Vinterstaden

123292-1061
Vaknade upp av strålande sol och snö. Sjukt vad jag saknar snön. Jag och Mina tog en en morgonpromenad till Järnvägsparken och njöt. Den tiden då jag verkligen känner är att jag hellre vill bo i Kiruna istället för i Sthlm är just den här tiden på året. Regnet i Sthlm gör mig vissen, även + graderna, konstigt nog. Fast och andra sidan är Sthlm en riktig höjdare på sommaren och verkligen inte Kiruna. Så man får välja helt enkelt. Bo i en fin vinterstad eller i en fin sommarstad. Jag valde sommarstaden denna gång.

Ni retar mig...

Då var man í vinterlandet då. Flyget var försenat..som vanligt. Har mkt saker jag behöver ta itu med här uppe, så det känns som att dom här dagarna bara kommer rulla iväg. Fast det ser ljust ut...det gör det. 

Har sånt ressug nu så jag trillar av pinnen snart. Ta mig fan alla i och min närhet drar kors och tvärs. 
Sandra åker till Kina i 3 veckor, min karl är i USA typ hela vintern, nästa vecka kanske han tar "en sväng" förbi Las Vegas (den jäveln). Carro är på sin jorden runt resa. Inte nog med det, sen när jag kommer hit till Kiruna så får jag veta att min familj just bokat en resa till Thailand i 3v. Själv får man sitta kvar på samma gamla fläck...konstigt om man får krupp!

Nä, nu blir det bingen...måste upp tidigt imån!


Kul helg med Sandra och Maddis

123292-1059
Lite bilder från helgen som var. Det blev en hektisk helg, mkt som skulle hinnas med på så få dagar som två: jobb, party, möhippa och shopping. Mkt nöje och kanske lite för lite sömn med andra ord. Resultatet på vad en sådan helg kan få för konsekvenser kan ni se på bilden i mitten (=
Sandra en tidig söndagsmorgon).

Bättre än bra...

Idag har det varit en sån där skön dag. En dag då allt känns bättre än vad det brukar göra en helt vanlig bra dag. Om ni fattar. Ska packa min resväska nu och sedan städa upp lite i lyan. Imån kväll flyger jag upp till Kiruna. Ska försöka hinna lägga upp lite bilder från helgen också.

Båt och tub, men inga v:n...

123292-1056
Invigde min nya klänning (tunika egentligen, men alla sånna blir klänningar på mig) från Gina tricot i Lördags. Gillar den skarpt. Fanns i röd också, men den var lite för orangeröd för min smak. Så den fick bli den svarta. Är lite smått svag för tubklänningar, ja allt som har med tub att göra rättare sagt. Även båturringningar. Båt och tub är en fröjd för ögat helt enkelt. Något som jag dock inte är så förtjust i är v-ringat. Nä, inga v:n alls faktiskt.

Sen att det är besvärlig och obekvämt med tubar, är ju en annan sak...














Bjuder på en filmsnutt från helgen...


Har fört över lite bilder på datorn från partajandet i helgen.
Fast först får ni se en film. Filmnutten föreställer mig,
maddis och sandra när vi lyssnar på jävligt hög musik på en krog i Sthlm samtidigt som vi dricker billig alkohol.

Att andas onormalt...

Hallå där i stugan. Sitter här och nyser för mig själv. Gick sådär att sova inatt. Kunde inte andas normalt p.g.a katthåren som råkade följa med på Sandras kläder hon hade med sig hit ihelg. Fattar inte att jag kan vara så känslig. Brukar aldrig reagera såhär allvarligt på katter annars. Men men, ska vädra och dammsuga så blir det bra igen, ingen konstigheter med det. Idun är söt, inte hennes fel...inte Sandras heller. Det är den här jävla astmans fel.

Slapp

123292-1051
Jag är lite kraftlös och slapp just nu, därför blir min blogg det med.
Att ta sig en liten lur är nog bäst. Vi är nog tillbaka redan imån.

Vi tar en veva...


123292-1049
Sitter här med ett glas som innehåller alkohol. Väldigt ovanligt, men ovanligt gott. Sandra gör mig sällskap här bredvid. Vi ska snart dra ut på en liten krogrunda. Fast bara en liten. Blir väl ett glas, högst två. Ska ju jobba imån. Så vi tar en liten mjukstart idag och tar en lite mer rejälare imån. Ska blir kul. Skorna på bilden köpte jag förresten idag på hm. Jag är förälskad.

Nåt måste blivit fel...

VA? ropade jag högt för mig själv nyss. Kollade vad jag får för lön imån och det var då inte den jag hade räknat med. Inte några hundringar extra heller, utan mer. Jag brukar alltid räkna ut själv i förväg vad jag ska få och jag brukar alltid pricka rätt på kronan. Nåt måste blivit fel. Nu är ju frågan, ska jag försöka reda ut detta med min chef, eller ska jag köra en vissel ända tills jag blir påkommen? Jag röstar på det sistnämda, man är ju inte trög i onödan.

