öppna din dörr du med!!

Nu ska jag öppna mitt hjärta och berätta en sak här för er:

Såhär ligger det till. När vi, jag och mitt gäng går ut i Kiruna (på Ferrum) så kanske ni tror att vi innan har varit på en förfest tillsammans och druckit goda drinkar, och mumsat på lite chips samtidigt som vi pratat och haft trevligt. Men nu ska jag berätta en sak här....att så är det ej! Vi har aldrig någonsin haft någon förfest....druckit några äckliga slisk drinkar lr haft något knaprigt chips tillhands överhuvudtaget. De vi gör är att en halvtimme innan vi ska in på krogen förbereder våran såkallade ”fest”, vi drar in i en farstu, sätter oss i en ring med varsin genomskinlig platspåse och börjar! Det går hett till och vi alla är ivrigt nervösa att någon ska komma på oss. Ja ni fattar kanske! VI KNARKAR! VI KNAPRAR PILLER! När vi är klara tar vi oss glada ner till krogkön och pratar gott om våran fina förfest (som aldrig funnits) till alla i kön. Alla tycker vi jämt ser så glada och uppåt ut jämt. Jag brukar ta fram min Clear eyes ur handväskan och köra flaskan laget runt i kön, det brukar uppskattas varje gång.

Nu kanske ni tror att jag ljuger om allt detta......och det gör jag minsann :P Klart vi har förfester och dricker våra alkoholhaltiga drycker som alla andra. Men att vi skulle ta något annat än sånt, nej det gör vi absolut inte!


Varför jag ens tog upp detta är för att vakter på Ferrum i Kiruna tydligen tror detta om oss…..ja, alltså att vi knaprar.  Att vi e höga istället för fulla. Ja, det e rätt komiskt det här. Ja, ja vet att det kanske har slinkit ner en å annan nubbe för mkt någon gång (rätt ofta) i våra kroppar innan, men att vi skulle vara höga?? Noo noo. Rätt lustigt att dom ändå trots allt detta släpper in oss...varje gång!!! Hihi…..


 

Årebo utan skidkänsla

Nu ska jag berätta här:

Trots att jag bor i Åre (flyttade hit förra säsongen) så har jag inte åkt skidor en enda gång här, har bara sett backarna på avstånd. Jag har äger inga vinterkläder som t.e.x. täckbyxor. Och jag var inte utomhus nästan något förra säsongen (om jag inte räknar med promenaderna mellan krogarna, jobbet och affären) Tänkte faktiskt ändra lite på detta till denna säsong som startar snart! Fick ju faktiskt ett par nya skidor av Niklas förra året som jag inte ens rört i, knappt tittat på. Fan vad jag är hemsk!

Niklas åker numera för
detta klädmärke och att få göra debut i backen med en outfit från deras vinter collection kommer jag inte att tacka nej till :) Även om min åkningen kommer vara lite trubbig så kommer jag ju iaf ha en fin beklädnad.


Grattis bror!


123292-142
Idag (eller nu blir det igår) fyllde min lillebror år! Lillkarln är inte så liten längre. Det skiljer 10år mellan oss, men "karln" är fan nästan lika lång som mig för det (inte många cm kvar)! Igår hade han en finne på näsan! Om ett år kanske han inte är oskuld längre......vem vet? Att ta ett pök vid 12-års åldern verkar ju inte vara allt för ovanligt nu för tiden!
En riktig charmknutte är han iaf  :)


Försvunnen!!!

Fick ett guldarmband när jag var jätte liten och
har endast haft på den ett fåtal gånger eftersom jag är så rädd om den.
Tog på det iaf på lördagen när jag skulle gå ut, och vad händer???
 Nu är den spårlöst borta :*(
Måste ha tappat den på krogen jag var på.
Jag brukar aldrig tappa bort saker
Men varför just nu och dessutom den????
FYFAN vad jag mår dåligt nu, det gör riktigt ont i själen.
Har letat överallt!!!
Nu har säkert nån jävel hittat den och är sååååå nöjd!
Kanske någon kille som är överlycklig över att han har hittat en
gratis och perfekt julklapp till sin flickvän.
NEJ, aldrig får man vara glad!


