Halloween

Idag klev jag upp 05.23, knallade i snöstormen kl 05.51 till jobbet och jobbade till 14.00. Drog sedan direkt till Isabelle och drack kaffe och tjattrade med henne och Kjell till ca 17.15. Mor hämtade mig och vi drog på Apoteket röda näsan. Hann precis komma innanför dörren, så ringde Isabelle. Hon kom till mig och så fortsatte vi tjattra till typ nu. Hah! Vi prövade även våra halloweendräkter vi ska ha ihelg. Fyfan, va kul med halloween!! Att klä ut sig är ju typ det roligaste som finns! Dock så är det nog bäst för mig om det blir en städad kväll, iaf med den dräkten jag ska gå runt i. Akrobatikövningar? Noo noo.

 

Vad tror ni jag ska vara?


Vi lämnar kylan ett tag...

Nu lämnar vi snön och öppnar portarna för Thailand istället. Jag har 1000 bilder och typ ännu fler klipp jag ej har visat här. Så ska försöka att få nån ordning på det även fast det är ett halvår sen jag var där nu. Fast spela roll! Blir fan lika varm i själen varje gång jag kollar i genom bilderna/klippen. Saknar ♥ 

Sista stoppet jag och syster gjorde i Thai var på Koh Chang. Där hade vi riktigt kul i 9 hela dagar. Vi hade hotellet precis vid den stora gatan. Eftersom vi var där under lågsäsong så var det inte lika vilt. Första dagen satt vi och glodde ute på gatan och kollade om vi kunde hitta några kompisar. Men jag vet inte, inte för att kanske låta skev, men VARJE kotte gick med en thaibrud ...ibland två också. Nog för att de va så överallt, men Koh Chang var extremt. Så kom dag två: Lizette sitter ute på balkongen och glor i vanlig ordning: "Carro, jag ser två karlar där nere på gatan, dom ser lite vilsa ut och dom går INTE med några Thaibrudar". Vi fattade direkt att det här skulle bli våra vänner och så blev det några timmar senare. "Oh, Heeerroooow"

 

Baren nedanför vårat hotell hade en rätt skev toaservice. Eller iaf herrdelen. Inne i damtoan satt en jättesöt liten tjej VARJE kväll och sålde toapapper och luktade/lyssnade på kiss. Hon såg så otroligt lessen ut varje kväll så jag och syster tömde ölkassan och gav henne rejält. Då blev hon lite gladare. Herrdelen var annat, Mats var livrädd. De var nämligen 2 karlar som satt bakom krönet och lurade varje kväll och varje gång Mats skulle in sprang dom efter honom in och "hjälpte" honom med det ena och det andra där inne, haha. Efter ett tag blev även Albin offer och det är det han förtvivlat försöker förklara i klippet ovanför.


Flingor faller

Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu, vi har mycket snö. Har ni?

 

Nu blir det stan med pigan. Fika och hämta ut mitt paket med min halloweendräkt. Dräkten ja, hah, fyfan! Hoppas den passar bara. Vad jag ska vara får blir en överraskning. Efter jobbet ikväll kommer nog ett klipp upp från Thai.


Discotider

Här spenderade jag min fredag, skööönt!

 

Måndag idag, en dag jag oftast kryper och krystar mig igenom, men inte idag. Isabelle väckte mig i morse, vi drack lite kaffe hos mig sen drog vi bort till Malmia och åt lunch. Har inte varit där på typ 10år tror jag. Sist jag staplade in där hade jag byxbenen fulla med 3.5:or som jag halsade på toan innan det var dags för lite discodans och tryckare inne i lokalen. Tider! Härliga tider! Allt var sig likt, t.o.m det mysiga soffhörnet fanns kvar, hah! Mmm.

 

Jag kom på en grej, nu när jag ändå har kommit igång med min blogg igen så ska jag passa på att lägga upp fler bilder/klipp från Thai som jag helt glömt bort/inte orkat lägga upp. Är det dags efter ett halvår? Tydligen. Imån kommere!


