt! Vem?

4 sanningar om mig!


Fyra sanningar om mig:

1. Jag har extrem spyfobi! Hatar allt som har med spya att göra. Hatar att spy eller se någon annan spy. Lukten, synen allt gör att jag får panikångest. Tappar typ bort mig själv, knäna viker sig och det känns som jag ska svimma! Har dock rotat i vad detta beror på. En anledning kan kanske vara att jag som liten (varje gång jag blev förkyld) hostade sönder mig tills jag spydde. Men innan jag spydde höll jag på att kvävas (astma). Fick ingen luft och fick dödsångest. 

2. Jag har ett ärr på rumpan. Jag är född med kejsarsnitt och när dem skulle snitta upp min mor råkade dem tyvärr snitta lite för djupt. 

3. Jag har blivit kallad hora av många tjejer, många gånger, när jag var oskuld. Fått en och annan knytnäve också av tjejgäng med samma anledning.

4. När jag var knappt fyllda året började jag panikskrika/gråta och vägrade släppa min mamma när jag såg människor i vita rockar! De första åren i mitt liv spenderade jag alldeles för mycket tid på sjukhuset och fick uppleva många skräckupplevelser. Idag jobbar jag själv inom vården och trivs hur bra som helst! 

Komp


Godmorgon! Stress som fan! Skulle gå upp tidigare men tröck av larmet i en timme var 5:e minut, som vanligt! Hah! Idag blir det jobb till typ 12 sen tar jag komp för filminspelning resten av dagen! Får se hur länge vi filmar denna gång. Man får väl räkna iaf till kl 22 ikväll. Kuuul! Var svinkul förra gången vi filmade så är riktigt taggad! SES! 

15 lr 30? Spela roll!


Hoffff, nu är det verkligen godnatt! Ofta jag klara av att lägga mig i tid! Händer aldrig! Spelar ingen roll om jag är 15 lr 30, kommer aldrig lära mig, heehee! Tänk att det redan är september också, alltså va? ZZZzzz!