En tripp ut till skogs



Förra helgen var det fest på fredagen som sagt, men på lördagen bestämde jag mig för att följa med familjen till stugan för att koppla av en smula. Grillade lite körv (mor grillade köttbulle..?..), bastade och bara tog det lugnt. Skönt som 17. Även om stugan bara är några få mil bort från Kiruna, så känns det ändå så att man kommer bort från ALLT..och vilken skön tystnad det är där ute i skogen.

Stick på rumpan?



Idag klev jag upp med tupp nästan, närmare bestämt kl 8. Bravo. Om någon timme är det dags för mig att dra ner till Kirunahälsan och vaccinera mig. Fii, undra om jag måste dra ner byxan som sist. Verkar ju som att det bara är jag och karln som fått ett stick på römpen istället för i armen när vi vaccinerat oss mot Havrix. Aja, får se. Carro följer iaf med mig som stöd. Snällt!





80 kilo

Nyss hemkommen från en fikastund med Sandra och Jessica. Jag tröck en fet macka + en citoncheesecake (iaf nästan hela). Nu håller kulan på att sprängas, men gott var de. Vi planerade bl.a den kommande helgen och så visade Jessica bilder på sin bäbis. Den väger 80 kilo och har en dallrande mun. Så ingen späd bäbis precis. Jag och Mina har även träffat på Hamlet (som den heter). Jag trodde det var en ren först.


Ett liten filmsnutt från våran roliga fredag som
Carro klippt ihop - kolla!

Festfredag



Bilder från i fredags. Svinkul fredag. Först satt vi ett gäng hemma hos
Carro och förfestade, sen vidare mot Bistro där även en liten brand uppstod (kolla in sjalen på bild), tillsist Ferrum. Trodde det skulle vara torrt på krogen, fast det var det väl ändå inte tycker jag. När krogen stängde så var jag inte riktigt redo för hemgång, så det blev efterfest... som i vanlig ordning. Kvällen slutade med att jag och karlns bror Samuel började diskutera livet så att vi tappade bort tiden. Ca klockan 7 på morgonen var jag iaf hemma. Helt acceptabel tid enligt mig!

Pörfekt!


Carro, jag, Madde, Tobias, Therese, Sandra (Foto = Sofia)

En bild från i fredags på förfesten hos Carro. Nu är den roliga helgen så gott som över. Fredagen blev party som fan och lördagen blev lugn och harmonisk i stugan. Pörfekt helg alltså, men inte nog med det!! Idag kom min karl hem från Japan också, så jag ska dra till honom så fort jag kan och kasta mig över honom. Pörfekt helg som sagt!

Frisk, sund och normal!

Igår umgicks jag med Carro. Blev en lång natt som kanske gick lite över styr kan man tycka. Kom inte hem förrän halv 3 snåret på natten. Sprang hem som en krympling. Lika bra, man kan ju inte gå lika säker på gatorna numera. Iaf, när man har lika mkt fritid över som vi kan man även få till en sån här rölle (ja, om man är lika kry som vi alltså) :

Varsågoda, kamrater!

Klipp del 2



Godmorgon männsikor! Tror ni jag har en behaglig känsla i röjven idag? Smärta! Inte van vid sånna här ispass numera. Här får ni en till rölle från igår. Vi är väldigt seriösa och ordningsamma på is.

Vi på is...


Jag,
Carro och Madde hade det riktigt kuligt på isen idag. Krälade, gled och skrattade. Det är sånna här stunder jag saknar konståkningen lite. Träningsvärk i römpan håller på att odlas lite känner jag också, aj satan. Här får ni se en rölle på oss som Carro fixat ihop:


4 dagar kvar


Karln & jag 2006 ♥

Så glad jag är. Pratade med karln nyss. Inte fått höra hans röst på hur länge som helst föfan. Jobbigt när karln ska vara på andra sidan klotet jämt. Blir ju svindyrt att ringa, så sms och (ibland mail) är den enda kontakten vi kunnat ha. Även om han bara varit borta i 13 dagar nu så känns det 100 gånger längre när vi ej kan ringa till varandra. För det känns faktiskt som vi är mer "nära" varandra när vi får höra varandra. Blev nästan lite blyg i luren när jag hörde hans röst, hah. Meees.

Ut på hal is...


Klockan tolv kommer Carro och hämtar, så innan det måste jag kuta ut med Mina och trycka i mig lite frukost också. Jag,
Carro och Madde ska nämligen fara till Lombia ishall och åka lite skridskor. Ska bli intressant. Sist jag åkte var nog 4 år sedan. Hah, en "köttbulle" kanske jag kommer kunna klara av iaf. Vi får allt se...

Nedräkning


En säck med sånna här låg på köksbordet idag. Härliga tider!

38 dagar kvar till Thailand och 5 dagar kvar tills min karl kommer hem. Hoppas jag lyckas slå ihjäl dom här dagarna rejält så jag är där snart.

Halv 2 på natten


Kl 01.30, det är då Kiruna skakar varje natt. Vilken skillnad det är nu från förr. Vibrationen är mkt kraftigare och man känner verkligen hur nära det är nu. Minns förra veckan då jag försökte somna och precis i samma veva som John Blund skulle ta mig till drömmarna så kom attacken. Helvete, trodde huset skulle rasa. Porslinen i vitrinskåpet levde i sin egen lilla värld. Nä, lite otrevligt var det faktiskt.