Jobbade ett bäbispass idag, närmare bestämt 3h. Fick även besök av Saltis-Fabbe. Han var på jobbärenden och svängde förbi med sin ryskaposten kärra för att säga hej. Imån måste jag upp tidigt för att dra på ett möte, sen blir det att möta upp Sandra som kommer med morgonflyget. Gött.

Snart är det helg...

123292-1050
På fredag morgon kommer
Sandra hit. Tralalalaa. Får se vad som händer och sker för oss under helgen. Hade inte suttit hel fel med en veva ut i dimman på lördag. Får se hur det blir. Är ju iaf ledig fredag och söndag, så det finns alltså en massa tid för skoj och lek om man säger så. Längtar!

Ett tag sen man rosta...

123292-1045
Äntligen är mitt kök helt igen. Har ju fått leva utan brödrost nu när jag lämnade min i Åre. Torra mackor är inget för mig heller så jag var i Kungens kurva och inhandlade en ny igår. En liten och söt en från märket OBH Nordica. Kostade bara 149spänn. Kan bli farligt det här också eftersom min största last är just mackor. Fast det skiter jag i. Nu ska det rostas!

7 sanningar - 7 lögner

Här är reglerna;
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Berätta 7 lögner om dig själv
4. Utmana 4 personer i slutet av ditt inlägg.
5. Lämna ett meddelande till dom fyra du utmanar.

Jag blev utmanad av
Malin.

7 sanningar;
1. Jag har hoppat ut (smitit) från en rullande polisbil
2. Jag svär ofta
3. Jag gillar att uttala vissa ord med finsk brytning (även fast jag inte kan finska alls)
4. Jag får dåligt samvete för allt (även för det lilla äppelskruttet som slängs)
5. Jag är en jävel på luftgitarr (fast jag tycker Sandra är snäppet bättre)
6. Jag får grov ångest om jag sover på dagarna
7. Jag tyckte Niklas var snyggast i klassen när vi gick i 7:an

7 lögner;
1. Jag har hoppat från femmans trampolin
2. Jag har tatuerat in Niklas namn på mitt ena brö
3. När jag var runt 15år var jag en riktig ängel.
4. Det fanns en tid då jag endast åt en burk tonfisk om dagen
5. Jag föddes med silversked i munnen
6. Jag tycker det är härligt att falska människor finns.
7. Jag har aldrig haft en dansmus som ätit ihjäl sig

Jag utmanar: Maddis, Sandra, Lisso och Lina

Skinnet har tappat sin spänst...

123292-1043
Vaknade för en timme sedan. Har ätit lite frukost och nu sitter jag här i farmors vardagsrum. Det snöar ute. Sov ut idag för första gången på länge, det behövdes nog. Kollade mig i spegeln och det enda som lyste upp var svarta bastanta ringar under ögonen. Ser ut som 70+. Någon som kan tipsa mig om en mirakelkräm som polera bort dom svarta påsarna? Själv tror jag nog att jag ska börja sova lite mer vänliga pass. De botemedlet är iaf billigast.

"Ska du inte ha en till bulle?"

123292-1042
Jaha, då var man hos farmor. Den kväll har hon bjudit på mat i mängder, "ta lite till...ska du inta ha lite till" NEEEj, säger jag. Till efterrätt blev det en hel melon. En timma senare kaffe, bullar, damsugare, choklad, kärleksmums, ännu mera kaffe. Än en gång "ska du inte ha en bulle till?". NEEJ! Ja, ni vet nog själv hur det kan vara. Lillkusinen Viola kom också på besök. Hon var mest sugen på mitt halsbandsäpple. Förresten, farmor har även hon härliga grannar, sitter nämligen på deras trådlösa. Turbofart är vad vi kan kalla det. Wiho!

Skallen bråkar...igen.

123292-1040
Inte allt för härlig natt för mig. Sov oroligt och fick vakna upp med spränghuvudvärk. Men men, får dra i mig lite bedövande tabletter så går det an att jobba iaf. Åker direkt till farmor efteråt och sover över. Ledig imån. Längtar till fredag när Sandra kommer hit.

Smuts + bad = bra

123292-1039
Tog ett bad när jag kom hem. Skööönt. Tog även med mig smuts ner i badet. Ja, alltså boken Smuts. Riktigt bra, man gräver ner sig i boken direkt man öppnar den, sånt gillar vi.

Frakt

123292-1037
Ja, som sagt så var det alltså tänkt att vi skulle frakta min tv från mig till Maddis på tunnelbanan...och det gjorde vi. Kärran (eller pirran som Maddis granne kallar den) var lite skev och opålitig mellan varven, men det gick bra ändå. Sen det där med att koppla och trixa med boxer var en annan femma och den där Robert var ju inte mkt till hjälp heller. Fast tillslut fick vi till det...utan Robert.










