Att bakisshoppa är farligt...

Drog in till stan och mötte Niklas som kom med tåget i morse. Han är här över helgen innan han drar igen. Så en liten kärleksdos får vi iaf. Är sjukt död just nu, sprungit på stan hela dagen bakis. Vi var ju ut igår (mer om det tar vi senare) och pengar gick det. Sprätta iväg som om de inte fanns någon morgondag, usch. Ett som är säkert är också att man inte ska ta en shoppingtur när man inte har tillfrisknat från gårdagen häller. Då lever man (iaf jag) då verkligen loppan med plånkan. En morgondag är inte på tal. Nu är det definitivt köpstopp.

Ikväll...

123292-1110
...ska vi först dra och lyssna på dom ↑ Kan nog bli riktigt bra det. Efter det, när vi garanterat är i stäminng (på hög nivå) drar vi vidare till nåt annat ställe och dricker massa öl.
Mycket mycket trevligt.

Tlött

Jag är så trött trött trött. Måste sova nu nu nuuu. Åt tacos med kvinnorna idag, mkt gott. Imån måste jag upp med tupp och jobba och efter det drar jag till söder och dricker vin. Måste ladda kameran så jag får bilder på kvällen, kom jag på. Filten får jag heller ej glömma så jag har något varmt att lägga över mig när jag ska sova ruset av mig. Natti.

Vi får besök av en vän...

123292-1108

Igår sov jag över hos
Maddis. Lika fascinerande varje gång att sova "över" Stockholmsstad. Vaknade iaf upp idag på utmärkt humör. Jag och Maddis gick upp i ottan för att möta upp Sanna på centralstationen. Vi 3 började dagen med att trycka en macka var på Sandys, sedan satte våran shoppingtur igång. Mellan varven hann vi trycka en pizza. Kulglassen tar vi imån. Jaja, på torsdag blir det iaf utgång och kanske på fredag, men definitivt på lördag. Kuligt.

Vår

Vilken härlig start på den nya veckan. Kom in i lyan nyss efter en liten morgonpromenad. Nu är det vår!! Det känner jag. Vårkänslorna har aldrig varit så allvarliga som nu. Vi får hoppas att det håller i sig. Ska dra och jobba om ett tag, efter det drar jag direkt till Maddis. Vi ska möta upp Sanna tidigt i morgon bitti så jag ska sova över hos henne. Imån är jag ledig också, så det blir en heldag på stan med kvinnorna. Gött! Maddis dator har tyvärr pajjat (och jag orkar ej släpa med min till henne) så jag är tillbaka på bloggen först imån igen.

Veckan som kommer...

123292-1106
Maddis - Sanna - jag

Bildbeskrivning:
 Året var väl 2005 och platsen var väl Pitehavsbad under PDOL (Pite dansar och ler). Otroligt mkt lim hade jag i min skalle på den tiden och magtröjan var på den också, jäää! Tider det. Satt och kollade igenom massa gamla bilder i timmar igår och hade smått roligt för mig själv.

På tisdag klappar vi 3 (på bild) tassarna ihop igen. Sanna kommer hit och hälsar på oss då. Festliga dagar ända fram till söndag vill jag lova. Välkommen till storstaden kompis!

En biltur i Åre (jan -07) - Jag låter Maddis köra min bil.

Sandra må vara den som får krupp bakom ratten. Jag är den som får krupp av att att själv inte få styra. Här nedanför kan ni läsa om hur det kan gå till (inlägg tagen från Maddis blogg):


Caroline psykade upp mig med att hon var nervös.. sen när jag blev nervös så sa hon att "neej. men det finns ändå inga poliser i Åre!" Klockan var rätt mycket så det var ändå inte så värst mycket folk ute på torget... I garaget så var det ett jävla liv...