Middag på Glasberget

Igår blev det alltså 3-rätters middag uppe på Glasberget hos Josefin och Per.

 *  Fisksoppa m. bröd till
* Kött gjord på täljsten med bakad potatis (måste verkligen inhandla en sån där sten)
* vitt och rött vin till hela kalaset
* glass med hemmagjord sås till
* Till sist en värmade kopp kaffe på den sprängdfyllda kaggen

MMmmMums!

Inte varje dag man blir uppassad såhär rejält inte :)
Sedan drack jag och Josefin en söt liten likör (kommer ej ihåg namnet)
Den var iaf rosa och sen ploppade vi i små söta ishjärta i :)

Tack så mkt för en trevlig och god middag:
Niklas, Per, Josefin och Jonte
Måste definitivt göras om!


Bikten

Tips!
Bikten.nu - Bikta dig online på nätet

Tycker sidan är rätt underhållande! :P

Glad!

123292-143

Har varit lite sträv i de två senaste inläggen!  Men tror inte jag är någon butterfia för det. Jag kan faktiskt vara glad och trevlig också :)

Ikväll ska jag och Niklas på 3-rätters middag
med Per,
Josefin och Jonte. Riktigt saftigt! :)

Och imån åker jag till Kiruna!
Vad glad jag är!
Synd bara att jag ej får träffa Niklas på en månad bara =(

Tvättstugan

Idag har jag tvättat kläder, kul va?
Nä, blir förbannad varje gång. För alltid när jag ska gå till tvättstugan på min bokade tid, så är det nästan alltid nån gök som snott min tid! Som idag, tur så gick dom bara över en halvtimme denna gång, men ändå! Men en gång gick det fanimej för långt. Då var det så att jag mitt i allt tog ut deras sängkläder som rullade runt i tvättmaskinen, slängde de i en hög på golvet och satte in mitt eget. Så går det när man tar mina tider =P Det har nu gått typ en månad sen detta hände och de där sängkläderna ligger fortfarande kvar och ruttnar på samma ställe där jag slängde de! Dom har även en stor IKEA påse med massa andra smutskläder som dom ännu inte tagit  (varför?) + att det ligger ett fullt paket med tvättmedel där i. Funderar på om jag ska ta detta paket eftersom mitt börjar på att ta slut. Den kan dom gott och väl bjuda på för allt jag fått stå ut med! ;)

Vänner eller inte vänner? NEJ!

123292-140

Nu ska jag erkänna en sak (kommer få spö nu)

Men jag hatar vänner (om jag får säga så), den serien klarar jag bara inte av. Och tro inte jag bara vill vara en tufffing och vara kärringen som går mot strömmen för så är det ej. Tänkte faktiskt ge serien en chans när Niklas köpte alla säsonger när vi var på Bali, iaf  försöka ta sig igenom ett avsnitt iaf. Men det gick ej så bra, det var fan döden, misshandel i själen minst sagt. Den där humorn är verkligen tvärtemot mej och de där eviga skrattattackerna i bakrunden får mig fan att spy (måste vara inspelat :P) BLÄ! Niklas har suttit och kollat på serien nu typ hela hösten och blockerat tv:n. Jag har inte ens kunnat lyssna på musik för att slippa höra på skiten. Nu är Niklas på sista säsongen, jag njuter! Äntligen är det över snart och då är det nästan ett måste att korka upp en flaska skumpa!
                                                                                                         

80-tals rock

80-tals rock - festens tema i lördags!

