Bjuder på en film från Thailand - 2012

 
 
Kom ju på att jag har en massa filmklipp från Thailand när vi var där förra året i Februari/Mars. Känns ju lite trist att dem bara ska ligga och damma, så jag klippte ihop en liten film som fick bli i 2 delar eftersom den blev så jäkla lång i slutändan. Här ovanför har ni dem alltså, se och lär eller nåt, hah! I filmen får ni hänga med mig, Jonna, Ludde och Viktor när vi bestökte bl.a. platser som Laem mae Phim, Koh samet, Bangkok, Phi phi och Ao nang. Vilka minnen, vilka tok! ♥

Förhoppningsvis

Såja, har haft möte nu på morgonkvisten, gjort lite ärenden på stan, tagit en promenad i vårsolen och nu slog jag igång en tvättmaskin. Nu ska jag sätta mig framför datorn och fixa en grej som förhoppningsvis kommer upp här lite senare om allt går som det ska! Imån ska jag och karln till syster och bli ompysslade. Skönt, mitt hår känns väldigt dassigt just nu.

Drömmar

Träffade min finfina vän Madde i helgen, alltid lika roligt! Saknar henne sååå när hon bor nere i Sthlm, men vi måste ses snarast igen! ♥ Fyy, vilken hemsk och konstig dröm jag hade i natt, har läst mycket om drömteorier och denna dröm gjorde mig väldigt fundersam, men även arg! Tänk vad man kan bli påverkad av drömmar, vad vill den visa mig? Aja, nu måste jag ta och börja mata av den långa listan som ska göras de kommande dagarna sen blir det lunch på Scandic med karln.

Förbjudet!

Fick nå ryck igår som jag får vissa dagar. Så innan klockan slog kl13.00 så hade jag tvättat 5 maskiner, dammsugit, dammtorkat och även möblerat om hela lägenheten. Vilket kaos det var där ett tag, men blev riktigt nöjd med resultatet. Som en ny lya! Märkte att jag kunde kolla nyhetsmorgon i sängen i morse. Vad förbjuuuudet! I vårt sovrum får ingen tv finnas, där ska knotten odlas, hah! Så det här var en riktigt spännande upplevelse för mig! Nu lyser solen och det droppar från taket! Dags att dra ut!

Grejer!

Sitter på jobbet och har rast, fin arbetsdag! Klev upp med tuppen i morse och vad lätt det gick! Inte så konstigt när en stålande sol lyste in i lyan, man kan inte annat än njuta! Härliga våren börjar smyga sig på mer och mer. Efter jobbet blir det fika med Jessica och efter det blir det planering och fix med karln. Snart händer de grejer!


Bo i det fria!

Haft en fiiinfin helg i stugan. Söndagen bjöd på riktigt skönt vårväder faktiskt. Vindstilla och sol! Jag hade velat bosätta mig ute i skogen på heltid och ha allt vackert runt krönet varje dag!

Stora och svåra problem

Karln har ju som sagt varit borta ett par dagar, men om ca två timmar kommer han hem och här sitter jag redo på sängen och väntar. Hah! Nä men nu ska vi kanske inte vara sånna, men vad jag längtat efter min lille prins! ♥ Mor kom med hennes bil till mig som jag ska låna så jag kan hämta honom. Men nu senare på kvällen så blev jag lite ynklig. Bilen är så himla stor och bökig och har aldrig kört den!! Hoff! Så syster hänger snällt med och hämta honom iaf. ♥ Imån drar vi till stugan med min familj, men börjar bli lite orolig över det också, det går magsjuka på hennes jobb och jag är rädd att hon kanske sitter på smittan och smittar i sin tur mig. Den kanske bryter ut och så sitter man fast i skogen!! Kanske ligger både jag och karln imån och spyr? Hatar allt med spya att göra, får panikångest av det! På riktigt, jag svimmar om jag ser en spya. Ska man chansa? Får så dåligt samvete nu när karl också sett fram emot helgen så mycket och jag med för den delen. Hah, jag har många stora och svåra problem denna fredagskväll märker ni kanske! Det löööser sig! Ha en trevlig helg alla! ♥

<3

Hjärtans dag ska vara varje dag, kärlek alla dagar!  Älskar dig! ♥

Gå inte dit vart jag inte kan följa!

Mina min lilla ängel, saknar dig så! ♥ Medvetet och omedvetet undviker jag saker och situationer som har med henne att göra. Saker som jag inte kan undvika och som jag vet påminner om henne gör direkt att jag blir nedstämd och klumpen i halsen växer. Ångesten blir så stor att jag blir rädd för att jag inte ska kunna hantera det starka och hemska. Värst är nätterna när jag ska sova. Det är sjukt hur min hjärna börjar bråka och strida mot dom onda tankarna. Hjärnan nästan exploderar innan jag tillslut lyckas slå bort dom på ett eller annat sätt. Karln skickade en nymixad låt till mig som kommer komma på deras nästa skiva. Han var mitt uppe i låtskrivandet då Mina flög till himlen och såklart så påverkades ju även han av allt som hänt. Låten som han skickade skrevs dagarna efter att Mina flög till himlen och handlar om henne. När jag hörde den för första gången så hann bara låten slås på innan allt brast. Låten är en lugn och texten är så klockren att tårarna kommer varje gång jag slår på den. Så himla fin! ♥ Lilla Mina, varför försvann du dit, dit vart jag inte kan följa med dig? ♥

Höganäs

Köpte varsin tekopp till mig och karln från Höganäs Keramik. Så himla fina! ♥ I framtiden vill jag ha allt från serveringskålar till kannor därifrån. Dags att börja samla! Från det ena till det andra så höll jag på att få panik igår, min dator dog och gick inte att starta. Klumpen växte längre och längre upp i halsen. Alla mina arbeten och bilder, hoff, bröt ihop! Dock fick den liv i sig igen efter några timmar. Det var nära, näära! Att man aldrig lär sig att föra över allt i tryggt förvar. Nu är det iaf gjort!

