Tott

I måndags blev det en utekväll med tott-tjejerna, först en förfest hos mig och sedan upp på Tott. Det var ett bra tag sen sist vi tog en runda tillsammans allihopa. 
Riktigt trevlig kväll :D


Hej alla!

Jag tillägnar detta inlägg åt hela personalen på mitt jobb ink. chefen. Ville bara säga Hej! :D jag kommer om en timme och jobbar. Bara så ni vet. Måste säga att jag är förvånad att ni hittat min lilla blogg. Lite tråkigt kanske, då måste jag ju sluta prata skit om er. Haha, nej inte gör jag väl sånt dumt :P Carro är snäll! Nog vet jag att några på mitt jobb smygläser den, men inte alla, haha! Där ser man. Rykterna sprids lika snabbt som flugorna förökar sig ute i naturen. HEJ!

Fullt upp

123292-478

Solen värmer lika mkt idag, och man blir bara så glad :D T.o.m baksmällan släpper när det är så underbart ute. Jag och niklas tänker åka upp till fjälltoppen och sola någon dag nästa vecka. För denna vecka är vi tyvärr fullbokade båda två. Jag med mitt jobb och han med sin träning inför den kommande tävlingen i helgen. Han är just nu och testar hoppet. Tyvärr är han inte så peppad alls nu. Men det löser sig nog. Han vill heller inte känna någon press inför tävlingen och känner just nu  "jag ska ha så roligt som möjligt bara". Igår skippade han tävlingen eftersom han behövde vila upp sig efter helgens skidåkning och fotande. Och fick därmed skit från jon..."du får inte låna rockperuken om du inte befinner dig på träningen imån" öööh? haha! (Åkarna ska tydligen ha rock-fest idag) Jag tycker iaf att han kör så mkt som han vill själv. Blir ju bara värre om han  "träna sönder" sig hela jävla veckan och sedan vara utpumpad på själva tävlingen. Han skippar ju iaf att gå ut och supa ner sig varje jävla dag nu framtill tävlingen, som alla de andra åkarna kommer göra. Härlig uppvärming inför tävlingen, eller inte.


Vår i Åre

Våren har äntligen kommit hit, +20 och strååålande sol. Det är sjukt hur glad man kan bli av just lite sol :D Jag och niklas gick och köpte en glass var och tog en njutbar promenad tillsammans.



Niklas stängde precis in sig i sovrummet, vet inte vad han sysslar med där inne egentligen. Han håller på att fixa min present tror jag, jag fyller nämligen år på söndag :) Desstom fick jag absolut inte kolla posten idag. Hih, undra vad jag kommer få egentligen. Han håller på och tjatar att jag ska öppna den redan idag. Men jag vill ju öppna den på söndag ju. Men nyfiken måste jag erkänna att jag är :D


Lördagen - tottebo

Först var det förfest hos några som jobbar uppe på tott, inge vidare förfest om man säger så, begravning? Allvarliga problem? Sedan en sväng hos josefin, mkt trevligare. Sedan en sista förfest hos henke. Där vi blev bjudna på starka groggar. Sedan tog hela gänget en taxi till tottebo. Starkspriten satte sig i skalet rejält så på tottebo var vi i en extrem dimma hela bunten. Tillsist en liten efterfest (som vanligt) hos mig och niklas. Kul kväll som alltid. Med josefin och frida kan man aldrig ha tråkigt :)




Mys

123292-464

I fredags kom niklas, gick och mötte honom på tågstationen. De var riktigt nervöst ska jag säga er. Mitt hjärta höll på att hoppa ut samtidigt som jag letade honom i folkvimmlet utanför tåget. hih! Hittade inte honom. Men sedan hörde jag en röst "carro". Och när jag vände mig om så stod han där och log :D Dååååå, ja då hoppade hjärtat ut helt. GLAAAD! Han såg ut som en liten businessman. Skjorta, kavaj och sin lilla datorväska på axeln, haha! Så söt. När vi kom hem korkade vi upp vin och till det åt vi kräftor och vindruvor bland tända ljus. Myyys. Sedan kollade vi på massa bilder från hans resor. Satan vad karln får uppleva mkt, vill också! Sedan öppnade jag presenter som han hade köpt till mig från tokyo :D

JOBB

Ska äta lite frukost och sedan gå och jobba, slutar inte förrän ikväll :/ Bra tajming att man ska jobba heeela långa helgen, när niklas kommit hem och allt. Men men. Kommer ett längre inlägg ikväll....