Helt galen kväll. Jag, Niklas och
Hampus klädde ej ut oss, eftersom vi trodde att det inte var så många andra som skulle göra d. Men där hade vi fel och gjorde därmed ett stort misstag, det var nämligen bara vi som ej var utklädda. Fan vilka torrisar vi var! Där satt jag med min guldblus och läppglans i ett hörn typ och kände mej rejält utanför (haha) men jag lyckades ha kul trots allt  :) Bara det att det var så mkt folk att man knappt kunde ta sig fram, sen fick jag en hel öl över min blus också, men det var väl straffet för att man ska leka fina damen en sådan kväll som denna.  Men men, ölen torkade in i blusen och sen var partyt igång som vanligt igen, luktade ej så gott men.




 
OBS! Det är mjöl :P


Gött!!

123292-131

Var alldeles för bakis igår så det blev ingen uppdatering här. Det var bara vatten, pizza och tv så gällde med andra ord. Ska ta och sätta upp lite bilder från lördagen lite senare idag, det var 80-talsrock tema på Två rum och kök,  den festen var det mkt krut i kan jag säga. Men nu ska jag vandra ner till ICA och handla lite ingredienser till mina pannkakor jag ska göra. Kommer få stå å osa i köket i timmar är jag rädd för, eftersom Niklas och Hampus säkert inte nöjer sig med 3st som jag. Men gott ska det bli och sylt å grädde i massor ska det vara :) Karlarna ska nämligen fixa min bil, så det är därför jag är extra snäll idag. Om ni trodde jag stod frivilligt i köket som någon jävla husmor i flera timmar så trodde ni fel.


Sommarfesten - Åre

Sommarfesten 2:maj 2006

Den sista och framför allt roligaste säsongs-festen i Åre

Då alla klär ut sig, och då menar jag verkligen ALLA i hela byn


    
   


Fan vad jag blir glad varje gång jag kollar på dessa bilder, längtar redan till nästa :)


Män <3 OC

123292-122


                                       Det är inte bara de kvinnliga könet som följer (slaviskt) OC:

               I natt slog vi (jag och två "män") oss ner i soffan för att titta ännu ett avsnitt av OC, avsnitt 4.

(Precis när avsnittet slår igång)
Man1: Jag hade gjort vad som helst för att få se hela säsongen nu *knådar en prilla*
Man2: Ja, hade jag haft hela säsongen nu hade jag fan skitit i att åka snowboard imån *ler*

(jag väljer att ej ta med deras namn, eftersom jag nog riskerar att få en knytnäve då)

Ett bra avsnitt var det iaf, Taylor e skön som satan! 
Summer tycker jag har blivit lite grå på sistone. Plus att jag tycker att hon blir smalare och smalare för varje säsong som går. Ta en körv föfan!


Ska vi gå på tjogga å köpa karra fö pänki?

Skönt att bara vara hemma i Åre nu, har varit ett himla resande hela hösten. Har knappt hunnit rulla in resväskan i hallen innan den har rullat ut igen. Men jag ska inte klaga, har haft förjävligt kul. Börjar jobba i mitten på december och när det väl sätter igång blir jag nog vara fast här i Åre till Maj, kanske? Så ja tänkte att en till resa måste jag absolut hinna med innan dess! Och det resemålet blir såklart till Kiruna, till mina nära och kära. Kommer inte kunna fira jul å nyår där detta år heller. Så ett besök innan de måste verkligen ske.

Så, nästa fredag sätter jag mina tassar på Kirunas frysta mark! Vi ses :)

123292-120


byta däck kanske?

+5 ute och snön droppar från taket
perfekt dag att kanske pyssla om min bil?
stackan står ju helt översnöad på parkeringen med sommar däcken påskruvade


klippet

Niklas har stört sig rejält på sitt långa hår som tovat sig direkt han rört en fena
Så jag drog fram saxen igår kväll och började kapa
Såhär blev resultatet:

123292-124 123292-125 123292-120

Från en slickad platt frilla till en mer välvårdad och uppklippt version


Efterfesten - Scandic Anglais

Efter tävlingen tog vi oss till Scandic Anglais där efterfesten skulle hållas. Där tinade vi upp oss med en massa sprit på hotellrummet sedan var festen igång. Kvällen var helt jävla galen från början till slut och festen lyckades inte ta slut förrän klockan närmade sig 6 på morgonen. Helt klart den mest lyckade kvällen/natten/morgonen/ någonsin. :)