Hårfix

Hårprodukter jag använder när jag fixar mitt hår:
 
  • Suger shock: Mitt hår är verkligen slickat, platt och spikrakt om jag bara låter det självtorka. Därför brukar jag spraya den här i hårbotten innan jag fönar det torrt. Den är grym och ger bra volym.
  • Proffs Professional heat 300c Protection: När jag lockar håret brukar jag spraya varje slinga med den här innan jag lockar. Den skyddar inte bara håret utan lockarna håller sjukt mkt längre.
  • Proffs super strong hairspray: Använder spray mest för att inte håret ska "glesa" isär i stripor och för att allt ska hålla sig på plats helt enklet. För att luggen bl.a. ska falla perfekt åt sidan och hållas där behövs den här för mig. Hah, ni ska veta hur mkt jag överdoserade hårspray en gång i tiden. En flaska höll ca en dag typ, folk fick fly när jag satte igång! Nu håller en stor flaska ca ett halvår säkert.

Längtar till våren!

Helgen bjöd på riktigt strålande väder, vårkänslorna slog till rejält! Att ta sin första kaffe ute i solen som faktiskt värmde lite också gav en riktig lyckokick! Längtar till det blir lite varmare så man kan börja åka skoter upp till fjällen och njuta igen. Våren här uppe är fantastisk!

En helg i februari

Mysfredag med lilla sjöjungfrun och god mat. Karln gjorde oxfilé med päron, man vet aldrig vad man får! ♥
 
Lördagen bjöd på trerätters hemma hos syster och hennes karl. Så duktiga och så gott det var! Sällskapsspelen gav en knäckt stol och kramper av skratt! Hur får man ordet tomte till Toronto? Hah, hoff!
 
 Ikväll ska jag och karln gå ut och äta på Royal och imån blir jag ensam igen i några dagar eftersom karln åker till Sthlm och mixar låtar. Fler bilder från helgen kommer senare idag!

Lite insta

En liten satt utanför min port. Så söt, men så ensam. Sprang upp till lyan och hämtade en brödbit. Några timmar senare var liten och brödbiten borta! ♥
 
Lillasyster gjorde en tårta till sin far på hans födelsedag! Hon skapar inte bara konstverk av hår utan även av tårtor! Duktiga! ♥
 
Igår åkte jag bil med en mycket glad Jonna som fick körkort igår! Stort grattis vännen! ♥
 
Instagram: carroferm

Hallå igen!

Bilderna är tagna förra helgen när vi var ett gäng som gick ut och åt middag tillsammans. Satt riktigt fint med älgentrecote! Har varit lite dött här, full rulle hela veckan och mina ärta har nött meningar som blivit sidor, som blivit kapitel som blivit bok. Ärtan är nu alldeles tjock av massa information och förhoppningsvis kunskap. Längtar till helgen så jag kan återgå till livet igen. På lördag är jag ooch karln + 10st till bjudna på trerätters och bastu hemma hos syster! Längtar!

The Impossible

The Impossible är baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004. Jag såg filmen för någon dag sedan och kan bara inte släppa den. Jag minns när jag besökte Khao Lak för 4år sedan. Det var otroligt tungt och hjärtknipande att vara där, att se alla spår som fortfarande fanns kvar. Samtidigt var det så fint och fridfullt med alla snäckor, ljus och bilder på träden längs hela stranden. Minns när en tjej kommenterade mitt inlägg om Khao Lak här på bloggen och skrev att hon tyckte det var skönt att se att hennes lillasyster (foto) hängde kvar på trädet. När jag läste kommentaren blev jag väldigt rörd av den påtagliga verklighet som rådde under den hemska katastrofen.       

 

Jag gillade starkt den lilla svenska pojken Daniel i filmen (på sista bilden). Ni förstår vad jag menar när ni ser filmen! ♥ Filmen var sjukt tung att titta på från början till slut och jag var alldeles tömd på energi och tårar efteråt. Den var otroligt krävande känslomässigt och filmen kändes väldigt rå och realistisk. Det kändes precis som att jag själv var där på plats!

 

Alla dessa människor, all misär, all förtvivlan! Framför allt var det medmänskligheten som berörde. Att se hur alla människor hjälpte varandra och de lyckliga stunderna i olyckan så att säga. Jag blev verkligen golvad av känslor och sorg! Thailand i mitt hjärta! ♥


Snabbis

Sååja, nu har jag jobbat ett snabbt fm-pass och nu är det heeelg! Firar den med att ta en 5:a på soffan. ♥ Ikväll blir det finmiddag och bio! Ha en trevlig helg alla!