C = jag, M = Maddis

M: Vilken är gasen och vilken är bromsen?!?!?
C: Den där!
M: Den här?
C: NEJ! Den längst bort!!!
C: Men akta!!!! (Caroline tror att jag ska gasa in i betongväggen)
C: Akta stolpen! ..........Akta stolpen!!!....åååh akta!!!
M: Lägg av.. det är inge roligt jag får panik. Sluta skrik!
C: Hur får man upp den där då? (Garagedörren)
C: Akta snöhögen!!!!...... Akta bilen! M parkerar på Åre torg på handikapparkeringen..
C: P-skiiiiiiiiiiiivan!!!!!!!!! Var är P-skivaaaaaaan?!?!?!?!?
M: Men skit i den...
C: P-skivaaaaaaaan!!!!!!! ............jag tänker då inte betala nå böter..
M: Sitt kvar i bilen då...!
C: Neeeeeeeeee. P-skiiiiiivan!!
M: Men tyst Carro......Nu märker ju folk verkligen att vi inte är nyktra..........!!


M styr fötterna mot Max.

C: Lyyyyyyyyyyyyyyyyyyssssseeeeeeeeet!!!!!!!!!! Du glömde lyset!!!
M: Fan.....

Efter vi hämtat Lillcarro's mat så skulle vi åka ner till pizzerian... Härligt att ha Carro brevid sig i bilen..

C: Det är 50 här..!!!
M: Jag kör bara 40...
M: Var är vägen?!? Ska jag svänga här eller?
C: Rakt fram... där är det ingen väg..
M: Men jag ser ju ingenting.. (bilen halvt igenimmad)
C: Snart ska du svänga!!!!!!! JAJA.... du kan inte köra såhär..då kommer du missa!!
C: Maddis........lyset!
M: Suck!


Sen hem igen.. med pizzorna! MUUUMS

C: Men nu är det lugnt.. nu är det bara upp för backen!
C: Skynda innan den stänger!!!!!!!!!!!!!!!!! Men skynda då!!!! (Garageporten)
M: Men Carro. det var ju du som glömde och stänga den!


Carro var inte heller nöjd med min parkering... "Du står över strecket!" "du måste parkera om!" Till sist blev det bra iaf! Carro påminde om lyset. och sen när allt var färdigt så sprang jag ifatt C:na och s glatt "Jag har kört i fyllaaaaaaaaaan!"

Fyllan och fyllan vette fan... men jag drack sista drinken vid kl 06.00. Men men. Vad gör man inte för en pizza?!


The Greatest - Cat Power


En låt som finns med i filmen "My blueberry nights".
 Filmens soundtrack innehåller många godingar, men denna är speciell.

Klar

Började min helvetiska städdag där vid kl halv 2, detta hann jag med:

  • Dammat hela lyan (varenda list, varenda pinal)
  • Dammsugit alla rum
  • Rengjort ugnen
  • Skurat alla golv (2 gånger om)
  • Rensat lådor, plockat undan
  • tvättat (6 maskiner)
  • Lagat kycklinggryta (med smak av curry och citron)
  • Pratat i telefon X antal gånger
Nu är jag klar (sköönt) och kan äntligen lägga mig till ro, trevlig helg alla!

Denna dag...

123292-1104
Såhär känner jag mig just nu.

Idag är den enda dagen på denna vecka som jag är ledig. Så tvättstugan är bokad och skurhinken är fylld. Fyfan. Kan man inte få hitta på något lite roligare.

Ärröga

123292-1103
Stör mig på mitt vänstra öga just nu. Det är något som är "i vägen" när jag vill se klart. Råkade skära upp ögat med kanten på en papperspåse (som man stoppar sin konsum-mat i) för något år sedan. Ingen trevlig upplevelse. Kan bero på det. Har inga fler meningar att bjuda på idag än detta. Ska äta en Japp nu.

Överraskning...

123292-1102
Igår var en riktigt fullrulle-dag på jobbet. Lite hörgre tempo på Drottninggatan än i den butiken jag annars jobbar i, om man säger så. Var skapligt död när jag tillslut satte mig på tunnelbanan påväg hem. När jag kom hem så möttes jag av en svart lya. Funderade vart
Niklas var och gick in till vardagsrummet. Där satt han! Lyan var städad, bordet var uppdukat med nylagad tacos, vinglasen var fyllda och ljusen var tända. Gissa om jag blev rööörd. Så jäkla söt han är.