Maddis var tyvärr lite bekymrad dagen efter :P "jag såg ju inga män" Men Maddis! Om du ändå hade varit liiiite mindre fokuserad på dina drinkar. Det enda du brydde dej om var hur mycker du hade kvar i glaset och hur lång tid det skulle ta för att gå å köpa en ny. Konstigt att du ej såg nån ;) För karlar kryllade det faktsikt av på hela stället och det kliade mer eller mindre på de flestas korrar! hahah....mmm...amerikanerna låg nog högst på listan. Men nu ska jag kanske va lite mer fin i tonen nu med tanke på att min kära mor läser här :)

Efterfesten, alltså festen efter den stora festen, var nog kanske bäst ändå. Men den missade ju maddis också :/ Hon gick iväg för att gå på nån krog och sen när hon skulle tillbaka till hotellet fick hon inte komma in. Och i fyllan och villan som man är så fick jag en ide där på tidiga morgonen mitt i efterfesten, att ta alla lakan i rummet, knyta ihop och fiska upp henne från fönstret, erik skulle ju hjälpa mig så jag var taggad som satan på min ide. Men sen kom vi på att det nog inte var någon bra ide, tur d...var ju ca 20m ner till marken. Efter de tog vi och gjorde lite groggar jag och Frida, ren sprit med de enda groggvirket vi hade kvar - några skvättar mjölk! Åh fyfan, sen blev det ganska svart!

Tack tack själv frida för en så jävla kul helg, med fest, sprit och efterfest, med dej har man aldrig någonsin tråkigt med! :)


Och du med Maddis, tack för allt skoj vi haft och framförallt förlåt för att jag "hoppade" på dig lite smått där :P Tur så känner du mej så bra så du vet exakt hur du ska lugna ner mej!


Och tillslut tack alla ni andra för en cp-skoj helg (eller så "jävla salt" helg som man säger om man heter Fabbe och bor i Saltsjö-Baden =P )



King Of Style

Har haft en underbar, härlig, klockren, salt, cp-skoj helg!

Dagen började med att jag och maddis tog oss till stadion - King of style tävlingen, klockan 15.00 för att kolla kvalet. Jag var nervös som ett spett och höll mina tummar för niklas så de nästan krossades, tvingade maddis att göra detsamma. Det gick riktigt bra för niklas så han var en av de 10 som tog sig till finalen. Den började kl 19.00, så det blev ett jävla väntande och jag tror nog aldrig jag fryst så mkt som jag gjorde då. Niklas kom på 8:de plats av 24. Något som han inte hade trott han skulle göra, så han blev väldigt nöjd! Han har ju som sagt inte stått på skidor på typ ett halvår, så vad ska man säga, en riktig jävla dåre är han, men en duktig sådan :) Han och jon olsson var det enda av de svenska åkarna som tog sig till finalen också så det var ju en stor vinst bara det.


Niklas körde också en lite annorlunda klädsel på tävlingen, Skinnpaj, cheap monday jeans, rosa hjälm + snusdosa i bakfickan. "Bra att han kör tvärtemot baggystilen" sa de i högtalarna. Och det var nog ett ganska bra val eftersom det gick hem hos publiken som satan (oväntat) Sen är jag ju bara tvungen att tillägga att det var jag som valde kläderna åt honom, så det är väl bara att tacka och ta emot och känna sig hedrad. ;)

123292-100

fotat av: StockholmStreetStyle

Ta en titt
här

Skriver mer om efterfesten senare!


hemma

Ska skriva om helgen + sätta ut lite bilder.