Sovmorgon

Godmorgon!! Tog lite sovmorgon idag, närmare bestämt till kl 06.15. Sköönt. Den där kvarten sov jag som allra bäst tror jag. Har nu pratat med min karl och sagt godnatt till honom. Idag blir det att arbeta hårt, jag och Maddis ska nämligen frakta en tv från mig till henne på tunnelbanan. Hon har ju levt utan en nu i 8månader, lite synd om henne. Jag har ju två så jag erbjöd henne att låna min ena. Nu ska jag läsa...

6

123292-1035Ska lägga mig nu, fyfan vad jag är slut. Gått upp kl 6 två dagar i rad nu. Frivilligt! Ska även kliva upp 6 imån. Jag älskar att tortera mig så mkt det bara går. Nä, men det är bara för att den tiden passar bäst för mig och Niklas att prata på skype. Vi går om varandra hela tiden annars. När jag är hemma åker han skidor. När han är hemma jobbar jag. När jag sover är han vaken och så vidare. Nä, 6 är bäst helt enkelt!

Cruel Intentions

Om det är någon film jag kan alla repliker i så är det ta mig fan denna. Den är grym.
 Låten som spelas i klippet är också helt underbar (Colorblind - Counting Crows).
 Jag vill kunna spela piano!!!

Landar i Stockholm på onsdag...

123292-1034
Hur kunde jag missa en sådan här
nyhet? Fyfan! Det skulle ju inte varit helt fel att få skåda ett öga eller två på dom ute på en öppen Stockholmsgata. Jag är ju trots allt en riktig svansviftare när det gäller Gossip girl. Det har vi ju fått klart för oss för länge sedan.

Vänsterprassel...

123292-1033Då var det dags att åka upp till toppen (Kiruna) av Sverige igen. Bokade nyss biljetter och åker dit om 12 dagar och kommer hem i början på Februari. Bytta dagar också så jag inte förlorar några pengar. Toppen ja! Jag lider inte av grov hemlängtan eller något sådant (var ju där för mindre än en månad sedan), men jag har ett viktigt projekt på gång (inget som jag vill gå in på här) och jag vill vara där vart det händer, ja alltså i Kiruna då.

...fast klart jag åker upp för att träffa min familj också. Dom får man aldrig nog av. Det är förresten jag och min bror på bilden. Så mitt "projekt" handlar inte om något vänterprassel iaf. Så mkt kan jag säga...

Kolla in hur gapet fylls...

Niklas skickade ett fräscht klipp till mig nyss:

Haha!

Träff klockan 06.00

God morgon i alla små kojor. Vilken underbar morgon, eller hur? Bestämde mig för bingen tidigt igår kväll för att gå upp tidigt idag. Närmare bestämt klockan 05.50. Jag och Niklas hade nämligen bestämt "träff" på skype klockan 06.00 på morgonen idag (kl 22.00 hans tid). Så då får alltså jag en morgondos av honom och han en kvällsdos av mig. Hur mysigt som helst + att jag kommer upp i skaplig tid utan problem p.g.a detta. Nä, nu ska jag prata vidare...

Torr

123292-1032
Dagen på Nalen var bra. Sjukt god mat som jag hade förväntat mig och trevligt sällskap förstås. Men stället då!!! Hur fint som helst föfan. Tänk att få dansa en fin vals där någon dag. Det vore allt något.

Fick spräng huvudvärk när jag kom hem, inge vidare. Den vägrar släppa också. Så ikväll är jag inte riktigt med i matchen. Hjärnan är torr och måste vila.

Ge mig mat!

Ska strax dra, ska ju möta min arbetskamrat klockan 11. Har inte ätit nån frukost så jag ska få i mig så mkt som möjligt av den goda buffén. Magen pratar högt som aldrig förr ju nu. Inte varje dag man får äta gott och sedan få betalt för det. Så, nä nu måste jag klä på mig, vette fan vad det blir för trasa. Nån gammal vanlig skulle jag tro.

A very vip day

123292-1031
Jag är en av de 300 nya medarbetare inom Nilson group så imån har alla vi blivit inbjudna på "A very vip day" på Nalen. Först blir det mingel och buffé i en timme. Sedan ska vi ägna resten av dagen åt vår vision, affärsidé och företagskultur. Kan bli rätt intressant. Fast jag är ju mest ute efter maten som jag hört ska vara en riktig höjdare. Kaggen ska fyllas som aldrig förr. Så imån kl 11 ska jag möta upp min gamla arbetskamrat som numera jobbar på Feet first och så ska vi gå dit tillsammans på tomma magar. Göött.