Hjälp!

Min far fyller år nästa onsdag. Och jag har lite panik här. Ingen aning vad man ska köpa riktigt. Och i denna by finns det inte så mkt utbud om man säger så. Men han är iaf sportintresserad så kanske ett presentkort på stadium? haha, ne lite torrt kanske. Karln fyller ju trots allt 50. Så jaaa. Det här blir svårt. Ska iaf skicka blommor, men det är ju inte så kul att bara få det. Ääh, men har ni några förslag så kom gärna med dom. NU! Tack på förhand! :)

Måndagsklubben

I måndags var det alltså Måndagsklubben som gällde. Först satt vi ett gäng hos mig. Spelade lite ölspel och hade det trevligt. Sedan tog vi en taxi upp till Tott vid halv 1. Uppe på tott, eller måndagsklubben som det kallas. Var det riktigt kul. Svin bra musik så vi dansade i ett tills dom stängde. Definitivt ett ställe jag måste börja gå oftare till. Dessutom är det gratis inträde och billig grogg :D





Sedan blev det efterfest. Vi hoppade in i en taxi, eller vi trodde det var det iaf. Men det var bara ett gäng karlar som tydligen ville tjäna lite pengar på att köra fyllisar som vi. Vi åkte iaf ner till "kåken". Där hittade vi bl.a ett rum som var fyllt med bara en massa kläder. Vi hade ganska roligt åt dom i våra berusade tillstånd.


 
Tyvärr var huset helt tomt på sprit, så vi drog upp till mig istället där jag bjöd på Salmiakki koskenkorva. Sedan dansade vi ändå fram till kl halv sex på morgonen. Då var det dags för Frida att gå upp på Tott och jobba, haha. I lagom härligt skick! :D Men iaf, Skit kul kväll!!




Här är en bild på mig och frida ca kl 5 på morgonen.
Jag har tagit droger och frida har klätt av sig naken.
Eller inte, men det ser ut som det iaf, hah!
123292-464


Äntligen!

123292-445

Det är sådan härlig dag idag. Har tagit en lång vårpromenad. Solen värmde rejält och det var +10.
Men nu ska jag berätta något som jag fick veta för ca en halvtimme sendan. Och jag är så himla glad :D Niklas skulle egentligen komma hem först på måndag. Men min söte har tydligen bokat om resan och kommer hem imån redan!! Resan gick på någon tusenlappar extra p.g.a ombokningen. Men det tyckte han var värt, och jag med såklart! Han skulle egntligen inte säga först att han kommer imån, det skulle bli en överraskning. Men vem bryr sig. Är så glad så jag knappt kan stå på benen iaf.
Det var ju som sagt 11 feb. vi sist sågs....♥

Vackra bär

123292-443 ← →  123292-444

Gemma Ward och Amanda Seyfried (från Alpha dog) är väldigt lika varandra.

Fest/jobb/träning/saknad

123292-437En hel helg utan jobb har jag haft nu och en hel vecka utan alkohol. Det är bra. Men imorgon blir det jobb och sedan på kvällen fest. Det blir en sväng på Måndagsklubben nämligen. Eller sväng och sväng. Ska ju ut med Frida, och då vet man aldrig. "Den berömda caroline och Frida sliren" kan man ju aldrig få nog av, hah! Jobbar som sagt imån, men sedan är jag som vanligt ledig i 3dagar igen. Blir inte så många timmar imånaden dock, men då har man ju sin lilla a-kassan till hjälp som betalar ut pengar åt en dom dagarna man är ledig. GÖTT! Jag klagar inte alls.