Men först ska jag:
* packa upp min väska
*städa
* läsa aftonbladet
* laga mat
(kycklinggryta)

Niklas är i backen och glider han, men jävla vilken disk han får ta hand om när han kommer hem och dammsugaren har jag gjort redo vid dörren. Bara att trycka igång och börja suga!


Party!!!

Hinner inte skriva mer än detta:

Roligaste festen jag varit med om upplevde jag igår
Idag blir det kanske ännu bättre???
Nu fixa, sen dra till Scandic igen!

WIHOOOO! Carro svävar på moln!

USA

Nu är vinter här och som därmed innebär att jag inte kommer att få träffa min karl lika mkt :(
Nu i början av dec. åker han till USA och kommer hem precis innan jul, sedan när julen och nyår är slut åker han tillbaka till USA igen och är borta en månad till. Sen tillkommer väl mer resor för honom, men dom vill jag inte veta just nu, måste få smälta detta först! BUUÄÄÄ! :P
Men samtidigt tycker jag det är bra och kul för honom att han får åka iväg och göra en massa! Som han också tycker så mkt om.
Klart det är jobbigt att vara borta från varandra så mkt, men det är ju hans jobb och att umgås med varandra kommer vi har tid för sen hur mkt som helst (när karriären är över =P) hehe...ne men vår tid kommer, och den är så jävla värd att vänta på! (oj vard romantik det blev)


Mys

I kväll ska jag och niklas mysa rejält
Ljusen ska tändas, det röda vinet ska fram och Enya ska spelas (såklart) i högtalarna!
123292-100

Min nya vän!

                    
Den här härliga krabaten besöker min balkong just nu!

123292-98

Grattis!!

Min duktiga Sandra fick sitt efterlängtade körkort idag! GRATTIS!!!! :)

123292-99


Politik

"Kvinnan hade tatuerat Olof Palme och Göran Person på varsitt lår. När gubben kom hem frågade hon om han känner igen nån av dom politikerna.....Néé int gör ja dé, men han i mitten mé fylliga läppar å krulligt hår måst va Lars Törnman......"

Fick detta underbara sms av min mor nyss, min kusin
Maddis fick ett likadant sms av hennes mor tidigare idag.

Släkten är härlig!

Sthlm

Jag och Niklas var nyss och handlade lite mat på konsum, där vi bl.a träffade fotografen Mattias Fredriksson. Han ville ha kvar Niklas ett tag efter tävlingen i helg för lite film och fotojobb. Så våran resa till Sthlm blir lite längre än väntat, inte för att jag har något emot det men :)
 
Nu ska jag bänka mig ner i soffan med min karl och kolla andra avsnittet av OC :)


Vill ha....!!

En sån där kappa som Jessica Alba har vill ju jag också ha!!!!
Den var sjuuuuukt fin!
123292-98

Tricky Nicky

Ska bli riktigt kul ihelgen, fick just ett samtal av maddis att hon fixat biljetterna till Winter Jam tävlingen, bra maddis! :) nu är det bara efterfest biljetterna kvar, men de tar vi sen! Har ju bara sett min lille nisse en endaste gång när han tävlat (Jon Olsson invitational) Och den gången skadade han sig dessutom och var tvungen att avbryta :( Så det här ska bli spännande, men lite nervös är jag allt :) Och han med, eftersom han inte har stått på skidor mer än en gång sen våran typ :P medans de han ska tävla mot inte gjort annat än åkt skidor hela sommaren. Men det har ju funkat för honom förut så..detta går nog bra :) Ska be en bön innan...det brukar hjälpa :P Sen har jag ju mina tummar som jag kan krossa om inte annat.
                   