Juno = Sevärd


Denna film sågs igår som sagt. Som handlar om tonåringen Juno som av misstag bli gravid med sin bästis. En rolig rulle med en behaglig stämning från början till slut. Det jag gillar bäst med hela filmen är alla sköna och slipade kommentarer Juno kläcker ut sig konstant. Om det inte vore för dom så tror jag nog inte att jag hade gillat filmen lika mkt.

Babbel...

Jag och Maddis drog igen ögonlocken och käften först klockan 3 på morgonen. Det är konstigt det där hur mkt man kan ha att prata om egentligen + att ju mer sent det blir på kvällskvisten ju mer saker dyker upp att babbla om. En trött Maddis gick iaf upp klockan kvart i 9 idag på morgonen för att traska till skolan. En trött jag, men ledig jag låg kvar i bingen. Vaknade för ett tag sen, risig. Men jag blev genast glad när jag kollade min internetbank och det visade sig att jag fått lön från ett väldigt oväntat ställe. Tackar.

Tvsoffan ikväll då...

123292-1030
Maddis (som just nu ligger och jäser i min soffa) kom och mötte mig efter jobbet, vi tog en veva förbi Nalen, en sväng in på McDonald´s, förbi henne och tillsist till mig. Vi handlade med oss lite gött också. Chips, dipp och zingo. Måste ju ha något att knapra på till Gynning´s program + till filmen Juno som vi ska se efteråt. Skönt att slippa sova själv. Köket mitt levde tyvärr om mer än vanligt igår + att denna filmsnutt inte gjorde saken bättre som Maddis så snällt bad mig ta en titt på igår.

Sängen var för varm...

123292-1029
Det blev ingen morgontur runt sjön idag, det var för dåligt väder enligt mig, eller ok..jag är lat och sängen var alldeles för varm för att slita sig från. Men någon dag så, det är ju trots allt en rikitigt fin sträcka. Idag blir det jobb igen och efter det ska jag möta upp Maddis för att ta en promenix, hon ska även sova över hos mig inatt. Kul kul.

Välkommen in i gänget!

Kojan väntar, men...

Ska bara tipsa er om en ny blogg som kläckts ut. Min kära vän Sandra har äntligen dragit klart i alla spenar och fixat en blogg hon med. Kika gärna in hos henne
här. Det är iaf en blogg som kommer besökas flitigt av mig i framtiden.

Öppen, men tom...

När jag ger upp för ikväll. Boken är öppen, men sidorna är tomma. Ja, jag känner det nu. Så lika bra att krypa ner i kojan istället. Har bestämt mig för att vakna upp pigg som en mört imån och ta en morgontur runt sjön. Om vädret vill klämma ut lite solstrålar vill säga eller åtmintone hålla igen dom blöta...

Fnasig...

123292-1027
Kokade lite kaffe nyss och ska lägga mig framför tv:n med kaffekoppen + dom här ↑
Blir nog finfint. Känner mig så torr och fnasig i skallen också så det är nog lika bra att ta sig ett litet soffligg i nån timme.

En dag på jobbet...

Seg dag, var på herravdelningen hela dagen dessutom. Herrskor är tråkigt att sälja. Fast herrar själva är rätt lätta att ha och göra med. När dom väl kommer in i skobutiken, så går dom oftast inte ut utan ett par nya skor heller. Fort går det också att göra affärer. På damernas är det lite mer krussidull. Dom tittar och prövar, men köper sällan. Och om dom köper så tar det ungefär en timme innan skoköpet väl är gjort. Inget fel med det, då har man ju bara mer att göra på jobbet. Ska inte dra alla över en kam heller, men oftast så är det såhär.

Första gången...

God morgon i stugan. Ny vecka igen. Tänk att halva januari redan har gått? Snart är ju sommar här. Eller vi kanske inte ska ta i så kraftigt, men våren är ju inte så långt borta iaf. Det är förresten första gången i mitt liv jag har fått uppleva en vinter utan snö. Kanske för tidigt att säga än, men ändå. Har gett upp hoppat om flingorna iaf så. Har nästan bott här i Sthlm ett halvår. Känns som en månad dock. Nä, slut på morgonsnacket (skriveriet) ska zippa kaffe och sedan dra till jobbet.

I-landsproblem

  •  Man hinner inte dricka upp allt kaffe på morgonen så man måste hälla bort resten.
  • När man loggas ut från MSN måste man vänta i 30 sekunder på att man kan återanslutas.
  • Man måste sitta bredvid någon på tunnelbanan.
  • Det går mer än ett bra program på TV samtidigt så man får beslutsångest.
  • Man måste vänta en stund innan det kommer varmvatten i kranen.
  • Det är alltid reklam samtidigt på alla TV-kanaler.
  • Det är bara smulor kvar i chipspåsen så det går inte att dippa

Ny väska...