Tog iaf ett hårt och svettigt pass på min träningsmaskin idag. Den har saknat mig ett tag. Men nu har vi blivit vänner igen, så imån blir det ytterligare en hett möte tillsammans.

Saknar mitt lilla troll också. Det skaver och har skavt i mitt lilla hjärta ett bra tag nu. Men han kommer ju hem om en vecka. Sist jag fick krama och pussa honom var den 11 februari. Känn på det ni!!!

Fråga Olle

123292-435Haha!

Gött att olle är tillbaka i rutan igen.

Hade ju nästan glömt bort den lilla snuskexperten ju.
Men på onsdag är det alltså dags igen.

Det får man ju inte missa....



Alpha Dog

123292-432

Såg den igår. Och den var riktigt bra!

Filmen är starkt kryddad av drogade, dräggiga, rika ungdomsvin. En film i min smak.


Justin gör dessutom bra ifrån sig i rollen som den knarkande och hårda med även lite svaga busen.


Om du inte sett, se!


Snöstorm

123292-431Jag som skulle börja med mina långa vårpromenixar, men det gick ju åt helvete med det kan jag säga. För våren som var på G för någon dag sedan är då inte den jag ser genom fönstret iaf.
 
Usch!


← Bild tagen idag!

Skinnjacka/Väst

123292-426123292-427

Skinnjacka eller väst?

123292-428 


Hemlig plan

123292-425

Sommarefesten är nog den roligaste festen här i åre. Fast man vill ju egentligen inte längta allt för mkt till den heller eftersom det också är den sista festen på hela säsongen. Sen är allt över och alla säsongare flyr åre. Även jag...(iaf tror). Men jag och maddis kokade iaf upp en het (hemlig) plan igår kväll/natt. Hon ska nämligen komma upp hit då. Gött. Vi har redan bestämt vad vi ska klä ut oss till. Och dessutom hittat perfekta kläder till det också. Härligt att vara ute i god tid. Detta kommer bli riktigt bra. Hih! 

Åre = svart

123292-425




Jag trodde jag skulle dö för en stund sedan. Satt bara här framför datorn helt lungt. Och helt plötsligt släcks allt ner. Precis allt. Allt blir kolsvart. Tittar bak ut till fönstret och ser att det inte bara jag som drabbats. Hela Åre är släckt. Alla gatulysen och alla hus är släckta. Hör även grannen vägg i vägg yla efter ström. Får panik och ringer niklas. Tänder ett ljus och sätter mig i soffan helt panikslagen. Oroar mig hur länge jag ska behöva sitta ensam i det kolsvarta helvetet. Ljuset återvände trots allt efter 20 minuter, men ändå.

Jag i Göta kanal

123292-423Drömde inatt att jag skulle vara med i Göta kanal 2,
denna
tjej hade hoppat av så jag fick ta henne plats istället.
Jag var svin glad. I första scenen skulle jag köra över honom
med en båt........men så vaknade jag upp.
Vilket tråkigt inlägg. Men drömmen var fan så kul.

Ägget som blev kvar...

123292-422
När jag tog emot en kund i kassan idag:
Han hade nog just slutat jobbet, för han hade sina arbetskläder på sig och var lite svartsotig i ansiktet. Den var lååång kö bakom honom. Han norpade åt sig snabbt ett kinderägg och la den på bandet. När han sedan hade packat ihop alla sina varor för att sedan gå märker jag att ägget ligger kvar. Jag ropar då med hög och rejäl ton "Du glömde KINDERägget"  Alla vänder sig om och kollar på honom. Han stoppar snabbt ägget i påsen och visar samtidigt upp en rejäl eldröd fejja till publiken som skådar. Tjejen som jag sedan tar emot säger "Det där är ju det sista man vill glömma kvar" Och så skrattar vi i kapp. Han hör och går ut! Tycker inte det är fel att retas med kunder, lite kul måste man ju få ha på jobbet iaf! Men denna gång fick jag faktiskt lite dåligt samvete efteråt. Så jag hoppas att ägget hade en rolig överraskning att trösta honom med ♦