                                                    


Ronja Rövare



En dag sent i augusti månad drog jag och Niklas till Ristafallet för att ta en liten titt (15min från Åre)
Där har Ronja rövardotter spelats in :D Men vi såg ingen Vildvittra >:(

123292-93

Stadium Winter jam 2006

Har varit på resande fot var och varannan helg nu, och nu efter kryssningen trodde jag att det skulle bli lugna puckar här hemma i Åre ett tag framöver. Men så blev det inte :) Sticker nu på onsdag iväg igen och denna gång blir det åter till Sthlm. Niklas ska vara med i Winter Jam på Stockholms Stadium nästa helg, och jag ska följa med. Tänkte först avstå, men sen fick jag höra att även Frida skulle dit (min vän som jag lärde känna här i Åre förra säsongen), har inte träffat henne på ett halvår ju! Så detta får jag absolut inte missa!

För er som inte tar er dit, men som ändå vill se:
SVT 24 direktsänder freeski-tävlingen (skidåkarna) Peak Performance - King of Style fredagen den 10 november mellan 19.00-20.00.

SVT 2 direktsänder Nokia Snowboard FIS World Cup Big Air, lördagen den 11 november mellan 19.00-20.00



123292-87123292-88
Niklas på skidor och söta Frida :)


OC säsong 4

123292-86

 

Såg första avsnittet av OC säsong 4 i veckan:

Avsnittet handlar om 5 månader efter Marissas död då alla försöker komma över det som hänt. Seth jobbar i sin comik book butik, Ryan har börjat ta fram knytnävarna i cage fighting, Summer går på collage och Marissas mor suger i sig en jävla massa tabletter för att  orkar leva. 

En rätt dramatisk början på denna säsong. Hoppas på att den blir lite bättre och att den inte drar ner sig som den tyvärr lyckades göra i 2-3 säsongen enligt mig. Hoppas på en lite mer påhittig säsong med andra ord :)

D var tider d!

           Idol-Markus låtval ikväll: "Don't Look Back In Anger" med Oasis

Väckte verkligen upp minnen från förr i tiden....
Då vi (jag och sandra) gick i sexan.
Jag med mitt svarta hår och Sandra med sitt lila. Solbrillorna vi bärde var av rundaste formatet, precis så de täckte ögonen. Där stod vi alltså framför filmkameran i mitt rum med denna låt spelandes i bakrunden. Sandra som mimare och jag som luftgitarrspelare. Filmen finns fortfarande kvar,men dock på ett väl placerat gömställe!

Vi var inte direkt några små söta pinuppor på den tiden direkt och vårat mål var dessutom att bli punkare när vi skulle börja sjuan.......d var tider d, eller?
       

Kryssningen!!!

Nu ska jag berätta om den lilla kryssningshelgen:


* Koskenkorvan groggarna i hytten gjorde stämningen på topp
* Middag: Båtens vin med saftig köttbit till
* Drinkarna!! Jävla vad finnen i baren gjorde dom ljuvliga!


Jag hade väldigt kul faktiskt, även om de mest var barnfamiljer på båten. Endel av oss hade väl kanske räknat med lite mer i takt med vår ålder ;P Men sånna fanns de inte gott om. Min stämning förstördes inte p.g.a det iaf. Min tanke med kryssning var att ha trevligt, dricka goda drinkar och få tillfälle att umgås med mina efterlängtade kamrater, och det var de jag fick. Så jag steg av båten som en mkt nöjd och belåten kvinna. :)


Måste bara tillägga en sak som jag läste i aftonbladet idag:


Det som står är väldigt överdrivet skrivet om jag får säga min mening. "jagades in i sina hytter av närgångna fans" själv såg ja då inge spring i deras ben, de gick runt som alla andra där på båten under kvällen??? T.e.x så såg jag Erik och Danny utanför discot, dom stod där som vem som helst och inte en enda stod då och "trakasserade" dom? Cissi stod jag bredvid när vi köade till damtoaletten, men inte var de några "påträngande fans" då iaf.


"Gömde sig i hytten",
jepp vi märkte d =P



Seg

Jag är seg....jag vet!  Men imån tar jag tag i saken, då berättar jag om helgens kryssning och sen sätter jag såklart upp lite bilder också! =)

För just nu känner jag mej bara:
* seg
* vissen
* sjuk


Blääää och saaaatan, vill inte jobba imån!! =(