Kom hem, saknar dig

Ingen bikini, men annat...


Nytt: Kjol + halsband

Blev ju som sagt lite shopping i Luleå, hittade faktiskt rätt mkt, brukar jag aldrig göra! Har ju fan inte fått shoppa loss på riktigt sen i somras i Stockholm. Så ni ska veta hur upphetsad jag blev när jag äntligen fick gå in i mina favoritbutiker. Dock hittade jag ingen bikini, som jag mest var ute efter. Från det ena till det andra, nu ska jag ut i mörkret och leta upp Sandra. Vi ska kolla på våra egengjorda filmer från förr. Den tiden då vi hade med oss filmkameran vart vi än gick. Vilka minnen!

Fartfylld helg!

Då var helgen över, en rolig och fartfylld sådan. Jag och Sandra brassa ju iväg med bilen till Luleå på fredagen och övernattade en natt. Bilturen gick bra dit, men hem var den lite skevare. Först mötte vi en stor Älgfan vid vägkanten. Stora djur de där. Uuh, tur så stod den bara där och glodde. När det var min tur att köra hoppade en liten ren fram mitt på vägen. Tur så hann jag stanna. Inte ens ett skrik fick jag ut ur min mun. Karln borde varit med och sett hur hård jag var. Aja, på lördagen kom vi hem strax innan 10 på kvällen. Stress som fan, men efter klockan 12 var vi inne på krogen och dansade i dimman. Riktigt kul och mkt folk!



Skorphy

Åå, jag har grov klåda och sveda i ansiktet. Har fått allergiutslag i ansiktet och på halsen efter att jag varit hos Sandra och hennes söta katter. Det ser inte färscht ut på något sätt. Fast jag vet att det går över efter ett tag så inget att grina över. Fick låna en bra kräm av syrran som dämpar utslagen lite också så. Nu måste jag fan packa för klockan 3 drar jag och Sandra ut på vägarna. Hejdå Kiruna, hej Luleå! Trevlig helg!

Orörd

Nu reser jag iväg igen, fast inte långt och inte länge heller. Utan jag och Sandra ska bara en sväng till Luleå. Vi drar i mån och stanna där över natten, kanske två nätter om vi får lust. Ska bli kul. Medans Sandra är på dop tänkte jag sysselsätta mig med en liten shoppingtur. En liten. En bikini ska handlas, sen är ju Monki och Bikbok ett måste.

Orörd



Vecka 6 i Åre

Festbilder från vecka 6 i Åre (Rix FM-veckan)


Fick äntligen träffa kvinnorna igen som jag inte sett på 1000år. Fan vad roligt!


Jag, Frida och Mika tog en kväll tillsammans på Dahlboms och Dippan.
 Trion från säsongen 07 fick äntligen återförenas!

Inte fatta...


Jag och Sandra satt och kollade lite hotell och sånt igår i Thailand. Fyfan, man längtar ju bara ännu mer nu. Kommer nog inte fatta att jag ska dit förrän planet har landat i Bankok där vi ska bo två nätter till att börja med. Kom just på att jag måste ringa och boka tid för vaccination också. Nä, ska ta och fixa lite här nu innan jag drar på stan för en fika med mina kvinnor. Ikväll får ni se lite partybilder i bloggen.

24 dagar

Resan är alltså bokad! Den 27mars-21april. I hela 24 dagar ska jag, Maddis och Sandra njuta i värmen. Platsen är Thailand. Ska bli otrooligt härligt. Jag har tamejfan inte fått värme och sol sedan jag var på Bali och det var i september -06. Fruktansvärt kan man tycka!! Nä, detta ska bli gött. 7 veckor kvar...nedräkningen har börjat!


Jag - Bali (fler bilder har ni här)

Bokad bokad bokad


Planen som kändes så helvetisk är faktsikt inte det längre! Den är så ljus den kan bli nu!

Åre till Kiruna


Jag åkte från Åre igår eller rättare sagt både jag och karln drog därifrån. Karln ska ju till Japan nu i några veckor (han sitter på flyget dit nu) och sen vidare till 100 andra ställen, så då tänkte jag att jag åker till Kiruna. Här är jag nu alltså, i kalla staden. Kan ju lika gärna vara här när karln ändå inte är i Åre. Han kommer ju hit efter Japan så. Har även lite planer på G senare i vår, tyvärr känns den planen lite helvetisk just nu. Igår blev jag nästan skinnskalle.

Kallsinnig


...fick lite lust att springa ut naken som näcken i snön nu.

Feeeest




Bjuder på lite mer festbilder, något som är så ovanligt i min blogg! Händer alltför sällan! Förfesterna som oftast brukar vara eko har varit tvärtom och så vidare. T.ex en kväll när vi trodde att vi bara skulle bli fyra på en förkluring här hemma så blev det istället något helt annat. Väldigt kul dock. TT Bar drog vi till en kväll också. Inget ställe man annars går till p.g.a den otroligt lilla lokalen, men eftersom John Duva hade en spelning där så ville man ju dit. Lite Tottebo har vi även hunnit med. Jaja, orkar inte dra upp kvällarna i detalj, men sjukt kul har jag haft iaf! Och...ja, fler bilder kommer!

Godkänd


Aztekan satt fint i magen, halva ligger i kylen. Blir väl att pressa resten innan läggdags. Tur att den var god, för den var fan inte billig. Väldigt snällt att det hängde med två såser också.