Muschfest 2010

Förra helgen - lördag = Muschfest. En fest med ca 200 karlar i musch kan aldrig gå fel, eller? Hah, fyfan vilka jönsar alltså. SKÄGG! Så här såg det ut i början på kvällen (kolla klippet):

 

Festen höll till i Tuollaborgen. Jag var rätt så risig under dagen (sov ju på ett trägolv max 3h natten innan), så det gick som inte så lätt att komma igång. Vi drog dit vid 8 med knappt nåt innan för västen, men så fort vi kom in i lokalen gick det som lite lättare. Skönt tryck!!

 

De va även några band som spelade under kvällen: NÄÄÄK, Skaburbian och Beer Bear Band. Skägg till dom, riktigt bra på scenen. 

Fan vad vi dansade, såklart. Fest utan dans, vem har en sån? Helt plötsligt var vi uppe på scenen och krälade. De va ett helvete att komma upp. Någon jöns tyckte det var häftigt att slå sönder "stegen" nämligen, men inte var det bara den, toan var blodig och en dörr såg lika trasig ut som om någon hade kört en stock genom den. Karlfest, ja ni fattar. Tillbaka till scenen, där uppe höll vi på då. Att dansa alltså. Sen fick jag nån idé om att jag skulle låna micken. Jag typ sög i mig den och tjöt genom hela lokalen. Ja, ni vill inte veta resten, jag vill heller inte skriva. Men ja bju, jag bju på det till er som var där!

 

Det var riktigt kul kväll iaf, helt sorgsen att även den festen är över. Hade ångest som fan på söndagen, mest för att jag hade haft så jäkla kul hela helgen och att allt bara var över. Ibland kan jag nästan känna att det inte är värt att ha så kul och sen ha så trist helt plötsligt. Hah, svårt att förklara, men. Ja, men det var ju en till grej jag hade ångest över på söndagen...

 

Tappde ju min väska på festen. Fyfan, alltså. Tappar aldrig!! Har aldrig tappat min väska någonsin när jag varit ut (man ska aldrig säga...bla), men nu gjorde jag det. Så knäppt, inte likt mig. Jag hade ju fan allt där i! Tror ni jag mådde bra på söndagsmorgonen? Jag, syster och Mange drog iaf tillbaka till borgen på morgonkvisten. Letade i varje vrå och hörn, men ingen väska. Det jag mest skådade var gris, kladd, matrester, blod och sviniga toaletter. Åkte hem utan väska för att sedan ringa polisen och göra en förlustanmälan, med tårar i ögonen.

 

Meeeen, vad är det jag får då kl 16 på söndag?? Jo, ett mail på facebook där det står att en tagit hand om min väska och tagit den hem till sig eftersom han ej fick tag i mig inne på festen. Hur snäll och omtänksam får man vara och hur TUR får jag ha då? Väskan kom verkligen i rätta händer. Tack som fan till dig Jonatan!

 

Fick ju ringa polisen igen då och ta tillbaka förlustanmälan. Fick prata med en väldigt rar kvinna: "Ja, nog finns det allt vänliga själar där ute även fast man inte kan tro det". För att hon skulle veta att det verkligen var jag som var ägare till väskan så fick jag på nytt berätta vad jag hade haft i väskan. Kvinnan skrattade högt i luren när jag räknade upp allt (?). Hmm, vadårå?? Jag får väl ha vad jag vill i min väska. Aja, slutet gott allting gott ♥


Kammad helg

Eftersom det blev 2 spritfester förra helgen, så tyckte jag det passade med en ren och kammad helg ihelg. Skägg, va skönt alltså. Jag har hunnit att ta tag i mina projekt jag gömt undan allt för länge i garderoben, kollat filmer och haft hemmaspa hemma hos mor. Det här behövdes som fan för mig. Det var dags! Har ju inte berättat/visat bilder från spritfesten nr2 som var förra lördagen, så ett inlägg om det kommer upp senare idag. Nu blir det nybakade scones och jäs i soffan.


