Nyårsafton

Nyårsafton! Förfest hos Therese med ett härligt gäng sen middag på krogen och dans i 7h, hah! Sjukt lyckad kväll på alla sätt och vis, men liiite sliten var man ju dagen efter. Krogen lockade inte heller några helger efteråt. Ett jäkla projekt det där med 7h på krogen, men det går bara man vill.

 

Nu har jag bråttom som ett as, jag mår illa och jag är nervös och jag har drömt mardrömmar som fan, berättar mer senare! Måste sticka, ingen vila ingen ro!


Annandagen


Annandagen - krogen på en söndag var väl njaa, men förfesten vi hade hemma hos mig innan var riktigt sköj med förfestspelet och massa tok! Har en känsla om att detta spel inte kommer damma i lådan direkt i framtiden. Sjukt kul ju!


kina

Hoppade in och jobbade idag, var så jäkla mycket varor som kommit. Blir att rycka in några timmar imån också och hjälpa till med att få ut allt. Dra nog dit redan kl 7 och börjar plocka så det är nog lika att dra sig till bingen nu. Efter en heldag på jobbet idag satt det då riktigt fint med kinamat i magen iaf, men satan vad jäst jag är nu. Var ju som tänkt att jag skulle lägga ut lite bilder från nyår idag också, men det får bli imån. Förresten, fan vad jag längtar till helgen!! Mycket som händer! Weeeooh! Nattinatt!


Juldagen

Juldagen spenderades med ett stort och glatt gäng brudar! Tänk om vi alla alltid kunde vara tillsammans så här?? Förfest hos Madde sedan vidare på middag och dans på Ferrum. Är förvånad än idag att jag lyckades stå rakt i hela 7h inne på krogen även fast fötterna blev mosaktiga och köttiga efter ca 5h.


julbordet

Några bilder från julbordet med jobbet. Riktigt kul hade vi, men undra om den där Minttuflaskan vi "smuttade" på toan behövdes egentligen? Njaa! Vi var då inte blyga med att gapa denna kväll. Maten var extremt god, man var som i himmelriket! Maaat! Ingen krog för nån av oss blev det efteråt, hmm! Vad fan hände där? hah! Men alla är överens om en favorit i repris (minus minttuflaskan då).


Fräsch

Mina & jag körde på samma frilla idag

 

Har börjat ta tag i min lya idag, den ser ut som skit som jag skrev tidigare! Har dammsugit en gång på de senaste 10 veckorna. Så himla fräsch brud! Nu ska jag ta och kolla igenom lite festliga bilder från den senaste tiden, så om en snar framtid kommer dom upp här.


Berg och djupa dalar


Vilken vecka det varit alltså, eller det senaste veckorna har faktiskt varit förbannat tunga! Lämnade in två arbeten i veckan, sen har jag suttit med prov sen i onsdags. 5 prov har jag krystat mig igenom på 3 dagar och det var fan det värsta jag varit med om på länge. Sjukt stora prov som tog halva dagarna. Så den senaste tiden har jag suttit och glott i böckerna all min vakna tid ungefär. Och denna vecka har varit extrem, knappt gått utanför dörren, utan suttit med min okammande frilla, bleka fejja och svettas i mina mjukisbrallor med en redbull i handen, sen har jag kommit på att jag glömt att äta och dragit en fet mosmeny från Statoli 3 nätter i rad kl 03! Min mor trodde jag hade blivit begravd och min syrra blev äcklad när hon klev in i min lya som var så ren. Härlig vecka! Igår gjorde jag mitt sista prov på tom mage i 5h. Resultatet blev kruppryck och bortdomnade armar i slutet av provtiden. Jag var så slut och knäpp i hjärnan så jag fattade ingenting när jag äntligen var klar. Jag var även så slut och stressad så jag inte somnade förrän 9 på morgonen dagen innan, sen upp kl 12 för att starta provet! Nä, vad fan! Nu när jag börjar läsa på nya kurser ska jag välja ett normalt tempo!

Trots allt så är jag sjukt jäkla glad att jag inte gav upp iaf, alla panikattacker har fan varit värt! Min lärare mailade även mig i fredags och sa att han läst igenom allt och det såg lovande ut! Så det ska bli spännande och se vad han säger på måndag när jag ringer honom! Jag har fan gått över berg och djupa dalar för det här, under dessa veckor har folk frågat mig om jag verkligen måste ha det bästa hela tiden. JO!! Det måste jag! Jag nöjer mig inte med det näst bästa, aldrig! Vem vill nöja sig med det när man vet att man kan få det bästa om man verkligen kämpar? Berg och djupa dalar, var det ja! Värt allt.

Black swan

Kollade in den här tjejens blogg och fick tips om filmen Black swan. En psykologisk triller om Nina och Lilly som tävlar om att bli den nya prima ballerinan inför en ny säsong med Svansjön i New York. Blev helt galen av glädje, har missat filmen totalt. Kollade den igår och den var helt sjukt imponerande bra på alla håll och kanter!

 

Filmen får mig även att tänka tillbaka då jag åkte konståkning. Det var alltid min tränare som valde ut musik till mitt program som skulle passa min åkning, men när jag kom i tonåren fick jag komma med egna önskningar om musik och jag valde direkt Svansjön, som jag verkligen sååå gärna ville åka till. Till min stora förvåning så godkände min tränare mitt musikval. Jag blev helt överlycklig, kommer ihåg att jag köpte mig en vit klänning i sammet och spets och var bara så jäkla stolt. Tider!

 

Nu är det plugg som gäller, ska knåpa ihop min egen ledarfilosofi och sedan skriva en rapport om kommunikation vid konfliktlösning. Nästa vecka är det dags för inte mindre än 3 hemtentor + andra prov. Nervös så ini!


Mogendans

Statistiken klev upp totalt efter förra inlägget,

nästan så jag kanske ska slå till med en ny katagori: Drama!

 

Typ nu ska jag dra iväg ut på vägarna, ikväll blir det byafest och lite mogendans. Ska bli grymt! Blir nog att ta med skolböckerna och stanna där borta i byn ända till lördag, jobb på söndag. Så mysigt att va där och skönt med miljöombyte!

 

Jag och pigan på nyårsafton ♥