123292-1022
Har haft behov av en svart väska länge eftersom jag har alla mina väskor i Åre och min svarta väska som jag har här har gått sönder. Så en ny var helt klart ett måste. Köpte denna på bilden på Wedins för 299spänn. Den är lagom stor och har avtagbara axelband. Det gillar vi skarpt. Sen påminner den lite om den
här också.

Här sitter jag...

Utmanad av Malin:
1. Visa stället där du bloggar.
2. Utmana sedan 3 andra och kommentera i deras bloggar.

123292-1024
Här i mitt kök sitter alltså jag och bloggar just nu. Fast den här hörnan är också en favorit.
Jag utmanar: Sanna, Nawiie och Carro.

Jag hittade...

123292-1023
...baskern från Lindex. Så glad jag blev. Trodde den skulle vara slut ju. Var nära på att köpa den i grått också, men nä. Det får räcka med den här så länge.

Ska ut...

Nu ska jag ut i det fria på jakt efter en sån här. Föda behöver också inhandlas. Synd att man ska vara så seg på att ta sig ut nu när solen väl är framme. Men men, fick iaf in ljus i min lya som gjorde den mkt mer hemtrevligare. Mysigt värre...

Tack :D

123292-1021

En smart pinal...

123292-1020
Denna fick jag i julklapp av Niklas familj. Ni visste vad jag behövde allt.

Den smarta pinalen som nog dom flesta hört talas om. Den inbyggda lampan i pincetten är suverän. Man tror att man fått tag i alla strån, men jävlar när lampan åker på då finns helt plötsligt en hel skog kvar att rycka. Den är perfekt för mig som har så ljusa ögonbryn.

Tävling

123292-1018
Maria Vuitton har en tävling där man kan vinna ett par jätte fina röda satin pumps vädre ca 700kr.

Jag har aldrig varit med i en bloggtävling förut, men nu så. Man har ju faktiskt inget att förlora...





Nightmare

Idag är det sooool! Så njutbart. Inatt drömde jag att alla i min närhet fick cancer, en efter en. Fyfan vilken dröm. Jag vaknade t.o.m upp av att jag grinade. Usch. Solen valde då rätt morgon att visa upp sig iaf...

Dags för ett videoinlägg från mig...yeah!


Jag filmar Åretorg från våran balkong och kör en vissel...

Tack mitt gull!

123292-1017
Fick ett härlig överraskning av min
karl idag när jag vaknade. Han bad mig gå in på min mail. Det visade sig att han hittat ett par Reebok skor där borta i SLC som jag velat ha länge. Fanns bara ett enda par kvar och dessutom i min storlek. 270spänn fick han punga ut för dom. Ett pris som nog ingen grinar över...

Jag känner mig allt för beige nu...

123292-1015
Jag är sjukt less på min hårfärg, fast det har jag varit länge nu. Haft samma färg fan ett år nu. Inte likt mig. Annat var det på högstadiet, då färgade jag frillan varje vecka. Konstigt om pottfrillan trädde fram av sig själv tillslut.

← Alba´s hårfärg som hon har just på denna har iaf alltid varit en drömhårfärg för mig. Kanske ska ta tag i saken och boka tid hos någon duktig en. Är nog ganska värt istället för att börja experimentera själv. Risken är ganska stor att pottan återvänder i såfall...











Man kan aldrig få nog...


Frän frilla mannen...

123292-1014

Nu gjorde jag något som jag inte fick göra, men som jag gjorde ändå. Var ju iaf snäll och klippte bort nyllet.

Mannen på bilden (som ni ser) har en förtjusande frilla med en gudomlig kulör. Bilden har några år på nacken, men är aldrig för sen för att ta plats i min blogg...

Förlåt,
Niklas. Men den är bilden var bara så obligatorisk ♥







Piss..

123292-1013
Bilden tog jag i somras uppe i Kiruna -
Niklas med solen i handen.

Det lovas sol imån. Härligt härligt, för jag vill verkligen pissa ner vädret som är här just nu.

Hoppas inte...

123292-1012Den här baskern från Lindex vill jag jätte gärna ha. Så söt. Var en sväng på Lindex på Hötorget efter jobbet, men hittade ju ingen. 69spänn är ju dessutom ingenting.

Har den inte hunnit komma ut i butik än eller kan det vara så jävligt att den redan är slut? Hoppas då inte på det sista.


Halva priset...

Människor har tydligen mkt pengar kvar på kontot (efter jul och allt) märkte jag idag. Det var ingen lugn och ro inne i butiken inte. Vi satte ner alla stövlar och kängor till halva priset igår och jävlar vad det blev fart på folk efter det. Har nog aldrig sålt så mkt skor som idag. Riktigt kul. Var dessutom själv på övervåningen hela dagen, så det blev inga fisar släppta i nåt hörn inte, utan jobb och slit varje minut. Fast vem tycker inte om när man får ta ut svängarna lite...