PYJAMASPARTY 2010

Jaa, vart ska jag börja! Vår Pyjamasfest var en grym jävla (sprit)fest rakt igenom. Helt galen och det går verkligen inte beskriva i ord hur kul det var. Är fortfarande lite låg efter att våran fest (efter 2 månaders planering) är över. Eller inte lite låg utan mycket låg. Grym musik, grymt folk och tok rakt igenom. 40 tjejer + 19 killar (+ några till som krystade sig in) i pyjamas kan aldrig gå fel. Så himla kul att alla tog denna pyjamasfest på allvar, för det var verkligen pyjamas, morgonrockar, sidenblusar, kanindräkter, djurtofflor och nallebjörnar överallt. Tack till er alla som kom!!! ♥


Lillebror och GK kollade gästlistan noga och alla fick varsinn PJ-Party stämpel i rött.


Jessica från Gällivare med sina snygga underklädsmodeller bjöd verkligen på en galen visning för oss alla brudar. Karlarna fick ju komma in först efter 22, heehee. Fast inte brydde sig modellerna att knäppa blusen för de. (Vissa karlar fick visst för sig att köra på samma visa dom med när några kraftiga klunkar var halsade). Vad hade våran sprit för skägg i sig?


En av karlana som var bjuden fyllde även år samma dag som denna fest. Så vi klurade ut en liten överraskning till honom innan han anlände till festen. Han fick sitta på en stol mitt i salen (först med ögonbindel) och luta sig tillbaka medans brudarna gjorde en liten show för honom. "Jag fick naffsa på ett brööö..." Ja, han var bland moln.

En liten filmsnutt (den enda filmen från hela kvällen, snyft) från när karln fick sin överrasking:





Jag och min PJ-vän Isabelle. Fan vilken kul tid vi haft tillsammans!!! ♥


Jessica från Gällivare visade även upp lite leksaker och tillbehör. Jag var nog lite rädd att bordet skulle stå ensamt och övergivet av folk. Men nej, det var kaos i bordet. Kanske tog spriten sin rätt även där? Folk slet och klämde på ena och det andra. Heehee, kul!


Musiken som spelades av Jolle och Picky var grym. Vilken jävla bergsprängarkitt!! Jag vet inte hur många högtalare som bärdes in, ca 10. Vilken jäkla smäll i tak och golv. Så mycket som Petsamo gunga denna natt har den nog aldrig fått gunga tidigare. Skägg!!


Även Robinson-Erik var med och pyjamaspartajade med oss


I ♥ PJ- Party!!!


Dans som fan såklart! Folk skvätte svett lite här och var. Kanske därför endel slet av sig också där mot slutet? Haha, maggnid mot golvet. Skägg! Hoja, vilka dårar!!


Jag ska kanske inte säga att detta var en lugn och blyg fest. Allt annat. Det vet vi alla som var där, till er som inte var där: Synd att ni ej kom. För jag sparar mig på ord där. Men, ni missade då ett klös. Så sjukt mycket sjuka grejer som hände denna kväll/natt. Massa skoj och tok. Vad hände med fönstret förresten? Endel var tydligen allt för ivriga av att få komma in, synd att den som klättra kanske inte var den osynligaste. "Hallå, vi ser dig!!" Hm, alltid trott man är smidig när man är en skidåkare.


Så här såg det ut klockan 4 på morgonen! ♥ Det var även mysigt och skönt att stiga upp och städa klockan 8 på morgonen dagen efter när man sovit raklång utan kudde på ett jäkla trägolv. Men gladare än räven var jag för det. Vi köpte alkohol för flera 1000. För att vara säkra på hur mycket vi behövde till alla så hörde vi oss för med chefen på systemet. Han räknade ut noga hur mycket det skulle gå per skalle. Tror ni det räckte då? Nja. Kirunafylla, hur var det nu? Exakt! Men, det här var då fan värre!! SKÄGG! Tack än en gång till alla. Vilket minne att lägga i bagaget. (Ni som har flera bilder från festen hör av er, jag har ju knappt fotat 10% av alla som var där, lite smått tråkigt ju)

PJ-bilderna!!