Cirkulerar...

Igår fick jag hoppa in och jobba extra på Drottninggatan. Likadan butik som jag annars jobbar i, så det var ingen större konst. Det enda som var nytt var ju bara miljön och personalen. Känns som att jag cirkulerar runt lite hur som helst nu för tiden. Min chef tipsade mig nämligen om att maila alla (ok inta alla då, men 5st iaf) butikschefer och säga att jag kunde ställa upp och jobba extra då och då. Igår hade jag missade samtal från 3 olika butiker. Det gick tydligen hem de här med att maila. Idag fick jag däremot jobba i min "hemma" butik. Borta bra men hemma bäst.

Pang på!

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. När jag öppnade dörren in till lyan var hela hallen blockerad av väskor. Jobbigt. Niklas var tvungen att resa redan idag istället för imån. Hatar sånna här pangpåhejdån, usch! Jobbigt för oss båda. Fast inget att göra åt. Han kommer iaf hem en eller två dagar i början på nästa vecka innan han drar vidare till Riksgränsen.

Zippar

Lång dag på jobbet idag, men väldigt erfarenhetsrik. Infekterad nageltrångstå och skavsår har jag. Fast vad gör det. Zippar lite rött just nu framför fotbollen och njuter av näst sista dagen med karln innan han åker. Jag är så glá! Han får mig på bästa humör, alltid. Hörs.

My Blueberry Nights


En film med skådespelarna Norah Jones och Jude Law kan nog bli en bra kombination.
Ska ge filmen en chans ikväll.

Ska vi ut på turné ihop?

123292-1099
Igår när jag och karln var och storhandlade mat så fastnade vi vid leksaksavdelningen. Vi tänkte att nu när vi har ett munspel och en ny
Gibson så måste vi ju ha en sån är också. Har man inte råd till en flygel så har man inte. Nu är det bara en sångare vi behöver, sen är ett coolt band skapat. Tog pianolektioner när jag var liten så, så illa kan jag väl heller inte vara. Ska lira nu har ju trots allt betalat hela 59 spänn för denna, vi hörs!

Måndag

Jaha, måndag igen då! Undra vad denna vecka kommer bjuda på. Lite extra jobb vet jag iaf. Bra det. Nästa vecka kommer Sanna hit också. Kul eller vad!!! Alltid kul. Den veckan kommer betyda massa partyrundor och äventyr har jag en stark känsla av. Härligt.

123292-1097

Behöver en cykel...

123292-1096
Vi drog till stan igår, jag och karln. +5 ute, för någon dag sedan var det snö och massa minus. Konstigt det där. Bilden är tagen på hemvägen. Vi knallade hem i perfekt tid eftersom solen gick och la sig precis när vi var hemma. Till våran måste jag bara få tag på en cykel. Tänk vad skönt att slippa tunnelbanan....ibland.

Sakta ner lite nu va...

123292-1095
Söndag igen, kändes som det var det nyss ju. Har gått alldeles för fort nu. Karln har redan varit hemma en vecka och vad hände med alla månader förresten?? Har ju ta mig fasen bott ett halvår här i Sthlm nu. Ska jag inte hinna andas innan jag blir 30 eller? Vafan. Ska dricka upp mitt kaffe nu. Karln köpte hem ett (misshandlat) paket Starbucks till mig från sin resa. Utsökt. Jag njutar av varje liten zipp jag tar.

We own the night

123292-1094

Såg denna film för någon dag sedan. En riktig knarkarrulle. Helt i min smak. Sen att Joaquin Phoenix är med i denna utsökta knarkarrulle gör ju filmen ännu mer definitiv. Han är helt enkelt suverän.

Magert...

Nä, nu är det alldeles för magert. Måste ta tag i min blogg annars är det ju lika bra att lägga ner. Vad kul att så många tyckte om röllen jag och niklas gjort. Varm i hjärtat ♥ Märkligt att ingen kommenterade mina skeva fötter där i slutet av filmen, dom var ju bara för heta. På tal om fötter. Satan vilken smärta jag hade i min tå igår. Nageltrång!! Har fått stora problem med det nu igen. Tog iaf tag i min onda tå på egen hand med hjälp av lite verktyg. Tårarna sprutade. Idag är min tå lite bättre.