Sol

123292-1010
Bjuder på en glad sol i detta trista gråa mörka vädret.
Januari är verkligen en tråkig månad. Iaf om man lever i en stad utan snö.
Fel att radera?

Kaffe utan mjölk = sådär

God morgon alla varelser! Sitter och dricker mitt kaffe utan mjölk, fy. Hade tänkt att jag skulle hinna en veva på stan innan jag börjar jobba. Men neee, det orkar jag nog inte. Lika bra det så inte pengarna sprätter. Fan, jag känner mig inte på hugget idag alls. Det är något som skaver, men jag vet inte vad...

Sånt här är alltid roligt att kolla:


GG

123292-1009


Avsnitt 13 var riktigt bra tycker jag. Mer intriger, mer dramatik, och mer action än i vanligt fall.

Den blir helt enkelt bara bättre och bättre...


                           XOXO






Den lilla...

123292-1008
Depend, ja. Lacket som håller nästan en hel dag. Att det ska vara så svårt. Fast jag gillar storleken på dem. Nästa gång jag ska inhandla ett lack får det då bli från ett annat märke, antingen
Essie eller OPI.

PS. I love you

Denna film ska ses ikväll:


Gnuggat hårt...

Nu har jag skurat golven 3 gånger om + skrubbat med en svamp på vissa partier. Ingen härlig eftermiddag. Armarna hänger slappa efter all gnuggning. Ska dra filten över mig nu och kolla senaste GG avsnittet (hur kunde jag missa?).

Pörfekt

123292-1005
Inte för att min blogg är någon modeblogg direkt, men ibland så blir det bara såhär. Denna outfit som Ashley Olsen bär på dessa bilder är så perfekt att jag helt enkelt bara var tvungen att lägga upp dom. Jag blir helt varm i ögonen...ge mig allt i en nypa salt, tack!

Den nakna fikusen...

123292-1004
Som ni vet så bor jag ju ensam p.g.a att jag har min andra hälft på andra delar av klotet den mesta delen av vintern. Den enda jag har är min Fikus. Fast som det ser ut nu - inte så länge till. Vet inte vad det är med han. Han vill bara klä av sig mer och mer för varje dag. Snart är han helt naken stackan. Han måste vara sjuk eller något i den stilen eftersom han varken blir frisk av vatten eller ljus.

8h före...

Sitter här i köket, turbon är tillbaka. Fick en pratstund med Niklas igår på skype. Mkt härligt att få höra honom. Han hade det bra där borta, hade öst ner hur mkt snö som helst och han hade dessutom köpt sin efterlängtade gitarr. Ska ta en pratstund med honom vid 15.00 också (bestämda tider här), för då stiger han nämligen upp. Lite rörigt när han ligger 8h efter och man går om varandra under dygnen. Nu kaffe!

Spegel spegel på väggen där...

123292-998
Spegeln är på plats! Härligt! Dock ingen märkvärdig sådan, men den duger så bra så.

Guacamole

123292-1001

Turbon försvann...

Jag är beroende av grannes internet. Detta betyder därför också att jag alltid sitter på olika ställen i min lya. I köksbordet (där har det varit turbo hela veckan), vid fönsterbrädan (där var det turbo för ett tag sen), balkongen (där kan jag inte sitta nåmer), och i sovrummet (sällan turbo, men det går). Ja, jag flyttar alltså runt beroende vart turbon ligger och gnor. Just nu gnor det inte alls. Vägrar använda min egna dosa, fast nu gör jag det iaf. Fast det är bara för att det är skit på tv.

Lite mer bekvämt...

123292-997
Fick in lite nya sneakers idag i våran butik. Så jag passade på att lägga undan dessa på bilden innan jag drog. Hade lite beslutsångest om jag skulle ta vita eller svarta, men det fick bli svarta iaf (även fast jag hellre vill ha vita). Vita är ju snyggare, men fan vad smutsen syns.

Gillar dom starkt, stilrena och bekväma. Ett + var även att dom var guldiga inuti.

Den har knölat sig fram nu...

Drack nyss upp en hel kanna smoothie, fryser som ett as. Ska till jobbet strax, hoppas vi får ännu mer påfyllning av vårskor. Har ju strömmat in den senaste veckan. Gött! Solen lyser idag också, se på fan! Tänk vad lite ljusa strålar kan påverka humöret. Man blir bara så glad.

Ett tips till mer glans...

123292-996
Tänkte tipsa er om en flaska som kan det där med skit. Har ni något som är skitigt eller är ni skitig själv? Ta en droppe Galltvål, den fixar skitfläcken. Alla skitfläckar. Skitbra! Man kan använda den till allt, precis allt. T.o.m Mina slipper vara grå längre. Kläder, ugn, golv, fönster, hundar, skor, kroppen...läs mer här!