Personalfesten

Lördagen blev lite stressig för min del eftersom jag var en av dom få som tyvärr fick jobba till sent denna kväll. (Även dagen efter personalfesten fick jag kliva upp tidigt, klockan 8, p.g.a att jag började tidigt, bra tajming)

Kom iaf hem stressig som fan, fixade mig och tog sedan en taxi till Christine där festen skulle hållas. Jag möttes av sång och glada (berusade) miner. Hann bli bjuden på grekisk hembränt direkt från dunken och tequila innan jag ens hunnit komma in i huset och och ta mitt första andetag. Men det var kul! Denna kväll var efterlängtad av alla och det märktes. Blev även väldigt imponerad av christines enorma hus. Det såg nämligen ut som att det var "The Queen" själv som bodde där. T.o.m. när jag satt på toalettsitsen kunde jag inte låta bli att bli fascinerad. Eftersom handdukarna var upphängda som konstverk på väggarna. Satan.

Kvällen gick alldeles för fort tyckte jag, klockan 1 drog vi på country, varför vet ingen. Gick endast runt 50-taggare på stället. Men där hann vi (som tur) bara vara en timme eftersom dom stängde 2. Men dansade loss gjorde vi ju iaf hela gänget. Och det var kul :D Hoppas på fler personalfester om en snar framtid. Vi ska ju trost allt skiljas om 1 och 1/2 månad. Så några till måste vi klart hinna med, eller hur? Jag vet att ni läser :P




Har valt att inte lägga upp vissa (lite för extrema) bilder p.g.a att jag nog då riskerar en knyten knoge när jag kommer till jobbet imån, hahahaha!

Tre med Fort Minor

123292-422Remember the name → lyssna!
Where'd you go → lyssna!
Believe me → Lyssna!


Tre sköna....



Sjuk

Skulle ju lägga upp bilder från personalfesten idag, men jag orkar tyvärr inte det nu. Jag mår sjukt dåligt, ont i hela kroppen och skakar! Tror jag har feber. Hoppas jag är bättre imån, annars måste jag nog sjukskriva mig! Fick iaf en lång pratstund med niklas. Vill att han ska vara hemma och ta hand om mig nu.

För länge....


Jag som hade ställt in mig på att gå ut idag. Men kroppen säger tyvärr nej! :(
Istället ska jag äta vitlöksbröd och dricka min pepsi max och stinka rejält efteråt. Väntar även på att niklas ska ringa mig. Han är sååå nära mig just nu, men ändå så långt bort. Ska iaf passa på att prata rejält med honom nu när han väl är i sverige. Om 9h åker han ju iväg igen :( Kan iaf trösta mig lite med att det endast är 12dar kvar nu tills vi ses igen. 2 månader borta från varandra är inte kul.
puss på dig!


White night + en sur granne

I söndags var det som sagt Wersens som gällde. Först en liten förfest hos grannen. Varenda människa var vitklädd och dessutom hade dom smyckat hela Wersens i en vit beklädnad. Hade väldigt kul. Hitta även frida i den vita dimman, har ju inte träffat henne på över en månad ju. Blä, vilken dålig stil av oss. När wersens stängde sprang vi två ner en vända till dippan för att kolla läget. Båda var på G som satan, så att gå hem och sova var det inte på tal om. Så vi bestämde att vi skulle ha efterfest hos mig. Folk som kom ut från dippan hörde att det var prat om efterfest. Men vi var väldigt bestämda och sa att det bara var vi två som skulle ha efterfest. Och ingen annan var välkommen. Haha. Väl hemma i lyan drog vi fram Minttuflaskan och drog på justin i högtalarna. Tills granne nedanför kom och plingade på. (mer om det sedan) Här satt vi iaf till morgonen. Vi hade tydligen mkt att prata om :P Och törstiga var vi dessutom eftersom den där minttuflaskan var torr och tom på morgonen :D