Jag veeeet att ni väntar på att jag ska lägga ut bilder från PJ-Partyt nån jävla gång. De kommer! Min väska med bl.a min kamera har varit på semester sen i lördagsnatt, men nu har den kommit hem till mig igen ♥. Ska sätta mig och glo igenom alla bilder nu och välja ut ett gäng (alla bör nog inte visas, heehee) sätter upp dom om en snar framtid både här och på facebook. DOCK, så hade jag önskat att fler bilder togs, men ni vet när det är spritfest så har man så mycket annat att tänka på (heehee).

 

Här kan ni glo på 3 iaf:

 


EN DAG KVAR!

EN DAG KVAR! Och jag måste säga att jag är lite nervös faktiskt, haha! Det här är ju fan stort! Kommer bli så jäkla kul!!

 

Sen var det lite andra grejer, något trist och något jätteroligt. Vi börjar med det trista: Det är väl sånt här man får räkna med när man annordnar något sånt här. Att det alltid ska vara några som stör sig eller helt enklet vill förstöra (tyvärr går det inte så bra), men vad är problemet? Vart kommer denna otacksamhet ifrån? Ska det här inte vara något kul, något bra? Här står vi och fixar i flera veckor för att få en riktigt rolig fest för alla. Vi fixar lokal, vi fixar dryck till alla, vi fixar shower, vi fixar presenter till ALLA och ni ska veta en sak, vi tjänar inte en spänn på det här. Inte en gnutta! Det här gör vi bara för att vi vill att alla ska få uppleva en rolig fest och ha så jävla kul tillsammans bara. Vad är problemet med denna otacksamhet? Jag förstår inget.

 

Till det mycketroliga: Fler sponsorer har dykt upp = fler fina presenter i goddiebagsen alltså. Vi har bl.a fått 100 (!!!) presentcheckar från ett ställe i stan. Galet snällt, för galet. Ska inte avslöja vartifrån, men jag kan säga att man blir fräsch i både kropp och knopp ifall man besöker stället, hih.

 

Vi har även sett nu att även någon/några ska annordna en tjejfest på Arran nästa helg. Så himla kul att fler har fått upp ögonen för sånt här nu. Det är dags! Härligt! Vad fan hände här nu? Haha, folk har insett att detta är något bra helt plötsligt. Klappa axeln, det är väl det man ska göra just nu. Vi kommer ju som sagt ha modeller som går en underklädsvisning på våran tjejfest och dom som nu annordnar tjejfesten på Arran ha även dom nappat på idén efter våran tjejfest och hört av sig till till dom. Sånt här är ju så kul, detta gynnar alla och alla får en kul fest att uppleva. Jaja, en dag kvar alltså, fullt upp, ska iväg och fixa alla goddiebagsen nu hos Isabelle. Imån smäller det!!


PJ-PARTY - Kirunas första och största tjejfest!

För ungefär 7 veckor sedan började planeringen för vår tjejfest/pyjamasparty. Det har var mycket att göra, men allt festfix för att få ihop en rejäl tjejfest har också varit jäkligt roligt. Sjukt kul! Vi fixade ett offentligt evenemang på facebook och på mindre än ett dygn hade redan 27 tjejer anmält sig. Då kan ni nog förstå hur det fortsatte sen. Det är dags att det händer något i denna lilla stad och vi tog tag i skiten och gjorde att det hände också - 3 dagar kvar!!! Sen smäller det!

 


Frågor: "Men hur har ni kunna fixa det här?" Hur har ni fått pengar till allt?". Grejen är den att, vill man så kan man, tar man tag i det så går det. Såklart har vi ju fått en jäkla hjälp på traven också. Jag vet inte huuur vi kommer kunna tacka alla som ställt upp och hjälpt oss så att denna fest ska kunna bli av. Att så många är så positiva till våran fest. Vi har blivit sponsrade från alla hörn och kanter, allt från små privata företag till större. Ungdomsmottagningen har sponsrat oss med 60 kondomer t.ex, hah. Nautilus har gett oss lite nödvändigt, Tompi har sponsrat med rekvisita till festen, olika frisörsalonger har gett oss finfina grejer, gymnasieelever har frivilligt ställt upp att fixa något till festen. Listan är lång. Ja, det är så kul!! Ska inte avslöja allt för mycket. Vi kommer nämligen dela ut goddiebags till ALLA tjejer som kommer.