" Trolleri eller? Nej, givetvis finns det fläckar som inte GALLTVÅL rår på men då hjälper oftast inget annat heller "

Går att få tag på i de flesta affärer. Jag köpte min på Duka för 99kr.



Väntar besök...

Får strax besök av min far och farmor. Pappa ska borra upp lite tavlor här + min figurspegel. Äntligen. Första gången glömde han borren. Andra gången var det jag som sa att jag hade skruvar fast jag inte hade några. Men nu jävlar ska grejerna upp. Skönt, har ju inte en pinal upp på en enda vägg. Lite väl kalt. Farmor blir nog glad att hon får komma ut lite. Kaffe är hon nog också sugen på. Stackan sitter ju annars bara hemma ensam i sin lya och saknar farfar. Bra att pappa tar med henne på lite äventyr.

Julkorten som fick komma lite senare...

123292-993
123292-992
123292-994
Bilder säger mer än ord. Här kommer därför (lite sent) några bilder från lite olika utekvällar under min tid uppe i Kiruna. Vill tillbaka....

Onsdag = Gossip

123292-995
Det är onsdag.

Som betyder att ett nytt Gossip Girl avsnitt ska komma ut. Iaf varannan onsdag som det har sett ut nu...och ser ut. Har då inte kommit ut något nytt än iaf. Fan. Varför inte köra ett varje vecka istället för knöla fram ett då och då. Man blir ju lite smått skadad av att behöva vänta så länge på varje...



Morgondopp

Godmorgon! Känner mig pigg som en mört denna morgon. Ett litet bad på morgonkvisten är ju aldrig fel. Inte så ofta man tar ett sånt innan man ska till jobbet, snarare aldrig. Man hinner ju inte eller rättare sagt man tar sig aldrig tid. Inte då jag iaf. Men idag blir det av. Fryser. Så det ska bli riktigt skönt att kliva ner i och tina upp en stund.

Kom närmare drömmen...

123292-991
Nu tänkte jag faktiskt hoppa ner i kojan. För tyvärrr så har jag inte råd med nån hästens säng än, men med en godnattmössa i märket "hästens" kommer man ju lite närmare iaf. Den är ju trots allt av 100% bomull. One size för ytterligare information.

Glada nyheter...

123292-990
Pratade med min goda vän Sandra i telefonen nyss. Äntligen har jag nåt nytt att se fram emot. Hon kommer (90% säkert) att komma hit och hälsa på mig om 2 veckor. Men inte nog med det. Paratade med min andra goda vän Sanna också. Mycket gott snack idag märker jag. Hon kanske också kommer hit på en liten sväng. Möjligtvis i slutet av denna månad. Inget bestämt, men man kan ju alltid hoppas.
♥ Saknar er mina vänner ♥

I huvudet på Gynning

123292-985
Om en vecka drar ju Gynning´s egna dokumentärserie igång. Jag tror det är en serie helt i min stil. Underhållning på hög nivå...ska bli kul att följa!

Jag vet Kalle...jag vet.

När man har en resväska att packa upp sedan en vecka tillbaka, Sthlms slask över hela lyan,
 lunchlådor att laga (nyårslöfte), tvätt att tvätta och damm att suga.
Ja, då kan man lätt känna sig som Kalle.

123292-984

En fin julklapp mor gav mig...

123292-983



♥ ♥ ♥

Your angel´s heart sends
you it´s love with all good
wishes that come from above,
And when you need help or
loving care your birthstone
angel will always be there.

♥ ♥ ♥






Grått

123292-979
Ska ta mig ut i det grå och risiga vädret nu för att göra lite ärenden. Även om jag helst av allt vill stanna hemma. Jaja, vaniljyoghurten måste ändå fyllas på som jag behöver till mina smoothies. Tänk om solen ändå hade kunnat knöla fram sig lite...

Har fått lite bilder från julpartajen i Kiruna också.
Så dom dyker nog upp här snart...


Salt Lake City

123292-977
Min karl höll på att bli avslängd från flygbussen i morse, stackan. Hans kort fungerade inte och chauffören vägrade köra honom p.g.a detta. Det är väl inte hans fel att deras apparat är skev och jävlig, eller? Det löste sig tillslut iaf. Snart lyfter hans plan till Salt Lake City iaf, där han ska åka skidor en månad eller rättare sagt jobba en månad. Tänk om man själv hade sin hobby som jobb, där man dessuom får resa runt om i världen. Tänk vad underbart. Fast så är tyvärr inte fallet för mig...inte ens på långa vägar.

Sista natten...