Tillbaka till grannen: Brukar nästan aldrig ha efterfest hos oss. Men jävlar när det väl händer så ska folk klaga direkt. Vi hade inte ens musiken högt. Den där bruttan som plingade på ska inte säga så mkt själv eftersom dom har efterfest varenda jävla natt. Jag måste dessutom tvinga mig att hinna somna innan klockan slår 02 eftersom jag vet att då brakar helvetet löst nedanför mitt sovrum. Och hinnar man inte med det så får man ligga och rulla tummarna tills dom stupat själv. Denna kväll hade dom tydligen inte lyckats få till en efterfest. Och att höra att grannen ovanför (jag) lyckats med det, skar djupt i deras nersupna skallar tydligen. Jag och frida spelade ju iaf bra musik i jämförelse med vad dom brukar.


Koma

Vilken helg säger jag bara, riktigt kul på både personalfesten och igår på wersens. Men idag är en mindre trevlig dag kan jag säga. Vaknade upp klockan 15.00. Full som ett ägg fortfarande. Och telefonen hade ringt så mkt att den tillslut dog. Jag var tvungen att fortsätta sova. Vaknade igen klockan 19.00 när agnes ringde. Vi hade ju bestämt att vi skulle umgås idag. Men så blev det ej, synd! "Du kan ju ringa imån när du vaknat upp från koman, haha" Tvingade mig ner till ica för att handla för en timme sen. Och där höll jag på att svimma i kön. BLÄ! Skämmigt. Men nu har jag iaf ätit mina vindruvor så nu mår jag lite bättre iaf. Trots allt så var det värt att ha en sån här förjävlig koma-dag eftersom helgen var sjukt kul. Imorgon kommer även bilder. Godnatt!

jobb + fest

Då är man hemma i verkligheten igen. Ska jobba hela helgen, men det är även lite fest inbokat.
Imån är det personalfest och den ser jag framemot mkt. Ska dock ta det väldigt lungt eftersom jag börjar jobbar tidigt dagen efter. Och på söndag är det White night på Wersens som gäller. Ska komma en engelsk dj dit som tydligen är svinbra och man ska vara helt vitklädd. Kan bli kul :D Så nu måste jag ta en liten sväng på byn och försöka hitta ett par vita jeans som jag tänkte ha till den kvällen ♦

Markus på bygget

Här kommer äntligen bilderna från när jag och mor var på bygget och kollade markus.
 En väldigt trevlig och rolig kväll ♥

123292-378






Träffade även frida w ute i dimman:

Påväg hem

Inte många timmar kvar tills jag åker hem nu.
Igår satt jag och farmor uppe rätt sent och kollade massa bilder från när farmor, farfar, pappa och farbror var uppe i Åre på semester på 70-talet. Hehe, det var kanska kul. Pappa hade på sig utsvängda jeans, kort röd dunjacka och pilotbrillor :P Farmor berättade också att när pappa var i sina unga år stod flickor på kö bredvid deras hus brevlåda för att få en glimt av pappa, haha.

När jag kommer hem ska jag göra nya försök med att sätta in bilderna från min och mammas kväll på bygget. Sedan kommer nog lite bilder härifrån sthlm också.


Saknad

Blev ett besök till farfars grav idag (första gången för mig) Jag har varit lite "rädd" för att gå dit, men idag tog jag mod till mig iaf. I mina tankar finns han fortfarande kvar och lever än. Att han har lämnat oss är verkligen svårt för mig att förstå än idag. Eller rättare sagt, jag vill inte inse att han lämnat oss. Så detta besök var verkligen ett stort steg för mig att ta. Att se gravstenen med farfars namn på var overkligt för mig och väldigt tungt. Men jag vet att han var med oss under besöket och att han blev glad att jag kom tillslut. Och det känns bra.