Caroline & Niklas film...

Här bjuder jag och Niklas på en liten film som vi gjort tillsammans.
 Musiken som spelas har Niklas gjort själv.


Neil Young

- My My Hey Hey -


Vi två tillsammans...tralalaa

123292-1092
Imån är det alla ♥ dag. Jag och karln har hållt ihop i 4 år nu till sommaren och inte en enda gång har i fått fira denna dag tillsammans. Skam på torra land! Karln är ju alltid ute och reser under denna period, så därför har vi aldrig kunnat fira. Imån är varken jag eller han på jobb eller på resande fot. Detta betyder ju alltså att vi har chansen att fira rejält, så det ska vi fasen göra också!

Lazy or nerd

123292-1089123292-1088
Dessa fanns i Urban outfitters påsen som jag fick av min
karl. Gillas ♥

Kryllar

Då var man hemma från jobbet för idag, ledig i två dagar nu. Gött! Får se vad man hittar på för skoj dessa dagar då. Finns ju så jävla mkt man kan göra i en stad som Sthlm. Kryllar av aktiviteter rättare sagt, och är man en inbiten norrlänning från ett gruvhål så är man inte vad med sånt här. Vi får se, vi får se.

Här ser ni en bild på en tom påse. Vad den innehöll får ni se senare ikväll...
123292-1091

Spreta och spänna...

Vad sträv jag är här på bloggen känner jag. Får skäpa mig en gnutta. Igår försökte Niklas lära mig spela gitarr, gick sådär. Har lärt mig G nu, tror jag. Får kramp i fingrarna av att spreta på fingrarna samtidigt som jag ska spänna dom. Fast jag ska lära mig!! Nu ska jag göra lite frukost och sen fara till jobbet. Jag återkommer senare idag...

En god helg har passerat...

Har haft en härlig helg men min hemkomna gosse. Därför lade jag bloggen åt sidan ett tag. Vi har ätit som en grisar hela helgen känns det som. Bara massa gött och sött, men även sushi såklart, våran favorit. Vin har vi också sippat. Ska fara till jobbet om ett tag. Ska bli kul, hoppas vi får in massa nytt.

123292-1086
Lite snääcks som Niklas hade med sig från USA.

Saknaden har varit stor...

123292-1085
Imån smäller det. Då kommer min karl äntligen hem från USA efter 4 och 1/2 långa veckor. Ska bli skönt att ha någon som kliar ryggen åt en innan läggdags. Fy, för distansförhållanden. Det kliar lite här och där om jag ska vara ärlig. Nä, nu ska vi inte vara sånna. Ska blir underbart detta. Vi ska äta sushi imån och jag har laddat upp med både det ena och det andra. Välkommen hem min
sköna!

Jag vet då vad jag tycker...



Vad tycker ni om Chuck's (Ed Westwick) accent då?

Jag litar fullt ut på min karl...

Prata med min karl nyss, han är på en liten shoppingtur där borta i USA nu och ringde:

Niklas: Hej, jag är på Urban outfitters och hittat sjukt coola t-shirtar till dig.
Jag (glad som satan): Köp föfan, kööp!
Niklas: Ja, ska jag säga vad jag hittat?
Jag (upphetsad): Nej, kööp bara.
Niklas: Ok, det finns hur mkt coola grejer som helst här inne. Jag ser vad jag väljer.
Jag (svettas): köööp, pusshej!

Ett litet minisamtal med gossen på några sekunder. Jävla gött att sitta och jäsa medan karln shoppar loss åt en. Kan även säga att det är lika bra det också. Ja, att han väljer kläderna jag ska bära. För tror ni att det är jag själv som ligger bakom all tyg som värmer min kropp om dagarna? Ja, till viss (pytte) del. Fast i stort sett är det min karl. Jag har noll koll om man jämför med honom. Det är därför jag heller inte shoppar utan honom. Det kan bara gå för fel då. Dåså, då har jag även erkänt det i min blogg.

