8 dagar!


Bjuder på lite smått och gott från snapen från den senaste tiden! 😚 Snart går jag av helgjobbet. Känns extra fint eftersom jag nu slipper helgjobb i 6 veckor samt att jag bara har 8 arbetsdagar kvar till semester! Dags! ❤️

Nyårsafton - Gränsen

Här kommer lite bilder från kvällen på nyårsafton! Många som firade på husvagnsparkeringen så man cirkulerade runt lite här och var till olika vagnar på fest, hah! Riktigt skoj hade vi! Kort och gott, blev en riktigt lyckad afton måste jag verkligen säga och jag är glad att jag ej firade den i stan!  

Nyår i Riksgränsen!


Tänkte att det var dags att fira nyår uppe till fjälls och det var inte så dumt kan jag säga! Vi drog dit redan en dag innan själva afton och laddade upp. På nyårsafton klev vi upp tidigt och drog ut med skotrarna redan vid kl 10 på morgonkvisten. Vi hade verkligen tur med vädret för även om vi var ute i säkert 3h och körde så frös jag ej en gnutta. Sjukt roligt var det och Gränsen har verkligen roliga och fina ställen att åka till! Hoppas på mer sådana turer i vår! Dom tre sista bilderna är dock från stan då vi drog och kollade när dom hoppade i lördags! Galet, hade aldrig vågat flyga i väg så där kan jag säga, haha! Kommer fler bilder senare, nu måste jag jobba vidare! 

Inte äre nå!


Har varit lite småkallt dom senaste dagarna här uppe. Jävlar alltså, hah! Gick ju himla bra att få igång bilen också när man skulle till jobbet. Nä men att det var ju bara att lämna bilen och kuta till jobbet istället. Klagar dock ej! Fint och frysa lite nu innan man ska svettas ordentligt i februari. Kommer upp lite bilder från nyår under helgen. Trevlig helg! 

2016, D e dags!
Hallihallå! Äntligen nytt år och jag känner mig så himla glad på allt just nu! Fatta känslan! Jämför man nu med då var ju DÅ typ bara ett tråkigt mörker om man ska jämföra med NU alltså! 2016, det är dags! Ett år jag ska göra vad jag kan, där jag är, men det jag har! ❤️