 

Här ovanför är även en sneek peek på vilka som kommer att ha en liten uppvisning under kvällen. Kommer bli grymt!! Synd för karlarna som missar. Eller? Nä, DOCK så har vi i sista sekund ändrat lite planer. Karlar kommer nämligen också få komma in på tjejfesten, dock efter kl 22. Det var inte svårt att få "arbetare" till våran fest heller = karlar. Vi kommer ha vakter, bartender (100kr = fri bar = drick så mycket du orkar), diskplockare, fotograf och DJ.

 

Festens arrangörer: Isabelle, Joel (DJ) & Caroline

 

På fredag smäller det, PJ-PARTY!! Klädsel? Pyjamas (ett krav) , såklart!!!!!


Trist!

Trist att man ej kan lägga upp bilder när man bloggar från iPhone. SKÄGG!! Vi hörs imån, ligger i sängen och ska krysta mig till sömns. Jag har nämligen 1000 grejer som snurrar i min boll just nu. Men jag är glad att jag äntligen är ledig från helgjobb 3 helger framöver nu, så jäkla skönt. En månad sist! SKÄGG! Å, vet ni, i helg händer det. PJ-party! Mer om det imån, godnatt!

Förbannat bra

Ja, jag var ut i lördags. Lika, så jag slipper allt jävla tjat! "det har väl inte stoppat dig även fast du jobbar?" "haha, fan vad du ljuger, som att du kommer vara nykter" "du kommer sluta på Ferrum". Hur lätt är det att sitta hemma och knipa när man får stå ut med sånt här? Har skärpt till mig en aning nu när hösten tagit fart. Kände att det var dags. Jag kan dock erkänna att jag ej har njutit vissa helgkvällar då jag hållt mig. Vissa timmar har ångesten varit total, hah. Ja, ibland har det nästan känts som att ångesten man har när man INTE går ut nästan fan är värre än den man vaknar upp med dagen efter. Är det dags? DOCK så har den ångesten släppt när jag vaknar upp dagen efter en lugn kväll och mår så JÄVLA BRA. Då ångrade jag mig såklart inte att jag inte gick ut. Knepigt det där. Dags att lära sig?

 

I lördags när jag gjorde en impulsutgång trots att jag skulle jobba dagen efter ångrar jag då verkligen inte. Hade så förbannat kul och det var så förbannad värt det. Förbannat!! Jag kan säga att jag gick med gläjde till jobbet dagen efter och mådde så förbannat bra.


Gladare än räven

Idag fick jag den. Eller egentligen i förrgår, blev lite trubbel där eftersom mitt nr står på ett företag, men det löste sig. Nu är den min iaf! Och det är riktigt kuligt. Trodde jag skulle få den till jul ungefär, men det gick ju vägen. Lite värre för min kamrat som även också beställt en (före mig) som får vänta till nästa jul kanske? Luren ligger nämligen och vilar i Ånge just nu. Är det dags? Hahaah.


Förlamad

Jag är så förlamad just nu, jag mår illa och jag är trött som ett as, men trots det riktigt glad också. Jobbat hela helgen, men tydligen såg någon mig på Ferrum där på lördagsnatten, kan hända att den personen har jävligt fel eller så alldeles rätt. Har iaf knappt sovit på hela helgen (varför?) och igår fanns som ingen tid att ta igen det heller eftersom jag och syster gick upp halv 5 i morse för att ta tåget över dagen till Luleå. Riktigt trevlig dag, pengarna sprutade tror jag, orkar inte kolla mitt konto. Förlamad var det ja, jag återkommer imån...

 

Vi besökte även detta ställe under dagen. Där fixades lite grejer.

Mor, är du stolt? Mor stolt?..eller? Ojoj. Hih.