Sista kvällen/natten med Niklas. Lika jobbigt varje gång. Man blir så jävla täppt i näsan också...och svullen i ögonen. Men men, det är ju bara en månad, inte så länge som det brukar vara iaf. Det som är krystat är att man inte kan ringa när man vill till varandra eller rättare sagt inte kunna ringa alls eftersom det är så dyrt. Tur så finns det ju skype iaf. Guds gåva till särbos. Hohojaja, vi åt iaf en god tacos ikväll som gjorde gott för magarna. Nu ska vi krypa ner i kojs med varsinn bok som lägger tankarna på helt andra grejer än det som komma skall.

Klick

123292-974

Lässugna jag...

123292-972
Jag och Niklas tog en veva på stan idag på jakt efter böcker. Jag hittade dessa:

Smuts: Smuts är en spänningsroman och ett starkt familjedrama som landar mitt i debatten om sexköp och trafficking. Det är en skarp skildring av en värld där mäns rätt till kvinnors kroppar står över allt annat och där domstolarna väljer att titta åt ett annat håll.

Anetts värld: Välkommen till Anetts värld, lyxprostitutionens och eskortflickornas värld. En cynisk, benhård bransch med svåra val och särpräglade vänskaper. Under några månader bar Anett med sig en bandspelare där hon läste in allt som hände under dagarna. Här är resultatet: en öppenhjärtig och osentimental dagbok.

Sköön


Wyclef Jean feat. Akon, Lil Wayne & Niia - Sweetest Girl

Rullarna som knäcker...

123292-970
Det blev ingen buffé ikväll, utan jag och Niklas drog till sushistället här bakom knuten vart jag bor och köpte med oss 11 bitar var + soppa. Vi sprang t.o.m hem den lilla vägen för att vi var så sugna. Sjukt gott och sjukt billigt. Rullarna var dessutom så stora att käken knäcktes. Nu måste jag kuta och köpa Zingo, sen ska vi se filmen
Förtrollad.

Glest

Niklas är här ett par dagar, men åker till USA på tisdag och är borta en månad. Så det blir väl lite glest här på bloggen kan jag ana under dessa dagar. Ikväll ska vi iaf äta sushibuffé, har varit sugen på det allt för länge nu så det ska bli sjukt gott! Ååh. Ska knata till jobbet nu. Där har det varit allt annat än en lugn vecka kan jag lova. Chefen kommer hem på måndag efter ha varit borta en månad. Så vi måste hinna städa butiken idag också, ser förjävligt ut.

Nyårsafton - Åre

123292-966
123292-967
123292-965
123292-964
Vi började med en 3-rätters hemma hos Perre Sprätt där vi var 10st hungriga typer som åt och skålade ikapp. Sedan drog vi ut på torget på tolvslaget.

Vidare in på Wersens. Gled glatt in utan att behöva frysa eftersom vi stod på gästlistan. Niklas bjöd mig på goda Cosmopolitans. Kvällen var en höjdare ända fram tills klockan 2 ungefär då en karl flög på mig så jag tappade min drink + att jag fick HELA hans öl rakt i nyllet. Inte bara en skvätt alltså. Ja, krogen stängde iaf i samma veva som tur var så jag ringde Frida och mötte henne på torget medans Niklas drog och hämta skumpan vi gömt på ett väldigt bra ställe ute på torget. Sedan drog vi hem till oss och sprätta och hade en efterfest tillsammans som på den gamla goda tiden. Mkt trevlig kväll!

Tillbaka i byn...

123292-962
123292-960
123292-961

Dag 1 (Söndag): Kom fram till Åre som sagt klockan halv 8 på morgonkvisten. Jag och Niklas vilade en timme, sedan gick vi ner till torget för att ta en frukostfika. Bakis-Dumle kom på en kaffe innan han skulle upp till fjälls. Senare hälsade vi på å mitt gamla jobb + att vi tog en till fika på Holiday clubb. På kvällen blev det mys och finmiddag med lax.

Dag 2
(Måndag): Jag och Niklas steg upp i ottan för att gå ner till Årebageri för att smaka av deras goda frukostbuffé. Mysig start på nyårsafton. Efter det blev det systembolaget som var urplockad och rensad redan 5 minuter efter öppning. Resten av dagen blev uppladdning och fix. Hade egentligen tänkt ta ett par åk i backen. Men det får bli till våren istället. Backen hade ändå inte mer än is att bjuda på denna dag. Nyårsfirandet ägde rum hos Perre, men mer om det kommer senare...

In i väggen...

123292-963
Torget - Åre

Vilken dag jag haft idag. Taxin kom och hämtade mig klockan 04.20 idag från Åre, som sedan körde mig till Ö-sunds flygplats. Kom till arlanda vid 8, tog tåget in till stan och drog direkt till jobbet. Fick sluta en timme tidigare iaf eftersom jag höll på att gå in i väggen på riktigt. Trist och lämna Åre och snön var det även...