Saknar dig Niklas, känns som att de är år sedan vi sågs
....19 dagar kvar 


sthlm

Blev en hel dag-shopping idag med sofi och carro. Men nu är det ta mej fan stopp, tyvärr! Någon måtta får det vara. Vi tog en liten pizza hut buffé där på förmiddagen, där tröck vi rejält. Hur gott som helst. På eftermiddagen blev det en lååång fika på åhlens, där käftarna gick i ett på oss. Sedan blev det kramar och farväl. Eftersom jag inte kommer träffa kvinnorna något mer här i sthlm :/

Har haft väldigt kul här, känns tungt att åka härifrån. Börjar redan sakna sthlm även fast jag inte ens åkt härifrån än. Trivs som firren i vattnet. Men men, imorgon ska jag ta en runda på stan med pappa och farmor iaf. Och då blir det nog en liten fika på PUB som vi vanligtvis tar när vi är i stan tillsammans. På torsdag åker jag hem. Och på fredag går jag tillbaka till arbetslivet igen. Sedan blir det även personalfest på lördag. Kul!

Inlägg från sthlm

Postar ett liten inlägg härifrån stockholm. Har spenderat hela helgen men kvinnorna. Fan vad kul vi haft. Men idag tog jag mitt pick och pack till hägersten för att vara resten av min tid här i stockholm hos min farmor. Så idag har jag och farmor suttit i flera timmar och pratat och druckit kaffe (när farmor väl sätter igång så.....) Hon är världens sötaste människa. Pappa blev rätt less redan efter 5min och drog sin dagliga springrunda istället. Jag är än idag imponerad av hans nyttiga och hälsosamma liv. Frågade han idag om han verkligen njuter av att springa en mil varje dag. Och det gör han, det är höjdpunkten på hela dagen för honom. När jag är 49år ska jag, (eller iaf vill jag) också vara en lika duktig hurtigbulle som han.

Har shoppat ett lager här också, vääääldigt skönt med nya kläder kan jag säga. Imorgon blir det ännu mer påfyllnig.

Igår var jag, carro, maddis och sofi på Café opera. Lite väl krystat på grund av nykterheten, men ändå mysig och trevlig på något vis.
123292-372
Här är vi, och där är jag, den enda bruttan som inte kollar in i kameran (hatar att bli fotad). Är även bruttan som hellre tar en redig pilsner istället för en drink. Sån är jag. Brun var jag iaf. hih! Brunsprayen jag sprutade på häromdagen gillade jag starkt :D


Packat & klart

Fan...har försökt att lägga in bilder här på bloggen från i fredags, men det funkar ju inte :(

Har iaf packat nu, ska endast ha en liten minibag med mig. Har inte tagit med mig några kläder alls nästan och dessutom inga partykläder. Så det gäller att jag hittar något på marknaden innan vi ska ut ihelg. Annars blir det nog....inte så jävla kul kanske. Men jag har iaf tänkt att ju mindre jag tar med mej, ju mer kan jag köpa. En bra och härlig tanke tycker jag.

Har haft en liten upplevelse i min toa idag också, en väldigt brun sådan. Jag har nämligen använt min
sprutburk. Jag kan iaf säga att det inte var det lättaste att stå och spruta detta på sig själv. Blev lite fel där på endel ställen, men då tog jag bara mitt citron diskmedel till hands, så löste sig allt. Mitt golv fick sig också ett litet sprut. Så jag har stått på alla fyra och skrubbat. Är lite rädd för hur jag kommer se ut imån på morgonen när jag vaknar och går fram till spegeln. Är det negativt så blir det iaf att inhandla första bästa heltäckade polon i sthlm. 

Snart ses vi kvinnor :D