Snöskulpturer

123292-1084123292-1083
123292-1082
Lite bilder från Kiruna (igen) - Jag, broder och Mina kollar in snöskulpturer.

Gick förresten riktigt bra att jobba i den nya skobutiken. Trevlig personal och mysigt ställe att jobba på. Nu ska jag ta ett varmt bad och sedan njuta av ledigeten som varar fram till lördag.

Omväxling

Vi får väl säga godmorgon för en ny dag. En god morgon och god dag. Idag ska jag jobba på två skobutiker. Först på min gamla vanliga och sen ska jag ta tunnelbanan till östermalmstorg och kuta till den andra butiken som jag inte riktigt vet vart den ligger än, men jag hittar väl. Ska bli kul att byta arbetsmiljö lite och se hur våra andra butiker jobbar. Lite omväxling. Imån är jag ledig iaf, så då ska jag roa mig med Maddis.

Härliga tider med storebrodern...

Det var ju vid denna tiden på året man följde Big Brother varje kväll för något år sedan.
Ja, iaf jag. Den bästa säsongen var ju ändå 2002!
 


En jobbdag på herravdelningen...

123292-1081
Vad tycks? Är jag inte riktigt het i skon i storlek 50?

Bilder från helgen del 2

Det här är från i söndags när vi åkte ut med skotrarna och pimpla tills solen gick ner.
Bilderna får tala för sig själv...
123292-1070123292-1073
123292-1071123292-1072
123292-1074
123292-1075

Stadig kväll...

123292-1078123292-1080
Sanna och jag i fredags ↑ när vi gick ut tillsammans. Blev väl ingen röjjar kväll direkt. Stadig och lugn, men trevlig. Avslutade kvällen vid skaplig läggdagstid med lite strips och ostsås och en stor kanna vatten i magen. Perfekt.

B:iga

123292-1077

Tog mig en titt på första avsnittet av Andra avenyn igår kväll. B:iga såpor på svenska och jag hör ihop. Nästan så man måste kolla mellan fingrarna ibland p.g.a av det dåliga skådespeleriet. Fast ändå njuter jag av att följa dessa. Annat var det då man följde Vita lögner. Göran Fridell och hans kära munspray = Det var tider det. Skulle lätt kunna köpa alla säsonger på DVD.


Bilder från helgen del 1

123292-1067
123292-1065
123292-1068
Bjuder på lite kvällsbilder från i lördags då jag var i min familjs stuga utanför Kiruna. Hade det väldigt behagligt och skönt. Lite kallt runt småtimmarna, men brasan värmde gott.

Hemma igen...

♥ Rösta gärna på min blogg → här ←  ♥

123292-1064
Då har jag sagt hejdå till Kiruna. Landade i Sthlm 09.20. Planet blev försenat nästan en timme. Fast då fick vi gratis frukost iaf, gött. Ska strax fara till jobbet. Har även kvartsamtal med min chef idag, och jag som skulle förbereda mig så väl innan. Gick ju som det gick. Nåväl, uppdaterar mer ikväll...

Carro drar till skog och granar...

Lite dött här på bloggen, men har inte tid med den just nu. Får upptadera när jag kommer hem igen eller om jag får tid imån. Ska dra till min familjs stuga snart. Vi ska basta och slå oss ner på renplädar och grilla körv. Skönt och mys det bli att komma bort från all stress. Ska nog bli en skognisse när jag blir gammal. Har fotat och kommer fota ännu mer bilder här i Kiruna också, så allt kommer upp här i bloggen så småning om.

Utekväll lr bastukväll

Kom nyss hem från stan efter en fika med mor och syster. Det har vräkt ner hur mkt snö som helst, flingorna styr rakt in i ögonen när man är ute och plumsar. Blir kanske en kall pilsner med kvinnorna ikväll, skulle va trevligt iaf. Om inte, så tar jag nog en avkopplande kväll i bastun istället. Nu måste jag iväg igen, hej!